Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    O kad iš jūsų atėmė moderatoriaus teises, tai kaip, net nematę jūsų gyvai, nustatė kad turite problemų su alkoholiu ir šiuo pagrindu atėmė teises?

    Comment


      Kažkas panašaus. Kadangi vatnikas ar kas ten, tai ir atėmė. Nu atimt nereikėjo, aš atidaviau As nebuvau pašalines nei vieno forumiecio

      Comment


        Tai taip, bet pradžioje rašėte, kad atėmė būtent dėl alučio maukimo, tai man ir klausimas, jei forume viskas vyksta nuotoliu, kaip patikrino, kad "darbe" pasirodėte neblaivus?

        Comment


          Matyt nerišliai kažką rašiau, beto, kiek pamenu, pats sakiau, kad pilu. Tada dar John buvo adminas, tai gal jam ir pasakiau

          Comment


            O kaip nustatė, kad jūs vatnikas? Ir kelintais maždaug metais moderavote?

            Comment


              Pagal vatniko nustatymo skalę, kuri yra islaptinta. Moderavau kazkur prieš 10 metų plius minus

              Comment


                A, o jei Ūsas prigėrė negilioje baloje su keturračiu, kaip manote, įmanoma nuskęsti sriubos lėkštėje... arba išvis šaukšte?

                Comment


                  Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                  A, o jei Ūsas prigėrė negilioje baloje su keturračiu, kaip manote, įmanoma nuskęsti sriubos lėkštėje... arba išvis šaukšte?
                  Tai usas ir nuskendo panašiai kaip sriubos lėkštėje. Dėl šaukšto tai nesu tikras

                  Comment


                    Parašė liutass Rodyti pranešimą

                    Tai usas ir nuskendo panašiai kaip sriubos lėkštėje. Dėl šaukšto tai nesu tikras
                    O jūs avite sportbačius, paplūdimio šliopkes (tas kur per pirštą), kaladinius batus ar tuflius?

                    Comment


                      Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą

                      O jūs avite sportbačius, paplūdimio šliopkes (tas kur per pirštą), kaladinius batus ar tuflius?
                      Kedus, tai galima sakyti sportbacius. Turiu gal kokias 6 poras skirtingų kedu

                      Comment


                        O jūs už ar prieš Venckienę? Pvz. mano močiutė nustojo bendrauti su viena savo sena bendradarbe, kai ana pareiškė, kad yra už N. Venckienę.
                        Aš kažkodėl maniau, kad toje istorijoje poniai Neringai gali baigtis nuskendimu šaukšte, panašiai kaip Andriui Ūsui. Beje, o forume yra kokia nors tema apie tą violetinį pragarą?

                        Comment


                          Aš už

                          Comment


                            O kodėl dauguma mano daugiabučio gyventojų yra ne tikrieji miesto gyventojai, bet kilę iš visokių provincijų? va Velykos, kaip viskas ištuštėję. Na o paskutinę dieną prasideda grįžinėjimai iš tėviškių, kur senstantys tėvukai pakrovę krepšiukų su kaimiškais kiaušiniais ir kitom lauktuvėm. O pirmadienį vėl į ofisus su kostiumais, o penktadienį vakare vėl į kokį senamiesčio bariuką ir grįš namo 2 val. nakties su garsiais pašūkavimais, pažvengimais. Turbūt senieji miesto gyventojai gyvena senuosiuose miegamuosiuose rajonuose, o į naujai pastatytus namus keliasi visokie kaimiečiai, milenialsai, kurie kadaise atvyko studijuoti ir pasiliko. Vat tipiniai lietuvaičiai.

                            Comment


                              O aš visuomet, iki kol gyvai neišgirdau tariant, visada maniau, kad Panevėžio miesto krepšinio klubo pavadinimą reikia kirčiuoti Lietkabelis. Ir taip ir kirčiuodavau. Ir tik vėliau supratau, jog turi būti Lietkabelis. Vienąkart, kai kažkokiame video reportaže pranešėja ištarė pagal pirminę mano versiją, kažkas net komentarą apie tai parašė pasibaisėjęs. Bet man patiko.

                              Comment


                                Parašė liutass Rodyti pranešimą

                                o kodel negali dabar paprastu bombu neutralizuoti lazeriais?
                                Top secret tech, negali žinot.

                                (fantazuoju, rimtai nežiūrėk )

                                Comment


                                  Šiąnakt sapnavau, kad važiuodamas 67 maršruto autobusu nuo Mickūnų link Naujosios Vilnios (autobuso markė - Volvo), vairavo moteris poilgiais garbanotais šviesiais plaukais, vairuodama kairėje rankoje laikė ir valgė obuolį. Ties Viktariškėmis į priešpriešinę juostą prieš mus iššoko tamsiai mėlynas Mercedes-Benz, jis jau buvo begrįžtąs į savo juostą, bet vis tiek brūkštelėjo mūsų autobuso kairįjį galinį šoną. Kažkuri iš šių transporto priemonių iškrypo iš savo juostos ir nuskridusi kelkraštin, pralaužė vieno šalikelėje stovinčio namo apsauginę metalinę tvorą. Nedelsiant paskambinau 112, pasakiau, kad krašto kelyje 103 Vilnius-Polockas, ties Viktariškių kaimu susidūrė autobusas ir į priešpriešą išlėkusi lengvoji. Buvo labiausiai baisu dėl palaidų šunų. Ir ne ką baisiau tai, kad atvykus policijai, jie ne tik apklaus mane kaip liudininką vietoje, bet gal net ir teks dalyvauti teisme, kur posėdis numatytas kokią 10 ryto, kai aš dar miegu, o jo paskirtis - tik formalumas - pakartoti tą patį, ką sakiau pareigūnams įvykio vietoje. Tad už tvoros gyvenantiems šunims buvo proga ištrūkti į laisvę. Vieno jų snukelis buvo įstrigęs deformuotos tvoros gelžgaliuose, ir jis taikėsi kąsti man, tad teko panaudoti ašarines dujas. Jis atstojo, bet mano juodų džinsų kairės pusės šone buvo 3 skylutės, per kurias matėsi oda. Kitoje kelio pusėje - kitas šuo, tiesa - už tvoros, bet ilgą laiką jis urzgė ir taipogi grasino skaudžiai kąsti. Tai buvo Tibeto mastifas. Kai priėjau papurškti dujų ir jam, jis į mane klusniai žvelgė, lyg tikėdamasis, kad duosiu jam kažkokį skanėstą.

                                  Comment


                                    liutass , o kaip jums gražiau - kai transporto priemonės ant ratų su tais vadinamaisiais kalpokais ar be? Čia kalbu labiausiai apie autobusus, taip pat - sunkvežimius ir kažkiek - lengvuosius automobilius.

                                    Comment


                                      As tik už lietus ratlankius, o dėl autobusų man absoliučiai tas pats kadangi manęs jie visiškai nedomina. Tegul važinėjasi jais socialiai remtini, pensininkai moksleiviai ir jiems irgi taspats, kokie ten gaubtai ar chujaubtai uždėti

                                      Comment


                                        Visai ne gėda važinėti viešuoju. Nebent tas paėmimai/išleidimas stotelėse su mašinomis. Aš tai laukdamas autobuso stoviu kuo toliau nuo stotelės (pribėgu tik autobusui pasiekus tokį tašką, kai aišku, kad jokia lengvoji prieš jį nebeužlįs ko nors paimti), kad vos per metrą-du nuo mano akių neįvyktų ta scena, arba dar blogiau - kad tai matantys kiti keleiviai nepamatytų manęs, nes tuomet jie irgi mintyse žinos, kad aš, kartu su jais visais patyriau tą gėdos jausmą, kuomet kažkas kaip ponas paimamas su mašina, o mes grūdamės į pilną autobusą.

                                        Comment


                                          O autobusus vairuoja išskirtinai rusai?

                                          Comment

                                          Working...
                                          X