
Kažkada buvau, kasdien gerdavau. Dabar pristojau.


Bet jau suaugau ir pradėjau jį vartoti
Sveikinu, kad ir tu suaugai ir jo nebenaudoti. O klausimas, ar vartoji? 
)) Mano subjektyvia nuomone tokie dalykai tinka prie keptu bulvyciu, hamburgeriu keptu soniniu ir panasiu dalyku. Visur kitur ju pritaikymo nematau.
Bet jau suaugau ir pradėjau jį vartoti
Sveikinu, kad ir tu suaugai ir jo nebenaudoti. O klausimas, ar vartoji? 
. Kečupo taip niekada ir nenaudojau, o jeigu jau apie vartojimą prabilom - aš jo ir taip nelabai mėgstu. Pomidorų padažai, kuriuose pomidorų yra dauguma, pas manę užima tam tikrą dalį, tačiau labai mažą. Geriausi - "Kėdainių konservų" padažai stiklainiuose. Su bazilikais, su daržovėm, dar su kuo nors. Kečupu pavadinti būtų galima tą pomidorų kisielių buteliukuose, kurio labai seniai nei vartojau nei naudojau. O pomidorų padažą, gerą, nuosavą, ir pats pasigaminti galiu ir moku. O pirktinius kečupus iš karto atbunka noras vartoti, kada sudėtyje pamatai 19 procentų pomidorų pastos.



Comment