Jau rašiau apie diskomfortą - sukaisti (Vilnius, primenu, gana kalvotas miestas), reikia specifinės sveikatos (aš pvz, kelis kartus bandžiau prie šalto oro išvažiuoti, iš karto sekančią dieną sloga arba kas blogiau), negali pasiimti daug daiktų, negali parvežti vaikų, darbe dažnai reikia persirengti (nevažiuosi gi kostiuminėm kelnėm). O 28 eur čia kas, du kokteiliai mieste (kaip kažkas sakė VT temoje)? Koks ten vidutinis atlyginimas Vilniuje?
Juolabiau kad iki galo VT vis tiek atsisakyti nepavyks - štai atvažiavai į darbą, prasidėjo snygis. Kuo grįši namo ir kuo važiuosi kitą rytą pasiimti dviračio?
Dėl sveikatos tai galima pasiginčyti - paslysi kur ant plikledžio (kuris dėl mūsų klimato sąlygų būna gana dažnai) ir susilaužysi ką. Tokia ir sveikata.
VT ir mašinoje irgi nereikia laikyti.
Reikia specialios įrangos, arba atvažiuoji visas šlapias. Tas mano kolega ir specialius akinius naudoja, ir dviratininko striukę su ventiliacija pažastyse, ir termoaprangą. Ir vis tiek po to eina į dušą.
Aš pats kai mėgstu didesniais atstumais pasivaikščioti, tai turiu ir striukę už kelis šimtus eur, ir termoaprangą, ir džemperį su membrana. Nes kitaip niekaip. Nebent važiuoji taip lėtai, kad vos ne pėsčiom, bet tada iš viso prasmės važiuoti nėra, dviratis gaunasi tik dėl pliuso.
Visokių darbų būna. Bet didžioji dalis darbe norėtų būti su gražia darbine apranga, pasikvėpinę, o ne su apteškeliotom nuo važiavimo kelnėm ir nešviežiu kvapu.
Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Juolabiau kad iki galo VT vis tiek atsisakyti nepavyks - štai atvažiavai į darbą, prasidėjo snygis. Kuo grįši namo ir kuo važiuosi kitą rytą pasiimti dviračio?Dėl sveikatos tai galima pasiginčyti - paslysi kur ant plikledžio (kuris dėl mūsų klimato sąlygų būna gana dažnai) ir susilaužysi ką. Tokia ir sveikata.
Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Aš pats kai mėgstu didesniais atstumais pasivaikščioti, tai turiu ir striukę už kelis šimtus eur, ir termoaprangą, ir džemperį su membrana. Nes kitaip niekaip. Nebent važiuoji taip lėtai, kad vos ne pėsčiom, bet tada iš viso prasmės važiuoti nėra, dviratis gaunasi tik dėl pliuso.
Parašė Creatium
Rodyti pranešimą

Comment