Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • Kristupas0220
    replied
    Vis šnekama tik apie tautos didvyrius. O didmoterę aš žinau tik vieną - tai 2008 m. birželio 30 d. už važiavimą be bilieto kažkokiam keleiviui baudos kvitą pelnytai įteikusi kontrolierė Tecia Siliuk. O visa kita man neįdomu.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Žiūrėkite: Lietuvoje prezidentas, Seimo nariai ir kiti politikieriai, kuriems pradedant eiti pareigas privaloma duoti priesaiką, jie sako priesaikos tekstą padėję ranką, jei neklystu, ant Konstitucijos. JAV, matyt todėl, kad jie kur kas religingesnė nacija, prezidentas prisiekia padėjęs savo ranką ant Biblijos. O ant ko, pagal visą šitą logiką tuomet, padėjusi savo koją, prieš tapdama troleibuso vairuotoja, darbuotojos priesaiką davė ponia Bibluja? Jei kas neatsimenate, tai čia tokia vairuotoja, kuri savo apranga-išvaizda man pasirodė labai panaši į mano pirmosios mokyklos bibliotekininkę - ji mus su močiute parvežė namo iš Vingio parko nuo stotelės "Gerosios Vilties" iki "Rygos" vieną 2007 m. vasaros dieną, kai dirbo 11 maršruto troleibusu, kurio garažinis numeris buvo 1543. Fotogalerijoje radau nuotrauką, kuri yra arčiausiai to laikmečio, man rodos tuomet šis troleibusas buvo jau be reklamos.
    http://phototrans.eu/14,364047,0,__k...Tr02_1543.html

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Šio B.Sivickajos-Byckės nutarimo esmė - šachas ir matas jūsų protokolui! Fak jū Kristupas0220! Norėjau parodyti, kad protokolus surašantys pareigūnai, priimdami sprendimus kažką nuvirkdyti irgi klysta, kaip vėliau būna įrodoma - kad jie bausdami žmogų vis dėl to buvo neteisūs - trūko kažkokių įrodymų, aiškumo dėl kaltės ir t.t. Tiesa, tą kontrolieriaus paskirtą nuobaudą dažniausiai panaikina jau teismas. O institucija, kurios tarnautojas sudaužė širdį pažeidėjui (t.y. surašė protokolą), jie laiko save teisiais ir patys nuobaudos įprastai nepanaikina, t.y. iš paskutiniųjų nori laikytis, kad jų pareigūnas pelnytai nubaudė žmogelį. Tuomet, jie palikti nutarimo nepakeisto nebeturi teisės - privalo išsiųsti skundą teismui, kuris neretai būna palankus nusižengėliui.

    Komentuoti:


  • Briedis
    replied
    Ar bus apskųstas gyventojų sąmoningumo lygio kėlėjos Boženos Sivickajos-Byckės nutarimas? Kas jį apskųs - administracinio nusižengimo protokolą surašęs aplinkos apsauginis-parkingo policininkas Kristupas Pučinskas, nusižengimo faktą liudijęs digital, o gal autobusų kontrolierė?

    Su nekantrumu lauksime istorijos tęsinio.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    DNSB „Žalgirio namai“
    ADMINISTRACINIŲ NUSIŽENGIMŲ BYLŲ NAGRINĖJIMO SKYRIUS

    NUTRARIMAS
    DĖL ADMINISTRACINIO NUSIŽENGIMO
    2024 02 14 d., ROIK Nr. 24241100378

    Vilnius

    Aš, daugiabučių namų savininkų bendrijos (toliau - DNSB) „Žalgirio namai“ tarpkaimyninių ir kitų ginčų sprendimo mediatorė, gyventojų sąmoningumo lygio kėlėja triukšmo ir teisingo automobilių parkavimo klausimais Božena Sivickaja-Byckė, vadovaudamasi ANK 616 straipsniu, nedalyvaujant administracinėn atsakomybėn traukiamam asmeniui, išnagrinėjusi Tomo Liutso, gim ~1963 m. nusižengimą,

    Nustačiau:

    T. Liutsui surašytas administracinio nusižengimo protokolas už tai, kad jis 2023 m. lapkričio 6 d., 14:18 val. interneto forume parašė žinutę, už kurią gavo pašalinimą ir taip sutrukdė jo pažįstamam forumiečiui Kristupui Pučinskui norimu metu jį apklausti, suorganizuoti jam jo pažinimo kvalifikacijos atestato egzamino laikymą. Atsakomybė už tai numatyta Administracinių nusižengimų kodekso (toliau - ANK) 505 str. 1 d.

    T. Liutsui surašytas administracinio nusižengimo protokolas už tai, kad jis parašė žinutę, už kurią buvo ištremtas iš forumo trims mėnesiams, o grįžęs iš pašalinimo nereagavo į Kristupo bandymus kontaktuoti, kad suorganizuoti jam jo pažinimo egzaminą. Iš ankstesnių žinučių susirašinėjimo forume, galime daryti įžvalgą, kad Tomas Liutsas lapkričio 6 d., kuomet buvo paskutinė jo diskusinės būklės forume diena iki pašalinimo, jis dar nebuvo informuotas, kurią tiksliai dieną (šiuo atveju daroma prielaida, kad egzaminas būtų buvęs laikomas gruodžio 10 d.), jam bus suorganizuotas Kristupo pažinimo egzamino laikymas, todėl T. Liutsas, nors ir buvo informuotas apie artėjantį preliminarų egzaminą, nežinodamas tikslios jo datos, nebuvo pakankamai suinteresuotas būti atsargesniu rašant pranešimus, už kuriuos galima susilaukti pašalinimo.
    ANK 19 str. (Pateisinama ūkinė ar profesinė rizika) 1 dalis numato atleidimą nuo atsakomybės, jei veiksmai, dėl kurių atsiranda šiame kodekse numatytų padarinių, bet jie atlikti pateisinama profesine ar ūkine rizika visuomenei naudingai tikslui. Konkrečiu atveju, Tomas Liutsas (foruminis slapyvardis - @liutass) parašė žinutę apie savaip suvokiamą šiųdienę geopolitinę situaciją pasaulyje, siekdamas ne gąsdinti, bet kaip jis pats sako - „informuoti, pasidalinti apie baisius dalykus, kurie sprendžiami tyliai, bet rezultatas bus matomas“.
    Vadovaujantis principu in dubio pro reo, pagal kurį visos abejonės ir neaiškumai, kurie negali būti pašalinti, aiškintini traukiamo administracinėn atsakomybėn asmens naudai, todėl vadovaudamasi ANK 591 str. 1 d. (Aplinkybės, dėl kurių administracinio nusižengimo teisena negalima) ir 19 straipsniais, nutariau: administracinio nusižengimo byloje ROIK Nr. 24241100378 surašytą protokolą panaikinti ir bylos teiseną nutraukti.


    Gyventojų sąmoningumo lygio kėlėja Božena Sivickaja-Byckė

    Šis nutarimas per dvidešimt dienų nuo jo priėmimo dienos gali būti apskųstas Kauno miesto apylinkės teismui. Skundas paduodamas apylinkės teismui per instituciją, kuri priėmė nutarimą administracinio nusižengimo byloje.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    ROIK:24241100378
    DNSB „Žalgirio namai“
    ADMINISTRACINIO NUSIŽENGIMO PROTOKOLAS
    2024 m. vasario 11 d., 19:30 val., nr UAB-ŽN-ANR-P001, 2024 m.,
    Vilnius
    Asmens, surašiusio administracinio nusižengimo protokolą, duomenys KRISTUPAS PUČINSKAS, aplinkos apsauginis-parkingo policininkas, DAUGIABUČIŲ NAMŲ SAVININKŲ BENDRIJA „ŽALGIRIO NAMAI“

    DUOMENYS APIE ADMINISTRACINĖN ATSAKOMYBĖN TRAUKIAMĄ ASMENĮ (TOLIAU - ASMUO) Vardas ir pavardė
    TOMAS LIUTSAS

    Gimimo data, pilietybė ~1963 m., Kaunas (Šančiai), Lietuva
    Gyvenamosios vietos adresas Duomenys iš gyventojų registro negauti
    Kontaktiniai duomenys (telefono Nr., elektroninio pašto ar kitų elektroninių ryšių priemonių adresas) Interneto forumas Miestai.net - liutass
    Asmens dokumento pavadinimas, numeris, jį išdavusios valstybės pavadinimas (DĖMESIO - šio asmens asmens dokumento galiojimas pasibaigęs - maloniai prašytume informuoti apie šį pilietį Migracijos departamentą dėl atsakomybės pagal ANK 528 straipsnį, taikymo)

    DUOMENYS APIE ADMINISTRACINĮ NUSIŽENGIMĄ, JO KVALIFIKAVIMĄ

    Administracinio nusižengimo padarymo vieta (adresas ir/ar koordinatės), data, laikas

    Kauno m. sav., Kaunas, 2023 m. lapkričio 6 d., 14:18 val.

    Nusižengimo esmė ir numatytos aplinkybės Asmuo 2023 m. lapkričio 6 d., 14:18 val. internetiniame forume parašė žinutę, už kurią vėliau buvo pašalintas, o grįžęs iš pašalinimo nereagavo į mano žinutes ir taip sutrukdė man jį apklausti norimu metu (suorganizuoti jam) manęs pažinimo „kvalifikacijos atestato“ egzamino laikymą.

    Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso (toliau - ANK) straipsnis, dalis 505 1 d.

    Nusižengimo faktą liudija digital

    Už nusižengimą numatytą ANK 505 straipsnio 1 d. Nustatyta: bauda nuo 80 iki 780 EUR

    Bylos nagrinėjimo data 2024 02 14 Laikas 16val. 00 min.

    Vieta Oršos g. 7 (Vilnius) lauke prie vartų. Informacija teikiama el. paštu olga.zalgirionamai.rozova@gmail.com


    Pastaba: nesant nurodytos mokėtinos baudos sumos, byla bus nagrinėjama aukščiau nurodytoje vietoje ir laiku. Neatvykus priimamas nutarimas skirti nuobaudą nedalyvaujant pažeidėjui.

    Prie protokolo pridedami įrodymai:

    1. Nuotrauka žinutės, už kurią, tikėtina, buvo pašalintas


    Attached Files

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Parašė liutass Rodyti pranešimą

    jei labai nori, tai gali cia atsiskaityti
    A, Ą nosinė, Bė, Cė, Čė, Dė, E, Ę nosinė, Ė, eF, Gie, Haš, Jot, Ka, eL, eM, eN, O, Pė, eR, eS, eŠ, Tė, U, Ų nosinė, Ū ilgoji, Vė, Zė, Žė.

    Ups. Praleidau I, Į nosinę ir Y ilgąją.

    P.S. primenu, kad pareiškus norą laikyti mano pažinimo kvalifikacijos atestato egzamino laikymą po protokolo, klausimų skaičius padvigubės, o tai - ne Jūsų naudai.
    Paskutinis taisė Kristupas0220; 2024.02.10, 01:53.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Koks daktarėlis? Gal prieštaringai vertinamas senasnamas ? Žiūrint, kokioje temoje tas pranešimas buvo. Man įdomi liutass nuomonė apie keleivių kontrolierę Tecią Siliuk, kurią aš taip nepaliaujamai išpopuliarinau forume. Juolab, kad vieną pranešimą apie Trumpą šiandien vis tik išstenėjo, tai gal dar nėra iki galo miręs?

    Komentuoti:


  • digital
    replied
    Manau, kad taip, nes gerti jau nebegali, kaip jam ir rašė kad taip bus prieš 10 metų vienas gydytojėlis čia forume (beje, gal galėtum surasti tą pranešimą?).

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Tai panašu, kad ne tik nenori, bet ir nenori pakomentuoti kitų mano minčių. Kai kurias jų ne tik užrašiau, bet ir pats spėjau atsakyti, nesulaukęs, kol jis grįš iš pašalinimo, pvz. kodėl norėdavosi negirdėti, kai biologijos mokytoja sakydavo "turgorinis slėgis". Pasirodo gi todėl, kad "turgorinis" man skamba panašiai kaip "turgus", o juk žinomiausias Vilniaus turgus yra Gariūnai, o Gariūnuose aš 2017 metais mėgdavau išlipinėti iš tarpmiestinių autobusų kaip vadinamoje netarifinėje stotelėje pakeliui į stotį ir į miesto autobusus, vežančius link mano namų, persėsti tenai. Tai man tuomet kildavo tokios negeros mintys, kad užuot gastroliavęs po Lietuvą, dabar vėl 9 mėnesius turėsiu sėdėti pamokose.
    Bet yra ir tai, ko reiktų klausti eigoje, tarkime, kaip jis šifruotų tokias numerių kombinacijas kaip DFL, JMD ar MEO.
    Galų gale, ar liutass yra realus asmuo, ar tik personažas? Jei realus, ar jis savo namuose (ne gatvėje kur gyvena) retkarčiais užsikaičia arbatos, įsijungęs termosėlį?

    Komentuoti:


  • digital
    replied
    Tai kad matyt nenori jis tos garbės?

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    O gal jo paskyrą užvaldė kažkas svetimas? Nes jo elgesys tikrai pasidarė keistas - pirmą dieną sugrįžimo jis prisijungė gal 10 kartų, bet nieko nerašė net kai jį taginau ar siunčiau asmenines žinutes, tada porą dienų išvis buvo komoje, šiandien parašė pirmąjį pranešimą. Sakau, reiktų jam uždrausti rašyti geo-politinėse temoje skleidžiant paniką, paliekant jį tik čia - kaip sakė AšNeRobotas - užrakinti Kristupo temoje. Ir kaip žadėjau, turėtų sulaukti protokolo jis, jei neatsilieps, nes norėjau surengti jam manęs pažinimo egzaminą, kurį išlaikęs jis gautų geriausio mano gyvenimo žinovo titulą (Atestatą).

    Komentuoti:


  • digital
    replied
    Ne, tikrai nenorime su juo susisiekti.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Tai aišku ne, kitais kanalais su juo ryšių nepalaikau, užtat ir laukiu jo pasirodymo čia. Bet tvarkytojai gi mato, koks el. paštas buvo naudotas registruojantis į forumą pirmą kartą - galėtumėte per ten pabandyti su juo susisiekti, jei aišku, atrašys. O norite ištremti jį amžiams? Jį šalindavote už karo baimės skleidimą ar už propagandinių šaltinių citavimą?

    Komentuoti:


  • digital
    replied
    Kaip suprantu, nežinote?

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    Gal žinote, kas nutiko prelegentui?
    Vot tikrai, vot tikrai!
    Ir man įdomu labai, kodėl
    Juk prisijungęs pirmą dieną po atgaivinimo
    Kelis kartus net buvo.
    Tik paskui apmyro
    O jei pašalyts n`būtų buvęs lapkričio šešto
    Būtų galėjęs diskutuot nuosekliai
    Toliau!

    Komentuoti:


  • PoDV
    replied
    Parašė RokasLT Rodyti pranešimą

    Matyt infarktą gavo dėl nepakeliamo egzistavimo LT.
    Pagal skyscrapercity.com forumo formatą galėtų būti mygtukas "Helpful ✓", aceit naudinga info arba tiesiog "Ačiū už info".

    Taigi su šiuo pranešimu spaudžiu mygtuką "Helpful ✓", bet mygtuką "patinka" tokia tema sunku būtų paspaust.
    Paskutinis taisė PoDV; 2024.02.08, 23:51.

    Komentuoti:


  • RokasLT
    replied
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    Gal žinote, kas nutiko prelegentui?
    Matyt infarktą gavo dėl nepakeliamo egzistavimo LT.

    Komentuoti:


  • digital
    replied
    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    Vrūūūūm, vrūūūūūm, vrūūūūūm! Papadžiulaa, papapapapapapapa-Mandžulaaaaa! liutass - budinu aš jus iš deathly sleeep`o.
    Gal žinote, kas nutiko prelegentui?

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    O ten kur yra tie lošimai, tai vienas iš jo būdų yra toks besisukantis durnas spalvotas įrenginys su per vidurį esančia piramidėle, bokšteliu ar pan. Kas tai per agregatas ir kam jis skirtas? Kaip ašis? To įrenginio plokštuma išdabinta visokiomis spalvomis, pagrinde - žalia ir raudona. Ką jos ten reiškia, ar į ta įrenginį reikia kažką mesti ir pačiam jį įsukti ar jis pats įsisuka? Ten gal dar kažkokie du durni ratai, besisukantys į priešingas puses ar kaip? Nu tikriausiai suprantate, apie kokį "ratą" aš kalbu? Nu kur buvo fotošopas, kur to stepukonio galva ir stadiono vietoje įklijuotas tas apvalus įrenginys.

    Komentuoti:

Working...
X