Parašė Kitas Džiugas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT-PL] Tarptautiniai traukinių maršrutai į Lenkiją
Collapse
X
-
Kai buvo aktualus tas kūjis su pjautuvu, tuo metu NATO buvo visiškai neaktualus Suvalkų koridorius.
-
Sakyčiau, kad priešprieša dešinėje esančiai NATO vėliavai, bet tai gali pasirodyti tone-deaf.Parašė mantasm Rodyti pranešimądoc7austin o kam tas sovietinis kūjis su pjautuvu?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Kažkaip labai primena "nemaišykime sporto su politika", "nemaišykime kultūros su politika" ir pan.Parašė doc7austin Rodyti pranešimąAtsiprašau, digital, aš nenoriu su jumis kalbėti apie politiką. Mes nesutiksime.
Jei atvirai, nematau ko čia nesutikti - negi po Bučos, Irpenio ir, deja, dar ateity surastų šimtų vietų, kur nužudyta šimtai taikių gyventojų, dar yra manančių, kad čia kariauja dvi lygiavertės pusės? Kad čia šiaip eilinis lokalus konfliktas? Ne - čia yra didžiausias karas Europoje po 2 pasaulinio ir vienoje pusėje yra visiškai fašistinė valstybė su skalbimo mašinas vagiančiais bei taikius gyventojus žudančiais kariais, o kitoje pusėje - agresijos auka.
- 10 patinka
Komentuoti:
-
Buvo čia gi forume toksai vienas rusofilas, daręs nuostabius fotoreportažus iš geležinkelių ruožų... Gal čia jo įpėdinis?
Komentuoti:
-
- 3 patinka
Komentuoti:
-
-
-
-
- 3 patinka
Komentuoti:
-
- 2 patinka
Komentuoti:
-
-
- 3 patinka
Komentuoti:
-
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Atsiprašau, digital, aš nenoriu su jumis kalbėti apie politiką. Mes nesutiksime.
Kitiems skaitytojams norėčiau apie traukinius ir geležinkelį.
Keletas nuotraukų iš mano kelionės iš Vilniaus į Berlyną per Suvalkų koridorių.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
To nesakiau, sakiau "kvepia vatniku". Bent jau aš to kanalo savo video nerodyčiau, ar jei rodyčiau, tai su atitinkamais komentarais.Parašė doc7austin Rodyti pranešimąMano Youtube kanale buvo paskelbta daug (pozityvių) vaizdo įrašų apie Ukrainą. Kodėl tu manai, kad aš palaikau karą?
Hmm, sakyčiau vien propagandą, o ne daugiausia.Žinoma, Rusijos 1 televizijos kanalas daugiausia transliuoja propagandą.
Tikrai nerekomenduoju pažindintis su abiem pusėmis žiūrint kacapų propagandą.Keliaudamas per Rytų Europą noriu pažinti abi puses.
Tai žinomas faktas, nieko apie tai nesakiau.Oro uosto ir geležinkelio stoties pastatas buvo pastatytas Sovietų Sąjungos laikais. Tai yra faktas. Aš nesakiau, kad man tai patinka ar nekenčiu.
- 11 patinka
Komentuoti:
-
Kodėl tu mane puoli? Mano Youtube kanale buvo paskelbta daug (pozityvių) vaizdo įrašų apie Ukrainą. Kodėl tu manai, kad aš palaikau karą? Žinoma, Rusijos 1 televizijos kanalas daugiausia transliuoja propagandą. Keliaudamas per Rytų Europą noriu pažinti abi puses. Oro uosto ir geležinkelio stoties pastatas buvo pastatytas Sovietų Sąjungos laikais. Tai yra faktas. Aš nesakiau, kad man tai patinka ar nekenčiu.
- 7 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: