Aš tai negiamai vertinu sprendimą nebausti akivaizdžiai nelegaliai statančių (arčiau nei 3m iki ištisinės). Ir ne tik nebausti, bet dar juos ir apdovanoti praplatinant ir įteisinant jų nelegalų parkavimą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Gatvių infrastruktūra šiaurinėje Vilniaus dalyje
Collapse
X
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąAš tai negiamai vertinu sprendimą nebausti akivaizdžiai nelegaliai statančių (arčiau nei 3m iki ištisinės). Ir ne tik nebausti, bet dar juos ir apdovanoti praplatinant ir įteisinant jų nelegalų parkavimą.
- 3 patinka
Comment
-
Kaip ir gerai, kad nesąmonę sutvarkė, ir dar galėtų sužymėti parkavimo vietas. Tik priminkit - rods Baltupio g. pėsčiųjų/dviračių takų tiesimą finansavimo kvartalo vystytojas, bet gatvės perasfaltavimą - savivaldybė? Tai jei buvo naudotos VIEŠOS lėšos pertekliniam gatvės pločiui bei iš jų padarytoms parkingo vietoms (iš esmės patenkintas privataus vystytojo tingėjimas išvystyti trūkstamą infrastruktūrą), tai tada man tokie dalykai nepatinka.Paskutinis taisė Rijikas; 2025.08.13, 09:40.
Comment
-
Parašė Rijikas Rodyti pranešimąKaip ir gerai, kad nesąmonę sutvarkė, ir dar galėtų sužymėti parkavimo vietas. Tik priminkit - rods Baltupio g. pėsčiųjų/dviračių takų tiesimą finansavimo kvartalo vystytojas, bet gatvės perasfaltavimą - savivaldybė? Tai jei buvo naudotos VIEŠOS lėšos pertekliniam gatvės pločiui bei iš jų padarytoms parkingo vietoms (iš esmės patenkintas privataus vystytojo tingėjimas išvystyti trūkstamą infrastruktūrą), tai tada man tokie dalykai nepatinka.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąAš tai negiamai vertinu sprendimą nebausti akivaizdžiai nelegaliai statančių (arčiau nei 3m iki ištisinės). Ir ne tik nebausti, bet dar juos ir apdovanoti praplatinant ir įteisinant jų nelegalų parkavimą.
- 3 patinka
Comment
-
Būtent. Pvz Antakalnyje ne viena tokia gatvė kur tereikėtų užbrėžti parkavimo zoną ir eismo juostas pagal STR. Ir būtų tiek tvarkingas P, tiek eismo juostos. Bei tokiu būdu būtų racionaliai sprendžiama sovietinių daugiabučių parkavimo problema tuose kiemuose kur realiai nėra vietos padoresniam P, kuomet dabar P problemos išspręstos sovietinius pakilimo takus paverčiant tiek gatve, tiek P vienu metu.
- 4 patinka
Comment
Comment