Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė liutass Rodyti pranešimą
    o tu geriau parasyk i ka ten isivelei, kad naktimis sapnuoji kosmarus apie VMI laiskus su ispejimais?
    Į antrąjį savo gyvenime sekiojimo skandalą.
    Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.03.28, 17:35.

    Comment


      kodel skandalas?

      Comment


        Nu tiesiog, pasirodo, kad žmogus viską žino apie mano veiksmus. Nors aš per daug ir nesislėpdavau. Skirtumas tik tas, kad su kaimynu esmė buvo ta, kad nusiunčiau jam žinutę, kur surašiau visus faktus, katruos apie jį žinau. Bet gi gyvenom šalia, tad specialiai eiti artyn jo nereikėdavo. O vat šis atvejis - ten esmė ta, kad periodiškai pravažiuodavau/praeidavau, o kartais ir kokią valandėlę pastovėdavau prie to žmogaus namų bei mokymosi vietos. Tai paprašė daugiau nebesirodyti. Teisininkų portale Infolex, forumiečio sankauskas garbei, kadangi Kristupo vardas buvo užimtas, pasivadinau Sankumi ir 2 punkte aprašiau savo situaciją (tik vietoje vaikinas/klasiokas pakeičiau žodžius į klasiokė/mergina, bet braižas grynai tas pats. Prisegu nuorodą.:
        https://www.infolex.lt/portal/start....%3D7&groupID=1


        P.S. 1-oji situacija - tai irgi mano šeimos drama, tik skirtumas tas, kad močiutė iki šiol nežino kur mes su mama `16-ais metais persikėlėme, todėl ir nesekioja.
        Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.03.28, 15:45.

        Comment


          gal ir nieko uzsiemimas, turint laisvo laiko. Cia kaip ir hobis koks. As labiau linkes savo laisva laika skirti miegui. Galiu miegoti kiauras paras.

          Comment


            Tai taip, man tuo metu sukildavo kažkoks adrenalinas, kuomet praeini pro pat jo laiptinę, ir mąstai - kas būtų, jei kaip tik tas žmogus va dabar išeis ir mes susitiksim? Pilnai hobis. Kaip kitiems patinka ekstremalūs sportai (slidinėjimas, alpinizmas), taip man šitas. Bet kaip ir turėjote perskaityti, tikslas nebūdavo susitikti akis į akį pokalbiui. Viso to esmė - stebėti iš toliau, arba staigiai praeiti pro šalį apsimetant kitu, kažkur skubančiu asmeniu. Kažin ar teismas nuteistų pagal BK 148-1 dalį? Tai vienas iš 2 dalykų, kurie skatina mane gyventi toliau. Antrasis - dar kada nors išvysti kaimo vietas, kuriose lankydavausi būdamas mažas.

            Comment


              Teismas tikrai neturi pagrindo nuteisti. Juk tu vaikstai kur nori, niekam nekeli jokių problemų. Už ką bausti?

              O tu tas vaikystės vietas apziurejai per googl maps palydovo nuotraukas?

              Comment


                Per palydovo - šimtus kartų, bet jos neperteikia to, kas būtų nufotografavus per gatvės nuotraukas. Bet keliukai ten nekokie, su nevisureigiu ten pravažiuojant gali kilti problemų, tad Street View ten ko gero nebus pasiekiamas niekada. Mašinos neturiu, autobusų maršrutai su n persėdimų nepatrauklūs, taksi kainuoja nemažus pinigus, o pabūti norėtųsi ir ilgiau, dažniau... Galite tamsta nuvykti, nuo jūsų gyvenamo miesto ten apie 50 kilometrų.

                Dėl teismo - na taip, teoriškai galima laisvai judėti visoje LR teritorijoje (išskyrus kaip per karantiną buvo judėjimo tarp savivaldybių ribojimai), bet jei akivaizdu, kad tam tikroje vietoje maluosi ne darbo ar mokslo tikslais, o siekdamas pamatyti konkretų žmogų ir žmogus tai jau pastebėti spėjo ir tai jį trikdo, tai manau tikrai galima kažkaip kreipimusi į policiją įpareigoti mane nebeieškoti ryšių, nesiartinti kažkiek km spinduliu apie tą vietą ir pan.
                Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.03.28, 22:51.

