Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    o jeigu tai tavo pasivaiksciojimo marsrutas? Kodel turi eiti kitu keliu, jei tau patinka situo? Ties tuo namu trumpas poilsis ir kelione atgal

    Beje, gal tas tavo draugas serga kokia nors persekiojimo manija ar sizofrenija?

    Comment


      Nu kad neserga lyg ir. Viskas gyvenime kiek žinau klojasi gerai - tiek darbas, tiek santykiai. Man jis pats normaliausias žmogus gyvenime, kuriuos teko matyti. Jei prasidėtų karas, tai aš užstočiau jį, leisdamas nušauti mane patį, arba jei sužinočiau, kad į jo namą pataikė GRAD, pirmas skubėčiau patikrinti, ar jis gyvas ir sveikas. Žodžiu, man jo gyvybė daug vertingesnė, nei mano šeimos narių ar dar ko. Net negaliu paaiškinti, kodėl taip yra. Gal kažkokie biolaukai sutampa iš mano pusės, ir menkai sutampa iš jo...
      Žiūrėkite, pvz. darbovietėje, kur dirba mano mama, ten yra tradicija, kad atėjęs naujokas visiems prisistato - na atėjęs apie save papasakoja ar parašo, o tuomet sekretorė kokia tai - išsiuntinėja visiems darbuotojams tą naujoko laišką su prisistatymu. Tai daugumos pomėgiai įdomūs - tarkime po darbo lanko visokių keistų šokių pamokas, pvz. Bacciattta kažkoks ten ar kaip. Tai aš galvoju, aš norėčiau atidaryti pamokėles "67:65". Gal nutuokiate iš pavadinimo, ko ten mokyčiau? Ir koks potencialus klientų skaičius?
      https://www.youtube.com/watch?v=OQfz4OAyBaM

      Atsakymas: tenai mokyčiau tų Eurobasket2011 ketvirtfinalio paskutinių 33,1 sek. rungtynių atkartojimo - čia yra MENAS padaryti taip, kad kamuolys tinkliuką skrostų arba netaiklaus metimo atveju atšoktų atgal kuo panašiau, kaip tose originaliose rungtynėse.

      Comment


        tavo mama dirba ne kazka, jei tokios tradicijos ten O as tai nors ir pats buves krepsininkas, bet absoliuciai nesidomiu jokiais Eurobasketais, nes ten dazniausiai privaziuoja tu smirdanciu barzdu su bugnais ir daro geda Lietuvai

        Comment


          Jo, ten alelio mėgėjai parėkauti suvažiuoja. Bet su tais sekimais - dar kitus nervina, kad periodiškai rašau jiems ir jų draugams asmenines žinutes soc. tinkluose. Tiesa, dabar pats prisibijau policijos, tad jau neberašau, bet esu minėjęs Psichikos sveikatose temoje, tiesa, Romas Tamošiūnas (ar kokia jo ten pavardė) mano žinutes pratrynė. Bet net jeigu ir aiškinčiau, kad tai mano pasivaikščiojimo maršrutas, viskas vis tiek daugiau nei aišku - juk kol dar palaikėme normalų ryšį, mano žingsnių tuose rajonuose nebuvo nė kvapo. O vat kai aplinkybės mus išskyrė - tuomet ir pasipylė mano marširavimai pro jo būnamas/gyvenamas vietas. Negi manote, jog jis pats (ar teisėjai) tokie kvaili ir nesupras, kad tai dariau sąmoningai? Realiai mano toks tikslas ir buvo, o meluoti kažkaip man yra neįprasta, nemoku meluoti aš.

          Comment


            reiskia musu nuomones skiriasi As tai vaiksciociau kur noriu

            Comment


              Nekažkuo tos nuomonės skiriasi. Skirtumas nebent tas, kad aš realiai nustojau ten vaikščioti, nes žinau, kad tokiu atveju man geruoju gali nesibaigti. Nemanau, jog žmogus tik gąsdina policijomis.

              Comment


                O ką manote apie "ėjimą pro tuos kampus"? Na turiu omeny kaimo vietovėse per išdirbtą ir sėjai paruoštą ar dar tik dirbti besiruošiamą žemę? Kalbu ne apie patį mindžiojimą, bet irgi kažką panašaus į "ėjimą per ratai"...Na ta prasme, eidamas per lauką, kuris dirbamas su galingu vikšriniu traktoriumi, ar pats nesusimąstai koks būtų jausmas, jei jis kaip koks tankas tau per kojas prariedėtų su tais vikšrais. Na tipo technika tokia galinga ir grėsminga, kad net baisu atsistoti ant tos vietos, per kurią ji pravažiavo, nors nuo to pravažiavimo praėjo ištisi mėnesiai...

                Comment


                  As tai ir mieste vaikstau per kampus, visur kur tik galiu. Ir gatves kertu ne per perejas, o kur man reikia, jei tik tvoreles nera. Tad manau, kad visai logiska trumpinti sau kelia, taip sutaupant laiko, kuri galima panaudoti miegui

                  Comment


                    Vieni mano kaimynai iš 3 aukšto - tai žilaplaukis vyras, trumpaplaukė moteris ir tokia lengvai pašėlusi mergaitė. Jie - mūsų namo bendrijos tikrieji nariai. Ta mergaitė užlipdama šalia kodinių durų mėgsta pažvygauti, ji kartais man atrodo, kad vos ne bando flirtuoti su savo tėčiu. Tai net nežinau kaip, kokiais žodžiais ar garsais išreikšti jų gyvenimą, bet tai būtų maždaug toks judesiukas, kur sudėjus abi rankas ant juosmens, padaryti įtūpstą ir tuomet keičiant kojas taip strykinėti pirmyn-atgal, kad tai viena, tai kita koja būtų priekyje (ir atitinkamai gale). Net nežinau ar tokiam dalykui yra koks pavadinimas.
                    Bet va su tais ėjimais per kitų ratai, tai tikrai atrodo žiaurokai, kai pravažiuoja didžiausias pasaulyje savivartis BelAZ, tai tikrai keletą minučių gali būti baisu užminti ar pereiti per tą ruožą, kur jis prariedėjo, nes mintyse nejučia iškart pagalvoji, kas būtų, jeigu tokio svorio mašina užlėktų ant manęs.

                    Comment


                      881- tass - liu-TASs.
                      Ar galima užmigdyti žmogų, jei jo augimas tampa nekontroliuojamu ir pradeda kelti grėsmę aplinkinių žmonių ir pastatų egzistavimui?

                      Comment


                        negalima, nes pas mus eutanazija yra draudziama istatymu. Reiketu ji vezti i Olandija ar kur ten. Nebent tu turejai omeny purtina, tada galima

                        Comment


                          O tai reikia ką nors daryti, jei sužinau, kad kažkada mane vežęs troleibuso vairuotojas jau išėjo pensijon arba numirė? Galiu toliau gyventi ar reikia kažkaip atvažinėti atgal? Na panašiai kaip ir su prekės tolimesniu naudojimu, kuomet sužinau, kad ją pristatęs Itellla kurjeris jau nebedirba ten, perėjo kitur.

                          Comment


                            Gali drąsiai gyventi toliau. Atvazineti nereikia, nes jis jau pats savo ir kitų atvazinejo

                            Comment


                              O kaip su sekiojimu ir ėjimo per kitų ratai, derėjimo? Tarkime, ten eiti nebegaliu, bet lipti į autobusą, kuris dar prieš mažiau nei prieš 15 minučių buvo toje uždraustoje vietoje, lipti tai jau galiu, jo? Nu pavažiuoti kelias stoteles, bet ne į tą pusę, o į priešingą. Arba jei prie mano namų dirba žmogus, kuris gyvena netoli to uždraustojo namų, tai aš eiti per jo ratai galiu, bet trumpam pareziduoti šalia jo namų nebegaliu, nes jo namai visai šalia to, pas kurį rodytis man uždrausta...
                              Čia kaip su tuo dalyku, kad turėdamas tik ID kortelę, negaliu vykti į šalis, kurios reikalauja paso (pvz. jūsų išreklamuotą Uzbekistaną), tačiau prieiti prie uzbekiškais numeriais ženklintos fūros, pakalbinti jos vairuotoją, savo batu užminti vietą, per kurią prariedėjo jo padangos, kažkodėl jau galiu.

                              Comment


                                Cia tai tikra painiava, reiketu ChatGpT uzklausti gal?

                                Comment


                                  Gal. O ką pasakysite į mano pranešimą, šioje temoje nr. 763? IDOKIH!

                                  Comment


                                    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                                    Gal. O ką pasakysite į mano pranešimą, šioje temoje nr. 763? IDOKIH!
                                    Labai įdomi ir linksma istorija Tas Lukas tikras lepsis, greičiausiai. Pasiskundė mamytei del nieko.

                                    Comment


                                      Tai kai būnate pašalintas, galite paskaityti pranešimus atsijungęs, aš irgi taip darydavau. Na o dėl to Luko, gal man tas ištartas žodis, jam net nebuvo minties, kad aš garsiai ištariau kažkada kažkur girdėtą neaišku ką reiškiantį žodį. Jei mokykloje vykdavo koks renginys ar susirinkimas, visad ateidavo tėtis, mama rusė, gal tik kartą pasirodžiusi buvo. Girdėjau, kad rūkanti. Kai per muziką dainuodavome dainą "Aš širdyje labai myliu savo mamą" jis žodį "mamą" keisdavo į "tėtį".
                                      O kodėl kalėjimų realybė neatitinka mano susikurto vaizdinio? (pranešimas 774)

                                      Comment


                                        liutass , ar apart kalėjimo nėra daugiau vietų, kur būtų galima turėti stogą virš galvos, visada gauti pavalgyti, bet tuo pačiu būti užtikrintam, kad nebūsi įmestas į vieną patalpą su visokiais negerais žmonėmis, kurie tave visaip užgaulios ir tyčiosis? Kodėl kalėjimai yra visiškų atmatų lindėjimo vieta, kodėl negalėtų nebūti nusikalstamumo ir ten galėtų rinktis va tokie kaip aš, kurie neturi kur savęs padėti?

                                        Comment


                                          tai gal kaip variantas butu vienuolynas? Bet apie tuos tai mazai zinau

                                          Comment

                                          Working...
                                          X