Parašė Ignalina
Rodyti pranešimą
Šiaip čia eina kalba apie eilę pačiame kelyje, o ne konkrečioje eismo juostoje...
Ir pasikartosiu kuo blogai stovėjimas bendroje eilėje pirmoje juostoje? Aj teisingai... aš gi "mandras" atvažiuoju iš galo, matau eilutę, neriu į antrą juostą, minu iki susiaurėjimo, lenkdamas kantriai laukiančius ir opa: "Davaj chebra darom užtrauktuką". Taip gi KET parašyta... punktas būtent tokiems vadyloms?
Ir pasikartosiu kuo blogai stovėjimas bendroje eilėje pirmoje juostoje? Aj teisingai... aš gi "mandras" atvažiuoju iš galo, matau eilutę, neriu į antrą juostą, minu iki susiaurėjimo, lenkdamas kantriai laukiančius ir opa: "Davaj chebra darom užtrauktuką". Taip gi KET parašyta... punktas būtent tokiems vadyloms?
Ar čia iš savos praktikos?
Ar čia iš savos praktikos? 
čia kažkas naujo ant Lietuvos... gal skirtinguose kraštuose gyvename... kuriems čia su X6, Q7 baimės jausmą sukėliau?
O pavyzdyje idealiai užtrauktukas veikia, kai nei viena juosta eismas nesustoja. Abi juostos juda vienodu greičiu, pirmoje išlaikomi tarpai. Žodžiu reikalinga abipusė pagarba.
Comment