Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    As neinu per perėją, o einu ten, kur man reikia. Beto, labai retai, nes as nebunu mieste beveik niekada. As neislipu is savo mašinos, jei jau iseinu is namų, o važiuodamas jokių kampų neskaiciuoju

    Comment


      Taigi paskaitykite ANK 428 straipsnį (Pėsčiųjų ir kitų eismo dalyvių padarytas pažeidimas). O tai kur jūs būnate, jei ne mieste, juk gyvenate tai Kaune.

      Comment


        Bet taip kaip Žalgiriečiai šiandien nuskriaudė Tel Avivo "Maccabi". Ir kaip gaila buvo to Josh Nebo, kuris 2 kartus iš eilės prametė iš po krepšio, ko pasekoje Žalgiris atsikovojo kamuolį ir įmetė vieną baudos metimą, tapusį pergalingu. Tuomet pabaigoje tas Nebo, išeidamas iš aikštės buvo ant galvos užsitraukęs marškinėlius, jaučiu, kokia gėda jam, be reikalo pasirinko ne tą komandą - juk praeitais metais jis buvo Kauno "Žalgiryje", o šįsezon perėjo į Maccabi ir jau žaidė prieš savo buvusią komandą. Jaučiu po pralaimėjimo kokia neviltis jį apėmė, jaučiu mintyse apraudojo tą dieną, kai nusprendė pasirašyti su tartį su "Maccabi". Galvoja "Va, būčiau likęs Žalgiryje, būčiau dabar džiaugęsis pergale ošiančioje arenoje su daugiau kaip 16,000 žiūrovų, o dabar beliko tik gėdingai palikti areną nuleidus galvą, ir kaip apsižioplinau 2kart nepataikęs iš taip arti". Galėtų būti galimybė laimėjus varžovų komandai, per porą sekundžių persirašyti, pakeisti sutartį ir tapti varžovų komandos žaidėju, ir gauti progą pašvęsti su jų žaidėjais, net jei rungtynių metu buvai priešingoje barikadų pusėje. Aišku, kadangi sportas yra karo atmaina (visi tie terminai - sutriuškino, legionieriai, kova, ataka, smūgis), tai tikrame kare būtų negarbinga pereiti į stipresniojo, laiminčiojo pusę, ir taip bėgioti pirmyn-atgal, priklausomai nuo to, kam tąakimirk geriau sekasi, nes tai būtų kaip ir išdavystė tokia.
        Žiaurus tas krepšinis, kaip ir kitos sporto šakos.

        Comment


          Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
          O tai kur jūs būnate, jei ne mieste, juk gyvenate tai Kaune.
          Bunu namie miegamajam rajone. Parkai šalia, pauksciukai ciulpa, kaimynas baseiną valo, vaikučiai krepšinį pameto, is kur čia tos perejos

          Comment


            Parašė liutass Rodyti pranešimą

            kaip visada, namie. As toks daugiau intravertas, bet kartais kodel ne
            Jeigu eisi su juo susitikt pasiimk dujų balionėlį nes tikėtina, kad ištvirkins tave per užpakalį, na nebent to ir tikiesi.

            Comment


              O kaip jums atrodo tų mano kaimynėlių likimas? Man atrodo, vieną dieną kažkas jiems bus - gal vienas jų susirgs kokia nors liga ir kitam reiks slaugyti, arba kažkada norės susilaukti vaikų ir nebegalės arba gims koks nors su apsigimimais. Toks rūkymas kas pusvalandį be pasekmių negali taip lengvai praeiti.

              Comment


                Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą

                Jeigu eisi su juo susitikt pasiimk dujų balionėlį nes tikėtina, kad ištvirkins tave per užpakalį, na nebent to ir tikiesi.
                Eikit jau, tokie į tėčius ar net senelius tinkančio amžiaus vyrai man nėra patrauklūs tokiems reikalams. Ypač jei tai koks nors pašalpinis, su klaidom rašantis, vatnikas arba šiaip kaimietis. Bet su vyresnio amžiaus žmonėmis daug lengviau randu kalbą, negu su bendraamžiais, kurių dažno bendravimo stilius ar manieros man nėra priimtinos. O tamsta turbūt iš avataro spėju, panašus į tą ūbagų karalių iš Kauno?

                Comment


                  AšNeRobotas , malonu, kad pagaliau pasireiškėte šioje temoje. Galėtumėte ir dažniau. Išgirdus žodį "dujos, dujų" ar pan. - nesvarbu ar eitų kalba apie sankcijas, ar apsisaugojimus nuo užpuolikų, man prieš akis iškyla toks vaizdelis: aš dar darželinuko amžiaus, vėlus vasaros vakaras, aš sėdžiu savo kaime, verandoje, tarp daugybės tetų: Onutė su Maryte iš Klaipėdos - net šios buvo atvažiavusios. Ir maždaug apie 70 m nuo mūsų namo buvo vieškelis. Ir juo riedėjo (reguliariai prariedėdavo) senas, švelniai rudos ar tai pilkos spalvos automobilis ir jo valstybinio numerio raidės buvo ar tai DUJ ar tai OUJ. Na tai jeigu DUJ, tai man kažkaip ir atsirado ta sąsaja su dujomis. Kažkodėl buvau susigalvojęs, kad jo vairuotojas (kas jį vairuodavo, tiksliai nepamenu) gyvena ne per toliausiai esančiame Šarkaičių kaime. Taip jaukiai aš jį mistifikuodavau, man daugybę kartų buvo pasakojama apie tą kaimo galo pusę, visuomet nuvykęs svajodavau namo į Vilnių sugrįžti pro tenai, pro tą pusę. Visuomet maniau, kad Šarkaičiuose gyvena labai rūpestingi ir atjaučiantys žmonės. Ir tokia laimė nusišypsojo tik 2014 metais, tiesa - važiuojant iš Vilniaus - pirmą ir kol kas paskutinį kartą, kuomet ten lankiausi. Daugiau nuo mano minimų metų, ten taip ir neteko lankytis. Dėl Dievo meilės, kas nors nuvykite į mano minimą kaimą ir padarę nuotraukų su keliu, su trobų vaizdais į šonus, įkelkite jas į šią temą (kad man būtų paprasčiau rasti, nes kitose temose beveik nesilankau), arba sukurkite specialią temą. Problema ta, kad Google Maps gatvės vaizdai ten nepasiekiami, matyt kelias buvo per prastas pradardėti gilyn. Beje, tas automobilis, įtariu jau senai metalo lauže, dabar net gėda būtų su tokiu išvažiuoti pasirodyti.

                  Comment


                    issilaikyk teises, issinuomok citybee dienai ir pats ten nuvaziuok. Ir tiksla turesi, ir ka veikti

                    Comment


                      Parašė liutass Rodyti pranešimą
                      issilaikyk teises, issinuomok citybee dienai ir pats ten nuvaziuok. Ir tiksla turesi, ir ka veikti
                      O ką manote apie forumo išsišokėlio AšNeRobotas pasisakymą?
                      Beje, ar normalu važiuoti viešuoju transportu žinant, kad pašalinių asmenų patekimas į jų parkus yra ribojamas? T.y. VT yra viena vietų, kur kaip aš sakau "ne daugiau - ne mažiau". T.y. gali plikomis rankomis liestis prie turėklų, sėdynių, bet pasibaigus darbo dienai ir pasiekus parko vartus turi lipti lauk. Aš nesu iš žmonių "ne daugiau - ne mažiau". Aš mėgstu ilgai tęsti pokalbius, o ne tai kad susistabdžiau žmogų, išsiklausinėjau/išsakiau viską, kas mano galvoje ir nuėjau savais reikalais neišklausęs to žmogaus kontrargumentų.

                      Comment


                        O kaip jums, liutass atrodo tie rūkantys kaimynai už sienos? Man rodo, kad be pasekmių taip nepraeis. Sveikatai ateityje atsilieps. Gal motina, beje irgi rūkanti, užvežė jiems visą poką cigarečių, tai dabar ir laksto kas pusvalandį laukan. Dar oras atšilo...
                        Sapnavau šįryt tokį sapną - važiuoju 5G autobusu, kurio garažinis numeris 743 tarp stotelių Lizdeikos ir Nemenčinės plentas. ten prisiminiau, kad mano kortelės galiojimas baigėsi prieš dieną, ir lyg tai matau kažkokį raudoną autobusiuką, bet galiausiai nee. Viskas baigėsi sėkmingai, jokių Cementų Bobrovičių ar Genių. Tuomet paskutinę sekundę nusprendžiu įšokti į 2 maršruto troleibusą, kurio garažinis 1123, pavažiuoti iki Saulėtekio, kuriame aš persona non grata jau ir realiame gyvenime. Bėgdamas susiduriu su iš troleibuso išlipančia moterimi, ir nuskeliu jai kažkokią taurelę. Pažyra šukės. Ji griebia mane iš rankos, aš jai siūlau susitarti, siūlydamas 20 eurų. Galop ji mane ištempia, o troleibusas nuvažiuoja. "tai ko iš manęs, ponia, norėjot" - atlyginti žalą - klausiu aš. Ji nieko daugiau nesako, tik į rankas paduoda kažkokį popierėlį, kur užrašyta "linkėjimai iš Serbijos" ar kažkaip taip. Dar stebėjausi - taip agresyviai tempė mane į lauką, o ištempusi tik padavė popierėlį ir atsisveikino. Dviem kalbomis. Tuomet pėsčias patraukiu link universiteto per tuos brūzgynus. Tuomet kažkaip teleportuojuosi ir atsiduriu Širvintos upės pakrantėje, Ukmergės/Jonavos r. riba, kuri eina upės viduriu. Na ir ten tokia pasaka. Viskas skendi nakties tyloje. Viskas taip pūkuota ir minkšta, kažkoks realybės susimaišymas su magija. Gegužės mėnuo. Koks skaistus dangus, tamsu, pakrantės neapšviestos, visur auga žolės, visur sproginėja lapai medžių, kurie pasvirę į upės pusę. Tie šiltą naktį sklandantys pienių pūkai ore, viskas taip pilka ir minkšta. Toks nežemiškas grožis...

                        Comment


                          Rūkyti daugiabučiuose draudžiama, tai reikia jiems ant durų užklijuoti, o kad sveikatai bus problemų tai faktas kaip blynas

                          Comment


                            Parašė liutass Rodyti pranešimą
                            issilaikyk teises, issinuomok citybee dienai ir pats ten nuvaziuok. Ir tiksla turesi, ir ka veikti

                            Skaitau kad negalima duoti teisės vairuoti asmenims, kurie vairuodami baidosi 2013 metais pravažiavusių troleibusų pėdsakų.
                            -

                            Comment


                              Parašė gerietis Rodyti pranešimą


                              Skaitau kad negalima duoti teisės vairuoti asmenims, kurie vairuodami baidosi 2013 metais pravažiavusių troleibusų pėdsakų.
                              Jei niekam nesakys, niekas nesužinos

                              Comment


                                Parašė gerietis Rodyti pranešimą


                                Skaitau kad negalima duoti teisės vairuoti asmenims, kurie vairuodami baidosi 2013 metais pravažiavusių troleibusų pėdsakų.
                                Realiai nesibaidau, tik skatinu diskusiją - mano galvoje gimsta tokios mintys apie tokius dalykus, kurie galbūt kitiems nedaeina, o gal ir daeina, bet tiesiog gėdijasi viešai pagarsinti tokias nesąmones.
                                Atsimenu tam kaime, toje pačioje aprašytoje verandoje buvo toks epizodas, kad sėdžiu aš ir mano 2-os eilės pusbrolis Kasparas su dar kažkokiu draugu. Kadangi diena buvo lietinga (tas lietus kaip suprantu užklupo labai staiga), tai visos javapjūtės tiesiog sustojo vietoje - atsimenu tolumoje esančiame lauke tiesiog sustojęs kombainas - kaip žinia, kuliama tik esant sausam orui, o kaip tik tądien kūlė ir kaip perkūnas iš giedro dangaus užklupo smarki kruša. Tai tas Kasparas man sako: Va, paeik dar porą metrų artyn, dar artyn (t.y. tolyn nuo verandos) ir tas kombainas parveš tave namo į Vilnių. Nu ir ką, ir ėjau, mažas gi buvau. Bet išties niekšiška, kai suaugusieji taip žaisdami tyčiojasi...

                                Comment


                                  Kitas Džiugas , o ką galėtų reikšti mano šiandienykštis sapnas (pranešimas #1091)?
                                  liutass , kaip galvojate, ar gražiai vakar pasielgė Žalgiriečiai nukaudami Tel Avivo "Maccabi" ir kaip LRT komentatorius džiaugėsi varžovų nesėkmėmis? Aš žiūriu, jums neįdomu nei sportas, nei transportas, nei... Kokie tuomet jūsų hobiai? Žiūrėti čiukurovas?

                                  Comment


                                    Taip, aš žiūriu tik turkiškus serialus, pvz. dabar žiūriu Gyvenimo šukės o visą kitą manęs nebedomina

                                    Comment


                                      O normalu, kad valstybiniame (ne privačiame) sektoriuje dirbantis jaunas, tarp 20-30 m. žmogus:

                                      a) jau turi merginą (draugę)
                                      b) rūko
                                      c) vairuoja naglos markės automobilį

                                      Comment


                                        Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                                        O normalu, kad valstybiniame (ne privačiame) sektoriuje dirbantis jaunas, tarp 20-30 m. žmogus:

                                        a) jau turi merginą (draugę)
                                        b) rūko
                                        c) vairuoja naglos markės automobilį
                                        dar ir kaip normalu. jei turi kazkoki stoga valdiskoje istaigoje, tai gal net ir i darba nevaiksto. O suka koki nors versliuka sau ramiai

                                        Comment


                                          Tie, kur anksti susiranda partnerį/partnerę, norisi jiems pasakyti "atsisuk atgal", t.y. prisimink, kad kažkada buvai mažas vaikas. O dabar, praėjus mažiau nei 15 metų nuo vaikystės pabaigos, jau ragauji suaugusiojo gyvenimo. Aš tai visągyvenim liksiu vaiku turbūt. Yra viena citata, kuri greičiausiai bus sukurta mano paties, o ne pasisavinta - "Aš noriu būti jūsų stebėtoju, o ne vienu iš jūsų", t.y. patinka žiūrėti, kaip troleibusai pravažiuodami kontaktinio tinklo iešmus, ypač kai reikia į kairę, kaip gražiai praslysta per tas detales su tuo garsu ir dar į šoną nulekia kibirkštys. Arba kaime, kaip lauke iki pat vėlumos dirba Ukrainoje gamintas kombainas DON1500A. Bet dabar net nežinau, kaip ir sakiau, negražu atrodys, kai darbingo amžiaus vyras kaip veltėdis tik stovi ir žiūri, kaip kitas sunkiai dirba.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X