Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mažesni komercinės ir biurų paskirties projektai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąJeruzales 21 daroma kazkokia rekonstrukcija/pletra. Ten tuose pastatuose veikia nakvynes namai ir privati mokykla.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Sostinėje į naują PC „Pikas“ investuojama 20 mln. Eur
Vilniuje šalia Ukmergės gatvės statomame laisvalaikio, sporto ir prekybos centre „Pikas“ jau išnuomota 75% ploto, praneša objektą vystanti bendrovė „Masterkey Baltics“.
12.600 kv. m ploto PC „Pikas“ „Pikas“ kyla Ukmergės g. 221 vietoje dar sovietmečiu statyto administracinio pastato. Leidimas laisvalaikio, sporto ir prekybos centro statybai gautas 2024 m. vasario 1 d. Statybos pradėtos šį balandį, o atidarymas planuojamas 2025 m. rugsėjį.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąStatūs šaligatvio kampai ties įėjimais FTW.
Komentuoti:
-
Dėl Yellowstone man dviprasmis jausmas: labiau man svetimkūnis atrodo dėl proporcijų, senesnis toliau esantis pastatas atrodo išbaigtesnis. Na ir aišku aplinka: tas Liubarto pakilimo takas, GV, Jasinskio 16 bardakėlis, šiaip man žiauriai nejauki vieta.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Vienas iš geresnių fasadų, bet pirmas aukštas katastrofa, kaip iš 2000-jų. Na ir kaip visuomet, Vilniaus urbanistininė gėda nedarant perimetrinio užstatymo. Nežinau, gal sklypas, gal raudonos linijos kaltos, bet greiciausiai tai tiesiog architektų sadizmas.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Kitas Rodyti pranešimąAnksčiau ten buvo energetikų mokymo centras su bendrabučiu. Kažkas pasikeitė.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Skid Row Rodyti pranešimąFabijoniškėse Gedvydžių gatvėje bus iš naujo perstatoma Maxima. Ir, žinoma, kaip gi be didžiulio parkingo tarp pastato ir gatvės. Dabartinė sena parduotuvė netgi yra arčiau gatvės negu planuojama nauja.
Komentuoti:
-
Anksčiau ten buvo energetikų mokymo centras su bendrabučiu. Kažkas pasikeitė.
Komentuoti:
-
Jeruzales 21 daroma kazkokia rekonstrukcija/pletra. Ten tuose pastatuose veikia nakvynes namai ir privati mokykla.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
šiaip klausimas kam ji čia skirta (XX), gi ne taip toli Big, Mandarinas/Norfa, o LGiros g. įsiremia į mišką. gal kas gyvena netoli gali labiau pakomentuoti poreiki?
- 1 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: