Parašė ttttt
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija
Collapse
X
-
Tai turbūt tos "aikštės" plotas liks toks pat, tik pasistumdys užstatymo ribos kitaip
-
Žinai tą jausmą, kai vaikštai siauromis Romos gatvelėmis ir tik pyst atsiveria Trevi fontanas iš niekur. Tai Vilniuje bus panašiai, pyst ir Hadid, tarp tragiško mokyklos projekto ir Business Stadium North East, niekas nesitikėtų!Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąAvulis tikrai jau suvaikėjo. Na gerai, krachaboras ir skrudžas, tai dar galima suprasti. Bet kam tokį brangų projektą kišti ten, kur jo niekas nematys ir jokios iš to naudos nebus? Nebent Hadid biuras jam su nuolaida per projektų išpardavimus įsiūlė kažką iš "sandėlio".
- 13 patinka
Komentuoti:
-
Avulis tikrai jau suvaikėjo. Na gerai, krachaboras ir skrudžas, tai dar galima suprasti. Bet kam tokį brangų projektą kišti ten, kur jo niekas nematys ir jokios iš to naudos nebus? Nebent Hadid biuras jam su nuolaida per projektų išpardavimus įsiūlė kažką iš "sandėlio".
- 8 patinka
Komentuoti:
-
Pirminiuose planuose (kuriuos patvirtino) ir buvo "centrinė aikštė/traukos centras", dar prisimenu buvau nuėjęs į pristatymą į VMS, ten užsieniečiai architektai pasakojo kaip Vilniui trūksta tokio modernaus ir gyvo urban square:Parašė Edd Rodyti pranešimąIš senesnių vizualizacijų įsivaizdavau kad labai erdvi aikštė-parkas bus priešais Business stadium central pastatą:

Bet architektai architektais, o muziką užsako senis Avulis...
- 8 patinka
Komentuoti:
-
Iš senesnių vizualizacijų įsivaizdavau kad labai erdvi aikštė-parkas bus priešais Business stadium central pastatą:

Tačiau panašu kad ne tokia ir erdvi, plius greičiausiai nusimato 3 papildomi pastatai (pažymėta pilkai):
- 14 patinka
Komentuoti:
-
My bad, Šeimyniškių g. Šnipiškėse (Piremonte). Lapsus Linguae.Parašė arturiux Rodyti pranešimą
Čia turbūt Šeimyniškių, ne Šnipiškių gatvė.
Komentuoti:
-
Čia turbūt Šeimyniškių, ne Šnipiškių gatvė.Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Dvirtakis Šnipiškių g. pavaizduotas, kurio, kaip jau žinome nebus. Bet pats projektas patobulėjk gerokai!
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Dvirtakis Šnipiškių g. pavaizduotas, kurio, kaip jau žinome nebus. Bet pats projektas patobulėjk gerokai!Parašė Creatium Rodyti pranešimą
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Man rodos šitoje temoje buvo rašoma apie Galio group projektą Šeimyniškių g. 33. Projektas leidimą turi, dabar rengia A laidą. Pagrindiniai pokyčiai: didesnė erdvė prekybos centrui (Maxima turbūt) ir atnaujinti tūriai ir fasadai. Man atrodo labai į teigiamą pusę.
https://citify.eu/lt/cityzen-galio/
Anksčiau:

Dabar:
- 35 patinka
Komentuoti:
-
Bus rengiami kino seansaiParašė Creatium Rodyti pranešimąPasirodė viena nauja vizualizacija. Įdomus čia toks sprendimas aikštėje vaizduojamas:
P. S. Atseit labai smagu žiūrėti siena bėganti vandeni.Paskutinis taisė RokasLT; 2024.09.09, 11:16.
Komentuoti:
-
Pasirodė viena nauja vizualizacija. Įdomus čia toks sprendimas aikštėje vaizduojamas:
- 8 patinka
Komentuoti:
-
Yra straipsnis ir vaizdo reportažas lrt.lt tinklapyje:Parašė spekas Rodyti pranešimąPrie Sporto rūmų kažkoks protestas. Jie, jei gerai suprantu, sako kad negali būti ir memorialo. Aš, beje, jiems pritariu. Jau geriau nieko nei įšaldyti betoniniai gargarai.
https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/...moriala-zydams
Komentuoti:
-
Vienas protesto organizatorių: geriausia – griauti, bet griauti negalima – jokie darbai kapinėse negalimi.Parašė spekas Rodyti pranešimąPrie Sporto rūmų kažkoks protestas. Jie, jei gerai suprantu, sako kad negali būti ir memorialo. Aš, beje, jiems pritariu. Jau geriau nieko nei įšaldyti betoniniai gargarai.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
ultrakonservatyvus zydai itariuParašė spekas Rodyti pranešimąPrie Sporto rūmų kažkoks protestas. Jie, jei gerai suprantu, sako kad negali būti ir memorialo. Aš, beje, jiems pritariu. Jau geriau nieko nei įšaldyti betoniniai gargarai.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Prie Sporto rūmų kažkoks protestas. Jie, jei gerai suprantu, sako kad negali būti ir memorialo. Aš, beje, jiems pritariu. Jau geriau nieko nei įšaldyti betoniniai gargarai.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Svastikų ir Vilniuje padaugėjo, dėl kelių net pats į tvarkau Vilnių pildžiau užklausą. Bet kas dėl sporto rūmų tai čia grynai religinis marazmas.Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
cia neseniai kgb uzsakymu merkinej apipyle Vanaga, o Alytui svastiku prirasinejo nemazai. Interesu daug kirsinti, veisdelto "pafrontes" valstybe esam.
Komentuoti:
Komentuoti: