Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Geležinkelių fotografavimas
Collapse
X
-
Paskutinis reisas į (iš) S. Peterburgo buvo su TEP70BS. Šiandien dar kartu iš Daugpilio parsitempė ir BČ kontaktinio tinklo laboratoriją.
-
Geltonos susuktos vėliavėlės laikymas reiškia "pas mane vis kas OK"...Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimą/\
Paskutinėje nuotraukoje palydovai laiko geltonas lazdeles važiuodami,esu ir gyvai Vilniuje matęs taip juos laikančius , klausimas - kam taip reikia daryti?
Jei būtų kažkas netaip, palydovas laikytų išskleistą raudoną, mašinistas ją pamatęs stabdytų (arba nepradėtų važiuoti).
Komentuoti:
-
/\
Paskutinėje nuotraukoje palydovai laiko geltonas lazdeles važiuodami,esu ir gyvai Vilniuje matęs taip juos laikančius , klausimas - kam taip reikia daryti?
Komentuoti:
-
Ale , kad ant bėgių ko nedėjau ir paklausė ar alaus negėriau , nes su auto buvau.Parašė Al1 Rodyti pranešimąTai kad pervaža ten už puskilometrio. Ką ten tas budėtojas galėjo matyti? Kuo apkaltino? Perėjimu per geležinkelį neleistinoje vietoje?
Komentuoti:
-
Pas mane neseniai irgi buvo įvykis fotografuojant, tik pareigūnas buvo keturkojis
Ėjau nuo Panerių stoties į Kauno pusę, įėjau į trikampį, pradėjau fotografuoti išvažiuojantį iš Vaidotų 2M62, ir matau, kad traukinį iš išorinės trikampio dalies bando aplenkti vokiečių aviganis... Senai, taip nebėgiodavau, na ir gerai, kad sąstatas buvo ilgas
Komentuoti:
-
Tai kad pervaža ten už puskilometrio. Ką ten tas budėtojas galėjo matyti? Kuo apkaltino? Perėjimu per geležinkelį neleistinoje vietoje?Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąNesiginčysiu , bet perėjas bėgius link tų namų policijos buvau pašauktas atgal
Iškvietė pervažos budėtojas man juos...
Komentuoti:
-
Nesiginčysiu , bet perėjas bėgius link tų namų policijos buvau pašauktas atgalParašė Eimantas Rodyti pranešimąBūtent tas medinukas ir yra turbūt originalus.
Iškvietė pervažos budėtojas man juos...
Komentuoti:
-
Geriau neklauskParašė Eimantas Rodyti pranešimąEimanto prašymu tie krūmai
Šunis paleido?
, tas baltų plytų , tai gaila griaut butų , yra sodas, kokie 6-8 arai žemės , na žmonės stengiasi gyventi , o tas medinukas , kur toliau matosi, tai landynė... visokio jovalo,fotkėje nesimato , bet ten kažkada "ant kiemo" ir šiukšles deginosi , nors teko matyti iš gatvės pusės kadaise šiukšlių konteineriai laukiami iškratyti.
Komentuoti:
-
Galėjo trumpinti dėl per mažų keleivių srautų arba todėl, kad šis maršrutas yra eksprese. Trakų EJ575 dirba tik dvivagoniu.Parašė Zorro Rodyti pranešimą
Komentuoti:

Komentuoti: