Parašė John
Rodyti pranešimą
Kaip ir žino absoliučiai visi tą video perklausę žmnoės, išskyrus tave.
Tiksliau žinai ir tu, bet bandai trolinti.
1. Kai tu transliuoji įrašytą konfliktą tu nenukerpi kalbėjimo dalies iš kart po kurios pareina grasinimas, nes tu nori parodyti pilną vaizdą.
2. Tu ypač nenukerpti tos dalies kai pašnekovas sako, kad jai buvo grasinta, o tu sakai "aš nieko negrasinau". Tai kodėl ištrini tą dalį, kuri pašnekovei atrodė kaip grasinimas? Parodyk kaip negrasinai.
Bet net nereikia ir 2 punkto. Niekas niekada nenukirs konflikto pradžios (kuri parodytų po kokio pasisakymo buvo pagrasinta vyru). Net nekalbant apie tuos atvejus kai nori nuslėpti tą pradžią. Ap-[skritai net mintie sneturėtų kilti neparodyti "pilno paveikslo".
Pvz jei aš ir tu susigunčysim ir aš sakysiu "tu lochas", tai jei kažkas mūsų pokalbį įrašytų, jam nė nekltų minties į interntą įkelkti video, kuris isškart prasidėtų nuo mano frazės "tu lochas". Akivaizdu, kad būtų dedama nuo pradžios, kuri parodytų dėl ko aš taip pasakiau.
Pats tai puikiai supranti, bet trolini dėl kažkokių tik tau suprantamų priežasčių apsimesdamas lyg yra normalu įdėti video būtent išmetus tokią svarbią pokalbio dalį, kuri ėjo prieš grasinimą vyru.
Dabar spėju, kad toliau nepripažinsi ir sakysi, kad visai realu, kad grasinimas vyru atėjo už nieką
(Nesvarbu ar pelnytas, esmė, kad jos supratimu grasinimas buvo, ir tą pokalbuio dalį iškirpti yra neadekvatu).

Komentuoti: