Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
NMC - naujasis miesto centras
Collapse
X
-
O šitas visai naujas, nebuvo iki šiol info apie supirktus sklypus.
- 11 patinka
Komentuoti:
-
-
- 13 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąO kodėl veiksmas vyksta pačioje Europos aikštėje? (edit: komentaras dėl Taj Mahal nuotraukos su automobiliais Europos aikštėje)
Komentuoti:
-
Problemos gal ir nėra jei ta danga paskaičuota bent automobilius atlaikyti.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąO kodėl veiksmas vyksta pačioje Europos aikštėje? (edit: komentaras dėl Taj Mahal nuotraukos su automobiliais Europos aikštėje)
Parašė Mantini Rodyti pranešimąTai Europos aikštė jau parkofke tapo? Lauksim Šharanų suvažiavimo ten.
Komentuoti:
-
Tai Europos aikštė jau parkofke tapo? Lauksim Šharanų suvažiavimo ten.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Horn Rodyti pranešimą
Nežinau koks jis realybėje, bet o kur parašyta, jog projekte jis metalinis? Manau efekto, kurį nori išgauti architektai metalinis net nesudarytų, todėl tikėtina ir pasirinktas ne metalinis ir toks iškart buvo numatytas. Bet aš pats kėliau klausimą dėl ilgaamžiškumo.
Aš suprantu tinkuoti fasadai bus kitur, ne mūsų aptariamoje pagrindinio fasado dalyje, o ten kur jis niekuo nebus uždengtas.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąPirmoje nuotraukoje, ten tie automobiliai kažkuo aprašinėti ar čia toks atspindys gaunasi? Atrodo lyg kyrylica.
Į automobilius dėjo įvairią paramą Ukrainai. Ilgai laikantį maistą ir pan.
Atidarius nuotrauką galima pažiūrėti iš arčiau.
Komentuoti:
-
Pirmoje nuotraukoje, ten tie automobiliai kažkuo aprašinėti ar čia toks atspindys gaunasi? Atrodo lyg kyrylica.
Komentuoti:
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Galiu, bet keista, kad reikia... Jūs nesuprantat kas yra ažurinis tinklelis, ar kaip?
Ažurinis tinklelis yra metalo tinklo fasadas, kuris turėjo būti sumontuotas ant pagrindinio, tinkuoto fasado, kaip aiškiai matosi čia:
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Šita teplionė jums panaši į "kokybišką, šviesios spalvos struktūrinį tinką" o bandant ją paslėpti su "specialiu ažūriniu dekoratyviniu tinkleliu", ane?
Komentuoti:
-
Parašė Horn Rodyti pranešimąPagrindinis fasadas, siekiant atskleisti ir pabrėžti naująją objekto paskirtį, padengiamas specialiu ažūriniu dekoratyviniu tinkleliu. Už jo montuojami LED taškiniai šviestuvai, kurių kompozicinis išdėstymas atitinka pagrindinius žvaigždynus.
Galit man paaiškinti kas kitaip padaryta? Gyvai nemačiau, bet nuotraukose man visai gerai atrodo, o kai įjungs lemputes už to tinklelio, tai vakarais visai įdomiai turėtų atrodyti.
Aišku man kyla klausimas dėl ilgaamžiškumo, visgi lietus ir ledas turėtų greit sugadinti idėją ir vaizdą.
Ažurinis tinklelis yra metalo tinklo fasadas, kuris turėjo būti sumontuotas ant pagrindinio, tinkuoto fasado, kaip aiškiai matosi čia:
Šita teplionė jums panaši į "kokybišką, šviesios spalvos struktūrinį tinką" o bandant ją paslėpti su "specialiu ažūriniu dekoratyviniu tinkleliu", ane?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Taip, dėl ilgaamžiškumo tai man didelis klausimas, bet idėja pakankamai įdomi.
Spalvos dažnai tikslinamos projekto vystymo metu. O čia net klausimas ar buvo projekte konkrečiai nurodyta spalva (tikiuosi ne iš tų piešinių kolegos sprendžiat). Plius šviesesnė spalva būtų tik dar rizikingiau ir kažin ar gražiau.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Spalva turbūt daugiausiai kliūna, o šiaip įdomus sprendimas, kažin kiek toks sprendimas paplitęs ir išbandytas? Ar nebus taip kad palis, sušlaps, tada sušals į ledą ir t.t., po kažkiek laiko ta medžiaga pakeis spalvą/pabluks, pasitampys, pasibanguos...
Komentuoti:
Komentuoti: