Parašė VLR
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rail Baltica II
Collapse
X
-
Parašė VLR Rodyti pranešimą]be keleivinio HSR standarto, sutaupant šimtus milijonų.
Comment
-
Kiek suprantu ejs-ejs, sleader ir ignaloidas visi dirba LTG ar susijusiose įmonėse (pagal jų pačių pranešimus, pataisykite, jei klystu). Nuo šio projekto sėkmės tiesiogiai priklauso jų darbai, dėl ko jie bet kokią kritiką čia užverčia paklodėmis ir keistenybėmis, siekdami sudrumsti vandenį ir sudaryti įspūdį, kad kita pusė yra išprotėjusi. Kiek niekinga taktika, na, bet kam reikia, tie mato. Lietuvoje per mažai kas domisi šiuo projektu, kad atstovėtų šitą reikalą. Tad, kaip sakoma, ‘it’s a fucked up job, but somebody has to do it’.
Comment
-
Parašė VLR Rodyti pranešimąKiek suprantu ejs-ejs, sleader ir ignaloidas visi dirba LTG ar susijusiose įmonėse (pagal jų pačių pranešimus, pataisykite, jei klystu).
Oho, tai bent prisipažinimas! Kažin, kokiems verslo interesams pelninga apdergti LTG Infra ir Rail Baltica Lietuvoje, bet ne Latvijoje ar Estijoje? airBaltic?
- 3 patinka
Comment
-
Parašė VLR Rodyti pranešimąKiek suprantu ejs-ejs, sleader ir ignaloidas visi dirba LTG ar susijusiose įmonėse (pagal jų pačių pranešimus, pataisykite, jei klystu). Nuo šio projekto sėkmės tiesiogiai priklauso jų darbai, dėl ko jie bet kokią kritiką čia užverčia paklodėmis ir keistenybėmis, siekdami sudrumsti vandenį ir sudaryti įspūdį, kad kita pusė yra išprotėjusi. Kiek niekinga taktika, na, bet kam reikia, tie mato. Lietuvoje per mažai kas domisi šiuo projektu, kad atstovėtų šitą reikalą. Tad, kaip sakoma, ‘it’s a fucked up job, but somebody has to do it’.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė alga Rodyti pranešimą
Oho, tai bent prisipažinimas! Kažin, kokiems verslo interesams pelninga apdergti LTG Infra ir Rail Baltica Lietuvoje, bet ne Latvijoje ar Estijoje? airBaltic?
Comment
-
Parašė VLR Rodyti pranešimąKiek suprantu ejs-ejs, sleader ir ignaloidas visi dirba LTG ar susijusiose įmonėse (pagal jų pačių pranešimus, pataisykite, jei klystu). Nuo šio projekto sėkmės tiesiogiai priklauso jų darbai, dėl ko jie bet kokią kritiką čia užverčia paklodėmis ir keistenybėmis, siekdami sudrumsti vandenį ir sudaryti įspūdį, kad kita pusė yra išprotėjusi. Kiek niekinga taktika, na, bet kam reikia, tie mato. Lietuvoje per mažai kas domisi šiuo projektu, kad atstovėtų šitą reikalą. Tad, kaip sakoma, ‘it’s a fucked up job, but somebody has to do it’.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė VLR Rodyti pranešimą
Esu eilinis ofiso planktono atstovas, kuris ilgai domisi transporto sistemomis ir infrastuktūra apskritai. Lietuva gerai pavarė energetikoje ir tuo didžiavausi. Deja transporte esame visiški liūzeriai, tiek aviacijoje, tiek geležinkeliuose, o vienas geriausių būdų tai išspręsti yra būtent kelti problemas į viršų, ką aš ir stengiuosi daryti. Blogiausias būdas yra apsimesti, kad viskas yra labai gerai (ką darai tu).
- 4 patinka
Comment
-
Parašė VLR Rodyti pranešimąKiek suprantu ejs-ejs, sleader ir ignaloidas visi dirba LTG ar susijusiose įmonėse (pagal jų pačių pranešimus, pataisykite, jei klystu).
Jų projektai nuobodūs
- 2 patinka
Comment
-
- 1 patinka
Comment
-
Moderatoriai, buvau apšmeižtas su daug patinka!
Čia primena situaciją, kur Ignalina mane apkaltino mėtymusi temoje, bet jis nesugebėjo rasti vietos, kur aš mėtyčiausi, o aš suradau vietą, kur mėtėsi jis
Comment
-
Parašė VLR Rodyti pranešimąAš galiu tau duoti pavyzdį iš paskutinio puslapio, kur Ignalina siūlo mane užbaninti (verkiančiu tonu).
Parašė VLR Rodyti pranešimąČia primena situaciją, kur Ignalina mane apkaltino mėtymusi temoje, bet jis nesugebėjo rasti vietos, kur aš mėtyčiausi, o aš suradau vietą, kur mėtėsi jis
- 3 patinka
Comment
-
Parašė ignaloidas Rodyti pranešimą
Jei nuo projekto sėkmės priklausytų mano darbas, tai aš dirbčiau prie projekto, o ne šūdmaliams bandyčiau aiškinti kad jie šūdus mala. Kai tiesiog atsisakoma suprasti kai paprastai, pažingsniui parodomi savi melai, ir vietoj to šokama į asmenines atakas ir teiginius jog visi kiti čia sako priešingai dėl to kad dėl to uždirba pinigus (šitam miniatiūriniam forume? Baikit juokus) man nuoširdžiai pasidaro gaila žmogaus, nuslidusio į tokią būsena. Laikas atsitraukti nuo kompo kuriam laikui ir permąstyti kas ir kodėl rašoma. Nuoširdžiai - šiandien kas rašinėta nėra rišlu, ir tikrai reikia pauzės susivokti.
- Panevėžys į projektą buvo įtrauktas per vėlai dėl susiknisimo pradiniame plane, dėl ko dabar yra išmetinėjami pinigai sklypų išpirkinėjimui prie Panevėžio, ruožui, kuris statomas, greičiausiai, nebus
- Jei šis ruožas būtų buvęs suplanuotas iš karto, krovininei stočiai niekas nebūtų statęs dešimčių kilometrų HSR standarto geležinkelio, nes už pusę milijardo ir HSR išlaikymo kaštus būtų buvę galima surasti gerokai geresnių sprendimų, net ir paliekant krovininę stotį toje pačioje vietoje
Kurioje vietoje kas tau nepatinka ir ko tu tiksliai iš manęs nori? Surasti kitą vietą žemėlapyje? Už tokius pinigus galima pusę Panevėžio nupirkti, paimk bet kurią vietą į vakarus nuo to ruožo prie Panevėžio ar daugybę kitų. Kabinėjiesi prie žodžių, nes nelabai sugebi suregzti argumento kaip ir tavo draugeliai.Paskutinis taisė VLR; 2025.09.12, 21:43.
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąSeniai laikas.
- Paspaudi 'Patinka' ant bajerio, kurio pagrindinė mintis yra, kad žmogus yra skundikas
- Neturi jokių įrodymų, kad tas žmogus kada nors skundė
- Tas žmogus turi įrodymų, kad tu esi skundikas ir žliumbikas
- Pasakai 'seniai laikas'
Comment
-
Parašė VLR Rodyti pranešimą
Šaunus humoras:
- Paspaudi 'Patinka' ant bajerio, kurio pagrindinė mintis yra, kad žmogus yra skundikas
- Neturi jokių įrodymų, kad tas žmogus kada nors skundė
- Tas žmogus turi įrodymų, kad tu esi skundikas ir žliumbikas
- Pasakai 'seniai laikas'
- 5 patinka
Comment
-
Parašė VLR Rodyti pranešimą- Paspaudi 'Patinka' ant bajerio, kurio pagrindinė mintis yra, kad žmogus yra skundikas
- 3 patinka
Comment
-
Parašė VLR Rodyti pranešimąKiek suprantu ejs-ejs, sleader ir ignaloidas visi dirba LTG ar susijusiose įmonėse
- 2 patinka
Comment
Comment