                Comment


                  as neturiu visureigio, mano bmw gali vaziuoti tik lygiomis Kauno gatvemis. Dar ir pinigu bei laiko tokiai kelionei siai dienai neturiu. Gal kada nors ateityje

                  Comment


                    Parašė liutass Rodyti pranešimą
                    as neturiu visureigio, mano bmw gali vaziuoti tik lygiomis Kauno gatvemis. Dar ir pinigu bei laiko tokiai kelionei siai dienai neturiu. Gal kada nors ateityje
                    Tai ką manote dėl mano elgesio ("sekiojimo")? Ar tai mano laisvė bastytis kur nori, ar jau pradeda trukdyti kito asmens teisei į privatumą? Suprantu, jei montuočiau prie mašinos kokią pasiklausymo įrangą, stovėčiau pridėjęs ausį prie buto durų... O dabar lyg niekur nieko tiesiog praeinu ar pastoviu lauke netoliese... Joks tyrėjas, manau, atsisakytų pradėti IT.

                    Comment


                      del sekiojimo tai tikrai tavo teise. Tikrai joks sveiko proto tyrejas neprades IT. Gal tai tavo pasivaiksciojimo marsrutas tiesiog sutampa su to, atseit, persekiojamo asmens nuolatine buvimo vieta

                      Comment


                        Na gal. O dabar padarom taip - aš jums parašau savo pranešimo šioje temoje, numerį, o jūs susirandate ir atsakote (kad man nereiktų kartoti klausimo). Pvz. mano šaukinys bus Li-u 887 - TASS! ir jūs taip suprantate, kad reikia atsakyti į šios temos pranešimą apie troleibuso ratus/šuniuko letenyčių pėdas.

                        Comment


                          gan sudetinga schema Beje, as absoliuciai nesidomiu troleibusais. Suniukais tai dar dar, gal ir galeciau apie juos ka nors parasyti, bet tik ne apie troleibusus.

                          Comment


                            Nu bet tiesiog ar pirma leisti prariedėti troleibusui per perėją ir tuomet leisti eiti šeimininkams, kuomet jiems bus baisu suvokus, kad mano toks gležnutis padarėlis stryksi per perėją, per kurią dar prieš kelias sekundes riedėjo tiek daug sveriančio monstro ratai, ar atvirkščiai - vairuotojas praleidžia tuos šunininkus, tačiau tuomet troleibusas savo padangomis "važiuoja per nematomos šuniuko pėdų žymės" ir taip išniekina, užvažinėja jas? T.y., ir vienu, ir kitu atveju, jaunieji šuniuko šeimininkai gali apsiašaroti iš siaubo.

                            Comment


                              Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                              Kai ir čia kažkados važiavau Antakalnio g., tai irgi, mūsų troleibusui dega raudona, o per perėja eina kažkokia porelė ir vedasi šuniuką - tokį mažą, kaip pelytė. Tuomet jie perėjo ir dabar jau ši griozdiška transporto priemonė veikia per tą perėją. Kaip daryti geriau tų šuniuko mylėtojų pusės iš - ar leisti pirma pravažiuoti tokiam griozdui, tačiau eiti per perėja po jo ir šiurpti bei drebėti, kad mano gležnų kojyčių šuniukas eina per asfaltą, kurį dar prieš kelias dienas pažymėjo toks griozdas su tokias sunkiais ratais (analogija dirvone su tuo vikšriniu traktoriumi), ar geriau kaip kad ir nutiko - pirma pereiti patiems, o tuomet tegu per sankryžą važiuoja tas troleibusas, ir tuomet tie šunininkai apsiverks - mano šuniukas praeidamas taip gražiai savo letenėlėmis nupėdavo asfaltą, o dabar jo pėdučių žymes niekingai, negrįžtamai nubraukė, užvažinėja tokia didžiulė (palyginus su šuniuko ūgiu) transporto priemonė.
                              reiketu persikelti gyventi vienkiemi, kur nera tokios dilemos. Bet jei jau taip atsitiko, kad tenka rinktis, tai geriau eiti per pereja pries troleibusa, nes tie troleibusai yra tokie buki, kad jie net nesugebes uztrinti suniuko peduciu, neskaitant ju paliekamo kvapo kitiems suniukams

