Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus viešasis transportas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• ejs-ejs
    replied
    Parašė Ignalina Rodyti pranešimą

Teisybės dėlei, eismas buvo uždarytas ir VT važiavo apylanka.
    Bet apie tai švieslentėje pranešti per sunku. Lengviau parodyti eilinę reklamą.

Komentuoti:

• Ignalina
    replied
    Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
    Nuotrauka iš fb. Sekmadienis 06.08
    Ne faktas, kad ir tilptum 40 minučių pralaukęs.
    Teisybės dėlei, eismas buvo uždarytas ir VT važiavo apylanka.

13.30–15.00 val. – eismo apribojimai Žaliąjame tilte, A. Goštauto, Vilniaus, Gedimino pr., A. Mickevičiaus ir Vytauto gatvėse

Komentuoti:

• SoulMulticast
    replied
    Nuotrauka iš fb. Sekmadienis 06.08

Click image for larger version

Name:	FB_IMG_1749446114359.jpg
Views:	784
Size:	266,6 kB
ID:	2204369

Ne faktas, kad ir tilptum 40 minučių pralaukęs.

Komentuoti:

• Vinecko
    replied

Pasikeitė informacija stopsuose, visi reisai bus vykdomi. Turbūt streikas baigėsi ¯\_(ツ)_/¯
    “Janina, jei neišeisi naktį dirbti, tai priversiu pirmas duris atidaryti ir važinėsi man maršrutais kur siauriausi keliai”

Ironija, bet pagal Vilniaus standartus turbūt toks monologas ir būtų.

Komentuoti:

• Ignalina
    replied
    Parašė lanxtot Rodyti pranešimą
    Vinecko taigi žinutė akivaizdžiai ironiška, pažiūrėkit, atšaukti visi reisai. O šiaip siaubas, kas darosi su 2 parku. Jeigu jau staiga atsisakė visi vairuotojai naktį dirbti (ar kas ten nutiko), o iš AP daugiau surasti negalima, tai galėjo po kelis autobusus iš kitų maršrutų nuimti – vis geriau būtų, nei tai, kas darosi čia.
    Pasikeitė informacija stopsuose, visi reisai bus vykdomi. Turbūt streikas baigėsi ¯\_(ツ)_/¯

Komentuoti:

• lanxtot
    replied
    Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą

Bus septyni 2010-ųjų gamybos, aštuoni - 2012-ųjų.
    Skubėkime džiaugtis senomis Volvo.

Retorinis klausimas, ar 2-am parkui atiteks kokie nors autobusai (kad ir nuomojami), pakeičiant Volvo?
    Volvo visiškai neužteks pakeisti. AP važiuojantys 9 liko, o 2TP apie 30, neskaitant laikinai perkeltų dvigubų. O dar prisiminkim, kad apskritai trūksta trumpų rezervo abiems parkams.

Mano spėjimas – visus Volvo sukels į 2TP. Tačiau ir tai bus galutinai įmanoma tik sulaukus abiejų partijų. Apie nurašymus nelabai yra ko galvoti, nebent tų, kurie ir taip merdėja patvoriuose. Juk atvykus tiems dvigubiems iš Vienos netekom galbūt 701, 705, 4008, 4009, ne daugiau. O anų net 25.

Komentuoti:

• lanxtot
    replied
    Vinecko taigi žinutė akivaizdžiai ironiška, pažiūrėkit, atšaukti visi reisai. O šiaip siaubas, kas darosi su 2 parku. Jeigu jau staiga atsisakė visi vairuotojai naktį dirbti (ar kas ten nutiko), o iš AP daugiau surasti negalima, tai galėjo po kelis autobusus iš kitų maršrutų nuimti – vis geriau būtų, nei tai, kas darosi čia.

Komentuoti:

• ssnaiperis
    replied
    Parašė Vinecko Rodyti pranešimą

Gal tik išvaizda. Realybėje Transrevis tokie yra 2015 m. gamybos ir dirbo Norvegijoje, Osle. Šitie pas VVT yra 2009-2011 m. gamybos turbūt ir iš Stockholmo.

Edit: Paieškojus atradau, kad būtent tas, kuris nuotraukoje yra 2010 m. gamybos
    Bus septyni 2010-ųjų gamybos, aštuoni - 2012-ųjų.
    Skubėkime džiaugtis senomis Volvo.

Retorinis klausimas, ar 2-am parkui atiteks kokie nors autobusai (kad ir nuomojami), pakeičiant Volvo?

Komentuoti:

• Vinecko
    replied
    Kam tas naktinis transportas?
    Tiems kas savaitgalį užsilaikė svečiuose, tiems kas geria alų senamiestį, tiems kas praleidžia vėlyvą vakarą mieste, tiems kas dirba iki nakties. Iš tiesų ką bekalbėtume, tačiau tušti naktiniai autobusai nevažiuoja. Dar ir su juo atėjo ir taktinis tvarkaraštis į Vilnių.

Komentuoti:

• Arunasx
    replied
    "Traukinukų", grafikų nesilaikymo problemų viena iš esminių priežasčių, kad iš esmės net nebandoma spręsti pačios infrastruktūros trūkumų pradedant nuo ištisinio A juostų tinklų, neteisėtai važiuojančių A juostomis tratinimo ir t.t.

Komentuoti:

• Ignalina
    replied
    Kam tas naktinis transportas?

Komentuoti:

• Vinecko
    replied
    Parašė kaziukas_jonas Rodyti pranešimą

Šitie labai panašūs į tuos naujus transrevio, ne?
    Gal tik išvaizda. Realybėje Transrevis tokie yra 2015 m. gamybos ir dirbo Norvegijoje, Osle. Šitie pas VVT yra 2009-2011 m. gamybos turbūt ir iš Stockholmo.

Edit: Paieškojus atradau, kad būtent tas, kuris nuotraukoje yra 2010 m. gamybos
    Paskutinis taisė Vinecko; 2025.06.07, 12:53.

Komentuoti:

• kaziukas_jonas
    replied
    Parašė Wintautas Rodyti pranešimą
    Atrodo šitas, ne?
    Yra neatitikimų bet gal lipdukai perlipdyti ir priekis nudažytas

edit: kitų Švedijos miestų su tokia dažymo schema nėradau, tai 99% reiškia kad bus 2008-2011 metų gamybos MAN A21 Lion's City NL313 CNG iš Stockholmo
    Šitie labai panašūs į tuos naujus transrevio, ne?

Komentuoti:

• mantasm
    replied
    "Naujausias autobusų parkas Europoje" ar kaip ten skelbėsi
    * skaičiuojant nuosavus, o nuomą nutylim

Komentuoti:

• lanxtot
    replied
    Padėvėti autobusai nėra blogas dalykas, iš tiesų labai protingas, kai miestui būtų kitų prioritetų (idealiu atveju turiu omeny ne laivelius, o tramvajų bent...). Plius, turbūt bet kuriam kitam mieste autobusai prižiūrimi geriau, nei Vilniuje, tad pvz. kai kurie Solaris III ir Castrosua labiau nudėvėti negu Oslo MAN (kurie keliais metais senesni).

Dėl šitų autobusų - atrodo, bus geriau, nei su Vienos dvigubais, nes anie dar buvo valkiojami po Kroatiją vienos neaiškios firmos kelis metus. Jeigu šitie tiesiai iš Stokholmo, labai neblogai. Aišku, kas man dar patiko su Vienos autobusais, tai kad baltieji turi ultra-paminkštintas sėdynes, vargu ar kada daugiau tokį komfortą VT kelionės metu esu patyręs...

Komentuoti:

• Silber418
    replied
    Parašė Wintautas Rodyti pranešimą
    Atrodo šitas, ne?

edit: kitų Švedijos miestų su tokia dažymo schema nėradau, tai 99% reiškia kad bus 2008-2011 metų gamybos MAN A21 Lion's City NL313 CNG iš Stockholmo
    Taip, senesnės kartos Stokholmo autobusas. Įdomu, kaip atrodo priekis su geltona spalva.

Komentuoti:

• Wintautas
    replied
    Parašė dananasas Rodyti pranešimą
    ne mano nuotrauka. zmogus kuris dare nuotrauka sake, kad cia yra tas ka vvt nuomosis
    Atrodo šitas, ne?

Paskutinis taisė Wintautas; 2025.06.06, 23:57.

Komentuoti:

• Ignalina
    replied

Komentuoti:

• dananasas
    replied
    ne mano nuotrauka. zmogus kuris dare nuotrauka sake, kad cia yra tas ka vvt nuomosis

Komentuoti:

• ejs-ejs
    replied

stops.lt informacija iki šiol šeriama txt failais, ten joks junioras tikrai nėra prisilietęs.
    Na, kažkas gi turi išlukštenti savybes iš "4584KWNZD".

Komentuoti:

Working...
X