Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • Kristupas0220
    replied
    Je suis Valius Ąžuolas.

    Kas yra "Utijelai"? Ne, tai ne utėlės. Taip man pasigirdo vienas žodis iš grupės ŽAS dainos "Močiučių Palanga". ten jie vienoje dainos vietoje užrepavo kažką panašaus į "..nugaras nusvilę, nuo utijelų pakilę, einame į miestą pliažu nenusivylę..."

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Ten kai Strazdas Medinis iš po pašalinimo sugrįš, norėčiau išgirsti, ką jis pakomentuos į apie tai, kad kaip pats sakė, protokolus surašantys pareigūnai į jį įeina "ne per naršyklę, o per tam skirtą programą". Iš to, ką randu viešai, yra 3 būdai, kur rašoma, kaip patenkama į ANR (nuotraukon tilpo 2), tačiau ten yra parašyta, kad ANR pasiekiamas per nuorodą atpr.vrm.lt.
    Tai taip išeina, kad kone svarbiausias valstybės ginklas prieš piliečius (platforma, per kurią baudomis virkdomi tautiečiai) yra ant tiek nerimtas, kad į jį patenkama per tą pačią interneto naršyklę, tačiau man suvedus jo adresą į paieškos laukelį, kažkokiu mistiniu būdu jis apsaugotas, kad man jo neatidaro? Kažkokie SĮSP kontrolieriai su nuo rūkymo pageltusiais pirštais prieigą prie jo turi, o aš - nė karto gyvenime jokioje užsienio šalyje nebuvęs, int. santykių neturėjęs, draugų neturintis, ąžuoliniu medaliu gimnaziją baigęs, tačiau labai draugiškas žmogus - prie jo prieiti ir nubausti triukšmaujančio ar ne vietoje automobilį parkuojančio kaimyno kažkodėl negaliu? Wtf? Taip išeina, Medinis Strazdas melavo, kad į ANR`ą patenkama spustelėjus double-click ant ikonėlės darbalaukyje. Pasirodo, gi tikrai į jį patekti užtenka Internet Explorer ar Google Chrome naršyklės. Tik klausimas, kodėl man jo tuomet neatidaro? Gal tiesa tik toje dalyje, kur jis rašė, kad "mano kompiuteris negalėtų prisijungti prie duomenų bazės, nes neturi autorizacijos". Juk toje svetainėje kažkas rašoma, kad jungiantis, registro naudotojo kompiuteris turi būti susietas su konkrečiu IP adresu. Gal tame ir yra jo paslaptis? Bet juk pasikeisti IP adresą yra nesunku, ką daro interneto piratai, norėdami prisijungti prie Linkomanijos. Tik klausimas, ar IP adresą galima pasikeisti į bet kokį norimą? Jei taip, tai tuomet kiekvienas mūsų nesunkiai galėtume prisijungti prie ANR ir keršydami "prisiūti" kokį nors straipsnį kaimynui, draugui, giminaičiui... Tik laiks nuo laiko viešame žemėlapyje figūruoja BK straipsnis už "Neteisėtą prisijungimą prie informacinės sistemos". Ten smulkiau nedetalizuojama, kokios aplinkybės nustatytos, bet gali būti, kad tai bandymai savavališkai surašyti protokolą. Bet kur tuomet teisybė, kad su rusišku akcentu kalbantiems keleivių kontrolieriams prieiga prie jo suteikta, o manęs net į pokalbį dėl darbo, kur rodžiau savo CV, nepakvietė??
    Paskutinis taisė Kristupas0220; 2024.03.12, 00:04.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Sugrįžo Aleksio! Valio! Valio! Valio! Už borto jis praleidžia kur kas trumpesnius tarpsnius, nei liūtas, nors pastarasis bent jau niekam neliepia žudytis, tik vis neapgalvotai įdeda kokį nors video apie "bręstančią didžiulę grėsmę". Sakau, grėsmė iškyla Kauno gatvėms, kai jis užkuria savo tačkę.

    Šiąnakt sapnavau patį baisiausią sapną gyvenime. Tokį, kur pačiame sapne pabudau iš miego ir supratau, kad tai ne sapnas, o sumauta realybė ir tik tada atsibudau iš tikrųjų, tačiau po tokio šoko dar pusvalandį negalėjau užmigti. Taigi, mes su būriu klasiokų, aš juos pasikviečiau į savo kaimą, į tą sodybą, kur žiemą nieko nėra, ir mes nutarėme ją nusiaubti. Aš buvau paėmęs lėkštes ir jas mėčiau kitiems žmonėms, kurie taikėsi į jas šaudyti, paskui į klojimo stogo kraštą akmenukus mėtėme, tada buvome WC, kur mus užklupo, bet į vidų nėjo. Ir beišeinant, ten jau buvo susirinkęs būrys "savininkų", katrie mus pričiupo - mano močiutės brolis, tas pats, kuris pavaizduotas Belizo valstybės vėliavoje ar tai herbe, jis susirašinėjo visų vandalų duomenis , ir... o viešpatie - ir mano močiutė buvo šalia! Vat dabar tai šakės - pamaniau. Turės progą sužinoti mano adresą, kur mes pabėgę slepiamės jau beveik 8 metus. Man pavyko kažkaip išsmukti ir aš pasileidau bėgti. Negražu, kad klasiokai turėjo prisiduoti, o aš pabėgau, bet tai dariau slėpdamas galimybę jiems sužinoti mūsų gyvenamą vietą. Patikrinu savo Yahoo mailą. Ten siuntėjas Mano VMI ir laiško antraštė "Gautas administracinis pranešimas". Ten parašyta, kad esu traukiamas atsakomybėn pagal ANK 355 straipsnį. Tuomet pagalvojau, kaip išsaugoti gyvenimo pilnatvę ar kaip pasikarti, kadangi mano atžvilgiu pradėtas praciesinis sprendimas, kuris suformintas per platformą, kurios pats savo kompiuteryje atsidaryti ir ko nors nubauduoti negaliu, nes gi nesu pareigūnas ir man negali būti suteiktos ANR naudotojo teisės.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    O Arūnas Dumalakas nėra tarp Nepriklausomybės akto signatarų?
    Antra, gal kas turite kokių patarimų, kaip sveikai maitintis?
    Trečia, ar nebus taip, kad jei Trumpas taps JAV prezidentu ir sustabdys karinę paramą Ukrainai, tai Ukraina keršydama užpuls Jungtines Valstijas? Aš Zelenskio vietoje jausčiau turįs pilną teisę taip padaryti - jei anksčiau man padėdavai, tačiau dėl pasikeitusių aplinkybių persigalvojai - ar turiu moralinę pareigą sunaikinti tave patį.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Aš kontrolierė Liaris (Larisa). Bilietūkus paroškice prašom!

    liutass - iki kada dabar lauk iš forumo išperstas prelegentas? Po reabilitavimo buvo drovus, paskui šiaip ne taip atsikėlė išblaivėjęs, tačiau vos tik pražiojo apie "artėjančią baisią grėsmę", buvo vėl užmigdytas, jaučiu gavęs pašalinimą numiro galutinai. Man daug baisesnė grėsmė atrodo tuomet, kai jis užkuria savo Bė En Vė ir pajuda į Ožeškienę pasiimti pašalpos ir kompensacijos už šildymą ir karštą vandenėlį.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Tucker Carlson - išgirdus vardą "Tucker" man prieš akis iškyla toks vaizdelis - tamsiaodis krepšinininkas iš varžovų komandos pavagia, išplešia kamuolį, su juo skuodžia per visą aikštelę ir lengvai įkala jį į krepšį. Žodžiu, šio vardo skambesys man yra asociacija su kamuolio perėmimu ir pasileidimu bėgti per visą aikštelę. Carlson - čia tas, kur`s gyvena ant stogo?

    Antra, ar yra forume žmonių, kurie nemoka važiuoti dviračiu kaip kad aš?

    Komentuoti:


  • Savitarnos kasa
    replied
    Ivermektino idiotas, tikintis jog AIDS sukelia ne virusas, o tiesiog homoseksualūs santykiai, Rumunijoje matė skaičių, kad nuo vakcinų mirė 17 milijonų. https://healthfeedback.org/claimrevi...people-flawed/

    Antras ivermektino idiotas sugalvojo, kad iš tikrųjų mirė daug daugiau žmonių. Gerai, jog popieriai apie anafilaksijas, pagal kuriuos jis traukia tuos savo „daugiklius“ rašo, jog tai nebuvo sunkūs atvejai, iš kurių visi pasveiko https://www.reuters.com/article/fact...idUSL1N2QP18K/ https://www.massgeneral.org/news/pre...-mrna-vaccines

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    O kodėl laiks nuo laiko Marijos žemėje įvyksta įvykiai, kurių metu stereotipas, kad "lietuvis džiaugiasi, kai kaimyno tvartas dega", būna sulaužomas?

    Antra, nežinau ar nebūsiu už tokias mintis pašalintas, bet... kodėl, vyras vs vyras, supykę viens ant kito dažniausiai ne nužudo, bet tik duoda į snukį? Taip, konflikto iniciatoriui pastaruoju atveju grės nedidelė bausmė, jei pirmą kartą - gal net nesusijusi su laisvės atėmimu. O štai už nužudymą Mūsuose gali net iki gyvos galvos gauti. Jei man reiktų rinktis kaip nukentėti, rinkčiausi žūti, nes žuvęs tu nieko nebejauti. Aišku, kai niekada nemiręs, negaliu žinoti, kokie pojūčiai laukia aname pasaulyje, tačiau gavęs į snukį turėsiu gyventi visą likusį gyvenimą su žinojimu, kad kažkada mano švenčiausią kūno vietą - galvą - palietė kito vyro kumštis. Na panašiai, kai aukštesnėje žinutėje rašiau apie tai, kad administracinio nusižengimo protokolas valstybės registruose tau kabės visą likusį gyvenimą. Gal daugumos piliečių smegenys sudėtos kitaip, tačiau aš nesu tas žmogus, kuris greitai pamiršta įvairias nuoskaudas. Labai gerai atmintinai galiu pasakyti, kada kokią dieną tas ar anas pakėlė ant manęs balsą ar pan. Tikrai nesu kaip liutass - jis sakė, irgi yra gavęs baudų, tačiau kitą dieną jau pamiršo. O aš ne. Kiekvieną dieną iki biologinės mirties prisiminčiau, kad su manimi buvo taip ar anaip pasielgta, pvz. sukeltas fizinis skausmas, todėl geriau rinkčiausi mirti iškart ir nebejausti nieko, nes man ištempti daugiau kaip~60 metų su žinojimu, kad kažkas pakėlė prieš mane ranką, būtų tikra kančia. O iš tos nevilties, kad to smurto epizodo nebeatgyvensi, nebeatišvengsi atgal, pabandęs paimti virvę ir taburetę, būsi išvežtas į Vasaros5, kur gulėsi keliavietėje palatoje, kur bent 1 kambariokas būtinai knarks. O tada jau aš nesusivaldęs jį papurtysiu, kad apsiramintų ir netriukšmautų, bet tada jau pats sėsiu į kaliūzę, kur voliojasi švirkštai, apipelyjusios sienos, o prižiūrėtojai toleruoja visas tas nestatutines subkultūras, pvz. kad aukštesnės kastos kaliniai valgo iš vienokios spalvos indų, o žemesnės - iš kitokios.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Kaip žiauru... žiūrėkite 199*/200* metai. X gimdymo namai. Kątik gimė kūdikėlis. Fotografijoje - pirmos jo dienos. Kitoje foto - mama, padedanti jam žengti pirmąjį žingsnį. Dar kitoje - laiminga šeima, su juo, pozuojanti per jo gimtadienį. Dar kita nuotrauka - laimingas tarp draugų darželio karnavale. 201*-202* metai - ir čia kaip perdūnas į giedrą troleibusą duris užremia ir akis tau užmerkia akmeninės (o gal cementinės?) širdies Cement Bobrovič: Bilietą pateikite! Ups... neturiu. Išlipkit prašom! Čia pat sugriebę uždeda antrankius ir nusitempia į raudonąjį autobusiuką. Kaip norisi rėkti iš dvasinio skausmo "Mamyte, padėk, prieš X metų buvau šiltai jaukiai globojamas ir mylimas namie tarp žaislų, iš kurių niekur neidavau, o nepraėjus 100 metų jau savarankiškai keliauju miesto transportu ir esu traukiamas administracinėn atsakomybėn, it didžiausią nusikaltimą padaręs (ne)žmogus. Viduje sėdi kokia nors celiuk ar teliuk ir it pri*ika tau į širdį: ADMINISTRACINIO NUSIŽENGIMO PROTOKOLAS. 446 str. Menka paguoda - administracinis nurodymas: bauda - 8 eurai. Kaip prisipažinti tėvams, iš ko mokėti baudą, jei neturi pinigų? Kodėl protokole neparašyta, kad galima jį apskųsti? Dar netgi tavo adresą iš kažkur automatiškai ištraukia. Ir dar dar grėsmingas, neaišku kokia kalba (gal puštūnų) didelėmis raidėmis kampe žodis ROIK! Ar pasibaigus pamainai ateis pas tave į namus nurodytu adresu atsiprašyti su tortu ir puokšte rožių nuostabių? Ar paguos, ar pasisodins ant kelių? Ar patars, kaip išsaugoti gyvenimo pilnatvę ir nepalūžti (kaip kam gavus pirmą gyvenime administracinę baudą gali kilti ir minčių apie savižalą, ar net savižudybę)? Kaip atsukti laiką ir atgyventi atgal? Kodėl kontrolierius užtikęs be bilietuko keliaujančią savo 3 eilės pusseserę, ją paleido neištempęs? Savą giminaitį bausti kažkaip gaila, ane? Kaip nugyventi likusius metus, kai tave kiekvieną dieną slėgs ir baisiausiuose košmaruose sapnuosis, kaip žiaurioji kontrolierė tavo kūną užteršė protokolu, įkeldama pažeidimo duomenis į registrą, kur jis kabės visą likusį gyvenimą? Kada džiaugtis žydinčiais pavasario sodais, kai tau prieš akis 60+ metų gyvo gyvenimo? O net jei ir nusižudžius/mirus sava mirtimi ta nuodėmė tave lankys ir tenai? Gal paguoda būtų bent tokia, kai sužinosi atsitiktinai, kad tave pagavęs/nubaudęs kontrolierius pats pagaliau pakratė kojas? Atšvęsti šokant fokstrotą ant jo/jos kapo? Ypač, kai nusižengėlis yra grynos, nesuterštos lietuvių tautybės, o bilietų tikrintojas - lenkų-rusų-belarusų kilme dvelkiančia pavarde... Kaip tik baudėjais turėtų būti vien lietuviškų pavardžių nešiotojai, o nusižengėliai - visokie tuteišai.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Bet tie kontrolieriai, jie pakeitė savo pavadinimą - anksčiau buvo "Keleivių kontrolė", o dabar "Viešojo transporto kontrolė". Ir įmonė, anksčiau buvo "Susisiekimo paslaugos", dabar - "JUDU". Realiai gi tai ta pati šaika, ypač jei tie patys seni darbuotojai, jų mentalitetas nesikeičia - užremia duris, n`duoda išlipti. Bet tikrai faina, kad ten į kontrolierius priima ir su rusiškom pavardėm, ir be aukštojo išsilavinimo ir tu, būdamas tuteišų kilmės runkeliu(-) gali nubausti tyrą lietuvį, kuris turi kokios nors krypties magistrą. Turbūt kontrolierius - vienintelė lengviausiai įsidarbinama profesija, kur gali įgyti teisę surašyti protokolus be ilgų, n metų trunkančių apmokymų ir be universitetinio išsilavinimo.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Pagarba Kasčiai. Už tai, kad jis, kaip ir aš, pasirodo, neturi vairuotojo pažymėjimo. Įdomu, ar daug tokių vyrų Lietuvoje yra. Juk sakoma, kad vyras be teisių tai kaip be k****ų.

    https://www.15min.lt/naujiena/aktual...mp;utm_medium= rss&utm_campaign=rssfeed

    Antra, Strazdo Medinio pašalinimas mane sukrėtė. Tačiau kaip paklausti "Už ką pašalintas" tų, su kuriais atsisveikinta visam laikui? Pvz. Trydenis ar saravia1? Juk būnant pašalintam nė AŽ atsidaryti negali perskaitymui?

    Kaip padaryti suktuką? Nu kur pašoki į orą, atmeti vieną koją į šoną ir spiri kokiam nors purtinui*?

    * - ™©® - liutass

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    1. O naftalynas tai čia tipo tas pats kaip nafta?

    2. Kokių reikia savybių, norint dirbti bilietų kontrolieriumi?

    3. Skelbimus klijuokite, miestą šiukšlinkit, dingo:
    https://www.delfi.lt/news/daily/crim...amete-95921527

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Gal Kaščia kilęs iš šio kaimo?
    https://www.google.com/maps/@54.1105....75z?entry=ttu
    O iš kur tuomet Kriščė? Nors liutass pranešimai geopolitinėse temose dažnai nieko verti, man imponuoja jo nuomonės apie kontrolierius, kur jis sakė, kad jam gaila tų žmonių, nes "tokį darbą gali dirbti tik gyvenimo dugną pasiekę žmonės. Jie daugiau nieko absoliučiai nesugeba, tik tikrinti keleivių bilietukus. O ten dar gauna šiokią tokią valdžią, todėl visą savo gyvenimo nesėkmės sukeltą pyktį išlieja ant paprastų žmonių - dėl nesumokėto 1 euro gali fiziškai sudoroti žmogų".
    Ten kur buvo diskusija apie Sinicą, tai kaip išgirdus pavardę "Dumalakas" aš pagalvoju apie tą plokščią kvadrato formos smulkintuvą ir po apačia besimalantį jo peilį, taip man išgirdus jo (Sinicos) pavardę norisi su kuo nors išgauti tokį ploną cyrpiantį sirenos, skelbiančios apie atakos laiko pabaigą, garsą, kuris skambėdavo Vilniaus "Siemens" arenoje apie 2012-uosius metus. Nes tuomet vyko VTB Vieningosios lygos turnyras, kur Lietuvos rytas namuose priėmė Minsko "Cmoki-Minsk" klubą ir pas minskiečius žaidė būtent toks lietuvis Justas Sinica, kuris per tas rungtynes, tikrai pamenu epizodą, kaip paskutinę atakai skirto laiko sekundę į vilniečių krepšį įsūdė tritaškį, tai jis tik švyst kamuolį, o laikrodyje virš krepšio iš 1 pasikeičia į 0, užsižiebia ta žvaigždutė, o sirena tik Tryyyyyyyyyykšt! Tai va, nuo tų rungtynių į pavardę "Sinica" nebežiūrėsiu niekaip kitaip, kaip tik susiejęs ją su krepšininku Justu Sinica, o ne politiku Vytautu Sinica.
    Galiausiai, už ką pašalintas naujausiai užgimęs forumo narys tekasaulute ? Čia kažkieno klonas?

    Komentuoti:


  • digital
    replied
    Sakyčiau totorių gal kokių.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    A kokios šalies politikas buvo čia kažkada praskanduojamas V. Kara-Murza? Lietuvių? Jei taip, ar čia jis ne vadas tos legendinės Nacionaldemokratų partijos, už buvimą kurioje vienu metu buvo tarkuojamas Kaščia?
    Antra, Murza, tai čia nuo žodžio "murzinas"? Gi buvau kažkuomet užvedęs diskusiją apie lietuviškų pavardžių atsiradimo istorijas.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied

    Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
    Kristupas0220 šitas turėjo būti parašytas tavo temoj, manau gali atsakyti jam ką manai.
    Neskaičiau iki galo - net man tos mintys yra per daug neadekvatūs kliedesiai. Matrica - tai matematika - griežtoji mokytoja Jurga iš Druskininkų, rašanti mums vienetus, kuomet susirenkam mes pas ją į pamoką pavalgę skanios mėSOS mokyklos valgykloje.

    Šios dienos esmė tokia - kam ta Karaliaus Mindaugo taurė, jei ir taip aišku, kad ją laimės "Ž"? Kai žaliai-balti atitrūko rezultatu 40:21, pamaniau: Panevėžys kraujuoja, jų širdys plyšta-dūžta nuo žalgiriečių negailestingumo - nu kam taip triuškinti komandos. Net jei vyšninių koldūnas - Maldūnas paprašytų Ėgdaro Ūliovano - Ūlios "nu neskriausk mūsų komandos, leisk mums laimėti", tas vistiek būtų bejausmis ir piltų taiklius metimukus į skylėtą varžovų krepšį. Nes jei pasakytum žalgiriečiui, kad va, mano kaip varžovo komandos žaidėjo šeimoje vienam nariui diagnozuotas vėžys - jo net iš šis faktas nesugriaudintų ir jis nė už ką neleis tau laimėti. Visi mąsto tik apie savo gIArovę.

    Kaip kažkas pasiūlė išmesti Rusiją iš JT Saugumo tar(n)ybos, taip aš siūlau pašalinti Kauno "Žalgirį" iš LKL ir KMT, nes per amžių amžius jie susigriebia visus campeon`ų titulus, neduoda pasireikšti kitiems, taip net vesdama kitų komandų žaidėjus prie savižudybės iš nevilties, kad prieš žalgiriečius pasipriešinti - šansų 0. Dar kai tie arenos "broileriai" suburzgia, tas sirenos garsas taip įskaudina pralaimėjussią komandą. Panašiai kaip ir to paties miesto transporto kompanija "Kautra" - susigriebusi visus pelningiausius reisus. Nežudyk strazdo giesmininko! Nežudyk jaunystės, patyręs senas vilke! Tik vatą skersk greičiau!
    Kodėl aš kasdien galvoju apie keleivių kontrolę? Siliuktecia? Tik apie vidurnaktį galiu atsipūsti žinodamas, kad artimiausias kelias valandas iki ryto širdis daugiau niekam neduš nuo surašyto protokolo pagal ANK 446 str. Galų gale - kaip vadinasi mygtukas, kurį kontrolieriui paspaudus protokolas amžiams nugargaliuoja į ANR, nu ką paspaudus kelio atgal nebebūna? Net graudu darosi, kai kontrolierius atspausdina tą protokolą iš printerio - tuo metu mazochistiškai norisi žiūrėti į nusižengusio keleivio veido mimiką - kaip jam suplyšta širdis kai protokolas tik džyyyyyyyyyyrgšt ir hop - iššoka iš spausdintuvo - viskas, tu kaip pažeidėjas užfiksuotas amžiams, kelio atgal nebėra!

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Šiąnakt sapnavau gavąs pirmąjį gyvenime administracinio nusižengimo protokolą. Tipo, važiavau su draugo mašina, kurią jis man pats davė pavairuoti 100 metrų, tuomet pats mane įdavė ar tai kažkaip šalia atsirado policija, ir man už signalinimą... Nors prašiau, kad pirmiausia baustų už tai, kad apskritai neturiu teisių. Ir kažkaip sapnavosi, kad tas protokolas (popieriaus lapas) staiga išnirs, iškils iš niekur mūsų namuose ant sofos (kaip kad duomenys apie administracinį nusižengimą patenka į IRD žemėlapį) ir jį pamatys mama. Tai bene ilgiausiai trukęs sapnas, kur ilgiausią laiko tarpą galvojau, jog čia realybė, ir tik paskui supratau, kad čia sapnas. + dar prisegu kažkieno iš keleivių parašytą išsireiškimą apie kontrolierius. Man tikrai įdomu, kur jie gyvena - ar labiau naujuose stikliniuose rajonuose kaip aš, ar senuose sovietiniuose komiblokų rajonuose, kur išvažinėta žolė tarp medžių, ir tie rusakalbiai-tuteišiai kontrolieriai nusivylę niūriu gyvenimu, kad nematyti tos pilkumo pro langą, nusprendžia darbintis į SĮSP`ą. Įdomu, kodėl manęs ten n`pakviečia, nors jau 2kart siunčiau savo "CV". Gal tikrai paminėjau jame dalykus, kurie šiaip neaktualūs kandidatuojant į darbą? Patarkite, protingieji kurmiai Šūmakariai!
    Attached Files

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Nors pats nekenčiu boltfoodininkų kurjerių, kurie retkarčiais įsėda į troleibusą pavažiuoti porą stotelių nemokamai, tačiau išgirdęs, kad be bilieto keliavęs keleivis siekdamas išvengti baudos, smogė kontrolieriui ir iškalė anam dantį, irgi kiek nudžiungu. Nes tie kontrolieriai... jie tokie, nu net nežinau. Labiausiai mane piktina tai, kad jų surašyti protokolai tinkamai nepersikelia į šį viešą pažeidimų žemėlapį: https://maps.ird.lt/map/
    Kaip taip gali būti - tau surašomas protokolas, liekantis it dėmė visam gyvenimui, tačiau duomenys apie tavo nusižengimą neatvaizduojami žemėlapyje. Kadangi šioje temoje man uždrausta taginti kitus žmones, nežinau ar atsilieps tas, ko noriu, bet...
    Antra, nežinau, bandžiau susikurti paskyrą reddite, kur populiaru pradėti diskusijas nuo vienkartinių klausimų, bet manęs moderatoriai kažkodėl nemėgsta, nepraleidžia mano pranešimų - "Kuo smulkiau papasakoti, kaip vyksta dialogas raudonojo autobusiuko viduje?". T.y. tie, kurie esat pakliuvę, kuo smulkiau, žodis į žodį nupasakokite, kaip jie paprašo išlipti iš autobuso, kaip nusiveda pas save, ką ten viduje sako/prašo pateikti, ar surašydami protokolą nepaguodžia paglostydami tau galvelę, ar leidžia pasižiūrėti, kaip atrodo platformos, per kurią suforminamas pažeidimas, ekranas kompiuteryje, ar galima ko nors paklausinėti apie gyvenimą, pasisiūlyti po darbo pasikalbėti apie protokolą, kiek užtrunka sėdėjimas viduje, kol tave apiformina, ar apsiverkus jie duoda servetėlę ašarytėms nusišluostyti, kuomet tampa aišku, kad tau tarsi srutų į širdutę papils surašydami dokumentą per platformą, kurios savo kompiuteryje neatsidarysi ir t.t.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Vis šnekama tik apie tautos didvyrius. O didmoterę aš žinau tik vieną - tai 2008 m. birželio 30 d. už važiavimą be bilieto kažkokiam keleiviui baudos kvitą pelnytai įteikusi kontrolierė Tecia Siliuk. O visa kita man neįdomu.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Žiūrėkite: Lietuvoje prezidentas, Seimo nariai ir kiti politikieriai, kuriems pradedant eiti pareigas privaloma duoti priesaiką, jie sako priesaikos tekstą padėję ranką, jei neklystu, ant Konstitucijos. JAV, matyt todėl, kad jie kur kas religingesnė nacija, prezidentas prisiekia padėjęs savo ranką ant Biblijos. O ant ko, pagal visą šitą logiką tuomet, padėjusi savo koją, prieš tapdama troleibuso vairuotoja, darbuotojos priesaiką davė ponia Bibluja? Jei kas neatsimenate, tai čia tokia vairuotoja, kuri savo apranga-išvaizda man pasirodė labai panaši į mano pirmosios mokyklos bibliotekininkę - ji mus su močiute parvežė namo iš Vingio parko nuo stotelės "Gerosios Vilties" iki "Rygos" vieną 2007 m. vasaros dieną, kai dirbo 11 maršruto troleibusu, kurio garažinis numeris buvo 1543. Fotogalerijoje radau nuotrauką, kuri yra arčiausiai to laikmečio, man rodos tuomet šis troleibusas buvo jau be reklamos.
    http://phototrans.eu/14,364047,0,__k...Tr02_1543.html

    Komentuoti:

Working...
X