Parašė Arelis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Geležinkelių fotografavimas
Collapse
X
-
Vienas ER9M beveik nuolat dirba Vilniaus - Kauno ruože reise su visais sustojimais. EJ575-001 buvo perdažomas. LG pagailėjo pinigų dažams - vietoj sidabrinių panaudoti paprasti pilki.
-
Aha, šį kartą gražiau išėjo už spalio mėnesio kadrą.Parašė rytis001 Rodyti pranešimąJau tapo tradicija nufotkint šita reisą į Kybartus prieš tau išvažiuojant į Vilnių
Komentuoti:
-
Jau tapo tradicija nufotkint šita reisą į Kybartus prieš tau išvažiuojant į VilniųParašė Arelis Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
Šiandienos dieną maršrute Vilnius-Kaunas dirbo net 2 ER9M (381 ir 532). Vienas "pavadavo" EJ575-001, kito priežastis nežinoma.
ER9M-532, Kauno geležinkelio stotis:

Komentuoti:
-
Srovėskyra yra visai kitas kontaktinio tinklo elementas, ir jį tikrai reikia pravažiuoti nuleistu pantografu kad neužtrumpinti skirtingas fazes.Parašė sknts Rodyti pranešimąMan atrodo, Lietuviškai vadinama ši vieta srovėskyra ir pro ją važiuojant, reikia nuleisti pantografą.
Komentuoti:
-
Tikrai nereikia nuleisti pantografoParašė sknts Rodyti pranešimąMan atrodo, Lietuviškai vadinama ši vieta srovėskyra ir pro ją važiuojant, reikia nuleisti pantografą.
Komentuoti:
-
Man atrodo, Lietuviškai vadinama ši vieta srovėskyra ir pro ją važiuojant, reikia nuleisti pantografą.
Komentuoti:
-
Sekcijinis izoliatorius Leidžia atjungti nuo maitinimo dalį kelių.Parašė Zorro Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
ER9M-381.

DR1AMv-318/1.

TEP70BS-003.

Na ir klausimas specams. Kas čia per mazgas?
Komentuoti:
-
Prašytume plačiau apie situaciją dėl Er9M į Kauną , nes jis stovėjo Kaune gruodžio 13d.(sekmadienį).Parašė Arelis Rodyti pranešimąKaip žinia, šį šaltą vakarą paskutinį kartą iš Vilniaus į Maskvą (nuo rytojaus - paskutinį kartą iš Maskvos) išvyko traukinys. Tad šiandien keli geležinkelių entuziastai (tarp kurių ir aš
) organizavome traukinio išlydėtuves.
Baltarusų TEP70BS su formavimu Vilnius-Maskva pasiruošęs išvažiuoti:
Atvaizdas
O čia kelios nuotraukos belaukiant traukinio išvykimo:
ER9M - 381, kuris šiandien važiavo Į KAUNĄ. Daugeliui forumo narių čia būtų WOW arba "jaunas mėnulis", bet man ši situacija yra žinoma, tad nenustebęs nufotografavau:
Atvaizdas
Pesa 620M - 018, važiuosianti į Keną (teko stotyje matyti Pesas, sukabintas po DVI):
Atvaizdas
Ir pabaigai "dragon'as", kuris atlieka manevravimą 2-jame kelyje
: (atkreipkit dėmesį kiek šiame buvo sukabinta vagonų) (važiavo į Varėną):
Atvaizdas
Komentuoti:
-
Šiuo momentu pirmajame kelyje stovi pesa 630, važiuossianti į Keną. Man tai pirmą kartą tenka matyt tokį traukinį tokiame maršrute
Komentuoti:
-
-
Kaip žinia, šį šaltą vakarą paskutinį kartą iš Vilniaus į Maskvą (nuo rytojaus - paskutinį kartą iš Maskvos) išvyko traukinys. Tad šiandien keli geležinkelių entuziastai (tarp kurių ir aš
) organizavome traukinio išlydėtuves.
Baltarusų TEP70BS su formavimu Vilnius-Maskva pasiruošęs išvažiuoti:

O čia kelios nuotraukos belaukiant traukinio išvykimo:
ER9M - 381, kuris šiandien važiavo Į KAUNĄ. Daugeliui forumo narių čia būtų WOW arba "jaunas mėnulis", bet man ši situacija yra žinoma, tad nenustebęs nufotografavau:

Pesa 620M - 018, važiuosianti į Keną (teko stotyje matyti Pesas, sukabintas po DVI):

Ir pabaigai "dragon'as", kuris atlieka manevravimą 2-jame kelyje
: (atkreipkit dėmesį kiek šiame buvo sukabinta vagonų) (važiavo į Varėną):
Paskutinis taisė Arelis; 2015.12.11, 19:53.
Komentuoti:
-
Latvijoje tos pacios problemos su apsauga. Ir dar "spionu" isvadino...Parašė ivanivanov Rodyti pranešimąLatvijos gelezinkeliu magistralinis silumvezis 2M62U-0087 su kariniu traukiniu, Meskuiciai.
Atvaizdas

"Военная техника НАТО прошла через Елгаву: Задержан «шпион»"
http://rus.tvnet.lv/novosti/obschjes...jerzhan_shpionPaskutinis taisė ivanivanov; 2015.12.06, 21:46.
Komentuoti:
-

Komentuoti: