Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija
Collapse
X
-
- 2 patinka
-
Man rodos šitoje temoje buvo rašoma apie Galio group projektą Šeimyniškių g. 33. Projektas leidimą turi, dabar rengia A laidą. Pagrindiniai pokyčiai: didesnė erdvė prekybos centrui (Maxima turbūt) ir atnaujinti tūriai ir fasadai. Man atrodo labai į teigiamą pusę.
https://citify.eu/lt/cityzen-galio/
Anksčiau:
Dabar:
- 35 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąPasirodė viena nauja vizualizacija. Įdomus čia toks sprendimas aikštėje vaizduojamas:
P. S. Atseit labai smagu žiūrėti siena bėganti vandeni.Paskutinis taisė RokasLT; 2024.09.09, 10:16.
Komentuoti:
-
Pasirodė viena nauja vizualizacija. Įdomus čia toks sprendimas aikštėje vaizduojamas:
- 8 patinka
Komentuoti:
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąPrie Sporto rūmų kažkoks protestas. Jie, jei gerai suprantu, sako kad negali būti ir memorialo. Aš, beje, jiems pritariu. Jau geriau nieko nei įšaldyti betoniniai gargarai.
https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/...moriala-zydams
Komentuoti:
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąPrie Sporto rūmų kažkoks protestas. Jie, jei gerai suprantu, sako kad negali būti ir memorialo. Aš, beje, jiems pritariu. Jau geriau nieko nei įšaldyti betoniniai gargarai.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Prie Sporto rūmų kažkoks protestas. Jie, jei gerai suprantu, sako kad negali būti ir memorialo. Aš, beje, jiems pritariu. Jau geriau nieko nei įšaldyti betoniniai gargarai.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
cia neseniai kgb uzsakymu merkinej apipyle Vanaga, o Alytui svastiku prirasinejo nemazai. Interesu daug kirsinti, veisdelto "pafrontes" valstybe esam.
Komentuoti:
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
nenuvertinkit religinių fanatikų, gerai kad šitie bent nesisprogdina.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė dondc Rodyti pranešimą
Su savo Cambridge keiksmažodžių gėjišku PHD galit pradėt mano kaimynus žydus šviest, kurie iki šiol tarpusavy ir su kaimynais šneka rusiškai. Nors kultūringai su kepuraitėmis lankosi savo žydų restorane ties Milošo laiptais viršuje.
Aš turiu susiformavusią nuomonę ir dabar ne viduramžiai, kad sodinti ant laužo.
Komentuoti:
-
Parašė dondc Rodyti pranešimą
Su savo Cambridge keiksmažodžių gėjišku PHD galit pradėt mano kaimynus žydus šviest, kurie iki šiol tarpusavy ir su kaimynais šneka rusiškai. Nors kultūringai su kepuraitėmis lankosi savo žydų restorane ties Milošo laiptais viršuje.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
Pritariu truksta svietimo.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
hmm... galvoju, jei jau rimtai ''nebus'' kitos išeities kaip paversti rūmus į kažkokį memorialą (suprask - stovės griuvantis arba bent nenaudojamas ir vis remontams lėšų reikalaujantis miręs gelžbetoninis tvarinys), tuomet siūlau dvi idėjas:
1. Perkelti rūmus (reikia spec priemonių - hidraulika, bėgiai?) už kapinių ribų ir įveiklinti. Jei kas to imtųsi matydamas, kad finansiškai atsipirks - kodėl ne?
2. Jei ir pirmas variantas nebūtų įgyvendinamas, tuomet manau būčiau už tai, kad iš visos senųjų kapinių teritorijos būtų pašalintas visas gelžbetonis ir kitos nenatūralios medžiagos ir visa teritorija gražiai apželdinta ir viskas, nes apleistų tokių gelžbetoninių nenaudojamų struktūrų tikrai nenoriu (dar neatmetant kad tai būtų potencialus neišsemiamas šaltinis ''remontams'').
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąMan susidaręs įspūdis kad kažkas labai nori kiršinti žydus su kitomis tautybėmis ir jie rado labai gerą tarpą įkišti pleištą.
Komentuoti:
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
peisotiems durniams normalus paveldas neįdomus
na Bernardinų kapinių kapose šiukšledežės padarytos tai nesusireikšminčiau. o bet tačiau, kodėl niekam nerupi olandų kapinės ten literaliai takas per jas eina ir ne ką mažiau šunų šikdintojų?
Man susidaręs įspūdis kad kažkas labai nori kiršinti žydus su kitomis tautybėmis ir jie rado labai gerą tarpą įkišti pleištą.
- 1 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: