Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Žiūrėkite - žmogus turi teisę į gyvybę. Bet pvz. jei dėl tam tikros retos ligos jis pradėtų augti itin nekontroliuojamai - išsipūstų iki tokio storumo, kad besiplėsdamas pirmiausia išlaužtų savo buto sienas ir pertvaras, tuomet pralaužtų visą namą, tuomet jau pradėtų stumti nuo savęs gatvėje važiuojančius automobilius, na o galiausiai savo storumu jau viršytų planetos Žemės rutulio talpą? Negi nebūtų imamasi jokių veiksmų? Aišku, čia turi būti itin reti genai, kad žmogus turėtų polinkį į tokį nekontroliuojamą augimą, kuomet savo pločiu žmogus pradeda kenkti kitiems. Ar KT nėra išaiškinęs, jog viešieji interesai yra aukštesni už asmeninius? Tokiu atveju, mūsų spec. tarnybos turėtų būti parengusios planą, kaip nudobti tokį sutvėrimą, keliantį grėsmę aplinkiniams.
    "Simpsonų" komiksų žurnale buvo toks dalykas, kaip "Milžinas Houmeris", tai jis irgi vienąryt atsistoja ant svarstyklių ir... vargeli, kokio aš dydžio? Ir jis peraugo visus pastatus, o žingsniuodamas drebindavo žemę ir šlavė visą infrastruktūrą į šalis. Tuomet jo duktė Liza davė instruktažą miesto merui: paleisti gatve vilkikus, traukiančius cisternas, ant kurių užrašyta "Alus". Ir taip ir buvo - tie aluvežiai juda, Houmeris pasilenkia juos pakelti nuo žemės, ir kaip tik ant pastato stogo įsitaisę snaiperiai jam į apatinę dalį paleidžia strėlę, pilną vaistų, neutralizuojančių tokį nekontroliuojamą augimą. Įdomu, kokie šansai, kad realybėje kokiam nors žmogui atsitiktų tokia nelaimė? Kas turėtų atlyginti visus sugriovimus? Gal pats "ligonis"? Bet juk jis dėl to nekaltas...

    Comment


      Manau žmogus neturi teisės būti ne žmogumi (nebent trečiadieniais po pietų).

      Comment


        O pagal telefono numerio skaitmenis kaip nors įmanoma pasakyti, ar tai abonentas, ar vadinamasis "kortelinis" numeris, kur perkant nereikia pateikti asmens duomenų, kad esant reikalui būtų galima identifikuoti numerio turėtoją? Kaip tik prieš dieną-dvi buvo straipsnis, kad Seime įregistruota įstatymo pataisa, kad net ir tokie numeriai įsigyjant būtų pririšami prie konkretaus žmogaus, nes dabar naudodamiesi spraga, tais "korteliniais" mėgsta naudotis pvz. įvairūs telefoniniai sukčiai.

        Comment


          Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
          O pagal telefono numerio skaitmenis kaip nors įmanoma pasakyti, ar tai abonentas, ar vadinamasis "kortelinis" numeris, kur perkant nereikia pateikti asmens duomenų, kad esant reikalui būtų galima identifikuoti numerio turėtoją? Kaip tik prieš dieną-dvi buvo straipsnis, kad Seime įregistruota įstatymo pataisa, kad net ir tokie numeriai įsigyjant būtų pririšami prie konkretaus žmogaus, nes dabar naudodamiesi spraga, tais "korteliniais" mėgsta naudotis pvz. įvairūs telefoniniai sukčiai.
          pririšinėti prie žmogaus bando nuo 2014 metų. Didelės naudos nematau, sukčiai ims korteles ant bomžų, naudosis virtualiomis ir VoIP.
          https://e-seimas.lrs.lt/rs/lasupplem...ed226d1cbceb5/

          tikslai pasakyti pagal kodą negalima, nes vyksta migracija tarp prepaid ir abonentų, bet pvz. didesnė tikimybė kad "senas" kodas 8-618 ar 8-699 bus abonento o ne prepaid.
          -

          Comment


            Parašė digital Rodyti pranešimą
            Manau žmogus neturi teisės būti ne žmogumi (nebent trečiadieniais po pietų).
            O rusiškos ideologijos šalininkas (šnekamojoje kalboje žinomas kaip "vatnikas") gali būti laikomas žmogumi? Pvz. tie reguliariai tikėtina už tai pašalinami liutass, Globalus, PoDV ar Medinis Strazdas (pastarojo išmetimas mane sukrėtė), ar tai reiškia, kad jie iš principo yra blogi žmonės kaip žmonės?

            O įdomu, visų tų institucijų, kurios gali taikyti administracinę atsakomybę, darbuotojai taip išeina, jog vežiojasi su savimi spausdintuvus, kad galėtų bet kurioje vietoje surašyti, išspausdinti ir įteikti?
            Pvz. kaip man aiškino Vaiko teisų specialistė, jie kviečia atvykti asmenį protokolo surašymui. Bet ar labai daug rasi tokį ultrasąžiningų, kurie nuolankiai atvyks, iš anksto žinodami, kas jiems bus? Juokingiausiai tai atrodo keleivių kontrolės autobusiukuose ant staliuko matomas visas šūsnis popieriaus, paruošto negailestingai bausti per neapdairumą be bilieto važiavusius. Visokios Genės K., Ciementai Bobrowicziai...

            Comment


              O kas gerai išmano fiziką/eletrotechniką, gal gali atsakyti - ar Aleksio buvo teisus, teigdamas, kad prie mašinos sparno pridėjus ir paleidus elektrošokerį, galima užtildyti jo be priežasties suveikusią signalizaciją?

              Comment


                O kaip ten yra su tais praėjimais pro tuos kampus? Na turiu omeny kaimo vietovėse, kur yra dirbama žemė, ir tu kur nors žygiuodamas nori sutrumpinti kelią teisia linija, kad nevaikščioti ratais-kvadratais, tai būna, biški nukerti kampą per lauką, kuriame jau suarta žemė, arba auga pieva, kuri tuoj bus purškiama, o tada - lėkščiuojama. Tai jei tą lauką dirbantis ūkininkas jį jau sudirbo (arba sudirbs) naudodamas vikšrinį traktorių, tai aš nėra taip, kad žygiuodamas per tą lauką tu pagalvoji, kad jei ant manęs užvažiuotų tas galingas traktorius man per kojas ar kažkaip panašiai. Kai ir čia kažkados važiavau Antakalnio g., tai irgi, mūsų troleibusui dega raudona, o per perėja eina kažkokia porelė ir vedasi šuniuką - tokį mažą, kaip pelytė. Tuomet jie perėjo ir dabar jau ši griozdiška transporto priemonė veikia per tą perėją. Kaip daryti geriau tų šuniuko mylėtojų pusės iš - ar leisti pirma pravažiuoti tokiam griozdui, tačiau eiti per perėja po jo ir šiurpti bei drebėti, kad mano gležnų kojyčių šuniukas eina per asfaltą, kurį dar prieš kelias dienas pažymėjo toks griozdas su tokias sunkiais ratais (analogija dirvone su tuo vikšriniu traktoriumi), ar geriau kaip kad ir nutiko - pirma pereiti patiems, o tuomet tegu per sankryžą važiuoja tas troleibusas, ir tuomet tie šunininkai apsiverks - mano šuniukas praeidamas taip gražiai savo letenėlėmis nupėdavo asfaltą, o dabar jo pėdučių žymes niekingai, negrįžtamai nubraukė, užvažinėja tokia didžiulė (palyginus su šuniuko ūgiu) transporto priemonė.

                Comment


                  O iš serijos "ar galime naudoti daiktą, jei jį atvežęs vairuotojas toje firmoje jau nebedirba", dar noriu paklausti "Ką daryti, jei sužinojau, kad mane kažkada nors kartą gyvenime vežęs viešojo transporto vairuotojas išėjo iš darbo, tai ar aš galiu toliau gyventi, ar man reikia kažkaip "atsivažinėti atgal"?
                  Lygiai taip pat, kažkuomet vieno autobuso vairuotojo, su kuriuo bendrauju iki šiol, esu paklausęs "Ar manote, kad iš visų jūsų per ~4 darbo metus pervežtų keleivių yra šiuo metu jau numirusių?", jis nedvejodamas atsakė "Tai aišku yra!". Tuomet man natūraliai kyla klausimas "O kodėl vairuotojas nebuvo pakviestas į laidotuves?"

                  Comment


                    Kodėl šįryt sapnavau, kad važiuodamas senu "Škoda" markės troleibusu Laisvės pr., tarp stotelių "Čiobiškio" bei "Rygos", savo el. pašte pamačiau 2 laiškus - vienos siuntėjas - Administracinių nusižengimų registras, o kitas berods Mano VMI, kur parašyta, kad man skiriamas 2 eurų įspėjimas ar kažkas tokio nežemiško? Tipo ne kaip bauda, bet kaip įspėjimas, kad jei toliau užsiimsiu kažkokiais veiksmais, tada jau teks sumokėti tuos 2 eurus. Bet pagal šiuolaikinį ANK, bauda negali būti mažesnė kaip 5 eurai (čia kai minimali yra 10, tai nusižengus pirmąkart galima mokėti pusę minimalios). Greičiausiai sapnas susijęs su šiomis dienomis mane krečiančiais įvykiais, apie kuriuos nelabai noriu pasakoti viešai. Jei kam įdomu, rašykite AŽ, nors neabejoju, kad sulauksiu lygiai 0:0 laiškų. Vadinasi, net Artūras Zuokas už mane populiaresnis. Nors skirtingai nei jis, aš nesu pagarsėjęs korupcinio pobūdžio abonentine veikla.

                    Comment


                      Kaip juokinga prisiminus (tiesa, nežinau ar yra videeo, ar tik citata), kur profesorius Vytautas Landsbergis pasisakė apie ŽPP (Žygį Pimpačkiuką Pavilionį), maždaug: Tas Pavilionis, ar jis supranta, ką jis šneka???
                      Nu niekaip nesuprantu, kuo jis nusikalto. Jis toks kaip aš, bet aš tikrai ne jo giminaitis. Net kai liū tass bando teigti, kad aš jo nesantuokinis vaikas. O kaip reikia vertinti persekiojimą kaip reiškinį, kaip nusikaltimą? Ar galima ieškoti jam kokių nors pateisinimų? Aš pats esu sugalvojęs tokį teiginį, jog tai jausmas/veiksmas, kylantis iš giliausių sielos troškimų. Esu net sukūręs eilėraštuką apie jį. Mano galva, persekiojamas žmogus turėtų kaip tik jaustis pagerbtas, maždaug "aš kažkieno mintyse pasiekiau tokį įdomumą, kad mane specialiai stebi, laukia ir pan.". Aišku, jei viskas krypsta link turto niokojimo, smurto, tai tokius tikrai reikia bausti taip, kad maža nepasirodytų.

                      Comment


                        Žinote, kokią dar pavardę galima pašokti pagal NANANANANANANA muzikėlę, apart Dariaus Mickaus? Ogi Sabaliauskas! Išgirdus šią pavardę tikrai norisi atsistoti ir suglaudus kojas, kilnojant kulnus, bet neatkeliant kojos pirštų, mindžikuoti, mosikuoti rankomis ir rėkti.
                        Taip pat turiu pastbėjimų su pavardėmis, pvz. su pavardės galūne -inskas žmonės būna geri, bet gali būti ir priekabūs, -iūnas - kerštingi, -a (pvz. Rimša Vaitiekus) - labai geri, bet sunku juos pagauti ir įteikti jiems lauktuvių, ir kada bus atbanintas liūtasss?
                        O kaip yra su valstybinėmis teisėsaugos institucijomis? Tipo tu patyręs kažkokią neteisybę imi ir kreipiesi? O galima nesikreipti, pvz. tave apvogė, bet nededi vilčių, kad vagišius lapinas bus pagautas? Tiesiog tavo asmeninis reikalas? Kaip ir su psichologine pagalba - jauti stogelį bevažiuojant - skambini dienos stacionarui. Bet nenori - nesikreipi, ane? Taip sakant, laisvi, su nauju įkvėpimu ir kažkiek, bebaimio dvasia? Apie kurį narį galėtume pasakyti, pašokti tokį šokį, skirtingai nei nuo mickų ir sabaliauskų, čia kaip tik prispaudus kulną prie žemės, bet atkėlinėjant priekinę pėdos dalį reikia sakyti, kad "visur ir visada jis atvyksta, atvyksta!"? O kaip tapti kokiu nors ministru, premjeru ar prezidentu? Yra kokie nors darbo skelbimai, ar reikia stoti į politinę partiją, užsirekomenduoti ir tuomet prasidės kilimas karjeros laiptais? Ir ar per VMI nereikia deklaruoti, jei gyvenime nesu niekur gavęs pajamų? Ir reiktų rašyti ne Laisvės partija, bet La!svės partija, kaip kad yra jų logotipe. Beje, kaip ten su Rusnės Vasiliauskaitės kuriama jėga "Antroji Lietuva"? Nesurinko narių? Prieš ką ir už ką jie kovos? Vakcinas?

                        Comment



                          Gal kas žinote, kaip tiksliai vadinasi kažkokia nežinomo autoriaus daina, kurią atlieka moteris ir ten yra tokie žodžiai kaip "Vaikai, baikite trepsėt, aš tiesiog noriu pailsėt" ir fone girdisi kaukšėjimas batais?
                          Ir ar galite kas nors pasakyti, ar Vilniuje kur nors yra trasa, kur būtų galima pravažiuoti kilpą su tokiu mini dviratuku, kurio dydis - kaip žmogaus delno? Prisegu nuorodą: https://www.youtube.com/watch?v=YwMd9l7k09Y

                          Comment


                            Kai dar nematydavau užrašo, o tik per televiziją girdėdavau trupės pavadinimą, man pasigirdo kaip kažkoks "sirk dusuliai", kas reikštų kažką panašaus į "Susirk, uždusk ir numirk!". Beje, nesuprantu kas gali eiti į pasirodymą, kuris vyksta Avia Solutions Group arenoje. Žinant jos vado ryšius jai, blogąja prasme, labiau tiktų pavadinimas " Avia Jevgenij Prigožin Solutions group" arena.
                            Beje, o yra toks žodis, kaip "sūrikas" ar čia bus dar vienas mano naujadaras? Ne, aš nepainioju su Šūriku iš to filmo, taip pat su kažkokiu cheminiu terminu "surikas", bet būtent sūrikas - aš taip vadinu karštą vasaros dieną traktoriumi dirbantį jauną ūkininką, kuris išsirengęs viršutinius drabužių sluoksnius, t.y. plikas ir mūvi tik šortus. Kitas, kaip žinote, mano naujadaras - tai dunkebalis, kas reiškia suglamžytų ir į vieną krūvą surinktų, neleistinose vietose pritvirtintų skelbimų krūva.

                            Comment


                              O, liutass atbanintas? Čia gal dėl to, kad vakar paklausiau? Tai kai jūs prieš kelis mėnesius man tarėte "Sveikas sugrįžęs", tai aš dabar tamstai tariu tą patį. Na o dabar pirmyn atsakinėti į visas iš eilės mano žinutes!

                              Comment


                                labas labas Ir man pasirode, kad buvau paleistas anksciau laiko. Bet gal tik pasirode.

                                I visus tavo klausimus uz praejusi menesi ar du tikrai nesugebesiu atsakyti. Tu gal po truputi pacius aktualiausius klausimus pateik is naujo, o as pabandysiu atsakyti kiek sugebesiu.

                                O cia toks pamastymui: jeigu zmogaus kuna sudaro apie 70 procentu vanduo, tai kai jis maudosi ezere ar kitame vandens telkinyje, tai toje zmogaus saveikoje su vandens telkiniu tos kitos zmogaus materijos lieka tik 30. Taip iseina, kad i iki maudymosi buna 100% zmogaus, vandeny 30%, o islipus is vandens vel 100%.

                                Comment


                                  Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                  labas labas Ir man pasirode, kad buvau paleistas anksciau laiko. Bet gal tik pasirode.

                                  I visus tavo klausimus uz praejusi menesi ar du tikrai nesugebesiu atsakyti. Tu gal po truputi pacius aktualiausius klausimus pateik is naujo, o as pabandysiu atsakyti kiek sugebesiu.

                                  O cia toks pamastymui: jeigu zmogaus kuna sudaro apie 70 procentu vanduo, tai kai jis maudosi ezere ar kitame vandens telkinyje, tai toje zmogaus saveikoje su vandens telkiniu tos kitos zmogaus materijos lieka tik 30. Taip iseina, kad i iki maudymosi buna 100% zmogaus, vandeny 30%, o islipus is vandens vel 100%.
                                  Tai dabar stenkitės elgtis taip, jog nebūtumėte išpašolvoninamas iš forumo? Gal prisimenate dėl ko? Sukūriau trumpą miniatiūrą, kuri padės tai prisiminti:

                                  liutaiiii - nori šiam forume
                                  išlikti - tereik dalykų kelių paprastų laikytis
                                  uzbekistane kad ten "kažkas vyksta" (video kažkokie vyrai bėgioja laukais - nuo šito dėjimo susilaikyk, nes tai skleidimas propagandos)
                                  tas pats ir su dar vienu dalyku
                                  apie kurį net išsižioti bijau - musėt ir pats baną gausiu
                                  solovjovų jokių ten nekelk, ką jie šneka, nereikia! - ir
                                  staliningradu kad pervadino Volgogradą - nu gal galima be šito apsieiti? Kam kelti šitą mėšlą?

                                  Comment


                                    neblogai Bandysiu prisilaikyti siu patarimu.

                                    Comment


                                      O kaip jus pašalina už propagandos įkėlimą, tai prierašas prie pražangos būna korektiškas, ar maždaug "pūsk vatnike gan*one n*"?
                                      Ką reiškia tas žodis po slapyvardžiu "Finita"? Kodėl įsidėjęs "Šauksmą"? Bijote susinaikinimo?

                                      Comment


                                        Paraso, mazdaug "pranesimas ne i tema" ar panasiai. Apie ta putima nieko nerase niekada. Ir vatniku niekada neisvadino.

                                        Sauksmas paveiksla maciau Oslo galerijoje kelis kartus, tada, kaip jaunuoliui man padare nemaza ispudi. Dabartines pasaulio realijose jis man iskilo is atminties kaip koks jausmas, kad Finita bus anksciau, negu planuota. Finita - italiskai pabaiga.

                                        Comment


                                          o tu geriau parasyk i ka ten isivelei, kad naktimis sapnuoji kosmarus apie VMI laiskus su ispejimais?

                                          Comment

                                          Working...
                                          X