Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie Lietuvos kelių kokybę

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Pilnos pakelės sustojusių mašinų su prakirstais ratais šiomis dienomis A1-A5...

Comment

Šiandien grįžinėjau iš Klaipėdos į Vilnių autobusu ir galvojau, kaip gali būti pagrindinė šalies autostrada tokio lygio...? Bilda, siūbuoja, porą kartą driokstelėjo į duobes, kad net šoktelėjo žmonės. Dabar užsiakcentavę ant tiltų, bet tada kenčia visa kita... Kaip galima šitaip da-sileisti. Ar VIA LT nėra kažkiek gėda? Pagrindinė šalies autostrada neturi pasiekti tokio lygio...
      Paskutinis taisė Knope; 2026.02.25, 22:15.

Comment

Parašė Knope Rodyti pranešimą
        Šiandien grįžinėjau iš Klaipėdos į Vilnių autobusu ir galvojau, kaip gali būti pagrindinė šalies autostrada tokio lygio...? Bilda, siūbuoja, porą kartą driokstelėjo į duobes, kad net šoktelėjo žmonės. Dabar užsiakcentavę ant tiltų, bet tada kenčia visa kita... Kaip galima šitaip da-sileisti. Ar VIA LT nėra kažkiek gėda? Pagrindinė šalies autostrada neturi pasiekti tokio lygio...
        O kaip gali būti kitaip? Jei savalaikės priežiūros neatlieki, bet tikiesi, kad viskas bus gerai ir kelių būklė gerės?

Danga masiškai suirusi (sutrupėjusi). Keliai profiliuoti, vanduo nenubėga, per įtrūkimus sunkiasi į pagrindus, kuriuos paskui šaltis iškilnoja. Pakelės visos užžėlę, kas irgi trukdo vandens nubėgimui.
        Paskutinis taisė goolfietis; 2026.02.26, 09:57.

Comment

Parašė Knope Rodyti pranešimą
          Neseniai važiavau autobusu ir aš. Galvojau padirbsiu su kompu. Neįmanoma nes šokinėja viskas kaip nežinau kas.
          Su mašina irgi dažnai tenka važiuoti - tai pagrindinis darbas važiuojant stebėt kelyje esančias duobes, kad rato nepamestum. Ypatingai prieš Kryžkalnį nuo Klaipėdos pusės.

Comment

Parašė iPhone Rodyti pranešimą

Neseniai važiavau autobusu ir aš. Galvojau padirbsiu su kompu. Neįmanoma nes šokinėja viskas kaip nežinau kas.
            Su mašina irgi dažnai tenka važiuoti - tai pagrindinis darbas važiuojant stebėt kelyje esančias duobes, kad rato nepamestum. Ypatingai prieš Kryžkalnį nuo Klaipėdos pusės.
            Aš irgi bandžiau dirbti su kompu Įsivaizduoki, jei pasistatytum kavą...

Comment

Tuoj per navigacijos pranešimus ir radijo nebegirdėsim Click image for larger version

Name:	duobes.jpg
Views:	266
Size:	86,4 kB
ID:	2243555

Comment

Kalta ne tik nepriežiūra, bet ir daugiametis pataikavimas fūristams-lobistams.
                It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Aš tikiuosi, kad visiškai uždarė pirmą juostą toje atkarpoj, nes ji visiškai netinkama važiavimui. Na, nebent ant kokių 40 km/h
                  Lietuva visiems.

Comment

Niekas apie tai nešneka, bet neabejoju, kad yra kokie nors moksliniai tyrimai, kokią įtaką saugiam vairavimui daro vairavimas tokiais keliais. Aš net nešneku apie manevravimą tarp duobių. Važiuodamas didžiąja dalimi Lietuvos kelių jautiesi lyg plauktum laivu, per bangas. Tave nuolat blaško, supa į šonus. Gerai, jei važiuoji iš taško A į tašką B, kas Lietuvos masteliais reiškia turbūt max 3-4 val. O jei tai yra tavo darbas?

Comment

Parašė abruo Rodyti pranešimą

Aš tikiuosi, kad visiškai uždarė pirmą juostą toje atkarpoj, nes ji visiškai netinkama važiavimui. Na, nebent ant kokių 40 km/h
                      Neuždarė, neuždarė. Vakar porą kartų galingi smūgiai į ratus...

Comment

Parašė goolfietis Rodyti pranešimą

Niekas apie tai nešneka, bet neabejoju, kad yra kokie nors moksliniai tyrimai, kokią įtaką saugiam vairavimui daro vairavimas tokiais keliais. Aš net nešneku apie manevravimą tarp duobių. Važiuodamas didžiąja dalimi Lietuvos kelių jautiesi lyg plauktum laivu, per bangas. Tave nuolat blaško, supa į šonus. Gerai, jei važiuoji iš taško A į tašką B, kas Lietuvos masteliais reiškia turbūt max 3-4 val. O jei tai yra tavo darbas?
                        Ir čia mes kalbam ne apie 1996 m., o 2026 metus.

Comment

Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                          Kalta ne tik nepriežiūra, bet ir daugiametis pataikavimas fūristams-lobistams.
                          Tikriausiai liekame viena iš nedaugelio valstybių (ypač - tranzitinių), kuri neturi elektroninės kelių apmokėjimo sistemos.
                          Ir iki šiol kažkas trukdo. Turbūt kaip Augalininkystės tarnyboje.

Comment

Na ir aš prisidėsiu prie skundų: praeitą savaitgalį tamsiu metu už Kauno prie Raseinių, nepamačiau duobės antroje(!) juostoje, rezultatas, atšoko kapotas, gerai, kad neatsidarė

Comment

A2 taip pat pilna naujų duobių. bet koks 10% jų jau pažymėtos kuoliukais, matyt gaudo.

Comment

Working...
                              X