Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rail Baltica II
Collapse
X
-
- 3 patinka
-
Parašė VLR Rodyti pranešimą
Mano atsakymas buvo ne tau.
O į tavo blevyzgas galiu irgi atsakyti: už gerokai mažiau nei pusę milijardo galima tokią teritoriją ir priemiesčiuose rasti, nekalbant apie ariamus laukus. Žemiau kritikos ribos.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė ignaloidas Rodyti pranešimą
Kur? Ant A17 ir sodybų?
https://www.google.com/maps/@55.7428...oASAFQAw%3D%3D
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Pvz., čia:
- 5 patinka
Comment
-
Jei būtų normalus 1520 shuttle servisas tarp Gustonių ir Panevėžio, suderintas su visais Panevėžyje stojančiais RB traukiniais, tai turbūt būtų ok variantas tiek piniginiu, tiek patogumo požiūriu. Nes visgi let's be real, niekas tos atšakos arčiau Panevėžio nestatys, bent jau ne artimoje ateityje, ir turbūt nelabai yra prasmės apie tai tiek daug diskutuoti.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąGal galima visoms pusėms diskutuoti be kažkokių asmeniškumų? Tai ne tik teršia temą, bet ir kenkia kiek nors produktyviai diskusijai.
Ar galima buvo RB trasuoti kitaip? Taip, buvo.
Ar tai būtų buvę geriau? Nežinom, reikia vertinti daug kriterijų.
Ar _būtinai_ reikėjo prie RB prijungti Panevėžį? Ne, nes pirmoji trasuotė buvo gerokai arčiau Šiaulių.
- 2 patinka
Comment
-
500 milijonų eurų + dešimčių kilometrų HSR infrastruktūros išlaikymo kaštai negalėtų išpirkti atitinkamo dydžio žemių Panevėžio, neturtingo ir netankaus regiono, priemiesčiuose? Mes gyvename skirtinguose pasauliuose.
Ir taip, būtent dėl to, kad paraleliniai HSR geležinkeliai viduryje niekur yra absurdas, tą Panevėžio atšaką galime pamiršti. Ta ir sakau nuo pat pradžios - buvo susiknista planavimo stadijoje. Ruožą pro Panevėžį buvo galima planuoti iš anksto, o krovininę stotį - gerokai arčiau pagrindinio ruožo. Tiesiog susimovėm lygioje vietoje ir tiek.
Comment
-
Parašė ejs-ejs Rodyti pranešimą
Diskusijai labai kenkia požiūris " ... o aš - d'Antarjanas".
Ar galima buvo RB trasuoti kitaip? Taip, buvo.
Ar tai būtų buvę geriau? Nežinom, reikia vertinti daug kriterijų.
Ar _būtinai_ reikėjo prie RB prijungti Panevėžį? Ne, nes pirmoji trasuotė buvo gerokai arčiau Šiaulių.
Comment
-
Tu buvai pradėjęs sakyti, kad regioninei stočiai būtinai reikia dešimčių kilometrų atšakos dėl reljefo, kai dauguma regioninių stočių RB neturi jokių atšakų. Ir tai ne mano požiūris, o tavo trolinimas ir blevyzgos.
Visų antra, taip ir neatsakei kokia tavo patirtis projektavime ar projektų valdyme.
Visų trečia, aš turiu oficialų trolio ženkliuką.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
ir pan.
Gal galima visoms pusėms diskutuoti be kažkokių asmeniškumų? Tai ne tik teršia temą, bet ir kenkia kiek nors produktyviai diskusijai.
Comment
-
Tu buvai pradėjęs sakyti, kad regioninei stočiai būtinai reikia dešimčių kilometrų atšakos dėl reljefo, kai dauguma regioninių stočių RB neturi jokių atšakų. Ir tai ne mano požiūris, o tavo trolinimas ir blevyzgos.
Comment
-
Toje konkrečioje vietoje kalbėjome būtent apie keleivinę stotį. Tu mane esi išvadinęs kur kas baisesniais epitetais (įskaitant paskutinį pranešimą), tad banų sąraše turėtum būti aukščiau negu aš.
P.S. Tą ‘GTFO’ iš manęs paėmei, dėl to jis neveikė čia taip gerai ir atrodė kiek apgailėtinai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąGaila, kad ta pozicija prasta, o atstovėjimas virsta argumentų kaitaliojimu kas pusdienį.
Buvai sutriuškintas diskusijoje apie Latvijos progresą, bet, matau, nepasimokai ir rauniesi toliau.
Comment
-
Parašė VLR Rodyti pranešimąIr taip, būtent dėl to, kad paraleliniai HSR geležinkeliai viduryje niekur yra absurdas, tą Panevėžio atšaką galime pamiršti.
Gali tai įsirašyti į savo atliktų darbų sąrašą
Comment
-
Buvai sutriuškintas diskusijoje apie Latvijos progresą, bet, matau, nepasimokai ir rauniesi toliau.
Gyvenk toliau savo iliuzijų pasaulyje, aukštink visiškus projekto lūzerius latvius ir džiaukis.
Kol nebuvo interneto, kad žmogus durnas žinojo tik artimieji. Linkiu daugiau laiko praleisti offgrid.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąIr ilgai Jūs ten plieksitės kur kokią liniją tiesti? Panevėžio atkarpa seniai suprojektuota. O jei turėjote pasiūlymų - siųskite Rail Baltica projektuotojams
Comment
-
Parašė VLR Rodyti pranešimąP.S. Tą ‘GTFO’ iš manęs paėmei, dėl to jis neveikė čia taip gerai ir atrodė kiek apgailėtinai.
O jei rimčiau, tai reiktų realiai atsakinėti į argumentus o ne sakyti kad atsakinėta į vieną kai matosi kad kalbėtą apie kitą.
Gal gali pateikti pavyzdį, kur aš pakeičiau argumentus? Tai kas čia iš mūsų mėtosi?
Jūsų pačių pradėta tarsi laisvai galima suprojektuoti krovinių stotį kitoje vietoje:
Parašė VLR Rodyti pranešimąKrovinių stotis būtų suprojektuota kitoje vietoje.Parašė VLR Rodyti pranešimąTaip, nuo nulio daromame projekte nėra kitos vietos krovininei stočiai provincijoje nei ant dešimties kilometrų papildomo HSR geležinkelioDugnas jau atrodė pasiektas, bet, panašu, galima dar giliau pulti. Žiauru ir gėdinga.
Parašė ejs-ejs Rodyti pranešimąJei mes norime, kad stotis būtų saugi, keliuose privaloma riboti išilginį nuolydį. Jei mes norime ją pastatyti mažiausiomis įmanomomis sąnaudomis, žemės darbų kiekis turi būti įmanomai mažiausias.
Apie tai, kad stotis turi būti kažkur greta linijos nekomentuoju, antrakursiai tokių klaidų nebedaro.
Parašė VLR Rodyti pranešimąJei tau trūksta informacijos, kaip galima pastatyti stotį netiesiant papildomų dešimčių kilometrų HSR geležinkelių, užmesk akį į bet kurią suplanuotą regioninę stotį visame projekte. Rašinėji kažkokias visiškas blevyzgas, neįtikėtina.
Parašė VLR Rodyti pranešimąToje konkrečioje vietoje kalbėjome būtent apie keleivinę stotį. Tu mane esi išvadinęs kur kas baisesniais epitetais (įskaitant paskutinį pranešimą), tad banų sąraše turėtum būti aukščiau negu aš.
Parašė VLR Rodyti pranešimąMan atrodo mes komunikuojame skirtingais dažniaisAš kalbėjau apie tai, kad viso ruožo pro Gustonis nereikia, jei yra planuojamas tas ruožas pro Panevėžį. Nežinau, kaip aiškiau paaiškinti.
- 4 patinka
Comment
-
Taip, aš visada sakiau, kad Panevėžio jungtį reikėjo iš karto planuoti šalia aplinkkelio, o krovininę - suprojektuoti be dešimčių kilometrų HSR ruožo. Net ir dabartinėje vietoje jos pajungimą prie HSR linijos būtų galima padaryti gerokai paprasčiau ir be keleivinio HSR standarto, sutaupant šimtus milijonų. Taip sakau ir dabar tai yra akivaizdu. Ką tu čia prirašei aš nelabai suprantu, teisybę pasakius, bet man nelabai ir įdomu.
- 1 patinka
Comment
Comment