Parašė Al1
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gelžk. Kaunas-Kazlų Rūda-Kybartai
Collapse
X
-
Bet traukinio sustojimas iš buv. Jiesios stotelės į dab. Jiesios stotį ne iš karto nusikėlė?
-
Jiesios stotis atsirado kai buvo nutiestas Kauno apvažiavimas per HE užtvanką.
Komentuoti:
-
Tai čia praktiškai iš stoties net isibėgėt nereikėdavo traukiniui. Beja kai buvau toje minėtoje vietoje,tai man lyg pasirodė,kad kadaise buvo stotelė, o perkelė toliau,turbūt,kad ten sodų daugiau ir pan. ...Parašė Vitas Rodyti pranešimąTokia stotelė kažkada buvo tarp Kauno ir Jiesios stočių, ten kur pagelžkelėje yra sodai. Beje, stotelė Jiesia kažkada buvo ne kur dabar stotis Jeisa, o Jiesios gatvės pervažoje.
Komentuoti:
-
Tokia stotelė kažkada buvo tarp Kauno ir Jiesios stočių, ten kur pagelžkelėje yra sodai. Beje, stotelė Jiesia kažkada buvo ne kur dabar stotis Jeisa, o Jiesios gatvės pervažoje.Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąO šiame ruože yra Pajiesio stotelė? Nes kažkur forume lyg kažkas kažką minėjo apie tai.
Komentuoti:
-
O šiame ruože yra Pajiesio stotelė? Nes kažkur forume lyg kažkas kažką minėjo apie tai.
Komentuoti:
-
Kai teko prieš tris savaites judėt šiuo maršrutu,tai buvo vienas konduktorius,sedėjau pirmame vagone - šilumvežyję? , tai jis nuėjo iki galo,atžymėjo ir atgal pas mašinistą... Daugiau nesirodė konduktorių,tik labai neaiškiai sakė stotelių pavadinimus ir "atsargiai durys užsidaro"
Paskutinis taisė Mantukas05; 2012.11.01, 14:18.
Komentuoti:
-
Statinys stovejo ant valstybines sienos, pietrytineje begiu puseje /kaireje sedejo carines Rusijos pareigunas, desineje - prusas/. Uz ka konkreciai jie buvo atsakingi - nezinau.
Atsiprasau uz svepla rasta, esu ne Lietuvoje.
Komentuoti:
-
Kas čia per pastatas Kybartų geležinkelio stoties zonoje. Pirmojo pasaulinio karo metai
ebay.de
Komentuoti:
-
„Panevėžio keliai” baigė 23 mln. Lt vertės projektą
http://verslas.delfi.lt/automoto/pan....d?id=59708741
Komentuoti:
-
Aš traukinyje Kaunas-Kybartai dviejų konduktorių nepastebėjau per visą praėjusią vasarą.Parašė AlgirdasD Rodyti pranešimąŠiandien pastebėjau kad nuo Kauno iki Kazlų Rūdos važiuoja du konduktoriai, vienas Kazlų Rūdoje išlipa ir laukia kito traukinio atgal į Kauną, ir su juo grįžta. (...)
Komentuoti:
-
Jūrės geležinkelio stotyje iešmų nėra, kroviniai nepakraunami ir neiškraunami.Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąKaip tai kam? Iešmams junginėt, kroviniams priimt, žiūrėt, kad traukiniai nesusidurtų...
Kad traukiniai nesusidurtų, Jūrėje žiūrima: pusiauautomatinės traukinių eismo blokuotės funkcijas stotis atlieka, kol nuo Mauručių iki Kybartų dar neveikia automatinė blokuotė.
Komentuoti:
-
Šiandien pastebėjau kad nuo Kauno iki Kazlų Rūdos važiuoja du konduktoriai, vienas Kazlų Rūdoje išlipa ir laukia kito traukinio atgal į Kauną, ir su juo grįžta.
Antradienį kai važiavau tai matomai konduktorė buvo viena, nes ji traukinyje tiesiog bėgiojo po vagonus.
Komentuoti:
-
Kaip tai kam? Iešmams junginėt, kroviniams priimt, žiūrėt, kad traukiniai nesusidurtų...Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąTai kam tada iš vis ta stotis
Komentuoti:
-
Tai kam tada iš vis ta stotisParašė Nerijus_kns Rodyti pranešimąstotis veikia, bilietu kasos tik nera ir nebus.
Komentuoti:
-
Tai ar uždarė tą stotį? Ir gal kas atsakys į mano klausimą pora pranešimų aukščiau?
Komentuoti:

Komentuoti: