Parašė Aleksio
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Spresti turi žmonės, o ne AI. Įsimink tai, nemokša.Parašė digital Rodyti pranešimąNors ir sakiau, kad neatsakinėsiu, bet padarysiu išimtį - nes taip nusprendė forumo AI
Komentuoti:
-
Nepamirškit pasiskųsti ir vienetuką dar į*ist.Parašė VLR Rodyti pranešimą
planuoju dėl to parašyti Mantas ir @99 (mačiau yra apačioje kontakto detalės).
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Man biškį kliūva ta buldozerinė kritika ir tonas, nejauku skaityt, gali kirst per emocijas, bet other than that galim sakyt VLR įdomią info suteikia. Realiai sutinku, kad Lietuva Europos kontekste per daug suamerikanėjo (į Anglų ar Lotynų Amerikos pusę čia gal net nėra svarbu, nes abi turi bendrų dalykų). Galėtume turėt daugiau know how dėl europietiško jaukumo vystymo bendrai Lietuvos gyvenime. Tik tiek.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Buvau išbanintas mėnesiui, nes paminėjau, kad USSR laikais greitkeliai iš centrinio biudžeto buvo statomi Lietuvoje, o ne kitur, nes Lietuvos komunistai važiuodavo į Maskvą su dešromis ir lašiniais. Tai yra gana žinomas faktas, lygiai taip pat buvo pastatytas ir LNOBT. Prieš tai buvau išbanintas trims mėnesiams, nes per dažnai naudojau žodžius, tokius kaip 'pagiežintas' ir pan. Forumo kontekste yra toleruojama žymiai baisesni dalykai, dėl to matau tai, kaip užsisėdimą ant manęs ir baninimą be priežasties. Tai suteikia tikrai daug prasto skonio šitam forumui, planuoju dėl to parašyti Mantas ir @99 (mačiau yra apačioje kontakto detalės). Forumas neturėtų būti draugelių klubas, kur skirtingiems žmonėms galioja skirtingos taisyklės.Parašė John Rodyti pranešimąKodėl išbanintas VLR?
- 3 patinka
Komentuoti:
-
O buvo nurodyta, kad už tą žinutę, ar tiesiog taip spėjate, nes ji buvo paskutinė prieš bloką?Parašė Taj MahalKokio rimtumo pražanga būtų šita mano žinutė prisegtoje nuotraukoje?
Turint omenyje mėnesio baną, sakyčiau kad 8/10, tik nesuprantu kodėl.
Komentuoti:
-
dvi smulkios pražangos = banas savaitei. O pražangos yra pagal modetarorių nuotaikas.Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąAš tai nelabai suprantu, kaip žmonės sugeba tuos banus gauti? Šitiek metų forume, na esu gavęs keletą smulkių pražangų (ant pirštų galima suskaičiuoti) bet jos nesusikaupia iki išbanininmo. Nors tikrai nerašinėdavau "pagal vieną tiesą", jaunesniais studentiškais laikais iš viso turėjau tokių kiek... Originalesnių nuomonių (dabar gėda prisiminti), dažnai čia susiginčydavom. Ką reikia TOKIO sugebėti rašinėti, kad pražangos susikauptų iki bano? Tai jeigu jos susikaupia, tai suprantama kad čia ne pavienis koks paslydimas, bet pastovūs chroniški dalykai. Kaip taip sugebama?
Aš turbūt per geras berniukas, pas mane ir mokykloje pažymių knygelės pastabų skiltis buvo tuščia, kai kitiems kai kuriems tekdavo papildomus lapus įklijuoti. Už KET irgi neatsimenu prieš kiek metų esu baudą gavęs.
Komentuoti:
-
Pagal kai kurių elgesį tai būtų galima atsakyti į visus bruožus taip
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Jo, yra tokių niuansų. Šiaip tai jeigu žmogui viskas galvoj gerai, jo amžius nepaveiks (nebent jau gilioje senatvėje dėl tam tikrų senatvinių ligų - bet ar daug turime forume tokio amžiaus narių, kai jau realiai gresia demencija?), o mėnulio fazės irgi veikia tik tada, kai yra kažkokių negydytų problemų, kurios paūmėja. Kai jų nėra - tai nėra kam ir paūmėti.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Vieni berniukai "pankuoja" iki negaliu (nors dalis ir šiaip anti socialūs marozai), kiti berniukai pavyzdingi vykdytojai su tvarkinga uniforma mokykloje ir mažai pastabų už elgesį.Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąAš tai nelabai suprantu, kaip žmonės sugeba tuos banus gauti? Šitiek metų forume, na esu gavęs keletą smulkių pražangų (ant pirštų galima suskaičiuoti) bet jos nesusikaupia iki išbanininmo. Nors tikrai nerašinėdavau "pagal vieną tiesą", jaunesniais studentiškais laikais iš viso turėjau tokių kiek... Originalesnių nuomonių (dabar gėda prisiminti), dažnai čia susiginčydavom. Ką reikia TOKIO sugebėti rašinėti, kad pražangos susikauptų iki bano? Tai jeigu jos susikaupia, tai suprantama kad čia ne pavienis koks paslydimas, bet pastovūs chroniški dalykai. Kaip taip sugebama?
Aš turbūt per geras berniukas, pas mane ir mokykloje pažymių knygelės pastabų skiltis buvo tuščia, kai kitiems kai kuriems tekdavo papildomus lapus įklijuoti. Už KET irgi neatsimenu prieš kiek metų esu baudą gavęs.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Na yra čia tokie juk etatiniai. Ypač rytais ir pagal mėnulio fazę kai kuriems labai veikia matosi - galimai ir amžius jau veikia. Būna ateini per pietus paskaityti ir pažiūrėti naujų nuotraukų projektų ir matai kaip ryte vienas koks žmogus prasiėjęs pro visas temas ir tiesiogine to žodžio prasme "pritridaliojęs" žinučių vos ne kiekvienoje temoje po pora žodžių. Ir jos dažniausiai trollio lygio būna. Stebiuosi, kaip tiek laiko žmonės dar turi skirti tokiai veiklai.Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąAš tai nelabai suprantu, kaip žmonės sugeba tuos banus gauti? Šitiek metų forume, na esu gavęs keletą smulkių pražangų (ant pirštų galima suskaičiuoti) bet jos nesusikaupia iki išbanininmo. Nors tikrai nerašinėdavau "pagal vieną tiesą", jaunesniais studentiškais laikais iš viso turėjau tokių kiek... Originalesnių nuomonių (dabar gėda prisiminti), dažnai čia susiginčydavom. Ką reikia TOKIO sugebėti rašinėti, kad pražangos susikauptų iki bano? Tai jeigu jos susikaupia, tai suprantama kad čia ne pavienis koks paslydimas, bet pastovūs chroniški dalykai. Kaip taip sugebama?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Aš tai nelabai suprantu, kaip žmonės sugeba tuos banus gauti? Šitiek metų forume, na esu gavęs keletą smulkių pražangų (ant pirštų galima suskaičiuoti) bet jos nesusikaupia iki išbanininmo. Nors tikrai nerašinėdavau "pagal vieną tiesą", jaunesniais studentiškais laikais iš viso turėjau tokių kiek... Originalesnių nuomonių (dabar gėda prisiminti), dažnai čia susiginčydavom. Ką reikia TOKIO sugebėti rašinėti, kad pražangos susikauptų iki bano? Tai jeigu jos susikaupia, tai suprantama kad čia ne pavienis koks paslydimas, bet pastovūs chroniški dalykai. Kaip taip sugebama?
Aš turbūt per geras berniukas, pas mane ir mokykloje pažymių knygelės pastabų skiltis buvo tuščia, kai kitiems kai kuriems tekdavo papildomus lapus įklijuoti. Už KET irgi neatsimenu prieš kiek metų esu baudą gavęs.Paskutinis taisė Tomizmas; 2025.04.05, 05:22.
Komentuoti:
Komentuoti: