Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Kaune...

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    susitari lengviau kai esi seimininkas (siuo atveju miestas) . o ne kai reikia ko nors prasyti kad leistu pasinaudoti pvz surengiant kokia nors svente.

    Comment


      Parašė vaidaslt Rodyti pranešimą
      susitari lengviau kai esi seimininkas (siuo atveju miestas) . o ne kai reikia ko nors prasyti kad leistu pasinaudoti pvz surengiant kokia nors svente.
      Ir dar kartą kartoju, susitarimai užtvirtinami sutartimis. Tai reiškia, kad toks dalykas, kaip „prašyti“, neegzistuoja.

      Galima buvo mėginti į sutartį įvesti tokį dalyką, kad miesto renginiai turėtų aukštesnį prioritetą ir FBK „Kaunas“ privalėtų derintis prie miesto, o ne atvirkščiai.
      Paskutinis taisė ; 2007.07.26, 15:17.
      Įžvalgos.lt - FB - G+

      Comment


        Pilnai pritariu "Aš". Juk galima būtų nors pasiderėt su FBK ? bet mūsų išrinkti specialistai (tarybos nariai) nei nemoto tikslo


        Mūsų savivaldybė nemoka išgauti jokios naudos ir nemoka bendrauti su verslininkais norinčiais investuoti i Kauną, tai faktas kaip blynas

        Comment


          Kaunas – politikų baimės įkaitas

          Ištraukos:
          Miesto politikai dar kartą atmetė privataus klubo FBK „Kaunas“ prašymą pagal panaudos sutartį perduoti S.Dariaus ir S.Girėno stadioną. Ši istorija tęsiasi ketverius metus.
          Kaip ir visos istorijos Kaune. Upių uosto vietos klausimas - 2 metai. Arena - 9 metai (ir dar toli gražu ne pabaiga). Kiek metų truko „Technopolio“ plėtros pradžia ir kiek metų Kauno LEZ nesugebama išpirkti numatytos žemės. T.t..

          Patys politikai gali pasamdyti teisininkus, kurie parengtų sutartį. Joje viską galima numatyti. Mes tikrai pasirašytume dokumentą, kuriame būtų visi miesto nurodyti saugikliai. Mums nereikia žemės sklypo namams statyti. Tiesiog norime sutvarkyti stadioną. Per šią savaitę vykusias Čempionų lygos rungtynes net VIP tribūnoje už apykaklių lašėjo vanduo. Aikštynas tarptautinių reikalavimų neatitinka“,– tvirtino FBK „Kaunas“ prezidentas Gintaras Ugianskis.
          Ką gi, sveiki atvykę į Kauną...

          Parengti tokią sutartį tikrai nėra problema. Visas landas galima numatyti ir užkirsti joms kelią. Tai jau priklauso nuo savivaldybės norų ir pageidavimų. Kita kalba, ar tokią sutartį norės pasirašyti kita pusė“,– teigė teisininkas Artūras Razgūnas.
          <...> užsiminus apie galimybę pasisamdyti profesionalius teisininkus, kurie nepaliktų dokumentuose landų galimam piktnaudžiavimui, miesto vadovas teigė, kad stadionas reikalingas ne tik futbolininkams, bet ir kitų sporto šakų atstovams.
          Trenkit man Tikiuosi, kad vis dar miegu.
          Paskutinis taisė ; 2007.07.27, 12:53.
          Įžvalgos.lt - FB - G+

          Comment


            /\
            FBK „Kauno“ klubo pažadas investuoti 77 milijonus litų A.Kupčinskui kelia abejonių. „Jie žadėjo Kareivinių gatvėje įrengti stadioną, pastatyti tribūnas. Nieko panašaus neįvyko. Mane stebina, kad bandoma perimti pagrindinį stadioną ir net nesvarstoma naujo aikštyno statyba“, – sakė Kauno vadovas.
            Manau, kad Kaunas nėra toks didelis ir turtingas, kad galėtų sau leisti turėti du gerai įrengtus stadionus, kaip savo "vizijose" mato Kauno savivaldybės tarybos nariai. Vilnius juk nestato Nacionalinio, FK "Vėtros", lengvosios atletikos stadionų ir t.t. Statomas vienas stadionas, kuriame vyks ne tik 2009 metų renginiai, bet ir įvairios sporto varžybos, tame tarpe futbolo. Sutinku, kad FBK "Kaunas", tinkamai neišnaudojo jam skirto Kareivinių g. stadiono, bet ar kas ten buvote? Tai tik buvusio sovietinio dalinio teritorijoje sporto aikštė, kažkur Panemunės užkampyje.

            Jeigu taip bijoma prarasti stadioną, ar ne geriau tada partnerystės pagrindais įnešant ir savas ar gautas vyriausybines lėšas ir pritraukiant siūlomus 77 milijonus renovuoti stadioną iki 2009 metų jaunimo lengvosios atletikos čempionato. Miestas turėtų puikų universalų stadioną, sutvarkytą lengvosios atletikos bazę prie Kūno Kultūros Universiteto, ir masinių renginių vietą.

            Be to, sieksime į stadioną pritraukti valstybės investicijų. 2009 metais čia vyks Europos lengvosios atletikos čempionatas“, – teigė meras.
            Esama praktika, kokias sumas ir per kiek laiko, gauna Kaunas iš vyriausybės galima teigti, kad stadiono renovacija geriausiu būdu bus suoliukų remontas 2011 metais.

            Gynimasis lengvąja atletika, dvelkia Kūno Kultūros Universiteto interesais ir niekuo daugiau.
            Paskutinis taisė SkyMan; 2007.07.27, 22:11.
            Rieda gatvėmis, keliais, laukais mėlyna citrina - pagauk, jei sugebėsi...

            Comment


              todėl, kad valdo koncervatoriai, kaip sako žmonės protingi - jie viską koncervuoja...

              Comment


                Įsibėgėja šis projektas Putvinskio g.

                Kaunas yra Kaunas

                Comment


                  Golfo laukai - istoriniame aerodrome

                  Arūnas Andriuškevičius, "Kauno diena"
                  2007 rugpjūčio mėn. 8 d.

                  Sumanymas S.Dariaus ir S.Girėno aerodromo teritorijoje įrengti laisvalaikio ir sveikatingumo zoną sulaukė potencialių investuotojų dėmesio. Išankstiniu skaičiavimu, iš 200 hektarų aerodromo teritorijos apie 70 hektarų žadama atriekti visuomenės poreikiams. Čia turėtų būti įrengti golfo, futbolo, rankinio ir kiti aikštynai.

                  „Sudarėme gana griežtą darbų grafiką. Iki lapkričio pabaigos turi būti parengta galimybių studija, sutvarkyti juridiniai žemės perėmimo savivaldybės nuosavybėn dokumentai, o kitų metų vasarą galėtų prasidėti statybos. Kitą savaitę su potencialiais investuotojais ketiname pasirašyti ketinimų protokolus“, – teigė savivaldybės administracijos direktorius Arūnas Keserauskas.

                  Į laisvalaikio zoną norėtų investuoti Lietuvos futbolo federacijos, Lietuvos rankinio federacijos, Sostinių golfo ir kitų klubų atstovai. Šia galimybe domisi ir Lietuvai atstovaujantis ispanų kilmės tenisininkas Danielis Lencina.

                  Pasak A.Keserausko, šis projektas turėtų išsklaidyti mitą, kad savivaldybė nepajėgia įgyvendinti didesnių projektų.

                  „Turime pakeisti ligšiolinę nuomonę. Negalime penkerius metus tik diskutuoti. Turime aiškiai pasakyti, kas ir kada bus padaryta“, – nusiteikęs savivaldybės administracijos direktorius.

                  Statybos neplanuojamos

                  S.Dariaus ir S.Girėno aerodromas yra saugomų objektų sąraše. Kai prieš keletą metų kai kurie miesto politikai ketino šioje teritorijoje statyti municipalinius namus, tam paprieštaravo ne tik Aleksoto bendruomenė, bet ir paveldo specialistai.

                  Savivaldybės atstovų teigimu, svarbiausia saugoma aerodromo vertybė – teritorijos vientisumas – nebus pažeistas. Be to, nebus pamiršti ir aviatoriai, kurie ir toliau čia plėtos savo veiklą.

                  „Nemanau, kad paveldo specialistai prieštaraus mūsų idėjai. Žinoma, su jais derinsime visus projekto niuansus. Mes norime tik suskirstyti aerodromą į atskiras zonas. Niekas nekalba apie didžiulių pastatų statybą“, – tikino A.Keserauskas.

                  Kultūros paveldo departamento Kauno teritorinio padalinio vadovė Irena Vaškelienė aiškino, kad iki šiol savivaldybės atstovai į jų tarnybą nesikreipė, todėl siūlomą aerodromo ateities viziją sunkoka vertinti.

                  „Aerodromas yra valstybės saugoma teritorija. Šio objekto byloje numatyta, ką čia galima daryti. Kai pamatysime projektą, tuomet jį ir vertinsime. Savivaldybės atstovai ir dabar galėtų pristatyti savo viziją bei derintis prie paveldo reikalavimų. Tačiau tai nepadaryta. Apie šią viziją girdžiu pirmą kartą“, – tikino I.Vaškelienė.

                  Preliminariais duomenimis, į naująjį sveikatingumo ir laisvalaikio kompleksą ketinama investuoti apie 200 milijonų litų. Savivaldybė žada pasirūpinti tik infrastruktūra, visi kiti darbai bus atlikti už privačias lėšas.

                  Įsileido langų gamintojus

                  Aleksoto seniūnė Liukrecija Navickienė patvirtino, kad būsimasis projektas derintas su bendruomenės atstovais. „Jam buvo pritarta, tačiau akcentuota, kad laisvalaikio ir sveikatingumo zona negali trukdyti aviatorių veiklai“, – pastebėjo seniūnė.

                  Savivaldybėje vakar surengtame pasitarime dėl aerodromo teritorijos ateities viešosios įstaigos „S.Dariaus ir S.Girėno aerodromas“ direktorius Vytas Skučas nedalyvavo. Oficiali priežastis - jis serga, tačiau A.Keserauskas patvirtino, kad įstaigos vadovui jis pasiūlė palikti postą.

                  „Gal ši žinia jį sujaudino ir direktorius susirgo, - spėliojo A.Keserauskas ir pridūrė: - Dar nėra baigtas savivaldybės kontrolieriaus tyrimas, tačiau preliminariose jo išvadose užsimenama apie įvairius pažeidimus. Tarp jų - be jokių sutikimų leistos statybos.“

                  Šiuo metu atliekamas tyrimas ir dėl viešosios įstaigos „S.Dariaus ir S.Girėno aerodromas“ sudarytų nuomos sutarčių. „Nemanau, kad aerodromas yra tinkama vieta automobilių remonto ar langų gamintojų bendrovėms“, – įsitikinęs savivaldybės administracijos direktorius.

                  Comment


                    kas ten per projektas putvinskio gatveje? Ir kas zino kada isibeges pora projektu K. Mindaugo prospekte, buv. audiniu ar kokioj ten teritorijoj biau suklyst. Kur buvo daug architektu "tipo" kritikos ir pan.

                    Comment


                      ^^ Putvinskio administracinis pastatas

                      Comment


                        Apie naują TE Kaune:

                        ...greičiausiai naujos elektrinės statyba prasidės kitų metų pradžioje. 850 mln. litų kainuosianti elektrinė turėtų pradėti veikti 2011 m. Šalia naujosios veiktų ir senoji elektrinė, kurios pajėgumai yra 170 megavatų. Naujasis blokas būtų maždaug dukart galingesnis.
                        http://www.kaunodiena.lt/lt/?id=6&ai...sas straipsnis

                        Comment


                          Šiandien pastebėjau kažką krutant Jonavos prospekte, tik nusileidus nuo šiaurės kalno, bet, matyt, nieko rimto, toj vietoj daug dviaukščių pastatėlių...

                          Comment


                            Vienos is kvailesniu statybu kurias teko matyti. Studentu gatve. Net pats nezinau kas cia bus. Siandienos nuotraukos:



                            www.tomflagman.com

                            Comment


                              Jei neklystu berods 9a daugiabutis
                              Mano nuotraukos @Fotki.com

                              Auto Show Millennium 2007
                              Retromobile 2007
                              "Kova 1". Driftingo čempionatas
                              "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                              Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                              BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                              Kauno Marių Regioninis Parkas

                              Comment


                                Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
                                Jei neklystu berods 9a daugiabutis
                                neduok dieve...
                                www.tomflagman.com

                                Comment


                                  Paneriu g. gale pradeda statyti namu kvartaliuka (is pamatu panasu, kad gali buti kotedzai). Visai salia turetu ir Maxima parduotuve bei restoranas atsirasti(ruosiami detalieji planai).
                                  Kaunas yra Kaunas

                                  Comment


                                    Del studentu gatves...
                                    Nepanasu kad tai butu 9iu aukstu pastatas.
                                    Per plonos laikanciosios ir per mazas plotas. Mano manymu bus max 3 aukstu pastatukas su rusiu ir stikliniu fasadu pirmajame aukste
                                    Paskutinis taisė GYARD-P; 2007.08.17, 23:38.

                                    Comment


                                      Studentu berods 4 a. (nepamenu) daugiabutis

                                      Comment


                                        Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
                                        Jei neklystu berods 9a daugiabutis
                                        Nesiurpink zmoniu. Kiek girdejau Rodiklis ten ofisa ruoses statyti, taigi aukstas nebus. Be to ten teka upelis, taigi aukstesniems pastatams butinai polius reiketu kalti (dar pamenu kai salia esantiems dvylikauksciams polius kale).

                                        Comment


                                          Buvau sekmadieni FBK-Atlantas futbole, tai tablo suko reklaminį FBK stadiono viziją. Akcentuojama, kad tai būtų geriausias stadionas Baltijos šalyse. Pagal renderiu, tai gerai atrodė. Tribūnos aplink visą stadioną ir dengtos stogu. Gal kas galėtų gauti tas vizijas? Gal kas ŪBIG'e dirba?

                                          Comment

                                          Working...
                                          X