Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus viešasis transportas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Vinecko Rodyti pranešimą
    Nei 3G-A ten telpa, nei “Žirmūnai (Apylanka be Reformatų st.)”.
    Gal netyčia žinote ką reiškia „1-ASIS TROLEIBUSŲ“?

Comment

Parašė Fiberglass Rodyti pranešimą
      Gal netyčia žinote ką reiškia „1-ASIS TROLEIBUSŲ“?
      1-asis troleibusų parkas turima omeny švieslentėje
      Daugiau mano nuotraukų >>
      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą

Aš kaip VT naudotojas neturiu spėti ką tai reiškia.
        Arba info pateikiama korektiškai, arba tai šudas, kas iš esmės šių švieslenčių rodoma info ir yra.

Comment

Visa trasa iki Saltoniškių stotelės įdentiška 3G-A (išskyrus tai, kad stojo 81 visose stotelėse). Toliau centre skirtumas yra, 81 per GV tiltą iki Lukiškių ir per Lukiškių g. atgal į GV tiltą ir toliau pagal dabartinio 3G-A trasą.
          Tuomet tikrai galėjo pavadinti 81 maršrutu. Nejaugi "Judu" nežino savo maršrutų istorijos ar galvoja jei jau maršrutas panaikintas tai jo kaip ir nebuvo.

Comment

Parašė sindiktas Rodyti pranešimą

Aš kaip tik matau, kad naujuose MAN autobusuose dažnai neatidaro priekinių, nors jie su pertvara. Esu pastebėjęs, kad bendrai dažnesnis priekinių atidarinėjimas, vis tik yra nemažai rusiškai kalbančių senių, kurie niekada nebus perauklėti. Dėl privatininkų irgi neturiu vilčių, nes jie renkami, kad kuo pigesni būtų. Dėl to tada konkursą laimi tokios kompanijos kaip Transrevis, kur viską optimizuoja kaip tik gali, tai ten dar piktesni vairuotojai eina dirbti.
            Aš lygiai prieš metus pamenu buvau susiėdęs su "Transrevio", garaž. nr. V8012 autobuso vairuotoju 55 maršrute. Atsisėdau priekinėje sėdynėje iškart už vairuotojo ir netyčia švelniai kuprinės dirželiu vos stuktelėjau į kabiną. Tas iškart sakyt pradėjo "gal ramiau"!? Aš jam atsakiau "vairuok tik"! Jis tuomet "ką pasakei"?! Na tuomet aš ir pradėjau. Pasakiau kad bus apskųstas administracijai ir rytoj gali į darbą jau nebeateiti, kad į jo vietą yra eilė už durų laukiančių. O jis man ir pradėjo sakyti "tu ką direktorius koks...? Nu nu... Nėra kam dirbt, dirba visokie nygeriai ir t.t.". Aš bent atšoviau, kad tie jo vadinami "nygeriai" dirba ir tai geriau nei jis!

Comment

Aš suprantu tai, kad keleiviams pikta dėl taisyklių nesilaikymo, bet tai neturi tautybės kaip priežasties.
              Turiu ne vieną pavyzdį, kur ne lietuvis už vairo, bet laikosi taisyklių kaip reikia.
              Troleibusu parke yra manau daugumai žinomas vairuotojas iš Čekijos, kuris kuo puikiausiai atidaro pirmas duris (net ir su ne uždara kabina kai važinėjo).
              Autobusu parke yra toks vairuotojas iš Rusijos, kuris veda savo TikTok account ir jis net savo video atsakė, kad pirmų durų neatidarymas - blogas dalykas vien dėl ilgesnio įlaipinimo ir išlaipinimo laiko.
              Galiu vardinti toliau, tiesiog esmė tame, kad ši problema nekyla nuo vairuotojo tautybės.

Transrevis yra išspirtas pvz iš Vilniaus rajono dėl to, kad kelis kartus per metus prašė indeksuoti įkainius, nes konkurse nurodė akivaizdžiai per žemus. Taipogi ir su bilietų pardavimu, kur kone ne kas pirmam išmušinėjo lengvatinį be pagrindo. Manyčiau, kad Vilniuje Transrevio laukia tas pats.
              Apie tautybę nekalbėjau. Esu tikras, kad ten daug rusiškai kalbančių lietuvių. Tiesiog dažnai ta kalba koreliuoja su kitomis bjauriomis jų savybėmis. Ir susidaro įspūdis, kad norint dirbt vairutoju yra nerašyta taisyklė mokėti rusų kalbą, bet tiek to, gal čia mano asmeniniai dalykai.

Net jei Transrevis konkrečiai ir nedalyvaus konkurse, kritikuoju jo logiką. Jei gerai suprantu, savivaldybė ieško privačių vežėjų, nes outsourc'inti paslaugą yra pigiau nei pavesti ją vykdyti VVT. Bet kai orientuojies į pigumą tai ir gauni šaraškino kontoras kaip Transrevis ir kitas.

Comment

Parašė dtb Rodyti pranešimą
                JUDU puikiai pasiruošę.
                Kai žiūrėjau per internetą virtualią švieslentę, 3G-A buvo mėlynam stačiakampy.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą

Kuris jau gerokus 10 metų vadinamas Antakalnio TD. O ant troleibusų visaip: 1-asis parkas, Antakalnio TD, parkas Antakalnio g., parkas. Kaip net tokį nesugebėjima susitvarkyti pavadinimų paaiškinti turistui. Dar tegul tas turistas žiūri ar transporto priemonė neturi „skiriamosios smėlio juostos“, nes kitaip autobusą su AE troleibusu dar sumaišys.

Comment

Kaip net tokį nesugebėjima susitvarkyti pavadinimų paaiškinti turistui. Dar tegul tas turistas žiūri ar transporto priemonė neturi „skiriamosios smėlio juostos“, nes kitaip autobusą su AE troleibusu dar sumaišys.
                    Dar kartą: JUDU organizuoja VT ne tam, kad būtų patogu kažkokiam mistiniam turistui, bet kad kontrolieriai galėtų patogiai patikrinti bilietus.
                    Paskutinis taisė ejs-ejs; 2026.01.13, 18:49.

Comment

Parašė sindiktas Rodyti pranešimą

Kai žiūrėjau per internetą virtualią švieslentę, 3G-A buvo mėlynam stačiakampy.
                      Atvaizdavimas priklauso nuo to, kaip neteisingai priskirta maršruto kategorija IS.
                      Paskutinis taisė ejs-ejs; 2026.01.13, 12:13.

Comment

Kuris jau gerokus 10 metų vadinamas Antakalnio TD. O ant troleibusų visaip: 1-asis parkas, Antakalnio TD, parkas Antakalnio g., parkas. Kaip net tokį nesugebėjima susitvarkyti pavadinimų paaiškinti turistui. Dar tegul tas turistas žiūri ar transporto priemonė neturi „skiriamosios smėlio juostos“, nes kitaip autobusą su AE troleibusu dar sumaišys.
                        Kaune grizta i depo ( 1990 tieji) grizta i garaza grizta i parka, grizta i bendrove, iki st. Kauno Autobusai

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą

Pagal 2005-2015 metų bendrąjį planą VT Vėtrungės ir Gedvydžių gatvėse turėjo būti panaikintas išvis, viską koncentruojant į Ukmergės, Baliukevičiaus-Dzūko ir į iki šiol nepastatytą L. Zamenhofo gatves
                          O pagal tą 2005-2015 metų debilišką planą nebuvo pažymėta nugriauti Abraomo Kulviečio klasikinę gimnaziją, Fabijoniškių baseiną, "Maxima" (kur dabar statoma dar didesnė) ir aplamai visus namus Gedvydžių ir Baliukevičiaus-Dzūko gatvėje? Ir tą vietą paversti kaimu su trobesiais kurie buvo iki 1980-1985m?

Comment

Tai jus dar nematėte 2-ojo t. parko / Viršuliškių TD
                            užrašų.
                            Priklausomai nuo maršruto ar laiko tai bus:
                            Grįžta į parką (Viršuliškių TD), o gale 2TP
                            Iki 2-ojo parko (tai tik troleibusai su trafaretais)
                            Tam tikrais reisais 7 maršruto (gal ir 16 pasakyti negaliu) ant švieslentės rašoma iki Spaudos rūmų st.

Comment

Nuo rytojaus keičiasi net 15 autobusų maršrutų tvarkaraščiai. Visų netikrinau, bet daugelyje retai kursuojančių privežamųjų maršrutų (19, 59, 115) reisų piko metu sumažėja.

Va ir užteko tų papildomų VVT autobusų su 3G-A maršrutu 2 dienoms

Comment

Žinokit, aš nežinau kaip jūs, bet džiaugiuos nesivažinėdamas VVT. Anksčiau važinėdavau dažniau, su laiku tik automobilis. Bet aš supratau, kad dabar su viešuoju transportu situacija išvis p__c (raides įterpkite patys). Draugės automobilis taisomas servise, dėl to ją rytais pats nuvežu į darbą (nes 6-7 ryto >15 minučių turi didelį skirtumą. Kas nesikelia, tas nesupras), bet grįžta pati viešuoju. Žinutė vakar iš jos:

Autas xx : xx turejo buti
                                Ir neatvaziavo
                                Wtf
                                Šiandien rašo:

Vel autas neatvaziavo
                                Nu bl*t
                                Wtf
                                Trafi rodo, kad turi but autas, bet jo nera. Svieslente neveikia
                                Ir čia yra kalbama apie vieną judresnių VT stotelių Vilniuje.

Eikit šiknon su tokia viešojo transporto infra, žinokit Ypač prie -17 jutiminės. Anksčiau buvo ok, dabar tai, kaip suprantu tragedija (nevažinėju kurį laiką, bet mačiau vis daugiau nepasitenkinančių). Ypač su ta 3G-A situacija.. JUDU, atrodo, kiekvieną dieną apsišika save, ir smirda vis labiau

Comment

Tam tikrais reisais 7 maršruto (gal ir 16 pasakyti negaliu) ant švieslentės rašoma iki Spaudos rūmų st.
                                  Gerai padaryta, nes kai penktadienį po kokių 30 min. į stotį atvažiavęs T16 sugalvojo važiuoti į parką tik su priekiniu "kvadratu" ant kurio parašyta „Grįžta į parka“, tai iš keleivių minios pasipylė klausimai tokie kaip „Pro savanorius važiuojat??“. Jei būtų parašyta iki Spaudos rūmų st., tai daugumai būtų aišku.

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
                                    Va ir užteko tų papildomų VVT autobusų su 3G-A maršrutu 2 dienoms
                                    31 keleiviai, iš kurių ilgi autobusai buvo paimti, jau pirmą dieną skundės, kad autobusai važiuoja perpildyti.
                                    Nesu vietinis 3G-A aptarnaujamame ruože, todėl situacijos negaliu komentuoti, bet ar kažkas gali pasakyti, ar tikrai ten reikia ilgų autobusų?

Comment

31 keleiviai, iš kurių ilgi autobusai buvo paimti, jau pirmą dieną skundės, kad autobusai važiuoja perpildyti.
                                      Nesu vietinis 3G-A aptarnaujamame ruože, todėl situacijos negaliu komentuoti, bet ar kažkas gali pasakyti, ar tikrai ten reikia ilgų autobusų?
                                      Reikia

Comment

Iš stops.lt išimti 3G-A tvarkaraščiai. Žinant JUDU, turbūt per klaidą.

Comment

Parašė UAB Susisiekimas Rodyti pranešimą

Reikia
                                          Taigi sakei, kad negyveni fabuose. Mokslinį darbą rašai ir stebi srautus kiekviename reise?

Comment

Working...
                                          X