Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Bet tai nuo seno pas mus ta tradicija, kad baigęs 12 klasių turi eiti kažkur studijuoti. Dar J. Biliūno ar Vaižganto kūryboje buvo kažkas, kad tipo, baigęs vidurinę, o tada - į mokslus išleisti, kaip sakoma...

    Comment


      tokia sistema. Taciau aukstasis nera privalomas. Jei darai versla, tai nafik jis reikalingas. O anksciau kito kelio pabegti is zemes ukio nelabai buvo

      Comment


        i Seima eiti irgi nereikia aukstojo

        Comment


          O ten kaip būna statybos ir būna tokia tvora, kur užrašytas rangovas, vadovo telefonas ir jo atestato nr. Kas tas atestatas, kai kalbame apie statybas? Tipo panašiai kaip mokyklos baigimo brandos atestatas?

          Comment


            Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
            O ten kaip būna statybos ir būna tokia tvora, kur užrašytas rangovas, vadovo telefonas ir jo atestato nr. Kas tas atestatas, kai kalbame apie statybas? Tipo panašiai kaip mokyklos baigimo brandos atestatas?
            Gal brandos atestato ir yra tas numeris?

            Comment


              Jūs mane juokinate kartais. O gal ir ne.
              Šiandien neatrašinėjau kone valandas septynias, nes šiandien pamėginau įvykdyti slaptą operaciją. Gal numanote, apie ką eina kalba?

              Comment


                Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                Jūs mane juokinate kartais. O gal ir ne.
                Šiandien neatrašinėjau kone valandas septynias, nes šiandien pamėginau įvykdyti slaptą operaciją. Gal numanote, apie ką eina kalba?
                Matyt, ejai pažiūrėti tau draudžiamo lankyti asmens?

                Comment


                  Nors jau atsakėte,

                  Duosiu užuominą nr. 1 - "Mamma Maria" Šiai užuominai tokios eilės:
                  (veiksmas vyksta 2019 m. rugpjūčio pradžioje, o ne viduramžiais, kaip Maironio eilėraščiuose)

                  Galbūt mėnesiukų porą tylėjęs, ką daryti nežinojęs
                  Dabar pasikratydamas, atlėkiau, atskubėjau
                  Kas ten taip toli laukia, kur mašina pilka stovi
                  Kaip širdis su prakaitu išmuš visa tai pamačius
                  Mama ma ma mama Maria ma ma ma
                  Prieš metų 10 ar daugiau būdavau kaime,
                  Ten kuldavo javus toks Noreika
                  Dabar šio naujo herojaus mano, vieno iš draugų pavardė yra Šibaila
                  Amore mio, amore majo - Noreika & Šibaila
                  Dabar mes skrendam išdidžiai
                  Praėjusį beveik tuziną metų
                  Į unitazą tarsi nuleidę
                  Ir žvalgomės naujų krypčių, naujų vilčių.
                  O kas manęs laukia ateityje, sakyki man tu-u!


                  Užuomina nr. 2. Pradėjau "bombinti", nesulaukęs derybų. Šiam dalykui skyriau tokias eiles:

                  (Aprašomas veiksmas vyksta 2023 m. kovo pabaigoje)

                  Naktį giedrą žvarbią virš Ateities gatvės žibanti
                  Leidžias žibanti žvaigždė, žibanti žvaigždė
                  Ir melodija man primena
                  Prabėgusias dienas, bėgusias dienas, kai buvo gera su tavimi
                  Ta naktis, kuomet mirė galutinai
                  Viena iš dviejų mano gyvenimo prasmių
                  Buvau sumišęs, nežinojau ką daryt
                  Atleisk man, už sujauktą gyvenimo ritmą
                  Tarsi vienišas bedvasis piemuo
                  Aš stoviu kitame krante
                  Ir nusigauti į tavąjį krantą
                  Negaliu, negaliu, negaliu
                  Dieną šviesią į šiaurę kiek nuo Ateities gatvės
                  Į tavuosius namus leidžiasi kometa
                  Ir kitaip pasielgti aš negalėjau
                  Nes tu vilkinai derybas dėl taikos plano
                  Nors skyrimasis galutinis labai sunkus, nors kenkiu
                  Tu man atleisk, drauge mielas!

                  Comment


                    Tau tikrai reikia rašyti i kokius portalus ar laikraščius. Praktiškai rašytojas. Geriausiai būtų kokie apsakymai, esė ar detektyvai.

                    Comment


                      Beje, kaip sekėsi ta slapta misija?
                      Nepagavo už karshenes?

                      Paskutinis taisė liutass; 2023.07.25, 21:44.

                      Comment


                        Parašė liutass Rodyti pranešimą
                        Beje, kaip sekėsi ta slapta misija?
                        Graudi ta misija. Kai pravažiavau pro šalį autobusu (neplanuodamas išlipti) ties įvažiavimu į jo kiemą, kaip tik iš kiemo išvažinėjo jis su savo VW, apsirengęs rožinius marškinius. Planavau važiuoti iki paskutinės maršruto stotelės, tačiau pamatęs, kad jo prie namų bent artimiausią pusvalanduką nebus, nusprendžiau išlipti sekančioje ir grįžti atgal, atsargiai prasišnioti pro miškelį. Ne be reikalo turbūt pamačiau, kaip jis išsukinėjo iš kiemo, bet kuriuo atveju aš planavau, kad pasiekęs galinę stotelę, grįždamas atgal link namų užsuksiu į tą šalia jo namų esantį miškelį. To dingstis - iškuopti jį nuo šiukšlių, nes man tas žmogus yra ant tiek šventas, kad aš pasiruošęs jo lankomas/būnamas vietas kone šampūnu šveisti gatves, kad jam po kojomis blizgėtų. Tai praėjau pro miškelį, 2 kartus mane bandė užšokdamos pulti erkės, tačiau pavyko atremti jų puolimą, aprankiojau išmėtytus saldainių popieriukus, radau net 2 depozito, tuomet pavojingiausia dalis - praėjau pro jo kiemą, kad išrankiočiau visas nuorūkas palei šaligatvio bortą. Bet kurią minutę galėjo įriedėti jis. Laimei viską surinkau, atsisėdu pasėdėti ant laiptų. Tuomet išgirstu burzgimą, tada šešėlį, na ir galvoju, viskas, jei čia jis, bėgti nebėra prasmės, vis tiek aš užfiksuotas. Bet ne, laimei ten juodas BMW. Tuomet per kitą namo pusę išėjau į pagrindinę gatvę, tada perėjau kelią, perlipau atitvarus ir rankiodamas nuorūkas per tą karštį nuklibinkščiavau iki stotelės. Joje laukdamas autobuso, pamatęs atriedančias mašinas, panašias į jo, sustingdavau iš siaubo. Bet ne, mūsų keliai šiandien, laimei, nesusikirto.
                        Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.07.25, 22:36.

                        Comment


                          Adrenalino netrūko, kaip matau. Bet kažkas su anuo ne taip...aaa, tie rožiniai marškiniai ir VW. Čia tikrai viskas gerai?

                          Comment


                            A kas ne taip? Gal todėl, kad jūs esate iš miesto, kuriame ir tam tikros mažumos nelabai toleruojamos? Ypač Šustauskas su savo pasisakymais apie tuos su vaivorykštės vėliavom...

                            Comment


                              Bet miškelis per daug nesuterštas nuo kovo, kai paskutinį kartą ten lankiausi. Stambesnių šiukšlių lyg ir nebuvo. Na gal medžiai dabar kai žaliuoja, gal kiek pridengia netvarką. Labiausiai lapija yra gerai šiuo metu, jei lankaisi šviesiu paros metu, tuomet pro langą ar balkoną iš savo buto tie žmonės, nematys, kad aš pasirodžiau. Bet eidamas pro tą jų manęs matomumo zoną tai žiūrėjau tiesiai į kelią, nepasukdamas galvos nė milimetro į šoną (galimai suprastų, į kieno langą žiūriu). Ir ėjau taip stryksėdamas, kilnodamas kojas į viršų kaip koks atletas. Darau prielaidą, kad tas miškelis nėra itin greitai priteršiama vieta, tad sekantį apsilankymą planuočiau vėlyvą rudenį, gal kokį lapkričio mėnesį, kai medžiai bus numetę lapus (geriau matysis šiukšlės) ir kokią 16 valandą jau bus sutemę ir galėsiu drąsiau apvaikščioti išblizginti visą tą laukymę, nes tamsoje aš sunkiau įžiūrimas ir atpažįstamas. Be to, erkės jau ilsėsis. Turbūt toks mano likimas - pataikiau važiuoti būtent tuo reisu, kad pamatyčiau, kaip jis išrieda iš savo namų, kad reiškia, kad kurį laiką galėsiu saugiai pabūti, sutvarkyti aplinką jam po langais. Tačiau bijojau, kad namie gali būti likę kažkas iš jo šeimos narių, tačiau laimei, kieme nebuvo net ir jo mamos mašinos (kurią irgi atpažįstu iš modelio bei valstybinio numerio). Jis savo šeimos nariams yra pasakęs, kad jei jie pamatys mane, tai praneštų jam, o tuomet jis savo ruožtu - į policiją. Beje, jis išriedėdamas iš savo kiemo buvo prie pat išsukimo į pagrindinį kelią, o aš kaip tik sėdėjau autobuse prie lango, tai labai norėdamas, per mažiau nei sekundę labai norėdamas galėjo pastebėti, kad pravažiuoju pro jo namus. Kadangi taip ir nebuvome su juo susitikę pašnekėti (ko jis labai norėjo), nežinau ar pravažiavimą pro jo namus, neišlipant arčiausiai esančiose stotelėse, jis irgi traktuotų kaip sekiojimą...

