Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus senamiesčio eismo organizavimas ir gatvių tvarkymas
Collapse
X
-
Trakų g. atnaujintas projektas. Mano akimis tikrai geriau negu buvo pirmas viešintas variantas. Bet akivaizdžiai matosi, kad yra kultūros paveldo ranka uždėta. Pagal brėžinį tai važiuojamoji dalis siaurėja, bet vizualiai išliks tokia pati, kokia yra. Įdomu kaip tai atrodys realybėje, kaip bus išspręsta, nes iš brėžinių sunku suprasti.
https://vilnius.lt/rest/assets/01b01...6-89509222a290
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąTrakų g. atnaujintas projektas. Mano akimis tikrai geriau negu buvo pirmas viešintas variantas. Bet akivaizdžiai matosi, kad yra kultūros paveldo ranka uždėta. Pagal brėžinį tai važiuojamoji dalis siaurėja, bet vizualiai išliks tokia pati, kokia yra. Įdomu kaip tai atrodys realybėje, kaip bus išspręsta, nes iš brėžinių sunku suprasti.
- 10 patinka
Comment
-
Joks čia ne projektas, o dangų perklojimas su perėjų ir tvorų atnaujimu. Tranzito ir automobilių gyvenimas tik pagerės, nes dangos bus daug lygesnes, net automobilizuotoms šeimoms išskirtos greito sustojimo vietos.
Žiauriai pikta ir gaila, kaip mes užstrigę laike ir nematom vakarų Europos pavyzdžių
- 15 patinka
Comment
-
Vėl padejuosiu ir paraudosiu, Vingrių g. Jo didenybė granitinis bortas ir šventos (karvės) parkavimo vietos.
Taip, ties kai kuriomis vietomis tikrai nėra kaip išplatinti šaligatvių. Nu bet nuo Naugarduko g. tai galima naikinti keletą stovėjimo vietų ir padaryt žmogiškiau.
Paskutinis taisė Julius.ste; 2025.09.17, 14:15.
- 21 patinka
Comment
-
Parašė Julius.ste Rodyti pranešimąVėl padejuosiu ir paraudosiu, Vingių g. Jo didenybė granitinis bortas ir šventa (karvė) parkavimo vietos.
Taip, ties kai kuriomis vietomis tikrai nėra kaip išplatinti šaligatvių. Nu bet nuo Naugarduko g. tai galima naikinti keletą stovėjimo vietų ir padaryt žmogiškiau.
- 9 patinka
Comment
-
Parašė Riedutis Rodyti pranešimą
Arba tose vietose kelti gatvę iki šaligatvio lygio duodant pirmenybę pėstiesiems... Na bet gal po 30 metų kas nors gausis.Lietuva visiems.
- 6 patinka
Comment
-
Ir dar - čia bus asfaltas, taip? Jei taip, tuomet šviečiančio plataus asfalto konstrastas su šviesiais (ne)šaligatviais sukurs puikias situacijas - vairuotojai piktais žvilgsniais palydės, nupypsės tėvus su vaikų vežimėliais išėjusiais į, atsiprašant, važiuojamąją dalį, kad apeiti tokius šedevrus. Apie sąlygas žiemą išvis norisi patylėti.
Esu taikus žmogus, bet matant tokius dalykus pasakysiu tiesiai - norisi duoti į snukį. (Paskui pačiam gėda dėl tokių minčių, bet mano tolerancija baigėsi)
O galėtų būti pvz taip:
Paskutinis taisė spekas; 2025.09.18, 18:04.
- 20 patinka
Comment
Comment