Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

LT-RU. Lietuvių - rusų santykiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Tomizmas
    replied
    Parašė Sula Rodyti pranešimą
    Jeigu jie nėra piktybiški.
    Pvz. tu duri peiliu draugą, bėga kraujas, draugas rėkia, visi svečiai juokiasi, kvatoja, giria už gerą šposą.
    – Nepyk, aš tik pajuokavau, cha-cha-cha.
    Nereikia net peilių. Labai mėgstamas visokių psichologinių sadistų, manipuliatorių, toksinių mobinguotojų ir kitokių sunkiai sutraumuotų bei skubiai gydytinų asmenų triukas:

Išsidergi iš kokio nors bendradarbio, pažįstamo, netgi šeimos nario, geriausia - prie visų. Jeigu asmuo pradeda piktintis, su pašaipa sakai - "Na ko tu pyksti, juokų nesupranti? Ot koks, net pajuokaut su tavim negalima. Tu visada toks jautrus?"

Ne visi juokai yra priimtini. Ir įsižeisti, pasipiktinti - normalu, nes mes visi esame gyvi padarai.

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą

Vieši pajuokavimai yra priimtini visomis temomis, nes tai yra pajuokavimai.
    Jeigu jie nėra piktybiški.
    Pvz. tu duri peiliu draugą, bėga kraujas, draugas rėkia, visi svečiai juokiasi, kvatoja, giria už gerą šposą.
    – Nepyk, aš tik pajuokavau, cha-cha-cha.

Komentuoti:

• MedinisStrazdas
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą

Na jau buvo paaiškinta. Vieši pajuokavimai Lietuvos gyventojų šaudymo tema Lietuvoje nėra priimtini. Dėl to Ramanauskas ir turi problemų bei yra priverstas aiškintis ir "atsiprašinėti". Būtent dėl ne vietoje padaryto netinkamo pajuokavimo.
    Vieši pajuokavimai yra priimtini visomis temomis, nes tai yra pajuokavimai.

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Šiaip pats buvo seniau minėjęs, kad susiduria su panikos atakomis ir atitinkamus vaistus vartoja.
    Panikos atakos yra iš visai kitos serijos. Jos neprovokuoja agresyvaus elgesio (nei fizinio, nei verbalinio). Jų metu jaučiami stiprūs fiziniai simptomai (širdies daužymasis, dusinimas, kyla kraujospūdis, atsiranda skausmai ir t. t.) ir atsiranda paniška mirties baimė. Nuo jų vartojami raminantys vaistai tipo Xanax ir t. t.

Tai tikrai ne tas dalykas, dėl kurio galima prekybos centre kažkam pulti į atlapus (iš tikrųjų priepuolio metu elgiamasi priešingai - gūžiamasi, susitraukiama, bijoma staigių judesių "kad tik kas nenutiktų", atvirose vietose atsiranda agorafobija skatinanti kuo greičiau dingti iš ten kur mato kiti, ir panašiai).

Jei kažkas, kibęs prekybos centre kitam asmeniui į atlapus, ar viešai pasiūlęs ką nors sušaudyti, vėliau tai motyvuotų "panikos atakomis" - teisme toks argumentas nepaeitų. Nes čia ne ta liga.

Komentuoti:

• Elis
    replied
    Parašė Romas Rodyti pranešimą
    /\ Ačiū už pasidalinimą.
    Geras humoras "ne apie rusus" (tarsi jis pirmą kartą būtų skandalingai kalbėjęs ta tema) ir apie tebegaliojančią narystę vienoje partijoje.
    Dėl jo narystės partijoje, tai panašu jis ją sustabdė 2019-ais, pats buvau ties tuo apsirikęs

Komentuoti:

• Romas
    replied
    /\ Ačiū už pasidalinimą.
    Geras humoras "ne apie rusus" (tarsi jis pirmą kartą būtų skandalingai kalbėjęs ta tema) ir apie tebegaliojančią narystę vienoje partijoje.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Algio atsakymas:
    Kaip veikia mūsų solovjovai.
    Nekalbėjau nei apie RUSUS, nei apie RUSAKALBIUS. Bet „žurnalistams“ (ELTA?) patogu sumeluoti dėl efekto, visai kaip tai daro russofašistų „žiniasklaida“. DELFI, ar ištaisysit? Ar turit padorumo?
    Nekalbėjau kad reikia šaudyti Lietuvos rusus ar rusakalbius, tai MELAS.
    Kalbėjau, kaip visada tokioj temoj, apie rusifikuotą Lietuvos bydlo –– apie LIETUVIUS, kurie vartoja banditišką ir barbarišką rusišką pop „kultūrą“. Tą visada pabrėždavau, tą pabrėžiau ir toje laidoje su Sinica; ją visi gali pamatyti be problemų, https://www.youtube.com/watch?v=W-0tnlP5GKA
    Čia: 00:31:07
    Dabar dėl narystės TS-LKD.
    2019-2020 vedžiau laidą per LRT, kaip aš, o ne mano komedijos personažas. Tuo laikotarpiu ir buvau sustabdęs narystę partijoje, dėl paprasčiausios etikos, nes tai buvo Nacionalinis transliuotojas. Tai laidai nustojus egzistuoti, 2020, mano narystė atsistatė automatiškai, ir, spėju, Jurgis Razma tą turėjo žinoti, juoba paminėjo kad „teiravosi“ apie tai.
    Tai išsakęs, pranešu:
    1. Partijos narys ESU, bet jei bus norėta mane pašalinti –– į sveikatą.
    2. Kaip benuspręstų TS, pakartosiu eilinį kartą: tai labai bloga partija, bet kitos dar blogesnės. Tiesą sakant, kitos tiesiog beviltiškos.
    Pasirodo apie jokius rusus jis nekalbėjo, tai visa šita diskusija yra ne toje temoje

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą

Priešingai negu tu, aš neturiu noro spinduliuoti "civilizuoto" intelektualo aura. Tavo toks savęs įsivaizdavimas tave daro labai ironišku personažu, nes ištiesų esi rusifikuota delfio boba.
    Iš kur tu trauki, kad aš bandau spinduliuoti intelektualo aurą? Šiaip nemėgstu entelektualų ir pats iš jų pasišaipau. Ar tu čia taip vadini, kai pirštu parodau į tavo chamišką ir marozišką elgesį, kurį čia dažnai demonstruoji kartu su mažu skaičium kitų forumiečių, kai jiems nesiseka rišliai ir civilizuotai išsakyti savo pozicijų?

Komentuoti:

• AšNeRobotas
    replied

Iš esmės, viskas, ką darai forume, yra drabstymasis savo neurotiniais vėmalais į visas puses, bet vadini kitų žmonių civilizuotas diskusijas "imbecikiškais išsipisinėjimais". Pure gold. Čia kaip tarakonas aiškintų ereliui kaip skraidyti
    Priešingai negu tu, aš neturiu noro spinduliuoti "civilizuoto" intelektualo aura. Tavo toks savęs įsivaizdavimas tave daro labai ironišku personažu, nes ištiesų esi rusifikuota delfio boba.

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    Yep, ir dar suabsoliutino, kad tai jau ne pirmą kartą, o kai paprašiau duoti 2 ar 3 pavyzdį, tai apsimetė, kad klausimo nepastebėjo.
    Kuo netinka pavyzdys su žmogaus užpuoplimu viešoje vietoje ir tolesni įžeidinėjimai jo adresu, paprašius pakomentuoti?

Aišku galima simpatizuoti Algiui (pats, beje jam labai simpatizuoju ir gerbiu kaip visų laikų geriausią Lietuvos humoristą), bet kam nusileisti iki penkiamečio lygio kaprizų ir rašinėti vaflius kaip saldainio negausiam mažvaikiui?

Komentuoti:

• John
    replied
    Čia vėl eilinis imbeciliškas Jono išsipisinėjimas, maždaug, kiekvienas kivirčas ar kažkokie fiziškumai, kurie šiuo atveju net nebuvo labai jau ypatingi, yra psichinių problemų pasekmė, tuo labiau, kad jis nelabai žino kas ten tarp to Rožicko ir Ramanausko atsitiko.
    Iš esmės, viskas, ką darai forume, yra drabstymasis savo neurotiniais vėmalais į visas puses, bet vadini kitų žmonių civilizuotas diskusijas "imbecikiškais išsipisinėjimais". Pure gold. Čia kaip tarakonas aiškintų ereliui kaip skraidyti

Komentuoti:

• digital
    replied
    Čia vėl eilinis imbeciliškas Jono išsipisinėjimas, maždaug, kiekvienas kivirčas ar kažkokie fiziškumai, kurie šiuo atveju net nebuvo labai jau ypatingi, yra psichinių problemų pasekmė, tuo labiau, kad jis nelabai žino kas ten tarp to Rožicko ir Ramanausko atsitiko.
    Yep, ir dar suabsoliutino, kad tai jau ne pirmą kartą, o kai paprašiau duoti 2 ar 3 pavyzdį, tai apsimetė, kad klausimo nepastebėjo.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Parašė Romas Rodyti pranešimą
    Susirask narių įverčių statistiką ir pažiūrėk, kurioje vietoje paga gautus įverčius yra John. Taip, pirmoje vietoje.
    Tai man atrodo aš gana aiškiai ir parašiau - "forume tamsta gana populiarus (bent jau už mane tikrai populiaresnis), todėl apie tamstos problemas forume kalbėti tinka."
    Bet aš kalbėjau apie konkrečių postų vertinimą - ir Johno varymus ant Algio tu berods vienas ir laikinai

Komentuoti:

• AšNeRobotas
    replied

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė dts Rodyti pranešimą

Niekas nesakė, bet aš dar sykį kartoju, kad panikos atakos nėra kažkaip elgesį veikiantis veiksnys.
    Akivaizdu, kad yra kažkas daugiau, nei panikos atakos. Savaime panikos atakos žmogaus elgesio ne atakos metu taip neįtakoja.

Komentuoti:

• Lettered
    replied

Niekas nesakė, bet aš dar sykį kartoju, kad panikos atakos nėra kažkaip elgesį veikiantis veiksnys.
    Panikos ataka nieko veikti ir negali, nes tai gilesnių pischologinių problemų pasekmė, o ne priežastis.

Komentuoti:

• dts
    replied

Ar kas nors sakė, kad jam šizofrenija? Šiaip, ne vien šizofrenija yra laikytina rimta psichikos liga. Ta pati depresija ar net panikos/nerimo atakos kai kuriems sukelia labai rimtų problemų.

Komentuoti:

• manometras
    replied
    Parašė Romas
    Tai "juokais" tremti, atiminėti vaikus ir žudyti rusus raginęs veikėjas dabar tapo Lietuvos rusų gynėju Nr. 1.
    Įdomu, ar patikėtum, jei koks nors degradavęs Z-propagandistas patį sakytų apie lietuvius, o paskui kilus skandalui sakytų, kad tai "jumoras" ar "šutka" ir apsiskelbtų "lietuvių gynėju".
    Algis Ramanauskas nuolat taip juokauja ir paskui dažniausiai iškart sako, kad pajuokavo. Ir nuolat kartoja, kad Lietuvos rusai neturi nieko bendra su rf elgesiu, jeigu patys nepasirenka būti rašistais, vatnikais, sssrofilais, vaitkais, tomaszewskiais ir pan. šikniais, visada iš principo, iš tradicijos, pagal savo giminių ir draugų papročius nepatenkintais Lietuva ir garbinančiais rusiją.

Komentuoti:

• PoDV
    replied

Ar kas nors sakė, kad jam šizofrenija? Šiaip, ne vien šizofrenija yra laikytina rimta psichikos liga. Ta pati depresija ar net panikos/nerimo atakos kai kuriems sukelia labai rimtų problemų.
    Kaip smagu, kad kalbame vis atviriau apie psichikos sveikatą Lietuvoje ir tai nėra labai nejauku ar šlykštaus.

Komentuoti:

• John
    replied

Panikos ataka - ne šizofrenija. Nepradedi kalbėti su dievais.

Komentuoti:

Working...
X