Parašė Kublickij
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pilaitė - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Tai ir reikėtų plėtrą kreipti į tas nemiškingas pietryčių teritorijas. Ten gi keli km nuo Senamiesčio ir jau laukai. Argi normalu, kai miestas į vieną pusę 15 km ir plečiasi toliau, į kitą 3 km. Pilaitę laikas stabdyti ir kreipti plėtrą į Naujininkų pietinę dalį, Liepkalnį, Kalnėnus, Pavilnį.
- 4 patinka
-
Šiaurės Vakarai(Pilaite, Pašilaičiai) ir Pietryčiai(Kalnėnai,Liepkalnis)- vienintelės ne miškingos Vilniaus pakraščio teritorijos.. Pietvakariai- Panerių miškas, Šiaurės Rytai- Verkių ir Pavilnių regioniniai parkai ir Nemenčinės miškasParašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Tokia Pilaitės plėtra (ir ne tik Pilaitės, bet ir apskritai Vilniaus į vakarus ir šiaurę) yra visumoje labai didelė klaida. Jau seniai sakau, kad reikia plėtrą nukreipti į pietus ir rytus. Dabartinė miesto asimetrija yra baisi. Pilaitėje jau iš viso laikas būtų sustoti.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
-
taigi, matosi ir schemoje, ir vizualizacijoje oranžinės trinkelės.Parašė Gies Rodyti pranešimą
O kaip iki parduotuvės ateiti pėsčiajam, jau pačio sklypo ribose? Taip, kaip visada, tarp mašinų, per parkingą
Komentuoti:
-
O kaip iki parduotuvės ateiti pėsčiajam, jau pačio sklypo ribose? Taip, kaip visada, tarp mašinų, per parkingąParašė Creatium Rodyti pranešimąPilaitės pr. 65 projektuojama RIMI parduotuvė:
https://citify.eu/rimi-pilaites-pr-65/
https://vilnius.lt/lt/numatomo-stati...-projektavima/

- 3 patinka
Komentuoti:
-
Tokia Pilaitės plėtra (ir ne tik Pilaitės, bet ir apskritai Vilniaus į vakarus ir šiaurę) yra visumoje labai didelė klaida. Jau seniai sakau, kad reikia plėtrą nukreipti į pietus ir rytus. Dabartinė miesto asimetrija yra baisi. Pilaitėje jau iš viso laikas būtų sustoti.Parašė Sula Rodyti pranešimąJei už Vilniaus ribos toliau bus plėtojamos statybos, tai ten ta Čekoniškių g. neatitiks jokių reikalavimų. Man pačiam baisu pasidaro, kai ten matau patamsyje šalikele (ji ten labai siaura) žingsniuojančius vaikus. O rytais jau ir kamštukas kartais susidarydavo.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
-
Jei už Vilniaus ribos toliau bus plėtojamos statybos, tai ten ta Čekoniškių g. neatitiks jokių reikalavimų. Man pačiam baisu pasidaro, kai ten matau patamsyje šalikele (ji ten labai siaura) žingsniuojančius vaikus. O rytais jau ir kamštukas kartais susidarydavo.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Apmaudu, kad Pilaitės pr, neplatins tuo pačiu. Ten tokia vieta, kur būtinai reikia 2x2 su juostom posūkiams į kairę.
Komentuoti:
-
Žada pasodint 150 ąžuolų.Parašė Sula Rodyti pranešimąKairėje pusėje, tipo, parkas? Įdomu, kas jame lankytųsi?
Komentuoti:
-
Dviračių stovus pavaizdavo o takus pamiršo? Ar tipo čia jau jie nereikalingi?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
/\ siaip puse bedos
galetu panaikint ta parking eile salia gatves ir ka nors sugalvot del tu kairiniu posukiu isvaziuojant. Tas arciau Pilaites tikrai gali but avariju vieta
Komentuoti:
-
Pilaitės pr. 65 projektuojama RIMI parduotuvė:
https://citify.eu/rimi-pilaites-pr-65/
https://vilnius.lt/lt/numatomo-stati...-projektavima/

- 1 patinka
Komentuoti:
-
Bet senam (galiojančiam) BP ten - "Mišrios teritorijos, kuriose dominuoja gyvenamoji veikla (daugiaaukštė daugiabutė gyvenamoji statyba) kartu su jos aptarnavimui reikalinga socialine, paslaugų ir kita infrastruktūra". Ar aš ne ten žiūriu?
Komentuoti:
-
Nu jūs vėl įkišot detalųjį planą, o jį vadinate BP. Tai man sunku net diskutuoti...
Komentuoti:
-
Cilis Tai vat būtent, aš ir teisininkas ir inžinierius, tai, kur aš pridėjau foto, tai busimo bendrojo plano sprendinys (kairė) ir siūlomas DP (dešinė ir apačia). Kaip ir rašiau, nuo 2000 m. visose BP šioje vietoje numatyta tik visuomeninė paskirtis, o ką siūlo VMSA, tai prie sklypo prijungti valstybinę žemę ir jau daugiau nei 20 metų rezervuotą vietą darželiui perstumt į valstybinę viršuje ir privačiam leisti daugiabutį. Tiesiog XXI amžius, o savivaldybė vis bando mulkinti žmones.
Komentuoti:
-
VMS nedelsia, nes nemažai projektų laukia būtent naujo BP. VMS laukia pritarimo iš inspekcijos...
- 1 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: