Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts


    Čia kaip toje dainoje "Aš tave myliu galbūt labiau, galbūt labiau nei tu mane..."
    Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.03.25, 12:37.

    Comment


      Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
      Bet paradoksas tame, kad apipilti dovanomis noriu žmones, apie kuriuos aš galvoju daug dažniau, negu jie apie mane.
      O kodėl paradoksas ? tai tiesiog yra meilė be atsako, kai kažkas yra tavo mintyse, bet tuo pačiu tam kažkam tu nerūpi

      Comment


        Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
        Mukriuku prekių pristatymas mieste yra gerai, nes fūroms apkristai draudžiama važiuoti į kiemo teritoriją. O kai jos vis tiek atvažiuoja, po to reikia remonto
        Aptarnaujančiam transportui nedraudžiama, nes PRISTATO prekes toje teritorijoje. Pasiskaitykite kelių eismo taisykles kam kas ir kur draudžiama.Kitas dalykas ar yra kelio ženklas draudžiantis įvažiuoti sunkvežimiui į Jūsų kiemą? Jei tas ženklas ir būtų, tai jis negaliotų sunkvežimiams, kurie aptarnauja toje teritorijoje esančias įstaigas.
        Paskutinis taisė Zebras7777; 2023.03.17, 19:52.

        Comment


          Gal kas galite patarti, ar iš medicininės pusės pasakyti, ar yra koks nors mokslinis pavadinimas lotynų kalba tokiam dalykui, kurį dažnai mėgstu daryti? - dažnai mintyse įsivaizduoju ką nors didingo, pvz. kaip prieinu prie seniai matyto žmogaus (apie kurį čia rašiau) ir susitinku akis į akį po n metų pertraukos, arba, kokiu nors stebuklingu būdu nusigaunu į tą savo aprašytą vietovę (dėkoju vienam forumiečiui, kuris nepabūgo ir parašė man AŽ), tai aš bute, savo kambaryje, mintyse pakylėtas tos didybės atlieku tam tikrus staigius judesius, na pvz. stovėdamas pasilankstau aukštyn-žemyn (panašiai kaip japonai nusilenkia atiduodami pagarbą), tik mano lankstymasis daug staigesnis, ir iš šono žiūrėdamas bet kas pamatęs pagalvotų "kažkoks durnelis čia". Arba, kai nieks nemato, kokioje nuošalesnėje Vilniaus gatvėje, staiga įsibėgėju pėsčias maksimaliu greičiu, mintyse pasileidęs savo mėgstamą dainą ir prieš akis mintyse pasistatęs kokį nors vaizdą ar epizodą iš tolimos savo praeities, na kad ir 2011 m. rugpjūčio galo, kuomet iš 7 aukšto buto, pro langą matydavau Laisvės pr. nuo "Mados" link Pašilaičių palengva riedantį troleibusą, kuris, kiek atmintis atgamina, greičiausiai buvo iš 1-ojo parko, 11 maršrutas, gar. nr. 1592 ir mintyse sugalvojęs tomis dienomis jį vairavusio vairuotojo vardą ir pan. Net nežinau kaip žodžiais išreikšti tai, ką darau, kokias asociacijas mintyse sau susigeneruoju, tiesiog reikia mane pamatyti savo akimis. Bet aš jums to neleisiu, nes iš šono tikrai atrodysiu kaip kažkoks psichiškai nesveikas - lankstausi, purtausi, staiga be priežasties dideliu greičiu įsibėgėju švilpdamas mintyse įsijungęs mėgstamą dainą... Dar vienas dalykas - atlikdamas tuos judesius aš tampu tokia galinga jėga, tokiu nevaldomu monstru, kad nuo kelio galiu nunešti viską, o į ką nors atsitrenkus ar užkliuvus nepajuntu jokio skausmo. Todėl jau išmokau prieš lankstydamasis aukštyn-žemyn nusiimti akinius, nes vienąkart kai perskrido man per galvą atgal, kai pašoko į orą, galvojau stiklai bus suskilę. O šiandien kol mama maudėsi vonioje, aš virtuvėje atsigėręs vandens iš krano, kaip pavyzdys, mintyse piešiau vaizdą, kaip kitą savaitę pakartotinai bandau įteikti dovaną tam savo buvusiam pažįstamam per jo žmoną - kaip prie jos prieinu, ką jai sakau, ir mintyse tai įsivaizduodamas, su vėjeliu apsisukęs moviau per virtuvę su ausyse skambančia vienos tautos patriotine daina ir bloškiausi į stalą, kad tas net sudrebėjo, vos nenušlaviau vazono su gėlėmis. Visiems besistebintiems ir kreivai į mano judesius žiūrintiems atrėžiu - AŠ NE DURNELIS! Tiesiog noriu 2 dalykų, o dar geriau - apjungti juos į vieną - kada nors gyvenime išvysti tą vietovę, kur vaikystėje leisdavau vasaras ir kaip nors susigrąžinti draugą, kuriam noriu įteikti tą dovanėlę - vienintelį iš asmeniškai pažinotų žmonių, kuriam atskleisčiau tą vietovę, kurio prašyčiau pagalbos mane ten nugabenant.
          P.S. į specialistą kreiptis nebenoriu, nes ten renkasi publika, kuri mane dar labiau susargdins - pvz. tarp psichikos ligonių yra daug rusakalbių, o ši kalba man girdėti jau erzina, atsibodo ir taip užgauna mano jautrią sielą, taip pat, garantuoju, jog norint gauti konsultaciją, tai bus labiau rytinėmis valandomis, o man keltis anksčiau nei kokią 10-11 yra mirties nuosprendis.
          Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.04.05, 22:15. Priežastis: pataisiau klaidą

          Comment


            O kodėl dauguma žmonių iš prigimties ar iš įgyties yra kovotojai? Na pavyzdys - dingo mano šuo/vaikas, tai darysiu viską, įskaitant ir veiksmus nesuderinamus su taisyklėmis: pvz. klijuosiu skelbimus ant stulpų ar net dar blogiau - ant medžių prišaudysiu juos su tuo sąvaržėlių pistoletu, taip medžio kūne visam gyvenimui palikdamas žaizdą, nes taigi mano šeimos narys, taigi px tos taisyklės ten kažkokios ar medžio skausmas, man nelaimė, galiu biški ir nusižengti.
            Aš pvz. nesiplėšau dėl tokių dalykų, neapsikraunu nesąmonėmis, neauginu nei gyvūnų, nei vaikų, kad esant reikalui nereiktų dėl jų kovoti.

            P.S. Gal kas žinote, kaip tampama Hagos tribunolo teisėju? Čia kaip kylimo karjeros laiptais aukščiausia viršūnė, t.y. kuomet pasiekei visas pakopas savo šalyje, tuomet būna kažkokie tarptautiniai konkursai, kur iš įvairiausių pasaulio šalių atrinkinėjami į tuos, kuriems būna suteikta garbė teisti žinomiausius karo nusikaltėlius?

            Comment


              Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
              O kodėl dauguma žmonių iš prigimties ar iš įgyties yra kovotojai? Na pavyzdys - dingo mano šuo/vaikas, tai darysiu viską, įskaitant ir veiksmus nesuderinamus su taisyklėmis: pvz. klijuosiu skelbimus ant stulpų ar net dar blogiau - ant medžių prišaudysiu juos su tuo sąvaržėlių pistoletu, taip medžio kūne visam gyvenimui palikdamas žaizdą, nes taigi mano šeimos narys, taigi px tos taisyklės ten kažkokios ar medžio skausmas, man nelaimė, galiu biški ir nusižengti.
              Aš pvz. nesiplėšau dėl tokių dalykų, neapsikraunu nesąmonėmis, neauginu nei gyvūnų, nei vaikų, kad esant reikalui nereiktų dėl jų kovoti.
              Nes jie myli šeimos narius ar gyvūnėlius taip smarkiai, kaip tu myli taisykles

              Comment


                Parašė 10.000 Rodyti pranešimą

                Nes jie myli šeimos narius ar gyvūnėlius taip smarkiai, kaip tu myli taisykles
                Neatsakyta į mano pranešimo klausimo vinį - kaip tampama TBT teisėju? Ar turi būti pasižymėjęs ir pirmiausiai savo šalyje nusipelnęs, aukštumų pasiekęs teisininkas? Gal yra nusimanančių? Bėda ta, kad informacijos lietuvių kalba labai mažai, daugiausia ką sužinome, tai kad kokiam nors lyderiui išduotas arešto orderis arba kad koks nors jugoslavas Hagos tribunole nuteistas kalėti 40 metų. Čia kaip kokia karjeros viršūnė, kaip kad seniau autobusų vairuotojai, 10 metų pradirbę po miestą, vėliau pereidavo ant tolimojo susisiekimo autobusų? Kodėl apskritai tokio reikšmingumo teismas ir kalėjimas nuteistiesiems įsikūręs tokioje liberalioje, o ne kokioje nors rūsčioje šalyje?
                Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.03.18, 18:43.

                Comment


                  Su vienu savo pažįstamu praktiškai nustojau bendrauti, kai jam puse lūpų užsiminiau, kad esu išgooglinęs visus savo klasiokus, taip pat ir daugumos jų šeimos narius, žinau kas jie tokie, kur dirba, iš kur kilę ir pan., ir dar stebėjausi, kad jis pats nė karto į Google paiešką nėra įvedęs mano vardo/pavardės. Tai jis man numetė tokią piktoką repliką "tai jo, nepaslaptis, kad žiūri visus mano gimines kaip koks nesveikas". Aš pasibaisėjau, kad į tokį, mano akimis normalų dalyką, galima taip aršiai reaguoti. Kas čia blogo? Juk visa mano žiūrima informacija - socialiniai tinklai, jų nuotraukos, įrašai - tai ką žmonės patys apie save viešina. Aš iki šiol negalėčiau patikėti, kad dalis klasiokų, kurie mokykloje manimi kažkiek domėdavosi, kalbindavo, grįžę namo nė karto negooglino mano pavardės, neieškojo Fb ir Ig. Na nes aš taip įsivaizduoju, kad jei tau patinka/domina kažkoks žmogus, bet galimybės prie jo prieiti pabendrauti ribotos, tai internete tu išnaršysi viską ką tik įmanoma apie jį rasti - nuotraukos, parodančios kuo jis gyvena ir t.t.

                  Tarkime, man bene vienintelis įdomus dalykas - Vilniaus viešojo transporto tvarkaraščiai, maršrutai, vairuotojų darbo organizavimas ir pan. Bet...

                  O kažkas dar laiko mane nesveiku, kad googlinu jo giminaičius. Tai tegu išsitrina visas paskyras, nuotraukas ir man nebebus ką žiūrėt. Panašiai kaip Konstitucinis Teismas yra išaiškinęs, kad darydamas nusikaltimą asmuo tarsi automatiškai atsisako privatumo-pasiviešina, tad daryti uždarų teismo posėdžių nėra reikalo.
                  Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.03.25, 12:41.

                  Comment


                    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                    Su vienu savo pažįstamu praktiškai nustojau bendrauti, kai jam puse lūpų užsiminiau, kad esu išgooglinęs visus savo klasiokus, taip pat ir daugumos jų šeimos narius, žinau kas jie tokie, kur dirba, iš kur kilę ir pan., ir dar stebėjausi, kad jis pats nė karto į Google paiešką nėra įvedęs mano vardo/pavardės. Tai jis man numetė tokią piktoką repliką "tai jo, nepaslaptis, kad žiūri visus mano gimines kaip koks nesveikas". Aš pasibaisėjau, kad į tokį, mano akimis normalų dalyką, galima taip aršiai reaguoti. Kas čia blogo? Juk visa mano žiūrima informacija - socialiniai tinklai, jų nuotraukos, įrašai - tai ką žmonės patys apie save viešina. Aš iki šiol negalėčiau patikėti, kad dalis klasiokų, kurie mokykloje manimi kažkiek domėdavosi, kalbindavo, grįžę namo nė karto negooglino mano pavardės, neieškojo Fb ir Ig. Na nes aš taip įsivaizduoju, kad jei tau patinka/domina kažkoks žmogus, bet galimybės prie jo prieiti pabendrauti ribotos, tai internete tu išnaršysi viską ką tik įmanoma apie jį rasti - nuotraukos, parodančios kuo jis gyvena ir t.t.

                    Tarkime, man bene vienintelis įdomus dalykas - Vilniaus viešojo transporto tvarkaraščiai, maršrutai, vairuotojų darbo organizavimas ir pan. Bet... Tarkime tas mano minimas žmogus, kuriam norėjau įteikti dovaną - jo žmona dirba modeliu, vienoje modelių agentūroje. Tai aš jo dėka stengiuosi bent minimaliai susipažinti ir su šios profesijos virtuve - kaip vyksta atrankos, kas modeliams duoda kišenpinigius, kaip vyksta fotosesijos ir pan.
                    O kažkas dar laiko mane nesveiku, kad googlinu jo giminaičius. Tai tegu išsitrina visas paskyras, nuotraukas ir man nebebus ką žiūrėt. Panašiai kaip Konstitucinis Teismas yra išaiškinęs, kad darydamas nusikaltimą asmuo tarsi automatiškai atsisako privatumo-pasiviešina, tad daryti uždarų teismo posėdžių nėra reikalo.
                    "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002


                    - George W. Bush President of the USA

                    Comment


                      Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                      Su vienu savo pažįstamu praktiškai nustojau bendrauti, kai jam puse lūpų užsiminiau, kad esu išgooglinęs visus savo klasiokus, taip pat ir daugumos jų šeimos narius, žinau kas jie tokie, kur dirba, iš kur kilę ir pan., ir dar stebėjausi, kad jis pats nė karto į Google paiešką nėra įvedęs mano vardo/pavardės. Tai jis man numetė tokią piktoką repliką "tai jo, nepaslaptis, kad žiūri visus mano gimines kaip koks nesveikas". Aš pasibaisėjau, kad į tokį, mano akimis normalų dalyką, galima taip aršiai reaguoti. Kas čia blogo? Juk visa mano žiūrima informacija - socialiniai tinklai, jų nuotraukos, įrašai - tai ką žmonės patys apie save viešina. Aš iki šiol negalėčiau patikėti, kad dalis klasiokų, kurie mokykloje manimi kažkiek domėdavosi, kalbindavo, grįžę namo nė karto negooglino mano pavardės, neieškojo Fb ir Ig. Na nes aš taip įsivaizduoju, kad jei tau patinka/domina kažkoks žmogus, bet galimybės prie jo prieiti pabendrauti ribotos, tai internete tu išnaršysi viską ką tik įmanoma apie jį rasti - nuotraukos, parodančios kuo jis gyvena ir t.t.

                      Tarkime, man bene vienintelis įdomus dalykas - Vilniaus viešojo transporto tvarkaraščiai, maršrutai, vairuotojų darbo organizavimas ir pan. Bet... Tarkime tas mano minimas žmogus, kuriam norėjau įteikti dovaną - jo žmona dirba modeliu, vienoje modelių agentūroje. Tai aš jo dėka stengiuosi bent minimaliai susipažinti ir su šios profesijos virtuve - kaip vyksta atrankos, kas modeliams duoda kišenpinigius, kaip vyksta fotosesijos ir pan.
                      O kažkas dar laiko mane nesveiku, kad googlinu jo giminaičius. Tai tegu išsitrina visas paskyras, nuotraukas ir man nebebus ką žiūrėt. Panašiai kaip Konstitucinis Teismas yra išaiškinęs, kad darydamas nusikaltimą asmuo tarsi automatiškai atsisako privatumo-pasiviešina, tad daryti uždarų teismo posėdžių nėra reikalo.
                      o jei forume būtų apklausa: ar Kristupas0220 yra nesveikas, (atsakymai taip ir/arba ne), dauguma nubalsuotų, kad yra, ką darytumėt?
                      Paskutinis taisė Stadionas; 2023.03.19, 20:01.

                      Comment


                        Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                        Tai tegu išsitrina visas paskyras, nuotraukas ir man nebebus ką žiūrėt.
                        Žiūrėti gali, bet po to turi užmiršti ką pamatai, kiti atveju pažeidi Europos Sąjungos Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą, nes neturi teisės tvarkyti tų asmenų duomenis.
                        Duomenų tvarkymas – bet kuris su asmens duomenimis atliekamas veiksmas: rinkimas, užrašymas, kaupimas, saugojimas, klasifikavimas, grupavimas, jungimas, keitimas (papildymas ar taisymas), teikimas, paskelbimas, naudojimas, loginės ir (arba) aritmetinės operacijos, paieška, skleidimas, naikinimas ar kitoks veiksmas arba veiksmų rinkinys.

                        Pasigooglint apie žmogų kuris tau svarbus ar įdomus yra normalu. Rinkti visų klasiokų ir jų giminių duomenis - nenormalu ir nelegalu.
                        -

                        Comment


                          Nesuprantu kuo stebisi DeSadas ir džiaugiuosi, kad Stadionas šioje temoje pagaliau atreagavo į mano pranešimus, o ne vien apie Kaziuko mugių diskotekas.
                          Nesuprantu ką norėjo pasakyti - kad aš tikrai nesveikas, kad googlinu savo aplinkos žmones? O kas čia blogo? Pvz. perskaitę tą mano straipsnį, kurį publikavo Dumalakas, tikriausiai ne vienas goglino mano pavardę, kad surasti fb ir pasižiūrėti - kas čia per antžmogis, nemylintis gyvūnėlių. Ne tai kad nemyliu, bet myliu tik išauklėtus gyvūnus (kurie nepuola apuostinėti kiekvieno praeivio), išsiauklėjusius žmones (kurie neklijuoja skelbimų bet kur) ir išauklėtus vaikus (kurie troleibuse neverkia, neklykia, nešneka nesąmonių).

                          Išgirdęs žodį "nesveikas" (nesvarbu kokiame kontekste), kažkodėl prisimenu troleibusą, kurio garažinis numeris 1111 kuriuo aš vieną saulėtą 2008 m. dieną važiavau nuo Pašilaičių žiedo iki Rygos stotelės, kur netoliese tuomet gyvenau. Jo vairuotojas tam tikrose atkarpose gerai paspaudė greičio pedalą. Aš tiesiogiai nelaikiau to vairuotojo nesveiku, bet pasąmonės srautų virpėjimuose kirbėjo mintis, kad galbūt būtų galima taip pagalvoti. Tas troleibusas buvo kone vienintelis Vilniuje su tokio tipo ratlankiu - tokiu dar didesniu atsikišimu-statesniu linkiu. Jei tų išpuvusių (kurių kokiais 2012 galutinai nebeliko) į jų tas penkias dideles skyles pažvelgus, jų skleidžiamas žodis/garsas yra maždaug pramelь, pramelь (noriu parodyti, kad raidę l tarti minkštai). Tie normalūs klasikiniai, kokie šiuo metu yra visose senose Škodose, jų garsas/sakomas žodis yra drыn, drыn! Prisegu foto, tiesa, daugumai eilinių keleivių vienodai tie troleibusų ratlankiai, svarbu kad sukasi ir troleibusas juda pirmyn ir su kiekviena stotele artina mane prie mokslo/darbo vietos!
                          http://phototrans.eu/14,180794,0,__k...10_6_1111.html

                          gerietis , noriu paklausti, ar gavote mano koordinates su mano pažadėtąja/išrinktąja vieta? Ar tamstai ten pakeliui, ir jei taip, kurioje temoje planuojate publikuoti nuotraukas?
                          Ir kaip nenormalu rinkti klasiokų giminių duomenis - sakykime, jei kažkaip sugebėčiau prisijungti prie ANR ir visų tų duomenų bazių, tuomet taip, čia pagal BK būtų neteisėtas prisijungimas prie informacinės sistemos. Bet jei žmonės patys kelia savo bendras šeimos nuotraukas, publikuoja Instagram stories iš kelionių ir pan., tai čia jie patys nusprendžia pasiviešinti visai Lietuvai. Čia nelabai duomenų rinkimas gaunasi, jei imu informaciją iš platformų, kurios prieinamos VIEŠAI. Taip pat kaip ir vaikščiodamas gatvėje žinau kas su kokia mašina važinėja. Tai ne kartą padėjo operatyviau, be policijos pagalbos surasti jų šeimininkus.
                          Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.03.19, 18:50.

                          Comment


                            Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą

                            gerietis , noriu paklausti, ar gavote mano koordinates su mano pažadėtąja/išrinktąja vieta?
                            ne negavau.

                            o rinkdamas žmonių duomenis, gali sakyti kad atlieki žurnalistinį tyrimą kaip koks Tapinas:


                            Kandidatas į merus Waldemar Urban yra Tomaševskio pavaduotojas partijoje ir Seimo nario Olševskio patarėjas
                            Iki šių metų pradžios Urban buvo “Nemėžio komunalininko” valdybos narys.
                            “Nemėžio komunalininko” ir “Nemenčinės komunalininko” valdybos pirmininkas yra Miroslav Romanovski, kuris yra Vilniaus rajono savivaldybės skyriaus vedėjas, LLRA narys
                            “Nemėžio komunalininko” ir “Nemenčinės komunalininko” valdybos narė yra Jolanta Stankevič, kuri yra to paties skyriaus, kuriam vadovauja Romanovski, specialistė,
                            “Nemėžio komunalininko” direktoriaus pavaduotojas yra Vladislav Michalkevič, dabartinės merės Marijos Rekst sūnus
                            Vilniaus rajono administracijos direktorė yra Liucina Kotlovska, merės Marijos Rekst dukterėčia
                            Viktoras Jusel yra Seimo nario Olševskio patarėjas kartu su Waldemar Urban, jis yra merės Marijos Rekst sūnėnas
                            Danuta Jusel yra Viktoro Jusel mama, buvusi Tomaševskio padėjėja, buvusi Seimo nario Narkevič patarėja, LLRA Tarybos narė
                            “Nemėžio komunalininko” skyriaus vadovas yra Ivan Demeško, Vilniaus rajono vicemerė Teresa Demeško yra jo žmona ir buvusi Seimo narės Tamašunienės patarėja
                            Danuta Narbut yra “Nemėžio komunalininko” valdybos narė, buvusi merės Rekst patarėja, buvusi administracijos direktorės pavaduotoja.
                            Neseniai Vilniaus rajono savivaldybės audito ir kontrolės tarnyba atliko “Nemėžio komunalininko” auditą ir priekaištų dėl nepotizmo neturėjo
                            Nes Kontrolės tarnyboje dirba Irena Narkevič, kuri yra buvusio Seimo nario ir ministro Jaroslavo Narkevič žmona, o pats Narkevič dabar yra Seimo nario Olševskio patarėjas kartu su Urban ir Jusel.
                            Bet kai Narkevič buvo Seimo narys, tai Jusel mama Danuta buvo jo patarėja. Kaip viskas apsivertė
                            “Nemenčinės komunalininko” direktorius yra Vladislav Jedinskij, buvusio Seimo nario Zbignievo Jedinskio brolis
                            Į Vilniaus rajono tarybą pateko Robert Rackievič, Tomaševskio padėjėjas Europarlamente, taip pat UAB “Rejspa” direktorius. UAB Rejspa yra kelis lenkiškus laikraščius leidžianti bendrovė, kuri laimi faktiškai visus viešuosius pirkimus Vilniaus ir Šalčininkų rajonuose.
                            Rober Rackievič žmona Ilona Rackievič dirba Vilniaus rajono savivaldybėje kontrolės tarnyboje kartu su Irena Narkevič
                            Į Vilniaus rajono tarybą pateko Tadeuš Andžejevski, buvęs merės Rekst patarėjas, dabar Seimo narės Tamašunienės patarėjas
                            Į tarybą pateko Ivona Sobieska, Tomaševskio padėjėja Europarlamente, Všį “Lenkiškos minties institutas” dalininkė, o Tadeuš Andžejevski direktorius

                            -

                            Comment


                              Parašė gerietis Rodyti pranešimą

                              ne negavau.

                              o rinkdamas žmonių duomenis, gali sakyti kad atlieki žurnalistinį tyrimą kaip koks Tapinas:

                              Tai gal reikėjo parašyti kaip asmeninę žinutę, kaip kad daro visi, o ne palikti kaip lankytojo žinutę.
                              Dar galvoju apie tą atvirkštinį asimetrinį neproporcingumą su maršrutų trasomis ir stotelėmis, pvz. Vilniuje Linkmenų gatve viešojo transporto eismas vyksta tik viena kryptimi, kas reiškia, kad st. Šnipiškės išlipusiems žmonėms norint važiuoti atgaline kryptimi tenka paeiti atgal net iki Konstitucijos pr., kas reiškia, kad ta Linkmenų g. atkarpa iki Konstitucijos pr. pėsčiųjų išmindoma labiau ir gali net įdubti nuo nuolatinių jų žingsnių. Vat kodėl negalima užtikrinti, kad visur būtų simetrija, t.y. to paties pavaidinimo stotelė būtų įrengta abejose gatvės pusėse?

                              Comment


                                Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                                Su vienu savo pažįstamu praktiškai nustojau bendrauti, kai jam puse lūpų užsiminiau, kad esu išgooglinęs visus savo klasiokus, taip pat ir daugumos jų šeimos narius, žinau kas jie tokie, kur dirba, iš kur kilę ir pan., ir dar stebėjausi, kad jis pats nė karto į Google paiešką nėra įvedęs mano vardo/pavardės. Tai jis man numetė tokią piktoką repliką "tai jo, nepaslaptis, kad žiūri visus mano gimines kaip koks nesveikas". Aš pasibaisėjau, kad į tokį, mano akimis normalų dalyką, galima taip aršiai reaguoti. Kas čia blogo? Juk visa mano žiūrima informacija - socialiniai tinklai, jų nuotraukos, įrašai - tai ką žmonės patys apie save viešina.
                                Situacija primena "Surveillance Camera Man" video idėją, kur žmonės nekreipia dėmesio į duomenis, renkamus automatiškai arba nuotoliniu būdu (stacionariomis vaizdo stebėjimo kameromis), kai interesas yra komercinis ar dar kažkoks „neasmeninis“, bet kai sužinoma, kad kažkoks konkretus žmogus renka tokią pačią informaciją, reaguojama visai kitaip. Žinoma, galima daug diskutuoti apie ribas, paradoksus ir humorą (tiek šiuose video, tiek forumiečio informacijos rinkime), bet koncepcija, mano nuomone, pagauta gana taikliai.

                                Įdomu, kad neradau dabar Youtube šitų video, kur jie buvo pirma paskelbti.
                                Paskutinis taisė kuk; 2023.03.19, 23:38.

                                Comment


                                  Bet kai kas čia nelegalaus rinkti klasiokų giminių duomenis? To net nevadinčiau rinkimu, nes nesiekiu pasiekti sistemų, prie kurių lįsti neturiu teisės. Tai vieša informacija, kurią žmonės sąmoningai pateikia įvairiais kanalais - socialiniai tinklai ir pan. Tai - ne nusikaltimas. Pvz. edienyne kaip mokinys, galėdavau laisvai matyti, kas, kaip tėvai, yra priskirti konkrečiam mokiniui. Ok, suvedu į Google paiešką - matau Fb profilį, matau LinkedIn`. Užeinu į LinkedIn`ą, ten matau, kada ir kokius mokslus jo mama/tėvas baigė, kokias užsienio kalbas moka, o svarbiausia - dabartinė darbovietė, pareigos. Va taip ir viską susižinau. Tai vadinama informacijos susišaudymu. Dar pagal tai, kas pirmiausi palaikino, pagal pavardes matosi, jog tai kokia nors sesuo/teta/močiutė ir pan. Elementaru. Kas čia neteisėto, Gerieti? Suprantu, jei kaip sakiau, būčiau užkietėjęs programišius ir prisijungčiau prie valstybės institucijų registrų, kuriuos naudoti gali tik pareigūnai. O čia - patys žmonės viską skelbiasi apie save. Ir dar laiko nenormaliais veiksmais, kad tiesiog elementariai noriu pamatyti, kaip atrodo vieno ar kito klasioko, kurį kasdien matydavau, mama - ar normalios išvaizdos - pvz. jaunatviška, arba trumpai kirptų plaukų, vyriška šukuosena - irgi elegantiška mano galva. Bet jei, kaip aš sakau, iš išvaizdos tokia bufetava - apkūnoka, riebaluoti plaukai, surišti į kuoduką, pagrindinės "pramogos" - lėkti į Akropolio išpardavimus, žiūrėti LNK laidą "24valandos", KK2, vasarą keliauti tik į Egiptą/Turkiją kad galėtų visiems pasigirti, (daugiau atostogoms tinkamų šalių nežino), kai būna vaiko gimtadienis - ateina daug draugų bendraamžių, patys vaikai - visiški vidutinybės - (tokie kur galvom eina - laksto, dūksta, ištisai šūkauja, o ne nuo mažens santūrūs ir susimąstę kaip pvz. Kristupas0220), o svarbiausia - laiko naminį gyvūną paimtą iš prieglaudos. To priežastis - parodyti, kad "ne mums vieniems taip blogai, va yra kam dar blogiau negu mums, turim patys kuo pasirūpinti priimdami į savo namus, o tuomet patys nebeatrodom tokie varguoliai, nes va, priglaudėm į savo butą kažką, kieno gyvenimas buvo dar liūdnesnis už mūsųjį".

                                  Comment





                                    Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                                    zuokula čiuožia žemyn , jau antras
                                    Apylinkių skaičius 156 (duomenys iš 117 apylinkių)
                                    -2280 balsų

                                    zuokulą remia N.Vilnia, Naujininkai ir senesni miegamieji rajonai Vakarinėje dalyje.

                                    Apylinkių skaičius 156 (duomenys iš 127 apylinkių)
                                    -4570 balsų

                                    Atsiprašau, kad cituoju jus šioje temoje, bet negaliu nepasinaudoti tamstos mintimis - jūsų žinutė padėjo man galutinai suprasti, jog žodis "zuokula" iš tiesų ir reiškia patį Artūrą Zuoką. Taip pat gerai pažvengiau perskaitęs, rodos paprastą jūsų miniatiūrą. Dar specialiai turbūt parašyta mažąja raide, tipo, negerbiate jo. Iki šiol dar dvejodavau, maniau, kad gal šis žodis iš tikrųjų slepia kai ką gilesnio, tik skamba panašiai į to politiko pavardę....
                                    Gal žinote, ką tuomet reiškia ~2015 m. Ukrainos įvykių kontekste išpopuliarėjęs žodis "paraša". Čia aliuzija į tuomečio prezidento Petro Porošenko pavardę? Na atseit visokio plauko vatnikai taip jį pravardžiuodavo. Ar klystu?

                                    Comment


                                      Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                                      Atsiprašau, kad cituoju jus šioje temoje, bet negaliu nepasinaudoti tamstos mintimis - jūsų žinutė padėjo man galutinai suprasti, jog žodis "zuokula" iš tiesų ir reiškia patį Artūrą Zuoką. Taip pat gerai pažvengiau perskaitęs, rodos paprastą jūsų miniatiūrą. Dar specialiai turbūt parašyta mažąja raide, tipo, negerbiate jo. Iki šiol dar dvejodavau, maniau, kad gal šis žodis iš tikrųjų slepia kai ką gilesnio, tik skamba panašiai į to politiko pavardę....
                                      Gal žinote, ką tuomet reiškia ~2015 m. Ukrainos įvykių kontekste išpopuliarėjęs žodis "paraša". Čia aliuzija į tuomečio prezidento Petro Porošenko pavardę? Na atseit visokio plauko vatnikai taip jį pravardžiuodavo. Ar klystu?
                                      Yra Zuoko citata:
                                      Zuokas: jeigu reikės, ir velnią priversiu platinti Vilniaus gatves https://www.delfi.lt/video/aktualijo....d?id=92711537
                                      O realiai jis net su velniu susidėtų kad tik laimėti rinkimus, skrupulų ir sąžinės pas jį nulis. Kaip sako."ne najabieš, ne prožyvėš". tai nieko stebėtino dėl tokios pravardės, nedrįstu autorystės sau prisiskirti, manau esu girdėjęs seniau. O tą kitą žodį "paraša" irgi žinau. Senas jis tikrai.
                                      Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                                      Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                                      Comment


                                        A, reikia suprasti, kad zuokula t.y. Drakula... Esmė tipo kad vampyras. Vat ir sakau, kad kažkaip gražus sąskambis gaunasi ir Porošenko - paraša.

                                        O šiomis dienomis man dar kažkokie keisti sapnai - štai vakar sapnavau, kad keliauju 16 troleibusu ties LITEXPO Pašilaičių kryptimi, kurio garažinis numeris - 2598, tai vairuotoja kabinoje vežė pašalinį asmenį - mergaitę, greičiausiai - savo dukrą. Tai netoliese manęs sėdėjo neuniformuota inspektorė, pasakiau jai, kad sudrausmintų vairuotoją, tai ta vairuotoja priėjo prie manęs ir nuo rankos man nusegė laikrodį (tokį, kur ne rodyklytė su padalomis, bet gryni skaičiai su sekundėmis), ir užkabino jį ant turėklo, kur kabėjo dar du kiti panašūs panašiai pakarti rakandai, kažkas su 15min ir panašiai.
                                        Šiandien sapnavau savo sugrįžimą - susitikimą su kažkokias žmonėmis daugiabučio Taikos g. 4 pirmame aukšte prie lifto. Tai man ten buvo taip nejauku, iškart pagalvojau, kad dabartiniuose namuose gyvenu daug laisviau, pažįstu daug daugiau kaimynų ir pan. O ten nieko. Triukšmą išgirdusi moteris iš vieno buto iškišo galvą ir pasakė man, kad aš gėjus. Baisiai išsigandau, nes berods tas namas kaip pusiau kažkokia psichiatrinė buvo, tai prisibijojau tos moters, kad neuždarytų hospitalizavimui.
                                        Beje, kur dingo Kitas Džiugas? Rinkimai jau baigėsi, dabar vietoje jų kampanijos vėl galima daugiau laiko skirti šeimai, namams, forumui. Tik nelabai gerą partiją pasirinko, nepataikė. Kaune reikia būti talentingam ir eiti su Matijošaičiu. Beje, jei jau prakalbęs buvau apie pavardžių kilmę, iš kur kilo tokios retos pavardės kaip Zuokas ar Matijošaitis? Susijusios su charakterio ypatybėmis, profesija, istoriniu procesu?

                                        Comment



                                          Jeigu keleivių kontrolė Jums surašė protokolą/nutarimą/nurodymą, tai Jūs, norėdami sumokėti baudą, laukelyje "unikalus mokėjimo kodas" įveskite tą ROIK numerį, kuris yra to jums išduoto popieriaus viršutiniame kairiajame kampe!
                                          Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.04.02, 15:11. Priežastis: kiečiau atrodo, kai yra tik atsakymas, be klausimo

                                          Comment

                                          Working...
                                          X