Parašė Al1
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Geležinkelių fotografavimas
Collapse
X
-
Na nežinau. Aš išėjau į peroną, kai LTH atsikabino nuo Klaipėdos sąstato ir už kelių minučių išvažiavo.
Komentuoti:
-
Mano pirmas mikrofotoreportažas
(tikiuos baisiai neišpeiksit)
Penktos valandos susitikimas Šiauliuose:
Jau vietoje stovinti Pesa 630m 005
Po kelių minučių iš Mažeikių grįžta Pesa 620m 019. Paleidus keleivius, ji užgesina variklį.
Paskutinis atvyksta drakonas (DR1AMv), kurio aš labiausiai ir laukiau
Po geros valandos drakoną paleidžiam savais keliais Telšiuose:
Komentuoti:
-
-
Parašė kotofeich1 Rodyti pranešimąNedažnas atviejis 2015 08 23
Atvaizdas
Kadangi kas antrą sekmadienį atvažiuoja 4 traukiniai, išvažiuoja 2. Dar vieną turbūt rezervu atgal išleidžia. Arba variantas kabinti prie 030.
Komentuoti:
-
Parašė Vitas Rodyti pranešimąAtvejis nedažnas, bet ir bet ir neretas.
Dalis RŽD keleivinių traukinių važiuoja ne kasdien, ir atskirom dienom priešingomis kryptimis susidaro netolygumas, tai ir važiuoja kartais dvitrauka. Rugsėjo pradžioje (vasaros sezono pabaigoje) važinėjimas paretės, tai dvitraukų taip pat gali pasitaikyti daugiau.
Kartais anksti rytą tarp Kauno ir Kazlų Rūdos pamatau RŽD keleivinį traukinį Nr 29 Maskva-Kaliningradas. Vasarą jo dvitraukos nemačiau (nors vagonų daugiau), o rudens-pavasario periode tokių atvejų buvo daug.
Komentuoti:
-
Parašė kotofeich1 Rodyti pranešimąNedažnas atviejis 2015 08 23
Atvaizdas
Dalis RŽD keleivinių traukinių važiuoja ne kasdien, ir atskirom dienom priešingomis kryptimis susidaro netolygumas, tai ir važiuoja kartais dvitrauka. Rugsėjo pradžioje (vasaros sezono pabaigoje) važinėjimas paretės, tai dvitraukų taip pat gali pasitaikyti daugiau.
Kartais anksti rytą tarp Kauno ir Kazlų Rūdos pamatau RŽD keleivinį traukinį Nr 29 Maskva-Kaliningradas. Vasarą jo dvitraukos nemačiau (nors vagonų daugiau), o rudens-pavasario periode tokių atvejų buvo daug.
Komentuoti:
-
Aišku, kad šildoma. Tačiau mašinistui yra reikalas iškišti galvą pro fortkę, žiema, susirgti niekas nenori.
Komentuoti:
Komentuoti: