Parašė Arelis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Geležinkelių fotografavimas
Collapse
X
-
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąJau tapo tradicija nufotkint šita reisą į Kybartus prieš tau išvažiuojant į Vilnių
Komentuoti:
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
Šiandienos dieną maršrute Vilnius-Kaunas dirbo net 2 ER9M (381 ir 532). Vienas "pavadavo" EJ575-001, kito priežastis nežinoma.
ER9M-532, Kauno geležinkelio stotis:
Komentuoti:
-
Parašė sknts Rodyti pranešimąMan atrodo, Lietuviškai vadinama ši vieta srovėskyra ir pro ją važiuojant, reikia nuleisti pantografą.
Komentuoti:
-
Parašė sknts Rodyti pranešimąMan atrodo, Lietuviškai vadinama ši vieta srovėskyra ir pro ją važiuojant, reikia nuleisti pantografą.
Komentuoti:
-
Man atrodo, Lietuviškai vadinama ši vieta srovėskyra ir pro ją važiuojant, reikia nuleisti pantografą.
Komentuoti:
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
ER9M-381.
DR1AMv-318/1.
TEP70BS-003.
Na ir klausimas specams. Kas čia per mazgas?
Komentuoti:
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąKaip žinia, šį šaltą vakarą paskutinį kartą iš Vilniaus į Maskvą (nuo rytojaus - paskutinį kartą iš Maskvos) išvyko traukinys. Tad šiandien keli geležinkelių entuziastai (tarp kurių ir aš) organizavome traukinio išlydėtuves.
Baltarusų TEP70BS su formavimu Vilnius-Maskva pasiruošęs išvažiuoti:
Atvaizdas
O čia kelios nuotraukos belaukiant traukinio išvykimo:
ER9M - 381, kuris šiandien važiavo Į KAUNĄ. Daugeliui forumo narių čia būtų WOW arba "jaunas mėnulis", bet man ši situacija yra žinoma, tad nenustebęs nufotografavau:
Atvaizdas
Pesa 620M - 018, važiuosianti į Keną (teko stotyje matyti Pesas, sukabintas po DVI):
Atvaizdas
Ir pabaigai "dragon'as", kuris atlieka manevravimą 2-jame kelyje: (atkreipkit dėmesį kiek šiame buvo sukabinta vagonų) (važiavo į Varėną):
Atvaizdas
Komentuoti:
-
Šiuo momentu pirmajame kelyje stovi pesa 630, važiuossianti į Keną. Man tai pirmą kartą tenka matyt tokį traukinį tokiame maršrute
Komentuoti:
-
-
Kaip žinia, šį šaltą vakarą paskutinį kartą iš Vilniaus į Maskvą (nuo rytojaus - paskutinį kartą iš Maskvos) išvyko traukinys. Tad šiandien keli geležinkelių entuziastai (tarp kurių ir aš) organizavome traukinio išlydėtuves.
Baltarusų TEP70BS su formavimu Vilnius-Maskva pasiruošęs išvažiuoti:
O čia kelios nuotraukos belaukiant traukinio išvykimo:
ER9M - 381, kuris šiandien važiavo Į KAUNĄ. Daugeliui forumo narių čia būtų WOW arba "jaunas mėnulis", bet man ši situacija yra žinoma, tad nenustebęs nufotografavau:
Pesa 620M - 018, važiuosianti į Keną (teko stotyje matyti Pesas, sukabintas po DVI):
Ir pabaigai "dragon'as", kuris atlieka manevravimą 2-jame kelyje: (atkreipkit dėmesį kiek šiame buvo sukabinta vagonų) (važiavo į Varėną):
Paskutinis taisė Arelis; 2015.12.11, 18:53.
Komentuoti:
-
Parašė ivanivanov Rodyti pranešimąLatvijos gelezinkeliu magistralinis silumvezis 2M62U-0087 su kariniu traukiniu, Meskuiciai.
Atvaizdas
"Военная техника НАТО прошла через Елгаву: Задержан «шпион»"
http://rus.tvnet.lv/novosti/obschjes...jerzhan_shpionPaskutinis taisė ivanivanov; 2015.12.06, 20:46.
Komentuoti:
-
Komentuoti: