Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    Ar tikrai gerai perskaitėte mano pranešimą 830?
    Aa, perskaičiau. Bent aš nesu apie tai pagalvojęs, nors kartą vos neiskritau per 8 a. balkoną tai tada pagalvojau, kad o, geras

    Comment


      O vat kai aš buvau PDS`e, kur pagrindinis mano nusiskundimas buvo ta stotelių problema, tai gyd. psichiatė man sakė, jog žmonės tai daro, kad nestabdytų eismo. Bet kodėl tuomet su lengvaisiais auto stojama net ir tose stotelėse, kurios yra be įvažų? Kodėl tuomet nestojama apskritai bet kur, kodėl reikia draskyti akis kitiems eiliniams žmogeliams, kurie neturi pas ką paprašyti, kad juos kas nors va taip?

      Comment


        Su tom stotelem tai man labai painus klausimas bet esu įsitikinęs kad kaip ir viskas, anksčiau ar vėliau paaiškės

        Comment


          O bent žinote, kuo ten piktinausi? Skaitėte mano Delfiui siųstą straipsnį?

          Comment


            Taip, skaičiau

            Comment


              O apart manęs dar kas nors atkreipiate dėmesį į tokį dalyką, kad darbo dienomis automobilyje dažniausiai keliaujama vieniems, o savaitgaliais kone visuose pro šalį prašvilpiančiuose automobiliuose šalia sėdi ir keleivis. Kažin kodėl? Nesvarbu kokioje gatvėje - taip, būna ir darbo dienomis su keleiviais, bet savaitgalį pamatyti automobilį, kuriame važiuoja tik vairuotojas - faktiškai be šansų.
              P.S. nu, įdomu atsiras kas nors, kas tokius mano natūraliai besigaunančius veiksmus bandys pritempti, pavadinti "persekiojimu"?
              Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.04.02, 19:32.

              Comment


                Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                Nu tai va, aš tuo labiau dar mažiau gyvenime bandęs tokių dalykų, bet kad "parduodi būstą, grąžini paskolą", man iškart nuskambėjo kaip nesąmonė.
                O tai kai statybos įmonė stato namą iš sklintų iš banko pinigų, kaip jie butus parduoda gyventojams?

                -

                Comment


                  Nu ką, dingau dienelei ir kliedėti nebemokam be manęs? Kai pagalvoju, nebaisiai ir į tą vaikystės kaimą noriu*. Visus atitikmenis turiu Vilniaus mieste. Pavyzdžiai:

                  1. Kaime kur nusileidus nuo kalno yra lanka - pats Ukmergės r. galas, kurią perėjus atsiduri upės pakrantėje, kur kitame krante - aukštas šlaitas - jau Jonavos rajonas, o ant jo viršaus esanti ta kita kranto pusė man faktiškai nepažinta, buvau ten tik kartą - Vilniuje tokios vietos atitikmuo yra čia - tik čia upę atitinka gatvė, kurios abiejų pusių pakraščiuose yra statūs šlaitai - man ši vieta irgi pažįstama tik nuo Jeruzalės pusės, o štai kitame krante - Visoriuose - gal kokį kartą ir buvau perėjęs tą pėsčiųjų tiltą, bet ten vien nuosavi namai, nesaugu, pilna šunų vedžiotojų... Privažiuoti taip pat patogiau iš Baltupio gatvės, nes kitoje pusėje jokio viešojo transporto nėra.
                  https://www.google.com/maps/@54.7456...7i13312!8i6656

                  2. Šalia mano (ir vieno mano kaimyno) yra didžiulis 4 aukštų sandėlių pastatas. Ten savo įmonėlę turi ir vienas kaimynas. Jo kelių minučių kelionės nuo sandėlio iki namų labai primena vieno ūkininko, kurio vienas iš turimų dirbamos žemės sklypų buvo netoli mano reziduojamos vietos. Tas ūkininkas, pats gyveno "už raisto". Tai tiek jo, tiek to mano kaimyno kelionės maršrutą nupiešus žemėlapyje, jo maršruto atvaizdavimo žemėlapyje išsiraitymas itin panašus - tarkime, tas ūkininkas išvažiavęs iš lauko, pradžioje rieda tokiu siauru, vos 3-4 sodybų naudojamu keliuku, kurio viduriu auga žolė. Tuomet suka kairėn į didelį, platų žvyrkelį ir juo rieda iki artimiausio dešiniojo posūkio. Ten įsukęs rieda vėl siauresniu keliuku, kur aplinkui visiškai jokių namų, tikra dykynė. Tuomet pervažiuoja tokį žvyrkelio tiltelį per upelį, už kurio staigus posūkis dešinėn, kur pariedėjus keliasdešimt metrų, po kaire jis pasiekia savo namus, kur suvaryta visa technika. Dabar apie mano kaimyną - jis išvažiuoja pro vartus su šlagbaumu (teritorijos vidus atitinka tą kelių gyventojų naudojamą vieškelį, tuomet irgi išsuka kairėn į "didelę, intensyvaus eismo" gatvę, ir tuomet lygiai taip pat, artimiausias dešinysis posūkis į vėl siauresnį keliuką, tuomet vienas kryptelėjimas dešinėn ir štai jis įklibinkščiuoja į požeminį parkingą). Prisegu nuorodą, kur yra tie teritorijos vartai, kurios vidus atitiktų tą dirbamą lauką. Taip įsijautęs nužiūrėjau tą savo kaimyną, tokią nostalgiją, nes tikrai priminė kaip tas ūkininkas iš už raisto, atvažiuodavo sudirbti savo lauko. Toks tolimas man atrodė jo namas, nors dabar turbūt per 5 minutes nubėgčiau. https://www.google.com/maps/@54.7025...7i13312!8i6656

                  * - čia buvo sarkazmas, jei ką. Tikrai norėčiau apsilankyti savo kaime, tik bėda ta, kad vėl teks tą pačią dieną grįžti į triukšmingą Vilnių, kuriame dėl per didelio žmonių ir mašinų judėjimo vis labiau nebemoku gyventi. Kartą ten nuvežtas, norėčiau užmigti ten amžinai.
                  Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.04.03, 20:17.

                  Comment


                    liutass , ką jūs, ką vakare? Gal kebabų? O šiaip, jei gyventume tame pačiame mieste, norėtumėte mane pamatyti gyvai, pašnekėti?

                    Comment


                      Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                      liutass , ką jūs, ką vakare? Gal kebabų? O šiaip, jei gyventume tame pačiame mieste, norėtumėte mane pamatyti gyvai, pašnekėti?
                      kaip visada, namie. As toks daugiau intravertas, bet kartais kodel ne

                      Comment


                        O aš, kai manęs kažkas kažko klausinėja, bandau eiti per aplinkui ir tikrinu, kiek aš jiems iš tikro įdomus:


                        Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.04.07, 00:44.

                        Comment


                          supratau tik xi haga

                          Comment


                            Tipo vinipūchas pūs į Hagos tribunolą?

                            Comment


                              nu toliau nesupratau

                              Comment


                                Google vertejas yra tam. Vat tai ir parodo - ar gaišite savo laiką nusikopijuodami ir įsikeldami tekstą, ar sakysite "ar negali parašyti paprasčiau?"

                                Comment


                                  Maltieciu kalba? As galvojau, gal reikia skaityti ir bandyti suprasti.

                                  O galejo ta mergina pasakyti dviem zodziais: eik nx

                                  Comment


                                    Tai aišku, kas netingi, tas išsivers. Tai kaip jums atrodo, ar rimti argumentai, ar perdėtas susirūpinimas?

                                    Comment


                                      aisku, kad perdetas

                                      Comment


                                        Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                        Maltieciu kalba? As galvojau, gal reikia skaityti ir bandyti suprasti.

                                        O galejo ta mergina pasakyti dviem zodziais: eik nx
                                        Kokia mergina, sakau, kad kokybė nėra superinė. Čia buvo išversti vieno asmens žodžiai, bet pokalbyje dalyvauja 2 vyrai (vienas jų -aš), jokios merginos šioje diskusijoje nėra. Kad Google vertėjas grybauja, aišku seniai. Man tik klausimas - link kur dabar reiks kreipti savo kaip asmens, geo-politinę orientaciją? Per karantiną buvo tie negražūs laiškai buvusiems klasiokams, mokykloje ir po jos buvo taros rinkimas - pradžioje susišveisdavau iš mokyklos ir pakeliui, 2020-2021 m. išvaikščiojau visą Vilnių pėsčiomis, na o nuo praėjusių metų gegužės - važinėjimas viešuoju transportu po miestą, žinoma, įterpiant ir tą sekiojimą. Dabar visi keliai uždaryti taip išeina, o būdamas namie ar vaikščiojimas vien palei savo gatvę verčia degraduoti.

                                        Comment


                                          sunku ka ir patarti, bet, manau, atrasi kazka naujo, gal dvirati, gal dar kazka

                                          Comment

                                          Working...
                                          X