Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Klausimai apie forumą

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• digital
    replied
    Kad pozityvių pavyzdžių visais kitais metų laikais pilna - virš 90% mano kelionių VT būna punktualios ir be jokių problemų. Paprastai apie tai nerašoma, dažniausiai gi visi rašo apie problemas

Komentuoti:

• Romas
    replied
    Na, tai smagu.

Lauksime viešojo transporto temose iš abiejų kolegų pozityvių pavyzdžių apie Vilniaus VT.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Taip, dabar su VT ne kas, bet čia kita tema(os), ir jose nemažai parašyta, kaip tamsta ir pacitavai.
    Forumas tam ir yra, kad būtų keičiamas įvairiomis nuomonėmis ir įvairia informacija.
    Čia gi (kol kas) dar ne kokia baltarusija, kad būtų toleruojama viena nuomonė.
    Tai ir yra forume įvairių nuomonių, o kad tamsta buvai draugiškai pašieptas, nematau didelės tragedijos.

Komentuoti:

• Romas
    replied
    Gal baigiam tą diskusiją apie pažiūras.
    Forumas tam ir yra, kad būtų keičiamas įvairiomis nuomonėmis ir įvairia informacija.
    Čia gi (kol kas) dar ne kokia baltarusija, kad būtų toleruojama viena nuomonė.

Geriau paskatinti savo pavyzdžiu klystančius dėl darnaus judumo mašinų vairuotojus atvirsti į doros kelią.
    Būtų gerai, kad tu ar tas draugas su kalvio ignoto avataru pateiktų kuo daugiau pavyzdžių koks yra geras viešasis transportas ar dviratis esant -10°C šalčiui.
    Dabartiniai forume rodomi pavyzdžiai ne itin įkvepia
    Pataisyta: https://www.miestai.net/forumas/foru...post2239685​

https://www.miestai.net/forumas/foru...23#post2239023

https://www.miestai.net/forumas/foru...42#post2239364
    Paskutinis taisė Romas; 2026.01.25, 12:30. Priežastis: Pataisyta nuoroda apie dviratį

Komentuoti:

• digital
    replied
    Kiti mažiau reiškiasi ir jų pažiūros ne tiek gerai kitiems žinomos. Tamstos gi žinomos daugumai kaip užkietėjusio mašinisto.

Komentuoti:

• Romas
    replied
    Tą pranešimą apie niekam nereikalingą tiltą dar keli “palaikino”.
    Pasireikškite, kaip mokate prasivardžiuoti.

Komentuoti:

• Ignalina
    replied
    Parašė Romas Rodyti pranešimą
    Šiuo atveju nevykusiai pasielgė personažas vardu digital , o gal digitalėlis.
    Visiška argumentų krizė, kad tenka pradėti įžeidinėti dėl nepatinkančio patiktuko.
    Nuo kada tamstos fiksacijos automobiliams paminėjimas yra įžeidimas?

Komentuoti:

• digital
    replied
    Nebuvo jokio įžeidimo.

Komentuoti:

• Romas
    replied
    Šiuo atveju nevykusiai pasielgė personažas vardu digital , o gal digitalėlis.
    Visiška argumentų krizė, kad tenka pradėti įžeidinėti dėl nepatinkančio patiktuko.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Eik tu žinai kur - gi sakiau, kad tavo nuomonė man neįdomi. Gali n-ąjį kartą bėgti skųstis. Naudojau ir naudosiu tokius personažus kaip Jonelis ir Romelis.

Komentuoti:

• Romas
    replied
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    Čia tik užkietėję machineheadai kaip Romelis gali laikinti tokias nesąmones
    Sunku rasti labiau beprasmį užsiėmimą nei sekti kas ką "palaikino".
    Nebūtina įžeidinėti, jei nuomonė nesutampa su tavo. O moderatoriui tai išvis be ryšio - negi pats sau skirs pražangą.

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Mantai, netrink pls mano žinutės apie Romą, ačiū.
    Soriukas )

Komentuoti:

• digital
    replied
    Mantai, netrink pls mano žinutės apie Romą, ačiū.

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Laba, laba. Esu gana epizodiškai čia, ir nedalyvauju diskusijose, bet tuo pačiu turiu privilegiją išreikšti nešališką nuomonę.

Vis tik manau, kad tokiame forume nereikėtų mėtytis purvais tiek iš vienos, tiek iš kitos pusės ir gerbi vieni kitų nuomones. Vis tik, čia yra dalinimosi, o ne susipriešinimo platforma.

Bet visais atvejais turi būti pagarba vienas kito ir vienas kito nuomonės atžvilgiu.
    Paskutinis taisė Mantas; 2026.01.10, 00:16.

Komentuoti:

• Ignalina
    replied
    2 savaitėms, bet jei jau taip pasiilgai, galim grąžinti anksčiau.
    Bet ot koks, net ačiū nepasakė už išankstinį grįžimą...

Komentuoti:

• Stadionas
    replied
    Nereik, turės daugiau laiko pasivažinėti po Lietuvą, bus naujų nuotraukų

Komentuoti:

• Arunasx
    replied
    Stebuklių metas artėja

Komentuoti:

• digital
    replied

Komentuoti:

• Ignalina
    replied
    Ar ilgam netekome Romo? Ilgėtis pradėjau net...

Komentuoti:

• digital
    replied
    Parašė Romas Rodyti pranešimą
    Tiesiog pasitvirtino prielaida, kad Ignalinai ir tam Ašnerobotui už nuolatinius įžeidinėjimus nieko nebus.
    Tačiau buvo didelis nustebimas, kad vis dėlto sureagavai - perlipai per savo aroganciją ir bent pašalinai tas šlykščias patyčias su nuotrauka iš mitingo. Tai dar nesi visiškai nusmukęs, tiksliau sudievėjęs.
    Kaip jau sakiau, tavo nuomonė ir vertinimai man visiškai neįdomūs. Tu mano akyse jau susigadinęs reputaciją labai seniai. Todėl atleisk, bet visus kitus tamstos pastebėjimus apie mane aš iš forumo trinsiu, nes forumo nariai jau seniai susidarę savo nuomones ir kartotis nebeverta.
    Paskutinis taisė digital; 2025.12.17, 12:57.

Komentuoti:

Working...
X