Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2024-ųjų Lietuvos Prezidento rinkimai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• liux
    replied
    Click image for larger version

Name:	Screenshot - 2024-05-12T210700.205.png
Views:	237
Size:	61,3 kB
ID:	2129633
    kol kas kaimų nuomonė, tikiuosi, trumpam

Komentuoti:

• Galys
    replied
    Parašė udrius Rodyti pranešimą
    Na kaip ten rezultatai ? patenkinti ?
    Atrodo, kad kaimuose žemaitaitis pakišo kiaulę vėgelei.

Komentuoti:

• Stadionas
    replied
    stebina, kad "Paksas" tikėtina pralaimės Pakso partijos antisemitui.

Komentuoti:

• udrius
    replied

Komentuoti:

• mantasm
    replied
    Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

čia gal ne jautrumas, o Lietuvoje patologiškai kažkaip visiems blogai su sarkazmo ir ironijos supratimu, šiaip sakyčiau problema čia švietimas ir lietuviškos literatūros ribotumas.
    Dievų miškas.

Komentuoti:

• gerietis
    replied
    Vienas iš pirmųjų premjerų Abišala tiesiai šviesiai sakė "ekonominė padėtis bloga, ir bus dar blogiau". Be jokių sarkazmų ar ironijos. Runkelių žviegimo buvo panašiai kaip dabar dėl Šimonytės pasisakymų.

Komentuoti:

• Stadionas
    replied
    Parašė Sula Rodyti pranešimą
    Manau, kad pasakė kitaip: "aš viską padarysiu, kad jūs bankrutuotumėte, p. Armali."

Šiaip jau Šimonytės "bajeriai" jautresniems žmonėms tikrai yra sunkiai priimtini. Reikia pripažinti, kad tai yra jos trūkumas. Ne visur yra vieta skaldyti grubesnius juokelius.
    čia gal ne jautrumas, o Lietuvoje patologiškai kažkaip visiems blogai su sarkazmo ir ironijos supratimu, šiaip sakyčiau problema čia švietimas ir lietuviškos literatūros ribotumas.
    Paskutinis taisė Stadionas; 2024.05.12, 12:46.

Komentuoti:

• Gator
    replied

nebesiginčijam, nematau prasmės yra taip kaip yra. Labai daug negerų dalykų vyksta, tokių kokių nematote ar neatkreipiate dėmesio. Tiesiog laukiame balsavimo rezultatų. Akivaizdu kad bus antras turas ir tiek. Beje, o dėl Europarlamento kažkokios diskusijos vyks?
    Tai rarsyk tuos negerus dalykus, ar čia - lepteliu kažkokią užuomniną ir dedu í krūmus paperdęs į vandenį?
    Paskutinis taisė Gator; 2024.05.12, 18:42.

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Manau, kad pasakė kitaip: "aš viską padarysiu, kad jūs bankrutuotumėte, p. Armali."

Šiaip jau Šimonytės "bajeriai" jautresniems žmonėms tikrai yra sunkiai priimtini. Reikia pripažinti, kad tai yra jos trūkumas. Ne visur yra vieta skaldyti grubesnius juokelius.

Komentuoti:

• mantasm
    replied
    Parašė Zygis Rodyti pranešimą
    Kažkaip vis galvojau eit balsuot už Šimonytę, kad bent į antrą etapą patektų, bet po visų debatų manau nebus problemos jei ir nepateks. Ypač migrantų klausimais. Tai ryt bus galima daugiau laiko paskirti namų susitvarkymui ir gamtai.
    Ar ką naujo pavarė šita tema?

Komentuoti:

• udrius
    replied
    Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
    nemanau, kad tiesiogiai linkėjo subankrutuoti. Jei taip teigi, kad sakė, tai arba pakoregavai jos pasakymą arba tiesiog nesupratai pasakymo ironijos
    nebesiginčijam, nematau prasmės yra taip kaip yra. Labai daug negerų dalykų vyksta, tokių kokių nematote ar neatkreipiate dėmesio. Tiesiog laukiame balsavimo rezultatų. Akivaizdu kad bus antras turas ir tiek. Beje, o dėl Europarlamento kažkokios diskusijos vyks?

Komentuoti:

• Arunasx
    replied
    nemanau, kad tiesiogiai linkėjo subankrutuoti. Jei taip teigi, kad sakė, tai arba pakoregavai jos pasakymą arba tiesiog nesupratai pasakymo ironijos

Komentuoti:

• udrius
    replied
    Parašė gerietis Rodyti pranešimą

nu to tak, pasakė. nebankrutavot. Kokios globalios išvados? Niekas nebankrutavo, Šimonytė griovė kolūkius?
    tik idiotas gali linkėti bankrutuoti verslui, kuris į Lietuvą atveža 1,5 milijardo eurų. Ir tai yra beveik tiek pat kiek sukuria žemės ūkis, ir daugiau nei visas IT sektorius. Akivaizdu, kad žmogus yra prastas buhalteris ir matematikas, o logika skraido iš vis kostmose Bet aš Jūsų, kolegos, neperkalbėsiu balsuokite už ką tik norite

Komentuoti:

• gerietis
    replied

problemėlė - aš tame susitikime dalyvavau pats asmeniškai. Soo sorry...
    nu to tak, pasakė. nebankrutavot. Kokios globalios išvados? Niekas nebankrutavo, Šimonytė griovė kolūkius?

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
    Kažkieno pateikiama frazė, neva ištarta kažkokiame susitikime, neaišku ar tiksliai atkartota, neaišku kokiame kontekste panaudota - sorry, nieko daugiau negu VBS čia neįžvelgiu. Stebint visus nario pasisakymus, nebūtų keista, jei ta frazė būtų specialiai iškraipyta dėl didesnio efekto.
    Jo šaltinis yra jis pats, o ne VBS. VBS jo šaltinis būtų jei kažkas jam būtų sakęs.
    Tau jis yra VBS šaltinis, bet ne jo šaltinis VBS.

Komentuoti:

• Ignalina
    replied
    Kažkieno pateikiama frazė, neva ištarta kažkokiame susitikime, neaišku ar tiksliai atkartota, neaišku kokiame kontekste panaudota - sorry, nieko daugiau negu VBS čia neįžvelgiu. Stebint visus nario pasisakymus, nebūtų keista, jei ta frazė būtų specialiai iškraipyta dėl didesnio efekto.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė Ignalina Rodyti pranešimą

Tai tada ir nereikia bandyti kažko pateikti kaip fakto, jei šaltinis yra VBS agentūra.
    Jei kažką girdėjai pats tiesiogiai tai kaip tavo šaltinis yra VBS agentūra?

Komentuoti:

• Zygis
    replied
    Kažkaip vis galvojau eit balsuot už Šimonytę, kad bent į antrą etapą patektų, bet po visų debatų manau nebus problemos jei ir nepateks. Ypač migrantų klausimais. Tai ryt bus galima daugiau laiko paskirti namų susitvarkymui ir gamtai.

Komentuoti:

• Ignalina
    replied

problemėlė - aš tame susitikime dalyvavau pats asmeniškai. Soo sorry...
    Tai tada ir nereikia bandyti kažko pateikti kaip fakto, jei šaltinis yra VBS agentūra.

Komentuoti:

• Sapiensys
    replied
    Parašė mantasm Rodyti pranešimą
    Ir yra nemažai (ex)užingridų kurie [...] po paskutinių kelių metų Šimonytės tikrai nesulygintų su maseračiu.
    man, kaip ex-užingridui, Ingrida Genrichovna (taip aš ją linkęs paskutiniu metu vadinti) tikrai neasocijuojasi su maserati. Man ji greičiau asocijuojasi su įvaizdžiu, kurį prieš 7-is metus lengva publicisto ranka pagimdė vienas lenkų žurnaliūga iš labai netgi rožinės, bet respektabilios "Gazetos Wyborczos"). Jis taip šlykščiai, bet taikliai apibūdino ne tiek konkretų politiką, kiek Lietuvos politinės klasės pasirinktą Lietuvos modelį, jog Ingrida Genrichovna, mano supratimu, idealiai savo asmenimi įkūniją tą formuluotę būdama tos "stratos" viršūnėje:

"bergždžias tarpukojis tarp pseudo-skandinavijos ir pseudo-baltarusijos". .
    Paskutinis taisė Sapiensys; 2024.05.11, 22:09.

Komentuoti:

Working...
X