Pilnos pakelės sustojusių mašinų su prakirstais ratais šiomis dienomis A1-A5...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie Lietuvos kelių kokybę
Collapse
X
-
Šiandien grįžinėjau iš Klaipėdos į Vilnių autobusu ir galvojau, kaip gali būti pagrindinė šalies autostrada tokio lygio...? Bilda, siūbuoja, porą kartą driokstelėjo į duobes, kad net šoktelėjo žmonės. Dabar užsiakcentavę ant tiltų, bet tada kenčia visa kita... Kaip galima šitaip da-sileisti. Ar VIA LT nėra kažkiek gėda? Pagrindinė šalies autostrada neturi pasiekti tokio lygio...Paskutinis taisė Knope; 2026.02.25, 22:15.
- 6 patinka
Comment
-
O kaip gali būti kitaip? Jei savalaikės priežiūros neatlieki, bet tikiesi, kad viskas bus gerai ir kelių būklė gerės?Parašė Knope Rodyti pranešimąŠiandien grįžinėjau iš Klaipėdos į Vilnių autobusu ir galvojau, kaip gali būti pagrindinė šalies autostrada tokio lygio...? Bilda, siūbuoja, porą kartą driokstelėjo į duobes, kad net šoktelėjo žmonės. Dabar užsiakcentavę ant tiltų, bet tada kenčia visa kita... Kaip galima šitaip da-sileisti. Ar VIA LT nėra kažkiek gėda? Pagrindinė šalies autostrada neturi pasiekti tokio lygio...
Danga masiškai suirusi (sutrupėjusi). Keliai profiliuoti, vanduo nenubėga, per įtrūkimus sunkiasi į pagrindus, kuriuos paskui šaltis iškilnoja. Pakelės visos užžėlę, kas irgi trukdo vandens nubėgimui.Paskutinis taisė goolfietis; 2026.02.26, 09:57.
- 6 patinka
Comment
-
Neseniai važiavau autobusu ir aš. Galvojau padirbsiu su kompu. Neįmanoma nes šokinėja viskas kaip nežinau kas.Parašė Knope Rodyti pranešimąŠiandien grįžinėjau iš Klaipėdos į Vilnių autobusu ir galvojau, kaip gali būti pagrindinė šalies autostrada tokio lygio...? Bilda, siūbuoja, porą kartą driokstelėjo į duobes, kad net šoktelėjo žmonės. Dabar užsiakcentavę ant tiltų, bet tada kenčia visa kita... Kaip galima šitaip da-sileisti. Ar VIA LT nėra kažkiek gėda? Pagrindinė šalies autostrada neturi pasiekti tokio lygio...
Su mašina irgi dažnai tenka važiuoti - tai pagrindinis darbas važiuojant stebėt kelyje esančias duobes, kad rato nepamestum. Ypatingai prieš Kryžkalnį nuo Klaipėdos pusės.
- 5 patinka
Comment
-
Aš irgi bandžiau dirbti su kompuParašė iPhone Rodyti pranešimą
Neseniai važiavau autobusu ir aš. Galvojau padirbsiu su kompu. Neįmanoma nes šokinėja viskas kaip nežinau kas.
Su mašina irgi dažnai tenka važiuoti - tai pagrindinis darbas važiuojant stebėt kelyje esančias duobes, kad rato nepamestum. Ypatingai prieš Kryžkalnį nuo Klaipėdos pusės.
Įsivaizduoki, jei pasistatytum kavą...
- 1 patinka
Comment
-
Aš tikiuosi, kad visiškai uždarė pirmą juostą toje atkarpoj, nes ji visiškai netinkama važiavimui. Na, nebent ant kokių 40 km/hParašė iPhone Rodyti pranešimąSu mašina irgi dažnai tenka važiuoti - tai pagrindinis darbas važiuojant stebėt kelyje esančias duobes, kad rato nepamestum. Ypatingai prieš Kryžkalnį nuo Klaipėdos pusės.Lietuva visiems.
- 4 patinka
Comment
-
Niekas apie tai nešneka, bet neabejoju, kad yra kokie nors moksliniai tyrimai, kokią įtaką saugiam vairavimui daro vairavimas tokiais keliais. Aš net nešneku apie manevravimą tarp duobių. Važiuodamas didžiąja dalimi Lietuvos kelių jautiesi lyg plauktum laivu, per bangas. Tave nuolat blaško, supa į šonus. Gerai, jei važiuoji iš taško A į tašką B, kas Lietuvos masteliais reiškia turbūt max 3-4 val. O jei tai yra tavo darbas?Parašė iPhone Rodyti pranešimą
Neseniai važiavau autobusu ir aš. Galvojau padirbsiu su kompu. Neįmanoma nes šokinėja viskas kaip nežinau kas.
- 4 patinka
Comment
-
Neuždarė, neuždarė. Vakar porą kartų galingi smūgiai į ratus...Parašė abruo Rodyti pranešimą
Aš tikiuosi, kad visiškai uždarė pirmą juostą toje atkarpoj, nes ji visiškai netinkama važiavimui. Na, nebent ant kokių 40 km/h
Comment
-
Ir čia mes kalbam ne apie 1996 m., o 2026 metus.Parašė goolfietis Rodyti pranešimą
Niekas apie tai nešneka, bet neabejoju, kad yra kokie nors moksliniai tyrimai, kokią įtaką saugiam vairavimui daro vairavimas tokiais keliais. Aš net nešneku apie manevravimą tarp duobių. Važiuodamas didžiąja dalimi Lietuvos kelių jautiesi lyg plauktum laivu, per bangas. Tave nuolat blaško, supa į šonus. Gerai, jei važiuoji iš taško A į tašką B, kas Lietuvos masteliais reiškia turbūt max 3-4 val. O jei tai yra tavo darbas?
- 1 patinka
Comment
-
Tikriausiai liekame viena iš nedaugelio valstybių (ypač - tranzitinių), kuri neturi elektroninės kelių apmokėjimo sistemos.Parašė Tomas Rodyti pranešimąKalta ne tik nepriežiūra, bet ir daugiametis pataikavimas fūristams-lobistams.
Ir iki šiol kažkas trukdo. Turbūt kaip Augalininkystės tarnyboje.
- 4 patinka
Comment

Comment