Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Kaune...

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Vaidosius Rodyti pranešimą
    Kažkokios pinigingos moterys ten prabangų daugiabutį įrenginėja.
    tos pacios "garls" kur savanoriuose Artis state

    Comment


      Parašė drylio Rodyti pranešimą
      tos pacios "garls" kur savanoriuose Artis state
      Ir Vilniaus banko Pizza Jazz, taip pat ir Kankles laisves al., ir dar daug kitu.

      Comment


        Parašė liutass Rodyti pranešimą
        Ir Vilniaus banko Pizza Jazz
        Jei kalbi apie Savanorių 349, tai jis Petriko ...
        It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

        Comment


          Ilgai jos žaidžia su tuo Laisvės al. pastatėliu.
          Artis gražiai atrodo.
          Kaunas yra Kaunas

          Comment


            Parašė Andrew Rodyti pranešimą
            nieko nėra geriau kaip gyventi aukštai. Visų pirma dėl gerų pojūčių, gerų panoramų. Draugas turi butą tavo minimame dangoraižyje Vilniuje (Europos apartamentuose). Įsivaizduok, kaip gera grįžus pavargusiam iš mokslų ir darbo ir matyti nuostabaus Vilniaus senamiesčio panoramą po kojomis. Kolchozus tokie pastatai primena mažiausiai, nes yra itin gerai suplanuoti, itin gerai atskirti butai, kad net nesijaučia, jog yra kaimynai.
            As irgi taip galvojau apie nauja statyba, kol i Fredos miesteli nepersikeliau. Nors gyvenu 5 aukstu name, bet priesais - devynaukstis. Ir jau kolchozas. Apie tai, kad nera ramybes jau net nekalbu - priesais name kas nors muzika pasileidzia tai klauso trys aplinkiniai namai, o vasara juk nesedesi langu uzsidares. Ir zmoniu mentalitetas tikrai labai trukdo kartu gyventi - yra nemazai tokiu, kam normalu triuksmauti ir leisti rusiska muzika pirma valanda nakties.

            Gyvenimo kokybes daugiabutyje, ar jis butu naujos, ar senos statybos, net nera ko lyginti su namu. Aisku, namu rupintis daugiau reikia, jis daugiau kainuoja, bet tai jau - tikrai tavo.

            Paprastas pavyzdys - prasidejo vagystes is laiptiniu, parkavimo aiksteles po namu. Namo bendrija negali susitarti del tvoros apsitverimo. Del vaiku zaidimo aiksteles tas pats - kai kam reikia, nes ner kur vaikam zaisti, kitiem nepatinka vaiku triuksmas po langu. Taip ir tamposi visi, uztai ir pavadinau 'kolchozu'. Savo kieme pasistatytum ka nori ir ramu. Uztai kaunieciai ir statosi namus, nes isgali tai daryti, Vilniuje paprasciausiai nera kur, uztai lenda visi i daugiabucius. Geras palyginimas butu Niujorkas ir Miunchenas. Niujorke prestizas tureti buta centre, bet gyvenimo kokybe vistiek labai abejotina (paziurek mano reportaza kazkuriam uzsienio thread'e apie Manhetena - neisivaizduojamos kruvos siuksliu prie sviesoforo). Tuo tarpu Miunchene visi gyvena gan mazuose namuose ir sis miestas pagal gyvenimo kokybe yra zymiai auksciau nei NYC.

            Comment


              Vienareiksmiskai pasisakau uz tokiu pastatu atsiradima Kaune(kalbu apie dangoraizius) ir dar tokioje vietoje.gal isjudintu miesto centra.Bet ar nebus taip,kad sitie pastatai taip ir liks breziniuose,kaip ir dauguma svarbiu Kauno projektu.
              Del gyvenimo kokybes pamatysim,bet jau dabar manau,kad ji nebus auksciausio lygio.Bet manau,kad tikrai atsiras zmoniu,kurie noretu gyventi tokiame name su tokiais vaizdais pro langa.

              Comment


                Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
                Aš tai labai norėsiu pažiūrėti, kaip į tokį projektą reaguos kauniečiai, kurie ir šiaip pasižymi noru gyventi savo namuke, su kiemeliu. Vystytojams tai + už drąsą būti pirmiems šiame segmente.
                siaip as visada norejau gyventi nuosavam name, bet perskaites si straipsni nusprendziau, kad jei ji statytu tai persigalvociau ir kelciausi is namo i koki 30 auksta Butas padebesiuose tai jau ne paprastas butas eiliniam daugiabutyje.

                Comment


                  Jonavos g. ir Šiaurės pr. kampe prasidėjo kažin ko tai statybos.
                  Kaunas yra Kaunas

                  Comment


                    /\ Statomas dvibutis namas su komercinėmis patalpomis.

                    Vykdytojas:"Resteksa".
                    Užsakovas: "Eiginta".
                    Statybos darbų pabaiga: 2008m. pradžia.
                    Objekto adresas: Jonavos g. 282

                    Kasdien važiuoju po kelis kartus pro šalį. Darbai vykdomi sparčiai. "Eiginta" - "Šilo" prekybos tinklo valdytojas. Komercinės patalpos tikriausiai bus mažas PC "Šilas" arba administracinės patalpos.
                    Paskutinis taisė SkyMan; 2007.08.27, 09:40.
                    Rieda gatvėmis, keliais, laukais mėlyna citrina - pagauk, jei sugebėsi...

                    Comment


                      Gal kas žinote kas bus atnaujintame buvusio pirmojo Kauno "supermarketo" DALI vietoje, partizanų gatvėje. Kiek mačiau vyksta renovacija, nors iki tol tas pastatas stovėjo su iškaba "parduodama" ...

                      Comment


                        Parašė lejka Rodyti pranešimą
                        Gal kas žinote kas bus atnaujintame buvusio pirmojo Kauno "supermarketo" DALI vietoje, partizanų gatvėje. Kiek mačiau vyksta renovacija, nors iki tol tas pastatas stovėjo su iškaba "parduodama" ...
                        ten ta renovacija iki dabartines bukles vyksta jau kokie metai nepilni turbut...
                        Mano blogas

                        Comment


                          Sveiki, gal kas įsivaizduojate ką pradėjo statyti žemuosiuose šančiuose vietoje turgaus giliau į kiemus nuo renovuotų kareivinių ? pirmadieni pastatė didžiuli kraną tai manau objektas nemenkas nusimato

                          Comment


                            Parašė player Rodyti pranešimą
                            Sveiki, gal kas įsivaizduojate ką pradėjo statyti žemuosiuose šančiuose vietoje turgaus giliau į kiemus nuo renovuotų kareivinių ? pirmadieni pastatė didžiuli kraną tai manau objektas nemenkas nusimato

                            Socialinį būstą ?

                            Comment


                              Greičiausiai kad ne. Socialinis būstas bus rekonstruojamose kareivinėse, bet tik neaišku kada keik esu girdėjęs, kad socialinis bus dvejuose namuose tie kur eina nuo "Šilo" parduotuvės.

                              Comment


                                Parašė player Rodyti pranešimą
                                Greičiausiai kad ne. Socialinis būstas bus rekonstruojamose kareivinėse, bet tik neaišku kada keik esu girdėjęs, kad socialinis bus dvejuose namuose tie kur eina nuo "Šilo" parduotuvės.
                                Kranas aukštas, bokštinis ?

                                Comment


                                  Kaunui - signalas iš Osakos

                                  Sunku pasakyti, kada lietuviai vėl galės tikėtis medalių pasaulio lengvosios atletikos čempionatuose, nes pagrindinė jų arena atsidūrė tarp žemės ir dangaus.

                                  Nelengvas galvosūkis

                                  Po nesėkmingo Lietuvos sportininkų pasirodymo Pasaulio lengvosios atletikos čempionate Osakoje (Japonija) vėl įsisiūbavo diskusija dėl Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadiono ateities. Ši arena yra pagrindinė lengvaatlečių treniruočių ir varžybų vieta.

                                  Miesto valdžia kol kas nesiryžta senojo stadiono atiduoti futbolininkams, tačiau negali jo ir sutvarkyti – tam neturi pinigų.

                                  Našta, ką daryti su S.Dariaus ir S.Girėno stadionu, užkrauta Kauno valdžiai, kuri jau keletą metų atakuojama privataus futbolo-beisbolo klubo (FBK) „Kaunas“ pasiūlymais gelbėti gėdą Lietuvai darantį stadioną. Kai lyja, netgi VIP tribūnoje sėdintiems garbingiems svečiams už apykaklių varva vanduo.

                                  Kauno valdžia baiminasi, kad futbolininkai rūpinsis tik savo interesais, o lengvaatlečiai bus išstumti iš geriausio šalies stadiono.

                                  Siūlosi suremontuoti areną

                                  FBK „Kaunas“ jau ne kartą buvo pareiškęs ketinimus perimti S.Dariaus ir S.Girėno sporto centrą. Šią vasarą savivaldybė gavo klubo raštą, kuriame prašoma panaudos pagrindais perduoti pagrindinį miesto stadioną. FBK „Kaunas“ pateikė „Ūkio banko“ garantiją, kad per trejus metus į stadioną būtų investuoti 77 milijonai litų.

                                  Klubas vakar išplatino pranešimą, kad pritaria Kauno miesto savivaldybės tarybos kolegijos posėdyje išsakytoms nuostatoms, kad stadionui turi būti suteiktas nacionalinis statusas, o jis pats turi tarnauti miesto ir miestiečių interesams.

                                  Kitą savaitę FBK „Kaunas“ Kauno miesto savivaldybėje planuoja surengti savo projekto pristatymą, į kurį kviečiamos visos suinteresuotos pusės.

                                  Klubas ketina ne tik atnaujinti esamas, bet ir įrengti naujas tribūnas. Sėdimų vietų padaugėtų iki 14 tūkstančių. Būtų įrengtas naujas apšvietimas, švieslentės, spaudos centras, tualetai, patalpos sportininkams, teisėjams, medikams. Taip pat būtų atliekamas lengvosios atletikos sektoriaus objektų kapitalinis remontas, todėl lengvaatlečiai taip pat turėtų geresnes sąlygas.

                                  Ketinama statyti požeminį dviejų aukštų 740 vietų garažą. Tai planuojama padaryti per trejus metus nuo statybos leidimo gavimo. Panaudos sutarties laikotarpiu FBK ,,Kaunas” prižiūrėtų stadioną, dengtų eksploatacines išlaidas ir rūpintųsi, kad čia vyktų šalies ir tarptautiniai renginiai.

                                  Tačiau kai kurie miesto valdžios atstovai nerimauja, kad privatus klubas šalia stadiono pastatys ne tik viešbutį, automobilių stovėjimo aikštelę, bet ir gyvenamuosius namus.

                                  „Mums nereikia žemės sklypo namams statyti. Norime sutvarkyti stadioną“, - „Kauno dienai“ yra sakęs FBK „Kaunas“ prezidentas Gintaras Ugianskis. Jį stebina, kad Kauno valdžia atsisako siūlomų investicijų.

                                  Meras linkęs abejoti

                                  „Galbūt šį kartą Japonijoje mūsiškiams nepasisekė. Savivaldybė negali sportininkams garantuoti sėkmės, bet darome viską, kad lengvaatlečiai turėtų sąlygas treniruotis“, - sakė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

                                  Meras teigia, kad miestas nėra nusistatęs prieš FBK „Kaunas“, tačiau jam kelia abejonių pažadai investuoti milijonus litų. Jis priminė, kad klubas žadėjo Kareivinių gatvėje įrengti stadioną, pastatyti tribūnas, tačiau tai nebuvo padaryta.

                                  Mero manymu, reikėtų galvoti apie naujo stadiono statybą, o ne stengtis perimti pagrindinę bazę. „Jau nusprendėme, kad iki 2009 metų miestas stadioną išlaikys savo rankose. Be to, lengvaatlečiai yra pakankamai nusipelnę, kad šiame stadione vyktų aukščiausio lygio varžybos, atvyktų garsūs sportininkai“, - sakė A.Kupčinskas.

                                  Parlamentaras perspėja

                                  Į diskusijas dėl stadiono ateities įsitraukė ir Seimo narys Kazys Starkevičius. Vakar jis paragino Kauno vadovus susirūpinti stadiono ateitimi, numatant konkrečias jo perspektyvas ir kelius svarbaus sporto objekto atnaujinimui.

                                  „Akivaizdu, kad šiuo metu stadiono ateitis darosi miglota, nes nacionalinio objekto statusą Vyriausybė jau suteikė Vilniaus stadionui, o negavus tokio statuso pritraukti Europos fondų lėšas į Kauną būtų sunku“, - teigė parlamentaras.

                                  „Mano žiniomis, dėl S.Dariaus ir S.Girėno stadiono reikia periodiškai įtikinėti tarptautinę lengvosios atletikos federaciją, kad arena tinkama šios sporto šakos varžyboms, bet ką darysime tą dieną, kai federacija pirštu parodys į Vilnių?“ – klausė K.Starkevičius.

                                  Vyriausybė lėšų neskiria

                                  Miestas iškovojo teisę 2009 m. liepą surengti Europos lengvosios atletikos čempionatą (iki 23 m.). Kauno miesto savivaldybės administracija siūlo įtraukti S.Gariaus ir S.Girėno sporto centro centrinio stadiono tribūnų kapitalinio remonto investicijų projektą į Valstybės investicijų 2008-2010 metų programą. Gautos lėšos butų panaudotos stadiono centrinių tribūnų kapitaliniam remontui, infrastruktūros, užtikrinančios žiūrovų saugumą, įrengimui.

                                  Šiuo metu jau yra parengtas stadiono tribūnų kapitalinio remonto darbų techninis projektas ir atlikti projektavimo darbai. Stadionui rekonstruoti tikimasi gauti 9 mln. litų.

                                  Meras stebisi, kodėl Vyriausybė ir Kūno kultūros ir sporto departamentas neranda 9 mln. litų stadionų tribūnų remontui. „Stebina departamento vadovo Algirdo Raslano nesportiškas požiūris. Jis stebisi, kodėl miestas neatiduoda stadiono į privačias rankas, užuot prašęs pinigų“, - teigė A.Kupčinskas.

                                  Bus statomas Vilniuje

                                  FBK „Kaunas“ teigia, kad už 9 mln. litų stadionas nebūtų iš esmės atnaujintas, todėl ateityje nuolat reikalautų palaikomojo remonto ir investicijų iš mokesčių mokėtojų kišenės. Primenama, kad Vilniuje, Šeškinėje, statomam futbolo ir lengvosios atletikos stadionui Vyriausybė jau suteikė nacionalinės svarbos objekto statusą ir skyrė 200 mln. litų, todėl Kauno projektas artimiausioje ateityje neturėtų tikėtis stambių investicijų.

                                  „Vilniuje artimiausiu metu prasidės Nacionalinio lengvosios atletikos ir futbolo stadiono statybos, todėl iškyla grėsmė, kad iš esmės nerekonstravus S.Dariaus ir S.Girėno stadiono jame po 2009 metų tevyks vietinės reikšmės renginiai“, - perspėjo FBK „Kaunas“ vadovai.

                                  kitos išeities nėra - reikia atiduoti fbk stadioną, nes su tokiu raslano ir vyriausybės "strateginiu" mąstymu stadionas sugrius lėšų belaukiant

                                  Comment


                                    Mero manymu, reikėtų galvoti apie naujo stadiono statybą, o ne stengtis perimti pagrindinę bazę.
                                    Ir ką dabar pardavinėsim ponas mere? Žolės gabalėlius? Nesugebam arenos pastatyt, o jau prasideda kalbos apie naują stadioną. Gal reikėtų atsibusti vieną dieną.

                                    „Jau nusprendėme, kad iki 2009 metų miestas stadioną išlaikys savo rankose. Be to, lengvaatlečiai yra pakankamai nusipelnę, kad šiame stadione vyktų aukščiausio lygio varžybos, atvyktų garsūs sportininkai“, - sakė A.Kupčinskas.
                                    Apie ką gerbiamas meras čia kalba? Aukščiausio lygio varžybos vyksta aukščiausio lygio stadionuose, o ne pamažu betono krūva su kemsynais virstančiuose statiniuose.
                                    Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

                                    Comment


                                      Parašė Nedas Rodyti pranešimą
                                      Kranas aukštas, bokštinis ?
                                      Taip bokštinis, geltonas

                                      Comment


                                        Parašytų Kaunas su FBK gerą sutartį su gerais saugikliais ir nebūtų jokių problemų. Dabar patys stadiono netvarko ir kitiems neduoda. Tikėjausi kitokios pozicijos iš Kupčinsko. Gal tikrai "koncervai yra tikri stabdžiai"?
                                        Kaunas yra Kaunas

                                        Comment


                                          Tai tipinė konservatorių politika - patys nieko nedaro ir kitiems neleidžia.
                                          It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                                          Comment

                                          Working...
                                          X