Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus pietinis aplinkkelis (1000-mečio gatvė)
Collapse
X
-
Kokia priežastis, kad negalima "lėkti" per viaduką ? Automagistralėse per viadukus ir 130 km/h įmanoma važiuoti.
-
Parašė dainiauskas Rodyti pranešimą60 manau normalus greitis nes per viaduka juk neleksi
Komentuoti:
-
Parašė Classicc Rodyti pranešimąIdomu koks leistinas greitis bus sioje atkarpoje?
Komentuoti:
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimą/\/\/\Tai kada šiuo aplinkeliu bus galima važiuoti? Atrodo jau visiškai įrengtas, bet eismas dar nevyksta.
Bent taip as galvoju
Komentuoti:
-
/\/\/\Tai kada šiuo aplinkeliu bus galima važiuoti? Atrodo jau visiškai įrengtas, bet eismas dar nevyksta.
Komentuoti:
-
Ir dar šis aplinkkelis, nuo geležinkelio tilto, pro automotrisės į oro uostą langą. (foto 2008-10-03)
Fotoreportažas apie geležinkelio maršrutą Stotis-Oro uostas čia.Paskutinis taisė Vytautas_LT; 2008.10.05, 11:20.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Zorro idejo fotkiu nuo ziedo iki Paneriu gatves niuria lietinga diena, o as pratesiu toliau tik jau svieciant saulei.
1. Tunelis po gelezinkeliu. Kabinami sviestuvai. Kazkaip man jie keistai arti vaziuojamosios dalies krasto. Gal taip ir reikia...
2. Sioje atkarpoje dar vis nepastatyti apsvietimo stulpai. Visa kita rodos jau baigta. Zolyte zaliuoja, eismo juostos suzymetos, viadukai nudazyti... kas dar?
3. Nauji laiptai i Burbiskiu parduotuves. Nors dabar reikalaujama visus laiptus pritaikyti neigaliesiems, bet kaip taisykle gauname tik tokia panduso parodija. Tikiuosi tuos trukstamus tureklus pastatys, ba nesunku nusivoliot zemyn i gatve.
Paskutinis taisė Ginthus; 2008.10.03, 10:38.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąAr kas gali mane apšviesti, kokie dabar kamščiai (jeigu jie yra) susidaro rytais Laisvės prospekte ir ypač žiede ties Vandentiekio gatve? Gal net yra galinčių palyginti rytinius Laisvės prospekto ir Geležinio vilko (nuo VPU žiedo iki Baltupių) kamščius?
Komentuoti:
-
Klausykit, forumiečiai, jei teisingai supratau, tai šis apvažiavimas bus savotiška Laisvės prospekto ir Minsko plento tąsa? Ar kas gali mane apšviesti, kokie dabar kamščiai (jeigu jie yra) susidaro rytais Laisvės prospekte ir ypač žiede ties Vandentiekio gatve? Gal net yra galinčių palyginti rytinius Laisvės prospekto ir Geležinio vilko (nuo VPU žiedo iki Baltupių) kamščius?
Komentuoti:
-
Tai aš irgi taip supratau bet tai nėra logiška. Pagal visas taisykles normalias KET išsukti iš žiedo jei nėra kitaip nurodyta ženklais ar ženklinimu galima tik iš pirmos juostos, taip pat iš pirmos juostos galima tiesiai visada važiuot. O kad kertasi juostos tai pats matai kada, jei iš antros leidžia sukti į dešinę, tai kertasi su pirmos juostos tiesiai. Nu belekaip.
Komentuoti:
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąŠiek tiek nesupratau. Tipo pagal ženklus susikerta eismo juostos? Nemanau kad taip gali but.
Komentuoti:
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąNeseniai perpiese ziede eismo juostas, tai dabar gaunasi kad iskart dviejomis juostomis galima ir issukinet is ziedo ir vaziuot toliau tiesiai... nu kam taip reikejo daryt?
Komentuoti:
-
Šis žiedas iki šiol nebuvo pernelyg problematiškas, nes visgi jis yra pakankamai didelis. Reiktu luktelt iki aplinkelio atidarimo ir tik įvertinus persiskirsčiusius srautus kanors keisti, nes jei dabar bandytu kažka ten modifikuot su mintimis apie ateiti, tai tikriausiai padarytu dar blogiau (bent jau daugybė pastarųjų mėnesiu infrastruktūros sprendimu atrodo nevykę).
Komentuoti:
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąSukdamas ratą blykstelėjau:
Gražiai ta troba pasislėpė.
Siaip jau nuo pat statybos pradzios eme abejones, o kaip gi nauja gatve itakos eisma ratu? Jau gaunasi truputeli per daug gatviu i viena kruva. As gal net rekomenduociau Savanoriu pr. pradzia uzblokuot ir padaryt akligatviu. Tegu dziaugias vietiniai iskeltu transporto srautu. Ir dar vienas dalykas man nepatinka. Neseniai perpiese ziede eismo juostas, tai dabar gaunasi kad iskart dviejomis juostomis galima ir issukinet is ziedo ir vaziuot toliau tiesiai... nu kam taip reikejo daryt? Dabar noredamas issuk is antros juostos dar ir turi saugotis, kad nieks neivaziuotu i desini sona... Tokioje intensyvioje raizgalyneje man ziedas tikrai atrodo nesaugus, reik kazkokiu pakeitimu.
Komentuoti:
-
Tikra tiesa, ir berasciai, ir nuo saves tikrai pridejo. Raso, kad kaikurias gatves pries dvi savaites atidare, o istikro kaikurias jau pirma rugsejo savaite atidare, o kitos iki siol uzdarytos.
Komentuoti:
Komentuoti: