Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė gerietis Rodyti pranešimą

    Belmontas netinka?
    Tai kad sezono metu ten gali būti ne taip tuščia - pilna už rankučių susikabinusių porelių, šunų vedžiotojų. Šie 2 vaizdeliai verčia mano akis vemti. Mane traukia kuo mažiau turistinės vietos, kur nėra pažintinių takų, informacinių nuorodų. Mano paminėtas kaimas būtent tą ir atitinka, tik kaip sakiau, autobusų maršrutai su keliais persėdimais nėra patrauklūs. Taip pat, nors pats nesu aplankęs nė vienos užsienio valstybės, mane traukia ieškoti informacijos apie tokias nepopuliarias, kur nelabai rasi ten buvusių lietuvių, pvz. Čadas, Nigeris, Centrinės Afrikos Respublika, Pusiaujo Gvinėja, tas pats Somalis, Nigerija, Liberija, gal dar koks nedemokratiškas Turkmėnistanas.

    Comment


      liutass , gal numanote, kaip būtų galima pavadinti tą savo būseną bei judesius, aprašytus pranešime #864?

      Comment


        Hmm... Gal čiukurova?

        Comment


          Parašė liutass Rodyti pranešimą
          Hmm... Gal čiukurova?
          Čiukurova? Čia išgirdus pirma mintis - kažkokios rusų poetės pavardė...
          A, pagooglinau, kažkas su Turkija. Bet šokio tokiu pavadinimu nėra, yra tik toks šalies regionas tokiu vardu.
          Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.04.05, 22:29.

          Comment


            Tai kas ta čiukurova, galite atsakyti ar ne? Man meta tik tokį Turkijos regioną, bet ne judesio pavadinimą.

            O taip pat, mano kaimynystėje viena kaimynė, labai gražiu lietuvišku vardu - Dezida, apgyvendino savo dukrą su vaikinu. Iš išvaizdos jie tokie neformalai. Pirmais mėnesiais ištisai eidavo svečiai, būdavo muzika, dabar pavyko apraminti, bet jie susirado naują hobį - eina parūkyti kas pusę valandos ar net dar dažniau, kartais ir 2-3 val. nakties. Abu niekur nedirba, panašiai kaip aš. Tik aš nedegraduoju su priklausomybėmis. Galvoju, reiktų parašyti apie tos porelės gyvenimą knygą, tik apie juos kalbant daugiskaita, o knygos pavadinimas būtų "Tamulioniai ir Kočetkovai".
            Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.04.06, 11:57.

            Comment


              Čiukurova yra Turkijos regiono pavadinimas, nes man toks žodis pirmas šovė į galvą tam šokio apibūdinimui.

              Bet tau ir nesiseka nei su kaimynais, nei su gretima gatvele, kur furos važiuoja, nei su ofisais pirmame aukšte, kur visokios nesąmones įsikūrę.

              Pradėk nuteikineti mamą apie geresnio varianto paiešką.

              Comment


                O ką bendro mano aprašyti judesiai turi su tuo Turkijos regionu? Įvedus man išmeta tik tokį šokį "Halay", bet tikrai ne "Čiukurova". Tokio net nėra. Kuo tai susiję?

                Comment


                  Tavo šokio judesiai ir pavadinimo sąskambio panašumas, bent jau man

                  Comment


                    Beje, tau tikrai sekasi rašyti, pabandyk daugiau, gal knygą parašysi

                    Comment


                      O kaip elektros energetikas, nors ir neturintis nieko bendro su troleibusais, atsakysite į bene svarbiausią klausimą - kaip lietui lyjant ant laidų, neįvyksta trumpas jungimas ir elektronika neperdega? Juk visi žinome, kas būtų, jei į elektros rozetę šliūkšteltum vandens. O tie laidai, jie kažkuo kitokie - padengti kažkokia medžiaga, nelaidžia vandeniui ar kaip? Žinau, tik tiek, kad jie yra variniai, sunkūs kaip strypai. Juo labiau, kad jie yra pliki - prisilietus prie kairiojo, kuris yra + iškart gautum elektros smūgį. O lietus ant jų lyja kiek nori, nieks nieko nenukrečia, troleibusai važiuoja kaip važiavę. Kur slypi visa paslaptis?

                      Comment


                        nieko neatsimenu apie elektra, tai buvo pries 20 metu. Su troleibusais niekada nevazineju tai man nerupi kas ten ir kaip. Kiek girdejau, kartais krato zmones slapi troleibusai.

                        Comment


                          Parašė liutass Rodyti pranešimą
                          nieko neatsimenu apie elektra, tai buvo pries 20 metu. Su troleibusais niekada nevazineju tai man nerupi kas ten ir kaip. Kiek girdejau, kartais krato zmones slapi troleibusai.
                          O tame čiukurovų šokyje tikrai buvo toks judesys, kur stovint nulenki-pakeli galvą taip stipriai, kad net smegenys susipurto ir akiniai nuskrenda virš galvos? Arba kad skuodi visu greičiu, prisimindamas/įsivaizduodamas kažką didingo iš praeities?

                          Comment


                            zinoma, kad buvo

                            Comment


                              Parašė liutass Rodyti pranešimą
                              zinoma, kad buvo
                              Kiek prasukau video - normalus šokis, į savo panašių judesių nepastebėjau. O kodėl sportininkai tokie žiaurūs kartais būna?

                              Comment


                                Na kad ir toks dalykas, kai krepšinyje vienos komandos žaidėjas kala kitai pergalingą tritaškį paskutinę sekundę tarp sirgalių savų. Kaip jaustis varžovams, kaip reaguoti? Salė ošia... Kol vieni džiaugiasi sustoję į verpimo ratelį ir šoka pergalės šokį, kiti...

                                Comment


                                  a jiem px, jie uz alga zaidzia

                                  Comment


                                    Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                    a jiem px, jie uz alga zaidzia
                                    Tai viskas dėl pinigų. Greta mano namų fūros irgi atvažiuoja ne todėl, kad pažavėti mane tuo variklio gaudimu, tuo judesio grakštumu, kuomet išlendama pro gan siaurus vartus, ir sukant į kairę reikia dairytis ar ko nors neužkabinsi - gi ne dėl to jos važiuoja. Visa ko pagrindas yra biznis, biznis, ir dar kartą biznis. Jos atveža prekes įmonėms, kurios vėliau jomis sėkmingai paprekiauja, kas yra ne kas kita, kaip viarsalas (Juozas Erlickas).

                                    Comment


                                      liutass , matau, kad jūsų kliedėjimas irgi pamažu blėsta. Nejaugi tamstos galvoje nesisuka tokios mintys, kaip kad pas mane? Tokie kasdieniai dalykai, apie kuriuos neiškart susimąstome, pvz. įžengus į pėsčiųjų perėją sankryžoje - taip, apie ėjimą per kitų automobilių ratai jau net nediskutuotina. Bet kai tu įžengi į perėją, kurią kerta ne tik skersas, bet ir kairysis posūkis, ar pagalvoji, kurioje maždaug vietose didesnių gabaritų transporto priemonė (kad ir tas pats troleibusas) savo priekiniu dešiniuoju kampu pratrenkia tą perėją? t. y. kurioje asfalto vietoje (žiūrint nuo šaligatvio bordiūro) jau yra tas ruožas, kurį transportas jei ne mindo ratais, tai bent jau sukdamas kairėn per tą vietą užneša savo dešinės pusės priekį -sukant į kairę juk priekio dešinė išsimeta į dešinę, o ratai rieda kiek toliau nuo šaligatvio krašto. Na pvz. aš eidamas per šią perėją* iškart pagalvoju apie ilgametį, dabar jau panaikinto 11 troleibuso maršruto simboliu tapusį 1612 ir tą jo šeimininką - aukštą vyrą su ūsais ir kirsdamas šią perėją visuomet pagalvoju, kaip jis šioje sankryžoje sukdavo į kairę grįžinėdamas į parką jaukiais 2013 m. pradžios darbo dienų vakarais, kuomet aš buvau 6 klasėje ir vakare žiūrėdavau, kaip Eurolygoje Stambulo Anadolu Efes su treneriu Oktay Mahmuti (gimusiu Skopjėje) priešakyje, nukaldavo tokius grandus kaip Maskvos CSKA ar Madrido Real, o ta klasiokė Dominyka, Žanetos dukra, varė vienais dešimtukais ir draugavo su klasioke Leone.

                                      * - perėja Antakalnio-Žolyno https://www.google.com/maps/@54.7115...7i13312!8i6656

                                      Comment


                                        As tavo tempo neatlaikysiu... Man metu gi jau kiek, o tu jaunas kumeliukas tik beg, zvenk, sokinek, vartykis ant nugaros, you name it

                                        Comment


                                          O tai eidamas per perėją, asfalto dangoje matuojate akimis centimetrus nuo šaligatvio krašto, kad va šio asfalto centimetro, sukančio autobuso/troleibuso priekinis dešinysis kampas dar nekabina, o va dar pora cm į priekį jau užvožia ore per tą lopinėlį... ? T.y. kaip ir kaimo laukuose per jų kirtimą kampu, tai nors ir suvokiu, kad per kelias sekundes prieš mane neiššoks ir kojų man nepervažiuos vikšrinis traktorius, bet vis tiek kažkiek baisu, kas būtų jeigu būtų... Taip ir su tais didžiagabaričių TP ratų prariedėjimo ir užvožimo su priekiniu dešiniuoju kampu per perėjas. Aš kai einu per tą aukščiau prisegtoje nuorodoje matomą perėją, tai įžengęs visada galvoju: va, čia aš dar saugus kone visais atvejais, o va žengus dar pusę metro į priekį, va dabar jei suktų tas ūsuotas dėdė su 1612 tai jau baksteltų mane...
                                          Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.04.06, 21:03.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X