Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus viešasis transportas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Gerai, kad bent perspėja.

Šiaip pvz ex Stockholm Man turi silpnas baterijas, dėl to nerekomenduojama išjunginėti variklį ne parko teritorijoje.

Comment

Parašė Vinecko Rodyti pranešimą

Gerai, kad bent perspėja.

Šiaip pvz ex Stockholm Man turi silpnas baterijas, dėl to nerekomenduojama išjunginėti variklį ne parko teritorijoje.
      nepamenu kurioje sulčiaspaudėje, bet vairuotojas pasakojo, kad nuo pamainos pradžios negalėjo niekaip išjungti variklio.

bandžiau parodyti kuri knopke išjungia varikli, žiūriu knopkė ni bum bum.

Comment

Parašė dananasas Rodyti pranešimą

nepamenu kurioje sulčiaspaudėje, bet vairuotojas pasakojo, kad nuo pamainos pradžios negalėjo niekaip išjungti variklio.

bandžiau parodyti kuri knopke išjungia varikli, žiūriu knopkė ni bum bum.
        Kai tik atvažiavo tie nuomuojami iš MB autobusai pirmas kelias dienas buvo vargo. Taip vadinama skubi pagalba lekiojo po visą miestą, nes vienam durys užstrigo, sugedo retardorius, kiti išjungė autobusą, o poto jis neužsivedė ir pan.

Comment

Geriau už ne piko metu vėluojantį troleibusą gali būti tik ilgas sustojimas keleivių kontrolei

Comment

Parašė Nikas Rodyti pranešimą
            Geriau už ne piko metu vėluojantį troleibusą gali būti tik ilgas sustojimas keleivių kontrolei
            Yra vairuotojų, kuriems nervai nelaiko nuo kontrolės, tai tada TP esanti brigada tampa mobiliąją.
            Vieną sykį teko matyti, kaip vairuotojas pavežėjo iki kitos stotelės paprastą brigadą. Kontrolieriai tiesiog rėkia per visą saloną “vairuotuojau, sustojam”, o vairuotojas atsako “pagal vidinę tvarką aš negaliu sustoti ne stotelėje, geros kelionės iki sekančios stotelės”.

Comment

Working...
            X