Parašė Garbanius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Elektriniai traukiniai Lietuvoje
Collapse
X
-
- 2 patinka
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąRaudoni Siemensai buvo dažyti Vokietijoje.
Komentuoti:
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąJau nekalbant apie tai, kad po rebrandingo vykdytos Siemens'ų kapitalkės metu, juos šviežiai perdažė pagal seną schemą.
Komentuoti:
-
Aplamai, man tas rebrandingas kaip ir patinka, nors raudoni Siemens’ai man labiau žiūrisi
Komentuoti:
-
Praėjo 4 metai, o riedmenų perdažymo taip ir nebaigė. Man atrodo, pilnai rebrandinti tik keli traukiniai. Jau nekalbant apie tai, kad po rebrandingo vykdytos Siemens'ų kapitalkės metu, juos šviežiai perdažė pagal seną schemą.
Komentuoti:
-
Po n’tojo LG rebrandingo, kelis metus visuomet pasitaikydavo mix’u su vagonais, tokios Škodos dar neteko matyt. Šiaip tas senas dizainas su ąžuolo lapais man labai neblogai žiūrėjosi
P.S. Išorinės švieslentės panašu, kad naujos
Paskutinis taisė Garbanius; 2024.06.08, 09:00.
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Štadleris jau paruošė bukletus apie LTG Link perkamus traukinius. Įdomu tai, kad paliekama galimybė operatoriui išmontuoti dalį sėdimų vietų ir vietoje jų įrengti dviračių vietas.
https://www.stadlerrail.com/media/pdf/fltgemu0823e.pdf
https://www.stadlerrail.com/media/pdf/fltgbemu0823e.pdf
- 8 patinka
Komentuoti:
-
Apsipirkinėja LG. Čia maždaug ~10-15 lokomotyvų gausis, tai turbūt 2M62 keitimui?
https://www.vz.lt/transportas-logist...niu-lokomotyvu
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąPatikslinkit jeigu klystu. Pranešime rašoma, kad perkami 9 intercity ir 6 BEMU. Mane labiausiai domina 9 intercity traukiniai. Kaip suprantu realiai yra perkami 9 "regional" traukiniai, tik salonas bus patobulintas.
Tai priklauso matyt grynai nuo interjero konfigūracijos ir gali būti tiek pilnavertis Intercity, tiek Regio traukinys.
Nors visgi pažiūrėjau, tai LTG perkami FLIRT160 yra vadinami Regional, o Intercity vadinami FLIRT200, kurių LTG neperka. Nors LTG FLIRTai turės tik po vienas duris per vagoną, kas reiškia, kad tai visgi Intercity pritaikytas variantas.Paskutinis taisė John; 2023.06.23, 13:00.
Komentuoti:
-
Patikslinkit jeigu klystu. Pranešime rašoma, kad perkami 9 intercity ir 6 BEMU. Mane labiausiai domina 9 intercity traukiniai. Kaip suprantu realiai yra perkami 9 "regional" traukiniai, tik salonas bus patobulintas.
Designing trains for LTG Link, Stadler's engineers have focused largely on travel comfort and state-of-the-art vehicle design. Comfy seats in passenger areas, a friendly interior design and a bistro will ensure a high comfort event during long-distance travels.Paskutinis taisė Perfect; 2023.06.23, 12:26.
Komentuoti:
-
Pažymėtina, kad pateikiamos pirminės vizualizacijos, tad dizainas tikrai dar keisis. Dar tik prasidės projektavimo etapas
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė DKL Rodyti pranešimąKitas dažymo variantas
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimąDažymo schema ir spalvos panašios į RŽD
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
Važiuojančių DRkių likę kokios 5-6, Pesų į Klaipėda pirkta buvo 7 (važiuoja 3-4), Pesos dengs dabartinius DRkių maršrutus (Turmantą), tad pakeitimui tikrai per akis. Tačiau maršrutų plėtros nenusimato.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Parašė dtb Rodyti pranešimą
Ko gero, kainą išpūtė baterinių traukinių technologija ir atsarginių dalių tiekimas su technine priežiūra dešimčiai metų.
Komentuoti:
-
Parašė dtb Rodyti pranešimą
Ko gero, kainą išpūtė baterinių traukinių technologija ir atsarginių dalių tiekimas su technine priežiūra dešimčiai metų.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė DKL Rodyti pranešimąNa kaina gaunasi virš15 mln. EUR už traukinį. Tai tikrai daug. Kiek prisimenu Latviai savo Škodas prieš kelis metus pirko už 6-7 mln., o Estai šiek tiek vėliau už 9 mln. per traukinį. Kiek suprantu Škoda nėra labai mėgiama dabartinės LTG vadovybės ir buvo eliminuota specifikacijoje įtraukus reikalavimą turėti žemas grindis ir praėjimą be laiptų per didžiąją traukinio dalį. Toks reikalavimas automatiškai reiškia kad galimi traukiniai tik su Jacobs tipo vežimėliais, o Škoda, kaip tik tokių negamina.
Komentuoti:
Komentuoti: