Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Koronavirusas (COVID-19)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • Sula
    replied
    Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
    1,6 milijono iš daugiau nei milijardo dozių? Tai yra šalutinis poveikis 1:1000 ar mažiau? Čia nuostabūs rezultatai.
    Šiaip tai dozių viso jau virš 13 mlrd.
    Kiek žinau, gana rimtas nervous system disorder prasideda dar nepaskiepijus.
    Paskutinis taisė Sula; 2023.06.15, 09:37.

    Komentuoti:


  • Lettered
    replied
    Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
    1,6 milijono iš daugiau nei milijardo dozių? Tai yra šalutinis poveikis 1:1000 ar mažiau? Čia nuostabūs rezultatai.
    Šalutiniai poveikiai šiaip išaiškėja ne po metų ar dviejų, kartais ir dešimtmečių. Neveltui vaistai prieš patekdami į rinką testuojami daug metų ar dešimtmečių.

    Komentuoti:


  • MedinisStrazdas
    replied
    1,6 milijono iš daugiau nei milijardo dozių? Tai yra šalutinis poveikis 1:1000 ar mažiau? Čia nuostabūs rezultatai.

    Komentuoti:


  • spekas
    replied
    - https://twitter.com/KanekoaTheGreat/...49885411401729

    - https://www.conservativereview.com/h...661316948.html

    - https://tkp.at/wp-content/uploads/2023/03/3.PSUR-1.pdf

    Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	297
Size:	41,4 kB
ID:	2057810

    Komentuoti:


  • Panevezietis
    replied
    Dulkys, Veryga tylūs kol kas.

    "The head of the World Health Organisation warned on Tuesday that governments need to prepare for a disease even deadlier than Covid-19"

    World must prepare for disease more deadlier than Covid, WHO chief warns | The Independent

    https://www.youtube.com/watch?v=6ANhsnwS7r0&fbclid=IwAR3Ns8zw0Z3qNheEC56j4 QXC9wE7kU9h5iKEA2aRtAxdlGt-58oHm-v7PVM


    "Just six months after China relaxed its Covid-19 restrictions, the country is bracing for a new wave of infections that could see as many as 65 million cases per week by the time it peaks at the end of June. NBC News’ Janis Mackey Frayer reports from Beijing. "
    Paskutinis taisė Panevezietis; 2023.05.29, 15:38.

    Komentuoti:


  • digital
    replied
    Būtent, todėl į visą ilgą pacituotą (tik kažkodėl neįdėtą tarp quote žymių) tekstą reikėtų žiūrėti kaip į absoliutų BS.

    Komentuoti:


  • MedinisStrazdas
    replied
    Perskaičiau tik raudonai paryškintas dalis - tai antras raudonas sakinys yra fiziškai neįmanomas nes vakcinoje nėra pilno viruso, todėl liga negali būti šalutinis poveikis. tai yra neįmanoma.

    Komentuoti:


  • Sula
    replied
    Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
    Kodėl čia mums reikia matyti šitą herojinį epą?
    Matyt tam, kad įsiskaityti į LR visuomenės veikėjos ir verslininkės J.Blažytės įžvalgas.

    Komentuoti:


  • MikasRidikas
    replied
    Kodėl čia mums reikia matyti šitą herojinį epą?

    Komentuoti:


  • Panevezietis
    replied
    Jolanta Blazyte


    16 min. ·
    DAR KARTĄ APIE „SAUGIAS IR EFEKTYVIAS“, NESIKEIKIANT
    Žurnalistė Naomi Wolf yra garsi JAV feministė, kelių bestselerių autorė, Jeilio bei Oksfordo universitetų daktarė ir buvusio JAV viceprezidento Al Gore patarėja.
    „Plokščiažeme“ ši moteris netikėtai tapo tada, kai subūrusi 2500 ekspertų komandą, ištyrinėjo tūkstančius Pfizer dokumentų, susijusių su Covid marmalu.
    Publikuoju jos pranešimą, kuris buvo pristatytas ne kokiame nors sąmokslo teoretikų būrelyje, o JAV Hillsdeilo koledže.
    „Pfizer dokumentuose yra didžiausio istorijoje nusikaltimo prieš žmoniją įrodymų“, - teigia N. Wolf.
    Štai visas jos pranešimas:
    „Ačiū visiems, kad esate čia. Esate labai drąsūs, atsižvelgiant į tai, kuo šį vakarą su jumis pasidalinsiu. Pažadu, kad leisimės į tamsią ir bauginančią kelionę, po kurios išeisime kupini vilties ir konstruktyvaus mąstymo. <…>
    Turiu prisipažinti, kad visą laiką buvau kairioji. 2000-siais dirbau Goro patarėja, kai buvo perrinktas Klintonas. Pastarieji treji metai man parodė, kad mano buvęs pasaulis subyrėjo ir kad dabar kažkas vyksta šioje šalyje, kurioje kairė ir dešinė prarado bet kokią prasmę. <…>.
    Taigi, papasakosiu jums tai, kas iš tikrųjų yra "Pfizer" dokumentuose. Aš žinau, kas juose yra ne todėl, kad esu gydytoja ar mokslininkė. Aš žinau, kas yra "Pfizer" dokumentuose, nes dėl jų man ir pasauliui atsitiko kažkas stebuklingo, istorinio intelektinio tyrimo kontekste. Kai kurie iš jūsų turbūt žinote, kad teisininkas Aronas Siri pateikė ieškinį FDA, kad būtų paviešinti "Pfizer" vidaus dokumentai, kuriuos jie sukūrė diegdami mRNA vakcinas. Tai vidaus dokumentai, kuriuose nurodoma, kas nutiko, kai žmonėms buvo sušvirkšta šios medžiagos, taip pat vidaus eksperimentai, kuriais remiantis tai buvo daroma. Ačiū Dievui, kad toje byloje dalyvavo teisėjas, nes FDA paprašė teisėjo, kad šie dokumentai būtų slepiami 75 metus, kitaip tariant iki tol, kol mūsų visų neliks. Teisėjas pasakė "ne" ir visi tie dokumentai buvo paviešinti. Aš juos perskaičiau ir kaip žurnalistė sunerimau, nes žinojau, kad dauguma žurnalistų nėra pasirengę profesionaliai suprasti techninę dokumentų kalbą. Taip pat žinojau, kad "Pfizer" per mėnesį paskelbė 55 000 dokumentų.
    <….>
    Taigi, laidoje "War Room" pranešiau apie šių dokumentų paskelbimą ir paprašiau ekspertų padėti juos perskaityti. Ir stebuklingai į šį kvietimą atsiliepė 2500 ekspertų. Turėjome gydytojų, RNN biostatistikos specialistų, medicininių sukčiavimų tyrėjų, laboratorijų darbuotojų, gydytojų, mokslininkų, kardiologų, patologų, anesteziologų, pačių žymiausių mokslininkų ir medikų. <…> Taigi dabar turime parengę 58 ataskaitas.
    Dabar liūdnoji dalis, kurią privalau jums atskleisti. "Pfizer" dokumentuose yra didžiausio nusikaltimo prieš žmoniją istorijoje įrodymų. Ir man labai gaila, kad turiu jus su tuo supažindinti, bet nėra kitos išeities. Mes privalome tai žinoti.
    Tai skausminga. Kai kurie į viešumą iškilę dalykai, pavyzdžiui, tai, kad "Pfizer" žinojo, nuo pat pradžių, t.y. jau 2020m. lapkritį, praėjus vos mėnesiui po vakcinų paleidimo, kad jų vakcinos neveiksmingos stabdant COVID. Taigi praėjus vos mėnesiui jie žinojo, kad vakcinos neveiksmingos, tačiau jie nestabdė marketingo. Spaudos atstovai ir nuomonės formuotojai liepė tai daryti. Reklamos sukosi socialinėje žiniasklaidoje, rodomos per televiziją. "Pfizer" žinojo, kad trečias dažniausiai pasitaikantis vakcinos šalutinis poveikis yra COVID.
    Antroji ataskaita yra ne mažiau stulbinanti - per kelis mėnesius "Pfizer" gavo tiek daug pranešimų apie nepageidaujamus reiškinius, t. y. blogus dalykus, nutikusius žmonėms, kuriems buvo sušvirkšta vakcina, kad jie suprato, jog jiems reikia pasamdyti 2400 etatinių darbuotojų vien tam, kad galėtų tvarkyti dokumentus apie nepageidaujamus reiškinius. Taip pat pasirengti nepageidaujamų reiškinių antplūdžiui, kurį, kaip jie žinojo, gaus netolimoje ateityje.
    2021m. gegužę "Pfizer" žinojo, kad per savaitę po injekcijos, šios vakcinos sukėlė širdies pažeidimus 35 nepilnamečiams. "Pfizer" tai žinojo!
    Turite suprasti, kad visų šių dokumentų apačioje yra užrašas "FDA konfidencialu". ”Pfizer" ir FDA dalijosi šiais dokumentais. FDA žinojo, kad 35 nepilnamečiai patyrė širdies pažeidimų. Tačiau Jungtinių Valstijų vyriausybė, ir man gėda prisipažinti, kad balsavau už šiuos žmones, iki pat 2021m. rugpjūčio mėn. nesakė tėvams, kad sveikiems jauniems žmonėms yra padidėjusi širdies pažeidimo rizika. Ir ką per tuos keturis mėnesius gavo jauni suaugę amerikiečiai? Nuolatinį propagandos plakimą socialiniuose tinkluose, televizijoje, naujienų portaluose, kuriuos nupirko daugelis CARES akto, taip pat Billo ir Melindos Gatesų fondas, su visokio plauko influenceriais, demonstruojančiais savo injekcijas ir sakančiais žmonėms: “žinote, mes galime tai padaryti kartu”, “mes galime būti stiprūs”, “padarykite tai dėl močiutės”. Visa tai buvo skirta jauniems, sveikiems Jungtinių Amerikos Valstijų žmonėms, jūsų kartai. Keturis mėnesius jie bandė nutylėti faktą, kad tai didina širdies pažeidimų riziką.
    Galbūt prisimenate, kad CDC teigė, jog injekcijos medžiagos lieka injekcijos vietoje, o medžiagos yra lipidų nanodalelės. Jos yra mRNA, o lipidų nanodalelės - tai pramoniniai riebalai, padengti polietilenglikoliu, kuris yra šalutinis naftos produktas ir spyglio baltymas. CDC teigė, kad jis lieka injekcijos vietoje. Tada aš klausiau gydytojų, savo giminaičių, kurie yra gydytojai ir buvo finansuojami iš NIH dotacijų, kur dingsta spygliuotasis baltymas? Jie sakė, kad organizmas jį metabolizuoja arba jūs jį suvirškinate ir išskaidote. Žinote, kai esi patyręs žurnalistas, iškart supranti, kad tai yra nesąmonė. Jie neturėjo jokių įrodymų, kuriais galėtų pagrįsti savo atsakymą. Iš tiesų su šiomis medžiagomis atsitinka kas kita. Ir "Pfizer" žinojo, kad šios medžiagos, kaip jie patys tai pavadino, bio-išplinta jūsų organizme per 48 valandas. Ir kur jos nusėda? Lipidų nanodalelės sukurtos taip, kad galėtų pereiti per visas žmogaus kūno membranas. Jie tai žinojo jau dešimt metų. Taigi, kur patenka šios sudedamosios dalys? Jos patenka į smegenis. Kai kurie iš jūsų pastebėjote šių injekcijų pavartojusių artimųjų asmenybės pokyčius. Jie biologiškai pasiskirsto kepenyse, antinksčiuose, blužnyje. Jei esate moteris, jos kaupiasi kiaušidėse. Dabar šie pramoniniai riebalai, padengti polietilenglikoliu yra jūsų kiaušidėse. Dr. Robertas Čandleris, gerbiamas patologas, gydęs "Lakers" ir "Angels" klubus, parašė šią ataskaitą ir parodė, grafiką, kuriame matyti, jog iš injekcijos vietos išsiskiriant riebalams, jų kiekis mažėja, o laikui bėgant didėja, nes jie kaupiasi įvairiuose organuose. Tai tikrai baisu. Moteris gąsdina tai, kad nėra jokio mechanizmo, kuriuo organizmas galėtų atsikratyti lipidinių nanodalelių, esančių kiaušidėse. Pirmą kartą sušvirkštus jos patenka į kiaušides. Po antrosios injekcijos jų į kiaušides patenka dar daugiau, o po papildomos - dar daugiau. Deja, nėra jokio mechanizmo, kurio pagalba organizmas galėtų išskaidyti šią medžiagą.”
    Paskutinis taisė Panevezietis; 2023.05.09, 14:23.

    Komentuoti:


  • udrius
    replied
    Ką gi oficialiai šiandien baigėsi ši pandemija.

    Komentuoti:


  • MedinisStrazdas
    replied
    Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą

    Tamsta labai užsifiksavęs ant kilmės, kuri tikrai nėra esminis kovos su pandemija faktorius. Dėl kilmės – labiausiai tikėtina, kad virusas žmogui pateko zoonotiškai. Ar galėjo ištrūkti iš laboratorijos – gal, bet to tikimybė žymiai mažesnė.
    FTB mano kad laboratorijos teirija labiausiai tikėtina: https://www.bbc.com/news/world-us-canada-64806903

    Komentuoti:


  • Tomizmas
    replied
    Priedanga če viskas netikekit ką jums sako galwokit savo galva. Kodel šitas vadinamas ,,,,,kovidas,,,,, acirado kai žmones pradejo suvokti tikraja žemes forma,visas internetas buwo pilnas pažintines medžegos,filmuku...... Žmones pradejo pažinti tiesa apie plokšče žeme ,kokie mes apgauti ir staiga bac----kovidas ,,aceit,, o iškur jis acirado butent tokiu laiku kai TRAMPAS tapo prezidentu ??? Ne aš niekam ne peršu savo nuomone bet kaipsakoma pagalvokit savo galva....... Kinijoi suvalge šiknosparny ir fsio virusas? Nejuokinkit o kodėl TRAMPAS kai pralaimejo(tiksleu,buvo sudorotas)tai ir tas aceit ,,kovidas,, stebuklingai dingo........jau nereike nei ancnukiu nei marmaluotis ))))))))) ne aišku aš ne peršu savo nuomone bet,,kas galetu paneikti ,, kaipsakoma dumu nebūna be ugnies ))))))

    Komentuoti:


  • sankauskas
    replied
    Parašė mantasm Rodyti pranešimą

    Tiesiog pavyzdys kaip „mokslinis konsensusas“ buvo daug arčiau politinio myliu-nemyliu nei mokslo. Kai pirma lyg ir svarstytas, Trumpui pasakius tą patį greitai atmesta, po to vėl grįžta, kad įmanoma.
    Tau irgi siūlyčiau to cut the crap ir iš karto eiti prie reptiloidų.

    Komentuoti:


  • mantasm
    replied
    Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą

    Tamsta labai užsifiksavęs ant kilmės, kuri tikrai nėra esminis kovos su pandemija faktorius. Dėl kilmės – labiausiai tikėtina, kad virusas žmogui pateko zoonotiškai. Ar galėjo ištrūkti iš laboratorijos – gal, bet to tikimybė žymiai mažesnė.
    Tiesiog pavyzdys kaip „mokslinis konsensusas“ buvo daug arčiau politinio myliu-nemyliu nei mokslo. Kai pirma lyg ir svarstytas, Trumpui pasakius tą patį greitai atmesta, po to vėl grįžta, kad įmanoma.

    Šiaip žiūrint duomenis laboratorijos teorija net labai tikėtina. Niekaip neatsiranda rimtų įrodymų natūraliai kilmei. Tuo tarpu per daug sutapimų rodančių į laboratorinę kilmę. Aišku pati laboratorinės kilmės teorija turi daug lygių. Ar netyčia išsprūdo natūralus virusas. Ar išsprūdo išvestas virusas su natūraliai abejotinom savybėm. Išsprūdo dėka korupcijos (pvz parduodant bandymams skirtus gyvūnus), aplaidumo ar dar kokiais pagrindais.

    Komentuoti:


  • Kitas Džiugas
    replied
    Parašė mantasm Rodyti pranešimą

    Ar tas konsensusas panašus kaip kilmės teorijos mokslinis konsensusas?
    Tamsta labai užsifiksavęs ant kilmės, kuri tikrai nėra esminis kovos su pandemija faktorius. Dėl kilmės – labiausiai tikėtina, kad virusas žmogui pateko zoonotiškai. Ar galėjo ištrūkti iš laboratorijos – gal, bet to tikimybė žymiai mažesnė.

    Komentuoti:


  • mantasm
    replied
    Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą

    Malhotros aiškinimai neatitinka mokslinio konsensuso.
    Ar tas konsensusas panašus kaip kilmės teorijos mokslinis konsensusas?

    Komentuoti:


  • sankauskas
    replied
    Gal skipinam visus šituos tvytus ir einam iš karto prie tos vietos kur už visko stovi reptiloidai?

    Komentuoti:


  • Kitas Džiugas
    replied
    Malhotros aiškinimai neatitinka mokslinio konsensuso.

    Komentuoti:


  • spekas
    replied
    https://twitter.com/KanekoaTheGreat/status/1652512207090122753

    Click image for larger version

Name:	2023 04 30 Malhotra tells Joe Rogan mRNA.JPG
Views:	174
Size:	139,8 kB
ID:	2047736

    Komentuoti:

Working...
X