Parašė mantasm
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gitanas Nausėda, LR prezidentas
Collapse
X
-
Komunistų partija tai ne 5 dienas išgyvenusi 3 pažįstamų kolibrių stebėjimo mėgėjų draugija.
-
Techniškai ne melavo, o nutylėjo.Parašė Arunasx Rodyti pranešimąIr dar kalti, kad AIG melavo savo biografijoje.
Panašiai kaip su Šimonytės pažadais dėl ministrų skaidrumo ir pačios atsistatydinimo.
Komentuoti:
-
Ir dar kalti, kad AIG melavo savo biografijoje.Parašė sankauskas Rodyti pranešimąSpėju, kad konservatoriai kažkokiu tai būdu kalti, kad Nausėda buvo LKP narys?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Spėju, kad konservatoriai kažkokiu tai būdu kalti, kad Nausėda buvo LKP narys?Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Tiesiog Partija bando šiek tiek nukreipti dėmesį nuo pedofilo savo gretose ir nelabai sėkmingų savivaldos rinkimų. Palos ir nustos.
Komentuoti:
-
Tiesiog Partija bando šiek tiek nukreipti dėmesį nuo pedofilo savo gretose ir nelabai sėkmingų savivaldos rinkimų. Palos ir nustos.Parašė manometras Rodyti pranešimą
Kai paaiškėjo, kad uoli komunistė D. G. dėstė komuniagų partinėje mokykloje, buvo skandaliukas.
Šitas skandaliukas dėl komunistėlio AIG nėra nei didesnis, nei svarbesnis, tiesiog vyksta dabar.Paskutinis taisė Tomas; 2023.04.07, 17:30.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Kai paaiškėjo, kad uoli komunistė D. G. dėstė komuniagų partinėje mokykloje, buvo skandaliukas.Parašė cozzamarra Rodyti pranešimąVisoje šioje istorijoje man įdomiausia, kad uoli komunistė D.G. vaizduojama (atrodo?) geriau nei naivusis komunistėlis A.I.G. Isorijos ratas apsisuko...? Tauta paruošta (čia reikia naudoti rusišką žodį)...?
Šitas skandaliukas dėl komunistėlio AIG nėra nei didesnis, nei svarbesnis, tiesiog vyksta dabar.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Užteks rašinėti ne į temą, prašome apie tokius dalykus rašyti temoje Apie forumą ar pan.
Komentuoti:
-
Tai durnai galvojat (kas šiaip dažnai pastebima), kad neužbaninaParašė digital Rodyti pranešimąUž tokius pasisakymus čia nėra baninama, nereikia išsigalvoti.
Komentuoti:
-
Buvo sakyta kodėl taip yra, bet matyt pačio kognityviniai sugebėjimai neišneša ir belieka marginalų kliedesius kartot jau šimtąjį kartą. Ratai tavo galvoj sukasi.Parašė cozzamarra Rodyti pranešimąVisoje šioje istorijoje man įdomiausia, kad uoli komunistė D.G. vaizduojama (atrodo?) geriau nei naivusis komunistėlis A.I.G. Isorijos ratas apsisuko...? Tauta paruošta (čia reikia naudoti rusišką žodį)...?
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Visoje šioje istorijoje man įdomiausia, kad uoli komunistė D.G. vaizduojama (atrodo?) geriau nei naivusis komunistėlis A.I.G. Isorijos ratas apsisuko...? Tauta paruošta (čia reikia naudoti rusišką žodį)...?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Už tokius pasisakymus čia nėra baninama, nereikia išsigalvoti.Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąO vat už tokius pasakymus mane būtų jau užbanine, o tamstai tai leidžiama
Komentuoti:
-
tai dabar jau ne tik apie Gitaną Nausėdą, bet ir apie Sulą reikia atskiros temos
- 1 patinka
Komentuoti:
-
pas Zeimeli (kas galejo pagalvot...)Parašė digital Rodyti pranešimąTada durnai galvojot (kas šiaip dažnokai pastebima), nes taip nėra, Sula tiesiog su aviacija susijęs
Komentuoti:
-
O vat už tokius pasakymus mane būtų jau užbanine, o tamstai tai leidžiamaParašė digital Rodyti pranešimąTada durnai galvojot (kas šiaip dažnokai pastebima), nes taip nėra, Sula tiesiog su aviacija susijęs
Komentuoti:
-
Tada durnai galvojot (kas šiaip dažnokai pastebima), nes taip nėra, Sula tiesiog su aviacija susijęsParašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąTaip ir galvojau, kad esate kokio depo ar įstaigos vadovas, karjeros biurokratas
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Taip ir galvojau, kad esate kokio depo ar įstaigos vadovas, karjeros biurokratasParašė Sula Rodyti pranešimą
2 ≠ 3
Tai gal mano pavardė VRM archyve
(juolab iki 1943 m. saugumo padalinys buvo SSRS NKVD sudėtyje)
Turėjau galvoje, kad ten irgi gali būti daug įdomių dalykų. Bet apie išslaptinimus niekas net necypteli.
SSRS buvo dar tokia įdomi organizacija kaip GRU. Kažkodėl apie ją net nešnekama.
Beje, turiu tam tikro lygio prieigą, taip kad esu patikrintas VSD ir VRM
Buvę KGB bendradarbiai užima/užėmė pakankamai atsakingas pareigas netgi pačiame VSD!
Komentuoti:
-
Na tai čia ne naujiena, kad iš KGB ir ministrais galėjo būt(berods Misiukonis) ir gal į VSD pereit, kaip sakoma svarbiausia laiku pakeist puses.Tik įdomu, kad tuo pat metu kai kurie teigia, kad nieko čia tokio, bet prieš paskelbimą informacijos. O tie, kurie labiausiai nori, kad paviešintų informaciją vatnykais dažnai išvadinami. Lenkijoje pačiam Valensai bandė pripaišyt bendradarbiavimą su KGB kažkiek lyg ir pavyko, bet dėl to Lenkijoje nieks nesugriuvo.Parašė Sula Rodyti pranešimą
2 ≠ 3
Tai gal mano pavardė VRM archyve
(juolab iki 1943 m. saugumo padalinys buvo SSRS NKVD sudėtyje)
Turėjau galvoje, kad ten irgi gali būti daug įdomių dalykų. Bet apie išslaptinimus niekas net necypteli.
SSRS buvo dar tokia įdomi organizacija kaip GRU. Kažkodėl apie ją net nešnekama.
Beje, turiu tam tikro lygio prieigą, taip kad esu patikrintas VSD ir VRM
Buvę KGB bendradarbiai užima/užėmė pakankamai atsakingas pareigas netgi pačiame VSD!
Komentuoti:
-
Priešingai aš noriu, kad AIG čia ir dabar būtų pašalintas, kaip Paksas kažkada.Parašė rmss Rodyti pranešimą
Ar labai skauda vieną vietą dėl to, kad AIG komuniaga, kad taip bandai nuolat temą nukreipt? Šiaip reiktų moderatorių įsikišimo dėl specialaus temos derailinimo.
Komentuoti:
-
Ar labai skauda vieną vietą dėl to, kad AIG komuniaga, kad taip bandai nuolat temą nukreipt? Šiaip reiktų moderatorių įsikišimo dėl specialaus temos derailinimo.Parašė liutass Rodyti pranešimądaug problematiskiau ir siurpiau atrodo islaptinti KGB archyvai
Komentuoti:
Komentuoti: