Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Taip. Istorija tokia: buvo toks klasiokas Domas, kuris gyveno su močiute, vaikščiojo apiplyšęs, dažnai neturėdavo reikalingų priemonių, tarp jų - sąsiuvinio. Tai biologijos mokytoja jam sako:
    - Domai, va čia yra vienas litas (ištraukia iš savo piniginės). Po pamokų nueik į parduotuvę ir nusipirk sąsiuvinį, kitaip už nedarbą pamokoje gausi 1. Rinkis - litas... arba kuolas!

    Comment


      As galvojau, koks nors mokinys siule jam duoti lita arba gauti kuolu per galva, arba sesti ant kuolo. O cia pazymys...

      Comment


        Kažkada atsimenu pakėlęs eilinę šiukšlę nuo gatvės, įmečiau ją į šiukšlių dėžę netoli stotelės ir staigiai bėgau atgal kuo toliau nuo jos. Keli žmonės į mane sužiuro keistai, tipo gal kokią bombikę įmečiau ir dabar sprogs. Realybė gi tokia liūdna, kad tai buvo berods 2019 m. antroji pusė, kuomet man buvo aukščiausias problemos pakilimas, kai nervindavo, kad kažkas kažką paima/išleidžia viešojo transporto stotelėje su lengvąja mašina ir taip pažemina tuos, kurie neturi draugų, pas kuriuos galėtų paprašyti, kad juos taip pat paimtų/išleistų. Tai nors tuo metu jokia mašina sustojusi nebuvo, aš demonstratyviai ėmiau bėgti, neduodkie prie mano akių įvyks ši scena, ir man dar bjauriai būna tai, kai tas į mašiną ar iš jos besiropščiantis žmogus MATO, kad kiti laukiantys jį irgi MATO, kaip jį kaip kokį karalių paima/išlaipina sustojusi VIP karieta. Ir maždaug, dabar kiti stotelėje laukiantys, galvokite į kokią vietą mane čia paėmė vežt/iš kokios vietos atvežė.

        Comment


          Kad tu zinotum, kaip visiems viskas yra px...Ta prasme, tau atrodo, kad kažkas kažką galvos ką tu darai ar darysi, bet taip nėra. Jiems IŠVISO neįdomu nei apie tave, nei apie kitus niekas.

          Comment


            liutass , pasiruoškite, artimiausiu metu užduosiu itin nelengvą, 4 apšilimo zonos klausimą su žemėlapiu. O dabar tamstos nuomonė - šios rungtynės, taip kaip LRT laidos "Lietuva kalba" kur veda Tapinienė, tema buvo "Ar Lietuva turėtų atsiprašyti vinipūcho Kinijos dėl vertybinės politikos?" ar pan., tai šu šiomis rungtynėmis irgi - ar Anadolu Efes neturėtų atsiprašyti "Realo"? Atrodo svečiai jau išlygino rezultatą, liko 9 sekundės, treneris jau paėmęs derinių lentelę ruošiasi pratęsimui, ir še tau, kaip peilis į širdį varžovams Matto Janningo dūris paskutinę sekundę, laikas baigėsi, Efes džiaugiasi, o Real tokie nusiminę, ypač Sergio Llullo veido išraiška, tokia lyg citriną nurijus, tik kažkodėl nerandu tų rungtynių kur būtų vaizdo pakartojimas to pergalingo metimo iš kito šono.

            https://www.youtube.com/watch?v=GDQ2glQta0A

            Comment


              Parašė liutass Rodyti pranešimą
              Kad tu zinotum, kaip visiems viskas yra px...Ta prasme, tau atrodo, kad kažkas kažką galvos ką tu darai ar darysi, bet taip nėra. Jiems IŠVISO neįdomu nei apie tave, nei apie kitus niekas.
              Bet ne visada. Pvz. kai plėšiu skelbimą ar renku kiekvieną iš eilės ant žemės besimėtančią nuorūką, tai pirmu atveju būna klausia, ar katė atsirado (tuomet užbaubiu jiems apie Tvarkymo ir švaros taisyklių 15.4 punkto reikalavimus), antruoju - žiūri išpūtę akis, kitiems gi nekliudo bikai besivoliojantys...

              Comment


                Tapinas turi žmoną?! Jis tokios neteisingos orientacijos?!

                O tie krepsininkainieko atsiprašyti neturi, nes jau rūbinėje visiems viskas dzin, kalbasi, juokiasi, ruošiasi namo atsipalaiduoti. Alga jiems nemazeja, atsakomybės jokios nėra, kitą kartą laimės

                Comment


                  Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą

                  Bet ne visada. Pvz. kai plėšiu skelbimą ar renku kiekvieną iš eilės ant žemės besimėtančią nuorūką, tai pirmu atveju būna klausia, ar katė atsirado (tuomet užbaubiu jiems apie Tvarkymo ir švaros taisyklių 15.4 punkto reikalavimus), antruoju - žiūri išpūtę akis, kitiems gi nekliudo bikai besivoliojantys...
                  Na taip, visuomeninio transporto stotelės... Ten daugiau keistuolių sutiksi, nei bet kur kitur...

                  Comment


                    Turėjo, bet išsiskyrė jau. Aš kartais mintyse tokį vaizdą palaikyti pabandau, su kuriuo visokias čiukurovas darau - esu troleibusas 1612 (o gal vairuoju jį) ir dirbu jau panaikintu 11 maršrutu ir įsukęs į Pašilaičių žiedą pasuku tą rankenėlę atgal, t.y. viską išjungiu, atsipūčiu, keleiviai išlaipinti. Įsukdamas galvoju kažką panašaus į "dirba per amžius, per amžius nenuilstamai ūžia ir dirba variklis, transportas vaikų ir varguolių viešasis, žmonijos tiltas".

                    Comment


                      Comment


                        Ši šio troleibuso nuotrauka su šiuo vairuotoju man yra kaip 6 klasės mokykloje, ikona. Jo maršrutas kirsdavo Laisvės prospektą, kurį autobusu skersai kirsdavo ta mano klasiokė Dominyka, kur vienais dešimtukais varė. Kai pagalvoji - šis troleibusistas ko gero mokykloje neblizgėjo kaip pirmūnas, bet jis valdo tokią masyvią transporto priemonę, o štai mano klasiokė Dominyka ko gero gabesnė už jį, bet ji dar negali vairuoti troleibuso. Beje, galvodamas apie šio troleibuso grįžimą į parką, man mintyse suskamba Stambulo krepšinio klubo "Anadolu Efes" himnas "Hep birlikte", ir pasinešęs ant tos dainos įsivaizduoju, kad šis ūsuotas vairuotojas atlieka kairįjį posūkį iš Antakalnio gatvės į Žolyno, būtent tada kur rašiau, kur gerietis sakė, kad nenormau yra biadytis 2013 m. pravažiavusių troleibusų pėdsakų. Tai aš eidamas per Antakalnio-Žolyno g. sankryžą būtent įsivaizduoju 2013 m. sausį-kovą ir šio troleibuso vairuotoją, kaip jis su savo priekiniu dešinioju kampu užneša virš asfalto ir kampe prie stiklo trafaretas smulkiomis raidytėmis "iki 1-ojo parko". Tikra romantika.

                        https://transphoto.org/photo/587101/?vid=15119

                        Comment


                          Per amžius ir amžius
                          Aš vis dėl to vis labiau imu džiaugtis liūto pašalinimais nes
                          Jis nedaro išvadų vis
                          Žirnius visokius numirusius cituoja rašo
                          Temose ir temomis apie
                          Kurias jo prašiau nerašyti išlikti
                          Jei šiame forume jis nori
                          Todėl pas daktarą galvos jam reiktų
                          Apsilankyti nusiraminti ir kad karo
                          Jokio čia nebus pasakyti ir
                          Kad mes tik augame ir stiprėjame Valstybė
                          Mūsų gerovės Lietuvos tad
                          Jei dar nors kartą žirnį jis pacituos te
                          Lekia iš čia visam laikui kadangi
                          Tai lyg transliacija iš pamišėlių kalėjimo bei
                          Nerimo ir panikos sėjimas baimės kurstymas

                          Taip pat noriu sužinoti, kuo perkami butai, na kaip fiziškai tas atrodo - reikia paduoti visą tuntą/pundą gumyte perrištų banknotų pardavėjui ar viskas atliekama pavedimais, taip sakant, nieks tų pinigų net neapturi rankose gyvai?

                          Comment


                            Kadangi šviesaus atminimo liūtass iškaltas iš forumo bene visam laikui (labai tikiuosi, net mane jau sunervino tas jo gąsdinimasis ir visokių žirnių citavimas), kreipiuosi į kitus blaivaus proto forumiečius (ypač - Strazdą Medinį, enyyygma, Tiomizmą ir daktarą dr., kurie dažnai pavaduoja liutą, kuris dabar nuskridęs sėdi ant debesėlio ir stebi mus iš ano pasaulio.
                            Brangieji, prisegu savo sodybos ir jai priklausančio žemės sklypo planą ir klausiu jūsų - įsivaizduokite, jei jūs būtumėte traktoristai, nuo kurios vietos pradėtumėte imti pievą? Pagal 2007-2013 m. KPF programą, kadangi mes nelaikėme jokių galvijų, tai būdavo paprasta pieva, kurioje augdavo smilgos ir kitos bevertės piktžolės, tai kiekvienais metais, nuo liepos 15 d., kai paukščiai išsiperėdavo, jau galėdavome samdyti kokį nors ūkininką, kad mums nusmulkintų tą pievą. Tai dabar žiūrėkite - balta rodyklytė tiesiog parodo, kur yra gruntinis keliukas nuo pagrindinio kaimo vieškelio, per kurį patenkama į mūsų sodybą su mašinomis. Juo kelis centimetrus pavažiuodavo ir mūsų pasamdyti ūkininkai, tačiau toliau, nuo kurios vietos pradėti šienauti, priklausydavo nuo konkretaus operatoriaus išmonės. Žalia ir raudona rodyklės žymi kiek, mano galva, netradicinį būdą - įvažiavus mūsų privačiu keliuku staigiai sukti į kurį nors šoną. Dabar dėmesio - kuo skiriasi žalia/mėlyna rodyklytėmis pažymėtos vietos, nuo kurios pradedama? Žalią variantą rinkčiausi ir aš - įsukus į mūsų keliuką, pralendi pro vieną ir tarpų tarp medžių, ir patenki į šienautiną pievą - varai lygiagrečiai tiesiai su tuo keliuku. Minusas - pieva su smulkintuvu pradedama imti ne nuo lygiai nuo kampo pradžios, bet jau pavažiavus kelis metrus į priekį, t.y. nelygiai, pakol traktorius išsitiesina. Nebent pralindus į tą tarpą paduoti kelis metrus atgal ir startuoti lygiai nuo pievos linkio. Mėlyna rodyklytė - tai pats avantiūristiškiausias variantas - vieną kartą traktoristas pribloškė net mane, kai į mūsų pievą pateko ne civilizuotai (tuo gruntiniu keliuku, o tuomet į šoną arba pro medžius), bet tiesiai nuo kelio į pievą! Juk kelias eina aukščiau, o visa šienautina pieva yra tokioje kaip dauboje, t.y. žemiau, tai išsigandau, kad jis neapvirstų, neužstrigtų. Bet traktorius buvo John Deere - patvarus, naujas, todėl tas mini "kalniukas" tarp vieškelio ir pievos jam kaip pro minkštą vietą pravažiuoti.
                            Taigi, nuo kur pradėti būtų priimtiniausia Jums? Nesvarbu, ar šienauti, ar atlikti kokį nors kitą ūkio darbą. Visą dirbamą sklypą riboja: iš rytų - kelias, šiaurės - melioracijos griovys (matosi tamsiai žalios spalvos siaura juosta), iš likusių pusių - medžių ir krūmų linija su properšomis keliose vietose.
                            P.S. Tarp pietinę sklypo dalį juosiančios stambesnės (išorinės) medžių linijos ir kiek plonesnės, gyvenamąjį namą juosiančios medžių (obelų) linijos yra siauras "Suvalkų koridorius", kuris sujungia du pagrindinius, didžiausius žemės gabalus. Jį nušienauti užtekdavo ~3 reisų smulkintuvu. Tas nedidukas kvadratinis dažniausiai likdavo pačiai pabaigai.



                            Attached Files

                            Comment


                              Parašė digital Rodyti pranešimą
                              Jei įtari, kad galbūt nelegalūs ženklai - priduok, tegul patikrina.
                              Policija ir taip yra apkauta darbais, todėl jeigu tu taip patari, reiškia tu esi banditas.
                              Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.

                              Comment


                                O ką jūs į Tecią Siliuk?

                                Comment


                                  Panevėžio "Lietkabelio" treneris Nenadas Čanakas, JK 1-asis sekretorius Ričardas Nenadas Sunakas.
                                  Kas būtų, jei deklaruotum išvykimą iš Lietuvos (kad nesiskaičiuotų PSD įmokos), tačiau paslapčia vis tiek sau tyliai kur nors lindėtum kokiam nuošaliam Dzūkijos kaime? MedinisStrazdas žinote?
                                  Galima teigti, kad liūtas atbanintas pabuvo porą dienų tam, kad leistų jam pasikeisti avatarą, o paskui vėl pliūkšt į vandenį už borto.
                                  Ar galima gauti kokį straipsniuką, jei esu vyras, tačiau susirašinėjimui su valstybės institucijomis pasivadinčiau kokiu moterišku vardu? Pvz. klausimus dėl taikos plano tam klasiokui išsiunčiau iš mailo, kurio adresas yra olga.zalgirionamai.rozova@gmail.com. Čia mane pamokė AšNeRobotas, jis gi minėjo, kad Fb susikūrė fake accountą tokiu vardu, pasiėmęs "kažkokios bobos iš Donbaso", nuotrauką, kad patrolinti antivakserius.
                                  Aleksio, tas nedorėlis - pašalintas vis daugiau laiko praleidžia nei laisvėje būdamas, todėl jį irgi noriu grąžinti į dorovės kelią, pagarbą moderatoriams. Jei krepšinyje nuaidėjo finalinė rungtynių sirena, laikrodyje vien nuliai, tačiau lentos apvadai neužsižiebė raudonai, ar galima teikti apeliaciją? Pakilkite žmonės, pakilkite visi, naujieną aš jums nešu - dar kažkurioje pradinėje klasėje, kai su mama ėjome Laisvės pr. tarp Rygos ir J. Matulaičio bažnyčios stotelių (prieš eismą) aš užsižiūrėjau į pravažiuojantį 16 maršruto troleibusą, kurio garažinis numeris buvo 2669. Tuo laikmečiu jis važinėjo su REHAU langų reklama. Tai aš eidamas buvau taip pasukęs galvą, kad beveik nemačiau kaip priešinga kryptimi moteriškė vedė jorkšyro terjerą, jis kažkaip puolė man prie kojų ir aš jį ignoruodamas, o gal kiek ir bijodamas, bet aš vos ant jo neužlipau. Tai va. O dažnas tokio amžiaus vaikas kažkodėl labiau kaip tik pritūps paglostyti šuniuką, nei pasižiūrėti pražviegiantį troleibusą. Jo garsas yra ypač aukšto dažnio, kai skrodžia, tai iš tolo atpažinsi. Na, dar panašiai kaukia tuo pačiu 19 maršrute pertraukiamu grafiku dirbančio 2121 galinis tiltas. Šiuo metu jis (2669) pervestas į 19 maršrutą ir juo dirba toks aukštas jaunas vyrukas su akiniais.

                                  Comment


                                    O ten kai turkai statė PPC "OZAS", tai tikriausiai visos miesto gatvės buvo užkištos tomis staybinėmis mašinomis... Beje, kai buvau pradinėse klasėse, man ypač nepatiko jo logotipas, ypač tai kažkokia kreiva Z raidė.

                                    Comment


                                      Į savo pranešimą #2076 atsakau pats

                                      Beje, o tai anksčiau kontrolė, kaip supratau, galėdavo paimti baudos sumą grynais į kišenę vietoje, o kadangi kompiuterių tais laikais jie nenaudodavo, joks įrašo apie tai niekur nefigūruodavo? Ar vis tiek vesdavosi į autobusiuką?

                                      Attached Files

                                      Comment


                                        Kažkokia viena iš daugybės foto, kurią man išmeta į Google paiešką įvedus "Baudos kvitas". T.y. aš noriu išsiaiškinti, kaip atrodydavo seniaumet įforminti baudos dokumentai, kuomet nebuvo vieningos sistemos (Administracinių nusižengimų registro). Tuomet kaip suprantu tiesiog duodavo tau kažkokią popieriaus skiautelę, kur tiesiog įrašoma baudos suma, bet ant jos nėra jokių tavo asmeninių duomenų, t.y. gali jos nemokėti ir jokie antstoliai neieškos. Dabar baudos kompiuterizuotos ir užtvirtinamai priskiriamos konkrečiam asmeniui, t.y. dabar nepasislėpsi. Matau, kad jo data yra 2008 birželio 30 d. Būtent tai buvo mano, kaip asmenybės, klestėjimo era. Pamenu tą 2008 m. vasarą, prieš akis iškyla troleibusas, kurio garažinis numeris - 1614, 11 maršrutu, tuomet važinėjęs su žydra "Vytauto" reklama. Ar dėl tos reklamoje esančios spalvos ar dėl ko, tai tapo pačiu mėgstamiausius Vilniaus troleibusu. Jis dirbdavo darbo d., pamaininiu, penkiadieniu grafiku. Iš ryto jį vairuodavo tokia moteris ryžais plaukais, visuomet su džinsiniu švarkeliu, man rodos Tatjana. Po pietų būdavo tokia trumpai kirpta blondinė - Danuta - su baltais berankoviais marškinėliais. Tai aš dažniausiai važiuodavau iš ryto. Kiek prisiminimų su ta mašina nr. 1614 iš 2008 metų, dar ir dabar ją pamačius gatvėje man šiaušiasi oda. Atsimenu nuo Rygos st. pavažiuodavau atgal iki Pašilaičių žiedo ir tuomet - iki Antakalnio ir vėl atgal. Visuomet iš namų išeidavau tuo pačiu metu ryte ir žinodavau, kad atvažiuos būtent 1614. Ta skaidriai žydros spalvos reklama, aš ją akimis gerdavau tarsi karštą dieną ištroškęs šalto vandens. Netgi juo važinėdamas mačiau, kaip dar už mane mažesnė, gal kokių 6 m. mergaitė pabėgo nuo savo tetos, močiutės ar kokia ten ją lydėjusi moteris buvo. Ar ją rado, nežinau, bet atsimenu Pašilaičiuose tai tetai dar rodžiau, kur jis nubėgusi pasislėpė.

                                        P.S. nuotrauka daryta jau tamsoje, reklamos grožis ne itin gerai matosi, tačiau būtent tais metais - paspaudus ant nuorodos galima rasti visas šios mašinos nuotraukas - paspaudus ant nuorodos, po atsidariusia nuotrauka paspaudžiate ant garažinio numerio ir jums bus parodytos visos foto eilės tvarka - seniausios yra pačioje apačioje. man rodos antroje nuo apačios nuotraukoje užfiksuota būtent ta vairuotoja, su kurios vairuojamu troleibusu keliaudavau dažniausiai, o trečioje - toks vyras, kuris epizodiškai pavaduodavo tas moteriškes.

                                        https://transphoto.org/photo/234646/?vid=15121
                                        Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.08.02, 21:26.

                                        Comment


                                          Tiesa, labai svarbu, gi pamiršau, kad 4 klasėje mokytoja mane pamiršo apklausti, ir iki šios dienos, aš pradinių klasių mokytojai nesu atsiskaitęs abėcėlės. T.y. reikėjo atsistoti šalia jos ir mintinai išvardinti visas lietuvių k. raides. Tuo metu, kai ji visus masiškai kvietė atsakinėti, aš sirgau, o sugrįžus man kažką užsiminė, bet paskui kažkaip užmiršo. Ar reikia ką nors daryti? Tiesa, ta mokytoja į pensiją išėjo dar 2014 metais. Labai svarbu forumiečių nuomonės!

                                          Comment

                                          Working...
                                          X