Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2024-ųjų Lietuvos Prezidento rinkimai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Ignalina
    replied
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    Neįsileisti kacapų - fanatizmas? Sakyčiau kaip tik sveikas protas.
    Baikim, dar atbėgs Jonas su Romu gailėt vargšų rusų rinkimų stebėtojų.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimą
    Patys suprantat, kad taip kaip fantazuojat sistema negali veikti, bet ok, vaidinkim fanatikus.
    Neįsileisti kacapų - fanatizmas? Sakyčiau kaip tik sveikas protas.

Komentuoti:

• Laure23
    replied
    Neduosiu jiems kliko, bet spėju čia riaspublika? VŽ apklausa į kitą pusę nutolusi labiausiai:

Click image for larger version

Name:	apklausa.PNG
Views:	252
Size:	59,3 kB
ID:	2129302

Komentuoti:

• Zygis
    replied
    Panašu antrame etape turėsim Vaitkų ir Vėgelę

Click image for larger version

Name:	IMG_9771.jpeg
Views:	293
Size:	103,5 kB
ID:	2129298

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Parašė Kecal Rodyti pranešimą
    Žiūrėkit, su Čmilyte tikrai yra reikalų. Jos senelis buvo tankistas Rytprūsiuose, 'nough said. Tėvo, buvusio KGB rezervisto, atsakymas interviu (Tiesos.lt): „Kodėl kilo karas Ukrainoje? Jūs žinote mano nuomonę. JAV investavo į tą karą atrodo penkis milijardus.“
    Vienas kandidatas į Prezidentus atvirai kloja tokias nuostatas. Ir jį remiantys dešimtys ar net šimtai tūkstančių Lietuvos piliečių tame mato didžiausią patriotizmą.
    Šiaip jau JAV "investavo" gerokai daugiau nei 5 milijardus.

Komentuoti:

• dziugas99
    replied
    Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

šiaip man ir nepatinka tų "baltarusių untermenshenų" (aš apie tą žemiausios kvalifikacijos darbo jėgą, kurios dauguma) gausėjimas, bet kai partija kurios partijos pirmininkas "Синица" aiškina apie atsakomybę už tėvus ir, kad per daug slavų Lietuvoje, skamba komiškai.
    Kodėl tai skamba komiškai? Mano pavardė irgi slaviška, tačiau mano tiesioginiai protėviai, iš kurių ją ir gavau, gyvena Lietuvoje kaip minimum nuo 18 amžiaus vidurio (toliau nesiekia bažnyčių įrašai). Ar tai reiškia, kad turėčiau palaikyti Lietuvos rusifikaciją, nors su slavais nieko bendro, apart pavardės, neturiu?

Komentuoti:

• Kecal
    replied
    Žiūrėkit, su Čmilyte tikrai yra reikalų. Jos senelis buvo tankistas Rytprūsiuose, 'nough said. Tėvo, buvusio KGB rezervisto, atsakymas interviu (Tiesos.lt): „Kodėl kilo karas Ukrainoje? Jūs žinote mano nuomonę. JAV investavo į tą karą atrodo penkis milijardus.“

Bet šita tema nėra apie Čmilytę. Man net savotiškai jos gaila, nes vaikai iš tiesų negali atsakyti už savo tėvus. Bet jei kandidatuotų, turėtų aiškiai pasakyti, ką galvoja. Ir turbūt ne kartą.

Apie Šimonytę nesu net girdėjęs nieko panašaus.

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Parašė Kaimai

Lietuvą (...) atstovauja sovietmečio okupacinės nomenklatūros ir represinių struktūrų darbuotojų šeimų palikuonės (...) I. Šimonytė
    O tai pats Vytautas Radžvilas nėra artimas nomenklatūrai?
    Šiaip tai į VU filosofijos fakultetą, (juolab - aspirantūrą!) sovietmečiu be rimtos atrankos nepakliųtum. Kiek žinau tiesiog abiturientų iš viso nepriimdavo.
    Taip, kad čia jau pats jau kone nomenklatūra tampi.
    Žinau laba gerai pats, pusbrolis baigė, ir Vytautą pažįsta. Bet jis iš sovietinės nomenklatūros (nors ir ne aukštosios) šeimos.

Beje, pirmas LR Prezidentas buvo LKP Pirmasis sekretorius (TOP Nr.1 respublikos nomenklatūroje) TSKP СK narys (SA atsargos generolas-leitenantas).
    Trečiasis LR Prezidentas buvo sovietinių karo oro pajėgų majoras ir vienas sukarintos organizacijos DOSAAF vadovų.
    Ketvirtoji LR Prezidentė buvo vidutinės grandies sovietinės nomenklatūros narė, marksistinės politekonomijos dėstytoja.
    Penktasis LR Prezidentas...
    Paskutinis taisė Sula; 2024.05.10, 13:21.

Komentuoti:

• eigh
    replied
    Užprogramuota strateginio balsavimo klaida yra ta, kad kiekvienas balsuojantysis remiasi savo strategija ir įsivaizdavimu apie tai, ką galvoja likusi visuomenė. Tai kas čia per strategija, jei kiekvienas elgiasi taip, kaip jam atrodo?

Komentuoti:

• Stadionas
    replied
    Parašė Kaimai
    Neslėpsiu jog rinkimuose balsuosiu taip, kad Šimonytė turėtų kuo mažesnius šansus patekti į antrą turą, o išėjus į antrą turą pralaimėtų kuo didesne persvara vafliui Gitanui.

Visgi, kad ir kaip jos nemėgčiau dėl vykdomos katastrofiškos migracijos politikos, vakar atkreipiau dėmesį į šias šviežiai paskelbto oficialaus Nacionalinio susivienijimo pareiškimo detales:

https://www.pozicija.org/reikalavima...-kolonizacija/

Man tai yra naujiena ir kaltinimai yra gan skandalingi. Jei tai yra šmeižtas, Šimonytei tai yra labai lengvai išlošiama byla teisme prieš NS (ir tokių atveju net linkėčiau jai išlošti - išieškotinų pinigų NS savo sąskaitose turi, o ir savo reputacija, siekdami tapti stabiliu žaidėju Lietuvos politinėje arenoje, turbūt rūpinasi). Jei tai nėra šmeižtas, kodėl, po velnių, NS šių teiginių nedetalizuoja ir jie nėra plačiai aptarinėjami rinkiminės kampanijos metu. Jau vieną partškolą prasileidom į valstybės vadovus, laikas pradėti domėtis mus valdančių biografijomis.
    šiaip man ir nepatinka tų "baltarusių untermenshenų" (aš apie tą žemiausios kvalifikacijos darbo jėgą, kurios dauguma) gausėjimas, bet kai partija kurios partijos pirmininkas "Синица" aiškina apie atsakomybę už tėvus ir, kad per daug slavų Lietuvoje, skamba komiškai.
    Paskutinis taisė Stadionas; 2024.05.10, 13:09.

Komentuoti:

• sleader
    replied
    Parašė Kaimai
    Neslėpsiu jog rinkimuose balsuosiu taip, kad Šimonytė turėtų kuo mažesnius šansus patekti į antrą turą, o išėjus į antrą turą pralaimėtų kuo didesne persvara vafliui Gitanui.
    Negaliu niekaip suprasti tokios logikos, kai balsuojama ne už norimą kandidatą, o kažkaip "kad tik tam X būtų nepalankiau". Ačiū, kad pasakėt jog balsuosite už Vėgelę, nors už jį lyg ir "nenorite" balsuoti. Bet tokie kombinavimai ir teisinimaisi skamba labai juokingai O kas blogiausia, kad tai ne tik juokinga, bei absurdiška, bet ir pavojinga, nes visokie "Paksas 2.0" būtent ant to ir stato savo rinkiminę kampaniją, kai žmonėm svarbu ką nusodinti, o ne ką išrinkti.

Komentuoti:

• rmss
    replied
    Tai išvada, kad Šimonytei reikėjo negimt? (NS triedalų nesivarginau skaityt)

Komentuoti:

• uzdvidesimt
    replied
    Parašė mantasm Rodyti pranešimą

Labiau ESBO nusileido.
    Patys suprantat, kad taip kaip fantazuojat sistema negali veikti, bet ok, vaidinkim fanatikus.
    Paskutinis taisė uzdvidesimt; 2024.05.10, 14:19.

Komentuoti:

• mantasm
    replied

taip, tik kam leistis į vieną lygį su rusais
    Labiau ESBO nusileido.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Tai ir nesileidom.

Komentuoti:

• uzdvidesimt
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Nes Rusija priklauso ESBO. Tik paradoksas tas, kad pačioje Rusijoje rinkimų ESBO atstovai kažkodėl nestebi.

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Nes Rusija priklauso ESBO. Tik paradoksas tas, kad pačioje Rusijoje rinkimų ESBO atstovai kažkodėl nestebi.
    Todėl, kad rusai visur nori stebėti rinkimus, o gal ir dar kažką daugiau stebėti. Panašiai Donbase ESBO ugnies apribojimo režimo palaikymą daugiausiai stebėjo patyrę atstovai iš RF.
    ESBO dėl Rusijos rinkimų yra rami, ten ideali rytų demokratija.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą

Fail kad ESBO mano kad rimkimus turi stebėti rusijos atstovai.

Komentuoti:

• MedinisStrazdas
    replied
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    kas? Kad kacapų neįsileisime?
    Fail kad ESBO mano kad rimkimus turi stebėti rusijos atstovai.

Komentuoti:

• digital
    replied
    fail
    kas? Kad kacapų neįsileisime?

Komentuoti:

Working...
X