Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
- 3 patinka
-
Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimą
Įkišiu savo trigrašį. Forume išties pastaruoju metu (turiu omenyje kelis paskutinius metus) trūksta elementarios pagarbos vienas kitam. Tujinimas, automarozai, durniai, uostyk dyzelį - nu wtf, negi toks turi būti bendravimas? Negi taip sunku, netgi turint kitokias nuomones, bendrauti korektiškai, be asmeniškumų.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Taj Mahal Rodyti pranešimą
Sunkiai įsivaizduoju kaip "tu" gali būti naudojamas kaip psichologinis spaudimas.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Tujinimas yra priimtinas, jei tai seka betarpiško bendravimo eigos (dažnai asmens amžiaus ir statuso mes čia nežinome). Bet jeigu tai naudojama kaip psichologinis spaudimas, man nepriimtina. Čia panašiai, kai gražus žodis "ačiū" naudojamas vietoje keiksmažodžio blt.
Komentuoti:
-
Sutinku su viskuo apart tujinimą. Tujinimas 2025 metais turėtų būti norma, o ne kažkoks pseudo-nepagarbos rodymas. Visus savo draugus tujinu ir tai nėra nepagarbos rodymas. Kaip tik atvirkščiai. Mane irgi visi tujina, noriu kad tujintu ir asmeniškai labai nemėgstu kai kreipiasi su pseudo-pagarba, su visokiais pone, jūs, jūsų ekselencija ir t.t. Paskutinis gal nėra aktualus, bet tinka kad iliustruoti mintį.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Sutinku su viskuo apart tujinimą. Tujinimas 2025 metais turėtų būti norma, o ne kažkoks pseudo-nepagarbos rodymas. Visus savo draugus tujinu ir tai nėra nepagarbos rodymas. Kaip tik atvirkščiai. Mane irgi visi tujina, noriu kad tujintu ir asmeniškai labai nemėgstu kai kreipiasi su pseudo-pagarba, su visokiais pone, jūs, jūsų ekselencija ir t.t. Paskutinis gal nėra aktualus, bet tinka kad iliustruoti mintį.Čia gi susirinkę nepažįstami ir sprendžiant iš visko, vyresni žmonės, tarp kurių tujinimas IRL yra nepagarbos ženklas. Nematau kodėl forume turėtų būti kitaip.
Bet ok, dėl tujinimo neperšu niekam savo nuomonės, let's agree to disagree.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimą
Įkišiu savo trigrašį. Forume išties pastaruoju metu (turiu omenyje kelis paskutinius metus) trūksta elementarios pagarbos vienas kitam. Tujinimas, automarozai, durniai, uostyk dyzelį - nu wtf, negi toks turi būti bendravimas? Negi taip sunku, netgi turint kitokias nuomones, bendrauti korektiškai, be asmeniškumų.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Red Neck Rodyti pranešimąNa aš čia naujokas, gal man nederėtų, kištis, bet WOW! Ar aš teisingai supratau? Forumo moderatoriai vadina dalyvius durniais ir dar tuos dalyvius patys banina?
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Red Neck Rodyti pranešimąNa aš čia naujokas, gal man nederėtų, kištis, bet WOW! Ar aš teisingai supratau? Forumo moderatoriai vadina dalyvius durniais ir dar tuos dalyvius patys banina?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Na aš čia naujokas, gal man nederėtų, kištis, bet WOW! Ar aš teisingai supratau? Forumo moderatoriai vadina dalyvius durniais ir dar tuos dalyvius patys banina?
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNei už pirmą, nei už antrą žinutę aš pražangų neduočiau.
Ir ar tikrai reikėjo jį įžeidinėti?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Nei už pirmą, nei už antrą žinutę aš pražangų neduočiau. Manau, kad forumas dabar geresnis.
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąTylėjau ilgai ir kantriai. Romka mane buvo užblokavęs, kai buvo moderatorius, dėl politinių pažiūrų (nebuvo nei keiksmų, nei kažkieno žeminimas). .
Dear RokasLT, You have received an infraction at Miestai ir architektūra. Reason: Forumo taisyklių nepaisymas ------- Prašom apsieiti be keiksmažodžių ------- (...) Original Post: https://www.miestai.net/forumas/foru...47#post1870447
Parašė RokasLT
Joptvaimat, o kur bomžai myš ir šiks, o juos fotografuos japonų turistai?!
Warning Received: Provokavimas 2020.07.08, 07:37
Dear RokasLT, You have received a warning at Miestai ir architektūra. Reason: ------- Provokavimas .. ------- Original Post: https://www.miestai.net/forumas/foru...26#post1813626
Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
"Yra melas, yra didelis melas ir yra statistika."
Yra ligonis, yra didelis ligonis ir yra Aleksio.
Čia pražangos ne už "politines pažiūras", o už elementorišką chamiškumą ir įžeidinėjimus.
O gal jau įsteigta chamų partija?
Komentuoti:
-
Tylėjau ilgai ir kantriai. Romka mane buvo užblokavęs, kai buvo moderatorius, dėl politinių pažiurų (nebuvo nei keiksmų, nei kažkieno žeminimas). Gerai kad sukūriau kitą anketą ir susisiekiau su kitu moderatoriumi, dėl ko jis neteko moderatoriaus teisių. Žmogelis turi polinkį į sociopatiją.
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Kodėl pašalintas Obi-Wan Kenobi?
Negi už paklausimą airBaltic temoje, kai nežinojo, ką reiškia ekonomistų žargonu santrumpa DU, dėl ko susilaukė įžeidinėjimo iš moderatoriais.
Parašė digital Rodyti pranešimąDarbo užmokestis, "durniau".
Nors už įžeidinėjimą moderatorius laikydamasis taisyklių turėtų pats sau skirti pražangą (ar paprašyti kito moderatoriaus tą padaryti), o ne vartytis iš situacijos dėdamas kabutes.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąNe, tiesiog kai polemizuidamas nusišneki ar demonstruoji ribotą požiūrį į pasaulį, tai ta viena (ir gal tavo vienintelė) nuotrauka labai gerai paaiškina, kodėl tai taip dažnai atsitinka.
Jei naudojiesi VT, tai esi lochas ir tavo nuomonė nieko nereiškia?
Džiugu, kad šiame forume dauguma narių gyvena vakarietiškomis vertybėmis ir yra išaugę iš 90-ųjų mąstysenos. Ir tik keli (arba vienas) iki šiol gyvena pagal paniatkes. Nors nieko nuostabaus, kai taip dažnai lankaisi visokiose postsovietinėse skylėse - ten turėtum rasti daug bendraminčių.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąOk, nors vaizdas be užtemdytų pakraščių gražesnis, (galėjo ir pats autorius parodyti bent kiek savigarbos ir aptvarkyti prieš keldamas į viešumą), bet ta troleibusinė nuotrauka bus cituojama su visais netobulumais ir tik iš originalaus šaltinio.
Komentuoti:
-
Ok, nors vaizdas be užtemdytų pakraščių gražesnis, (galėjo ir pats autorius parodyti bent kiek savigarbos ir aptvarkyti prieš keldamas į viešumą), bet ta troleibusinė nuotrauka bus cituojama su visais netobulumais ir tik iš originalaus šaltinio.
Komentuoti:
-
Jei bus suklastota cituojama žinutė. Kokie to požymiai jau rašiau aukščiau, bet ypatingai nesuprantantiems paaiškinu - paspaudus ženkliuką ">>" turi pamatyti originalią žinutę, ir cituojama neturi skirtis. Ji gali būti sumažinta, ištrinta dalis teksto, bet negali būti pakeista ar pridėta.
Komentuoti:
Komentuoti: