Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Ciurlionis
    replied
    Dvirtakis Šnipiškių g. pavaizduotas, kurio, kaip jau žinome nebus. Bet pats projektas patobulėjk gerokai!

Komentuoti:

• Globalus
    replied
    Click image for larger version

Name:	P40920-192559.jpg
Views:	1065
Size:	1,13 MB
ID:	2153167 Click image for larger version

Name:	P40920-192657.jpg
Views:	1075
Size:	1,15 MB
ID:	2153168 Click image for larger version

Name:	P40920-192727.jpg
Views:	1072
Size:	1,12 MB
ID:	2153166 Click image for larger version

Name:	P40920-192729.jpg
Views:	1070
Size:	1,15 MB
ID:	2153169 Click image for larger version

Name:	P40920-192703.jpg
Views:	1092
Size:	1,28 MB
ID:	2153165

Komentuoti:

• Creatium
    replied
    Man rodos šitoje temoje buvo rašoma apie Galio group projektą Šeimyniškių g. 33. Projektas leidimą turi, dabar rengia A laidą. Pagrindiniai pokyčiai: didesnė erdvė prekybos centrui (Maxima turbūt) ir atnaujinti tūriai ir fasadai. Man atrodo labai į teigiamą pusę.

https://citify.eu/lt/cityzen-galio/

Anksčiau:

Dabar:

Komentuoti:

• AšNeRobotas
    replied

Name:	20240914_185038.jpg
Views:	1754
Size:	1,44 MB
ID:	2151940

Name:	20240914_184827.jpg
Views:	1727
Size:	1,41 MB
ID:	2151941
    Alėjos medžiai gan greitai užaugo.

Name:	20240914_184954.jpg
Views:	1766
Size:	2,14 MB
ID:	2151942

Komentuoti:

• Lettered
    replied

Name:	20240830_110658.jpg
Views:	2173
Size:	1,91 MB
ID:	2151247 Click image for larger version

Name:	20240830_114017.jpg
Views:	2154
Size:	1,85 MB
ID:	2151248 Click image for larger version

Name:	20240830_105041.jpg
Views:	2144
Size:	1,85 MB
ID:	2151249 Click image for larger version

Name:	20240830_113717.jpg
Views:	2182
Size:	2,34 MB
ID:	2151250

Komentuoti:

• RokasLT
    replied
    Parašė Creatium Rodyti pranešimą
    Pasirodė viena nauja vizualizacija. Įdomus čia toks sprendimas aikštėje vaizduojamas:
    Bus rengiami kino seansai

P. S. Atseit labai smagu žiūrėti siena bėganti vandeni.
    Paskutinis taisė RokasLT; 2024.09.09, 10:16.

Komentuoti:

• Creatium
    replied
    Pasirodė viena nauja vizualizacija. Įdomus čia toks sprendimas aikštėje vaizduojamas:

Komentuoti:

• Gift.
    replied

Name:	Screenshot 2024-08-31 193711.png
Views:	3057
Size:	6,35 MB
ID:	2149133
    Paskutinis taisė Gift.; 2024.08.31, 18:41.

Komentuoti:

• Carpenter
    replied
    Parašė spekas Rodyti pranešimą
    Prie Sporto rūmų kažkoks protestas. Jie, jei gerai suprantu, sako kad negali būti ir memorialo. Aš, beje, jiems pritariu. Jau geriau nieko nei įšaldyti betoniniai gargarai.
    Yra straipsnis ir vaizdo reportažas lrt.lt tinklapyje:

https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/...moriala-zydams

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Prie Sporto rūmų kažkoks protestas. Jie, jei gerai suprantu, sako kad negali būti ir memorialo. Aš, beje, jiems pritariu. Jau geriau nieko nei įšaldyti betoniniai gargarai.
    Vienas protesto organizatorių: geriausia – griauti, bet griauti negalima – jokie darbai kapinėse negalimi.

Komentuoti:

• DeSadas
    replied
    ultrakonservatyvus zydai itariu

Komentuoti:

• spekas
    replied

Komentuoti:

• Stadionas
    replied
    Parašė DeSadas Rodyti pranešimą

cia neseniai kgb uzsakymu merkinej apipyle Vanaga, o Alytui svastiku prirasinejo nemazai. Interesu daug kirsinti, veisdelto "pafrontes" valstybe esam.
    Svastikų ir Vilniuje padaugėjo, dėl kelių net pats į tvarkau Vilnių pildžiau užklausą. Bet kas dėl sporto rūmų tai čia grynai religinis marazmas.

Komentuoti:

• DeSadas
    replied
    Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

nenuvertinkit religinių fanatikų, gerai kad šitie bent nesisprogdina.
    cia neseniai kgb uzsakymu merkinej apipyle Vanaga, o Alytui svastiku prirasinejo nemazai. Interesu daug kirsinti, veisdelto "pafrontes" valstybe esam.

Komentuoti:

• R.D.
    replied
    Parašė dondc Rodyti pranešimą

Su savo Cambridge keiksmažodžių gėjišku PHD galit pradėt mano kaimynus žydus šviest, kurie iki šiol tarpusavy ir su kaimynais šneka rusiškai. Nors kultūringai su kepuraitėmis lankosi savo žydų restorane ties Milošo laiptais viršuje.

Aš turiu susiformavusią nuomonę ir dabar ne viduramžiai, kad sodinti ant laužo.
    Taigi čia diskusija ne apie sveiką protą ir racionalumą, kapinių vietą, tvirtovės poziciją senųjų kapinių atžvilgiu, žemės išpirkimą XIX a. ir t.t. Jeigu taip būtų, senokai būtų klausimas išspręstas.

Komentuoti:

• DeSadas
    replied
    Parašė dondc Rodyti pranešimą

Su savo Cambridge keiksmažodžių gėjišku PHD galit pradėt mano kaimynus žydus šviest, kurie iki šiol tarpusavy ir su kaimynais šneka rusiškai. Nors kultūringai su kepuraitėmis lankosi savo žydų restorane ties Milošo laiptais viršuje.

ooo ad hominiem prasideda.

Komentuoti:

• dondc
    replied
    Parašė DeSadas Rodyti pranešimą

Pritariu truksta svietimo.

Komentuoti:

• spekas
    replied
    hmm... galvoju, jei jau rimtai ''nebus'' kitos išeities kaip paversti rūmus į kažkokį memorialą (suprask - stovės griuvantis arba bent nenaudojamas ir vis remontams lėšų reikalaujantis miręs gelžbetoninis tvarinys), tuomet siūlau dvi idėjas:

1. Perkelti rūmus (reikia spec priemonių - hidraulika, bėgiai?) už kapinių ribų ir įveiklinti. Jei kas to imtųsi matydamas, kad finansiškai atsipirks - kodėl ne?

Click image for larger version  Name:	Capture.JPG Views:	1 Size:	75,9 kB ID:	2142183

2. Jei ir pirmas variantas nebūtų įgyvendinamas, tuomet manau būčiau už tai, kad iš visos senųjų kapinių teritorijos būtų pašalintas visas gelžbetonis ir kitos nenatūralios medžiagos ir visa teritorija gražiai apželdinta ir viskas, nes apleistų tokių gelžbetoninių nenaudojamų struktūrų tikrai nenoriu (dar neatmetant kad tai būtų potencialus neišsemiamas šaltinis ''remontams'').

Click image for larger version  Name:	Capture2.JPG Views:	1 Size:	166,9 kB ID:	2142184

Komentuoti:

• Stadionas
    replied
    Man susidaręs įspūdis kad kažkas labai nori kiršinti žydus su kitomis tautybėmis ir jie rado labai gerą tarpą įkišti pleištą.
    nenuvertinkit religinių fanatikų, gerai kad šitie bent nesisprogdina.

Komentuoti:

• spekas
    replied
    Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

peisotiems durniams normalus paveldas neįdomus
    na Bernardinų kapinių kapose šiukšledežės padarytos tai nesusireikšminčiau. o bet tačiau, kodėl niekam nerupi olandų kapinės ten literaliai takas per jas eina ir ne ką mažiau šunų šikdintojų?
    Gal dėl to, kad ten politikavimo nepadarysi, nepasiųsi (beje, nežinia kieno finansuojamų) radikalizuotų žydų tautybės (arba taip save pristatančių) atstovų (gaila, kad juos radikalizavo, pavertė kiršintojais) ir nebus ką pakiršinti? Čia toks pasvarstymas.

Man susidaręs įspūdis kad kažkas labai nori kiršinti žydus su kitomis tautybėmis ir jie rado labai gerą tarpą įkišti pleištą.

Komentuoti:

Working...
X