Beje, atkreipkit dėmesį kad šitas forumas yra prisidėjęs ir toliau prisideda prie lietuvių kalbos progreso.
Į Wikipedia įdėjau 4 pavyzdžius ir tokių pavyzdžių yra ne viena dešimtis. Galimai ir triženklis skaičius.
Forume yra dvi labiau tinkamos temos diskusijai apie tą Azijos šalį - apie Kinijos santvarką ir apie Lietuvos santykius su Kinija.
Galbūt galima sukurti gidą, kas yra Pranešti mygtukas ir kaip juo naudotis? Nes šitas virkavimas žaidžiant moderatorių yra daug didesnis offtopicas nei pats offtopicas.
Turbūt reikia pakeisti Mandatory į Mandatory for posting ar pan.?
Labai atsiprašau kad praignoravau, nesupratau kad man klausimas.
Žinutę perskaičiau, bet nesupratau apie ką ir pagalvojau kad referuoja į kažkokią diskusiją ar įvykį forume. Kad ne man skirta.
Beje, atkreipkit dėmesį kad šitas forumas yra prisidėjęs ir toliau prisideda prie lietuvių kalbos progreso.
Į Wikipedia įdėjau 4 pavyzdžius ir tokių pavyzdžių yra ne viena dešimtis. Galimai ir triženklis skaičius.
Savo iniciatyva sukūriau šitą. Paspaudus nuotrauką, atidarys nuorodą.
Kadangi vienas iš didžiausių forumų Lietuvoje ir Baltijos šalyse (bet kurioje kategorijoje), jau seniai reikėjo.
Forume lankausi mažiau, nes gana dažnai esu baninamas keliom savaitėm ar mėnesiui. Kiekvieną kartą nesuprantu už ką.
Pagrindiniai pretendentai turbūt būtų tie, kurie pirmi laikina ir komentuoja tokių trolių rašomus postus bei patys naudoja identišką taktiką diskusijose: ad hominem, įžeidinėjimus ir drabstymąsi š.
Kažkaip vienam forumo nariui nei iš šio nei iš to vidury nakties atsiranda noras kažką "taginti" ar šiaip minėti diskusijoje nedalyvaujančius narius, tuo pačiu jiems įdedant į burną tai, ko niekas
Nežinau ar tinkamas klausimas, bet esant laiko gal būtų galima išskirti diskusijas apie LTG bilietų automatų paleidimą ir kasų uždarymą iš keleivių vežimo į atskirą temą?
Komentuoti: