Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Kristupas0220
    replied
    O iš kur asmeniškai pažįstate Romą? Kodėl taip nelabai jį mėgstate? Jis fotografu dirba?

Komentuoti:

• digital
    replied
    Ta pati situacija, kaip ir kodėl Eidvis nelabai užsuka.

Komentuoti:

• Kristupas0220
    replied
    Bandžiau googlinti kas tas VLR, kadangi jo klonas vadinosi Vyt.Jan, tai galvoju gal koks Vytautas Jankovičius bus, bet nieko neaptikau. Kaip suprantu, esmė tokia, kad latviai atsilieka nuo geležinkelio klojimo programos, o jis juos garbina taip, lyg jie viską daro gerai ir netgi yra pranašesni už mus? Įdomu, kokia istorija slepiasi po jo tapatybe... Kodėl ji neužsuko į mano temą.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Tai visada gi galima nueiti į biblioteką ir paskaityti, užuomina tik tokia.

Komentuoti:

• Kristupas0220
    replied
    Neturėjau namuose to leidimo laikraščio. Nebent gal buvo pas kažką iš namiškių, bet man jo nerodė. Jei čia užuomina apie tai, kad toks laikraštis pas mus namie turėtų būti, nes tėvai jį saugo atminčiai apie tai, kas vyko šalyje tą dieną kai aš gimiau, tai mano gimimo diena 11 dieną, bet ne liepos mėnesio.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    Dėl avarijos - neįsivaizduoju apie kelintus metus kalbama ir kokia tai avarija. Jei apie ją rašyta tik laikraščiuose tai tokios informacijos neturiu.
    Taip, tik. O kodėl neturite?
    https://foto.terpe.lt/inkelti/201406...traipsnis1.jpg
    https://foto.terpe.lt/inkelti/201406...traipsnis2.jpg
    https://foto.terpe.lt/inkelti/201406...traipsnis3.jpg
    Paskutinis taisė digital; 2026.02.14, 01:45.

Komentuoti:

• Kristupas0220
    replied
    Dėl avarijos - neįsivaizduoju apie kelintus metus kalbama ir kokia tai avarija. Jei apie ją rašyta tik laikraščiuose tai tokios informacijos neturiu.

Liūūzė sakė, kad anas dar pacukas turėtų būti, tai vat ir svarstau, gal 1996?. Bet liutass tai ne Marcelijus? Ir kodėl taip nesvetingai atsisveikinote su DJ+?
    Attached Files

Komentuoti:

• digital
    replied
    O jūs kadangi toks visko žinovas, ar skaitėte, kaip mano mama buvo pakliuvus Jugoslavijoj į avariją, kur nemažai menininkų nupjovė galvas?

Komentuoti:

• digital
    replied
    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    Man įdomiau, kelintų metų jis gimimo. Jei žiurkės metais, tai svyruoja tarp 1972, 1984 bei 1996.
    Manau visais tais trim ir gimęs.

Komentuoti:

• Kristupas0220
    replied
    Bet labiausiai aš kasdien skelbiu gedulą dėl DJ+ pašalinimo. Man įdomu, kaip jis kuriasi namų židinio jaukumą po to, kai pačiu gražiausiu metų laiku buvo pašalintas visam laikui. Už ką? Už tai, kad teatrališkai pareikalavo 2 savaičių išbaninimo, tai specialiai išdichlofosinote ji amžiams? Juk dar kūriau jo lūpomis skimbčiojantį eilėraštį, kuriame yra užuomina į jo avatarą

"...
    mano ausinės ir pliusiukas
    Forumo istorijos šiukšlyne pasidėjo
    "

Komentuoti:

• Kristupas0220
    replied
    Irgi būtų gerai, atsimenu kaip 2022 m. vasarą Trydenis ten parašė 10 išsišokančių, bet teisingų pastebėjimų apie tranzito ribojimus. Man įdomiau, kelintų metų jis gimimo. Jei žiurkės metais, tai svyruoja tarp 1972, 1984 bei 1996.

Komentuoti:

• digital
    replied
    O rat nereikia?

Komentuoti:

• Kristupas0220
    replied
    Geriau jūs Lūzei išsiuskite "maliavą" (slengas pataisos namų, tardymo izoliatoriaus) el. paštu, kad jo bano laikas jau praėjo. Matyt dar neatsigavo. Gi moderatoriai mato su kokiu adresu jis registravosi į forumą, tai panašu jog žinote, jog jis joks ne Marcelijus. Arba pasakykite privačiai, pagooglinsiu, gal kur nors internete bus jo jaunystės laikų nuotrauka.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Galimai. Nors galim prikelti, jei labai reikia. Tik greičiausiai neilgam.

Komentuoti:

• Kristupas0220
    replied
    Ir kas tada? Kažkam pranešti? Va visokie geležinkelininkai šapošnikovai tai jau visam laikui išmesti, daugiau nebeprisikels?

Komentuoti:

• digital
    replied
    Paklausk kada.

Komentuoti:

• Kristupas0220
    replied
    Galbūt, nežinau, čia mamos reikia klausti. Aš net drabužių sau gyvenime nesu pirkęs, o jei persitempiu į namus kokius po krūmu paslėptus džinsus, iškart susilaukiu klausimų, o šituose namuose įsinešti kažkokį stambesnį daiktą ir likti nepastebėtam beveik nėra šansų.

Komentuoti:

• digital
    replied
    O Wordas legalus?

Komentuoti:

• Kristupas0220
    replied
    Bet jis tik šitos temos ir vertas pagal tai, kokio ilgumo tekstus atpila. Tuoj kai užpilčiau jį čia testukais, visai gerai pakaitalas vietoje neaišku kur paslėpto Marcelijaus. Jau nuo praeito jo pašalinimo Word dokumente prikepiau krūvą klausimų, testų, dabar tik sulaukti kada anas grįš ir ši tema per savaitę-dvi šaus iki 500 puslapių, o tuomet galėsime užtraukti "Polka spyri dūri kupra stati, susirytus kap gyvati". Todėl, kad to vairuotojo, kurį praminiau Spyriu-Dūriu, jo autobusas 2016-2017 m. sezone dirbant 25 maršrutu Pr, Tr, Pn., bei 8-u An. ir Kt, garažinis numeris buvo 500.

Mano postai - tai mixas iš politikos, viešojo transporto, laukiančių Didžiasalio baisumų, krepšinio, keistų praeities nuotykių mokykloje ir savo išrastų terminų vartojimo platinimas. O Eidvis tai kaip tik vaizduoja labai protingą, nežinau kame mūsų panašumas.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Galimai ne lygis jam čia.

Komentuoti:

Working...
X