                              Comment


                                O jeigu tamstelę persekiotų va taip koks nors buvęs bendradarbis, klasiokas ar kaimynas, su kuriuo bendrauti nenorite - stovėtų jum po langais, prie mašinos, irgi neimtumėte į galvą ir sakytumėte, kad viskas ok?

                                Comment


                                  pasisveikinciau ir viskas butu ok, nebent pradetum ko nors klausineti ir prasineti

                                  Comment


                                    va jei nezinomas zmogus taip darytu, sunerimciau

                                    Comment


                                      Paradoksas tame, kad nors didžiąją dalį forumiečių sudaro Vilniaus gyventojai, šioje temoje diskutuojantys yra iš kitų miestų (kitas Džiugas, LiūTASSas). Bet vis tiek pasiteirausiu - ar neatrodo ciniškai, kad tarpmiestiniai autobusai iš Vilniaus, į Palangą, Nidą ir kitus kurortus iš Vilniaus išvažiuoja Gariūnų g. pro tą sankryžą, kurią pėsčiomis kerta turgaus prekybininkai ir pan.? Jie matydami didžiulį Volvo markės, įmonei "Vlasava" priklausantį autobusą susimąsto "Va mes kaip kokie varguoliai, turginiai, su maišais grūdamės per perėją į kitą kelio pusę laukti miesto transporto, kuris mus parveš į kokį niūrų sovietinį mikrorajoną (pvz. Karoliniškes), o va pro mūsų nosį prašvilpia naujutėlaitis, minkštomis sėdynėmis turistinės klasės autobusas į Palangą. O mes va neturim pinigų už ką paatostogauti prie jūros - tik prekiaujam skudurais ir aguročiais belekokiais".
                                      Ar tie turginiai kaip tik yra pasiturintys ir jų per daug gailėti nereikia? Panašiai kaip ir ūkininkai - dalis jų neatrodo labai patrauklios išvaizdos, tačiau pelnas pas juos ohohoa!

                                      Comment


                                        Jie turtingi, patikėk

                                        Comment


                                          A, nes atrodo iš Vilniaus magistralinio kelio A1 link tie tolimojo susisiekimo autobusai specialiai nukreipti pro Gariūnus, kad paerzinti juos, sukelti pavydo priepuolius, maždaug "mes čia kaip kokie kupranugariai vargstam, tampomės per gatvę ant kupros tuos maišus, o kažkam pramoga važiuoti ištiesus kojas patogiame minkštame autobuse ir paspoksoti į mūsų žemiškus turginius vargus".

                                          Jei paleisti tarpmiestinius tolimojo susisiekimo autobusus tiesiai Savanorių pr. nuo pat žiedo, kur jis prasideda, tai tuomet būtų pravažiuojama pro Vaduvos stotelę, kurioje laukia daug darbo klasės atstovų vykstančių į gamyklas V.A. Graičiūno ar Kirtimų gatvėse, bei Tomaševskio elektoratas - tuteišių tarme šnekančios bobulkos su pirkinių maišais abejose rankose į Aukštuosius Panerius, Trakų Vokę ar Grigiškes. Prieš juos irgi būtų negražu puikuotis. Beje, ta S. Povilaičio daina "Vėl, skalauja jūra krantą" galėtų būti ir Grigiškių himnu, ne vien Palangos. Na nes Grigiškės - arčiausiai Palangos esantis Vilniaus miesto mikrorajonas, visi vilniečiai, švilpdami autostrada prie jūros, po kaire palikdami prašvilpia Grigiškes.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X