                              Comment


                                Tikiuosi, rudenį nukritusių lapų nerinksi miškelyje? O tas žmogus yra iš mažumos atstovų ar gyvena su žmona? Ar jie turi vaikų? Bistiek nesuprantu, kodel jie tau neleidžia būti šalia jų namų, jeigu net ir miškelį aptvarkai. Įdomu, kaip jis skustusi policijai? Sakytų buvrs klasiokas tvarko aplinką mūsų miškelyje atvaziuokite ir suimkite jį?

                                Comment


                                  Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                  Tau tikrai reikia rašyti i kokius portalus ar laikraščius. Praktiškai rašytojas. Geriausiai būtų kokie apsakymai, esė ar detektyvai.
                                  Š*** verta ši kūryba, net nesirimuoja net kai bandau dėlioti lietuvišką tekstą pagal originalą užsienio kalba. Tiesiog moku pasakoti linksmas istorijas iš praeities. Kaip antai 8 klasėje pas mus "mokytis" atvyko toks Arnas iš Telšių. Jis užsiimdavo penkiakove, tad mokslai jam nelabai rūpėjo. Žinojau tiek, kad jis keliasi 5 val. ryto ir su treneriu važiuoja sportuoti. Tad kaip naujokas, jis greit prisišliejo ne prie klasės moksliukų, bet prie blogiukų, tų kur per pertraukas rūkyti eidavo, į pamokas vėluodavo. Tai po vieno gero padurniavimo sėdint klasės gale per lietuvių k. pamoką, per kurią jis nerašė kartu su visais, mokytoja Levita su šypsenėle taria:
                                  - ... o šiandien Arnas už darbą pamokoje gauna vienetuką!

                                  Tai Arno reakcija į tai buvo gana ciniška. Jis iškėlęs ranką parodė tą "antytę", ną tą legendinį gestą, kurį išpopuliarino Sabonis po laimėto finalo prieš CSKA.

                                  Comment


                                    jo, linksmos tavo istorijos, man jas labiausiai patinka skaityti

                                    Comment


                                      Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                      Tikiuosi, rudenį nukritusių lapų nerinksi miškelyje? O tas žmogus yra iš mažumos atstovų ar gyvena su žmona? Ar jie turi vaikų? Bistiek nesuprantu, kodel jie tau neleidžia būti šalia jų namų, jeigu net ir miškelį aptvarkai. Įdomu, kaip jis skustusi policijai? Sakytų buvrs klasiokas tvarko aplinką mūsų miškelyje atvaziuokite ir suimkite jį?
                                      Ne, rudeniniai lapai gražu. Taip, gyvena su žmona, gi esu rašęs. Vaikų kol kas dar ne. Retas mano klasiokas jų jau turi. Tai jie neleidžia, nes gi žino, kad aš dėl sekiojimo ten lankausi, o tas aplinkos tvarkymas - tai priedanga.

                                      Comment


                                        O kaip manote, kurioje institucijoje galėjo nuskambėti frazė "Litas arba kuolas"?
                                        P.S. vienas autobuso vairuotojas paklaustas bandė spėti, jog Seime.

                                        Comment


                                          Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                                          O kaip manote, kurioje institucijoje galėjo nuskambėti frazė "Litas arba kuolas"?
                                          P.S. vienas autobuso vairuotojas paklaustas bandė spėti, jog Seime.
                                          Mokykloje?

                                          Comment

                                          Working...
                                          X