Kol kas (ko gero, tendencija): 1. Nausėda 2. Šimonytė 3. Vėgėlė
Šimonytei turėtų šiek tiek geriau sektis Žaliakalnyje, Centre, gal dar keliose vietose.
Bendrai Nausėda. Turbūt Kaunas kažkiek sumažins Žemaitaičio esamą procentą kartu su Vilniumi. Dėl Vėgėlės labai sunku pasakyti. Kol kas II turo antros vietos kandidatai turbūt Šimonytė vs. Vėgėlė.
Aš apakęs. Juk jau aišku 100proc, kad Ingrida antram ture, o čia dar kažką svarsto žmonės
Šiaip mano vidines prognozes rezultatai visai atitinka (tai nereiškia, kad ir aš taip balsavau). Man jau darosi akivaizdu, kad bus antras ratas. Ir panašu, kad Žemaitaitis pakišo kiaulę Vėgėlei ir daugiau šansų, kad antrame rate bus Šimonytė. (Žemaitaičio sėkmė apsiriboja Žemaitija).
Aš nesuprantu jūsų. Juk jau aišku, kad šimonytė bus, ne "daugiau šansų",o viskas aišku jau senokai.
Prieš rinkimus buvo "daugiau šansų,", o dabar jau aišku.
Šiaip mano vidines prognozes rezultatai visai atitinka (tai nereiškia, kad ir aš taip balsavau). Man jau darosi akivaizdu, kad bus antras ratas. Ir panašu, kad Žemaitaitis pakišo kiaulę Vėgėlei ir daugiau šansų, kad antrame rate bus Šimonytė. (Žemaitaičio sėkmė apsiriboja Žemaitija).
Žemaitaitis iš vis labiausiai pasireiškia kažkokioje nelabai aiškios kilmės linijoje nuo Šilutės iki Kelmės (Šilutės, Šilalės ir Kelmės r.), kuri šiek tiek silpniau prasitęsia iki Pakruojo ir net Rokiškio. Kai kuriose Šilalės r. apylinkėse Žemaitaitis pirmauja.
Kitur jau pranašumas žemesnis (Aukštaitijoje vietomis netgi ženkliai).
Yra ir keletas salų: Suvalkijos Lenkijos pasienis, Rytų Lietuvos keletas vietovių.
Tiesa, gal dar koks Rietavas ar net Telšiai gali pasireikšti, nesimato dar balsų iš ten.
Kituose rinkimuose irgi viskas bus tvarkoje. Beje TS artimiausius 20 metų prezidento rinkimuose laimėjimas irgi nešviečia, kaip ir vatnykams.
Nebus. Jeigu ten gandonaitis sugeba būti antroje vietoje, tas šliužas trečioje, tai reiškia, kad vatos yra per daig. Nebeliks nieko žinomesnio ir adekvatesnio, tai ir reiks rinktis iš vatos. Nebent įvyks stebuklas ir kažkas adekvataus prasisuks taip, kaip šliužas prasisuko
"Kauniečiai balsavo aktyviau nei Lietuva: žmonės sąmoningėja" ( Kauno diena). Ir balsavo visi už Vėgėlę ( greičiausiai, iš pokalbių).
Kol kas (ko gero, tendencija): 1. Nausėda 2. Šimonytė 3. Vėgėlė
Šimonytei turėtų šiek tiek geriau sektis Žaliakalnyje, Centre, gal dar keliose vietose.
Bendrai Nausėda. Turbūt Kaunas kažkiek sumažins Žemaitaičio esamą procentą kartu su Vilniumi. Dėl Vėgėlės labai sunku pasakyti. Kol kas II turo antros vietos kandidatai turbūt Šimonytė vs. Vėgėlė.
Šie rinkimai akivaizdžiai įdomūs tuo, kad pirmąsyk turim keletą specifinių kandidatų. Ir rinkimai rodo skaudžias vietas. Atėjo rezultatai vienoje iš kokių 5 labiausiai nelietuviškų Klaipėdos rinkimų apylinkių - Jūreivių. Tikrai nemanau, kad toks bus bendras Klaipėdos vaizdas, bet ten jis toks:
tą teismą, leidusį Vaitkui tą programą transliuoti, reikia teisti - atidarė dabar dar ne vieną Donbasą. Aš nugirdau ne vieną, mielai išgirdusį ir pritarusį Vaitkaus "teisibei". Jis atrodo kaip gatavas būsimas koloborantas.
Pasižiūrėjau į rinkimų rezultatus Šalčininkuose. Dar nedaug yra bet įdomu. Tose raudonuose vietose Vaitkus renka beveik arba daugiau nei 50 proc. balsų. Žalioje vietoje laimi Nausėda. Parazitai litovcai uždarė cigarečių bizniuką su lukašenkolendu Gal Vaitkus padės Tik kam jiem ten lenkiškos lentelės nu niekaip nesuprantu. Taigi kaimynai už sienos neprašo lenkiškų, net ir gudiškų neprašo
kiek politologų, tiek apžvalgų vienu metu atsidarė, vos spėju gaudytis, ką žiūrėti. Jau ir Nausėda pilnai tenkintų, matant, kaip orbanai renka procentus.
TSLKD išvadas pasidarė jau seniai ir net pasiūlė kaip elgtis rinkėjams: "kuriems nepatinka ši valdžia, galės 2024 m. išsirinkti tuos, kurie patiks" - Šimonytė.
Komentuoti: