Žinant žemės paėmimo valstybės porekiams tempus, tai nenustebčiau, kad gynybinė infrastruktūra ilgesniuse ruožuose apskritai neatsiras.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos kariuomenės pasirengimas
Collapse
X
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Atsiradus kariniam konfliktui savo žmonių pargabenimas į savo šalį yra normalus reiškinys ir visos save gerbiančios šalys tai daro. Liepti organizuoti patiems nuo pasienio būtų reputacinis failas. Iš Ukrainos beje irgi gabenome savo laiku.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimą
O gal ir aš kai vėl būsiu Ukrainoje (reguliariai ten važinėju) galiu reikalauti kad valstybė mane iš ten nemokamai parvežtų? Nes šiaip būtų geras deal'as, degalai ~150 eur kainuoja.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąŽinant žemės paėmimo valstybės porekiams tempus, tai nenustebčiau, kad gynybinė infrastruktūra ilgesniuse ruožuose apskritai neatsiras.
Comment
-
Kad pasienio ruože negali būti privačios žemės tam tikru atstumu nuo sienos. Tai ten net neturi būti ką paiimti.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Dalykas aišku sveikintinas, tik didelį džiaugsmą temdo keli niuansai:
1. Pirmas griovys per beveik 3,5 karo metų
2. 500 metrų
3. Kada sekantys 500 metrų?
4. O kada pagaliau pirmieji 500 metrų Lietuvoje?
Susumavus gaunasi, kad grioviai kasami lėtesniu tempu, nei rusai Bachmutą ėmė..."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Kad pasienio ruože negali būti privačios žemės tam tikru atstumu nuo sienos. Tai ten net neturi būti ką paiimti.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąLietuvoje privatūs namai vos ne prie pasienio tvoros.
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNiekas man neįrodys, kad dronai gali kažką nulemti, kol nepamatysiu, kad vienas dronas užmuša tarkim 100 maskvėnų.
Turbūt Paskoluckas irgi taip pat mano.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąSiūlau pabendrauti su A.Kumpiu. Ar manai, kad tai AI kūrinys.
Turbūt Paskoluckas irgi taip pat mano.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNiekas man neįrodys, kad dronai gali kažką nulemti, kol nepamatysiu, kad vienas dronas užmuša tarkim 100 maskvėnų.
- 1 patinka
Comment
-
- 1 patinka
Comment
-
Yra toks geras posakis:
Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Paprastinam užduotį. Tegu Kumpis užmuša vienu dronu 100 maskvėnų. Tokiam asui neturėtų būti sunku.
Comment
-
Parašė Bmweda Rodyti pranešimąPagal Kubilių, tankas išgyvena 5 minutes
Bet ne tame esmė šiuo atveju.
SSRS pirmomis 1941 m. karo savaitėmis prarado kelioliką tūkstančių tankų. Kuomet vokiečiai jų apskritai kartais mažiau turėjo.Paskutinis taisė Sula; 2025.06.28, 20:27.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
100 maskolių kainuoja kaip vienas dronas? Visko gali būti...
Comment
Comment