Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • Kristupas0220
    replied
    Įdomu, kodėl Reddite sėdintys dėdės moderatoriai (ar sistema) manęs nemyli ir nepraleido į viešumą diskusijai šiokių gyvenimiškų klausimų? Jei bus protingas žmogus, atsakęs į visus 5, kuriuos dabar sukeliu, išsamiai atsakiusiajam duosiu 10 eurų

    1. Kaip elgtis, kai esi persekiojamas buvusio bendramokslio?


    Prieš 4 metus baigiau mokyklą. Ten pas mus buvo toks kiek atsiskyręs klasiokas. Kelis kartus parodžiau jam tam tikrus draugiškumo gestus. Jis matyt kažkaip ne taip tuos mano signalus suprato, tai užsikabino ir tuomet mokykloje imdavome pastoviai sveikintis, bet pabaigus mokyklą tas ryšys neišliko - taip ir turėjo nutikti, natūraliai, kadangi kaip anksčiau už mokyklos ribų nebendraudavome ir net kurį laiką nesisveikindavome net būdami klasiokais (prasimokėme vos vienerius mokslo metus - 12 klasę). jis per trumpą laiką taip nepaaiškinamai prisirišo, ir dabar jis reguliariai, dažniausiai bent po kartą į savaitę ateina prie mano namų, kartais - laukia prie universiteto. Socialinių tinklų bei Google pagalba išsiaiškino kur aš mokausi ir pan. Toks jo elgesys man nėra malonus, jaučiuosi nesaugiai. Tiesa, jis man niekuo nekenkia, negrasina, automobilio apgadinęs nėra. Taip pat nesu sulaukęs iš jo nei įkyrių pasikartojančių skambučių, nei žinučių, jis tiesiog taip sekioja per atstumą, stebi mane, bet jo tikslas net nėra prieiti užkalbinti mane. Sekioja tarsi pats stengdamasis kiek galima išlikti nepastebėtas. Kartą prasilenkėme prie namų gal 5 m atstumu, bet tas apsimetė, kad eina tiesiai, nė nežvilgtelėjęs į mano pusę. Kaip tik priešais mano 2-o aukšto balkoną yra medis su nupjauta šaka, tai jis įsitaiso ant kelmo tiesiai priešais langus arba kiek toliau kitoje kelio pusėje ant atitvaro ir sėdi, kartais apsimeta, kad naršo telefone ar kažką užkandžiauja. Ar galima kaip nors jį „užlaužti“? Tik nesiūlykite imtis neteisėtų priemonių, kaip antai „pasisamdyti draugelių ir pagrobti tą seklį, įsisodinti į bagažinę ir išvežti į Nemenčinės miškus“, t.y. iš vieno nusikaltimo nepradėti daryti kito nusikaltimo, nes tai jau būtų neteisėtas laisvės atėmimas, pats nesu iš tų, kurie konfliktus sprendžia „duoti į snukį“ būdu. Kol kas neteko su juo kalbėtis dėl šito dalyko, bet labiausiai mane paveikė tai, kad artėjant mano gimtadieniui jis laukė prie mano automobilio, kuriuo tą dieną naudojosi mano draugė ir sulaukęs per ją perdavė man dovaną - laukė aikštelėje prie mokymosi įstaigos, pakol sulaukė ir perdavė. Galbūt jis iki šiol nežino, kad visus tokius jo apsilankymus prie mano namų ar universiteto aš matau ir fiksuoju, tačiau nesu priėjęs ir prašęs nebesirodyti, gal todėl jis ir nesupranta, kad irgi yra stebimas. Pats "seklys" nėra agresyvus ar asocialus, turi namus, mokykloje būdavo ramaus būdo. Gal žmogeliui tiesiog trūksta dėmesio? Kaip patartumėte elgtis?

    2. Ar yra tokių, kuriems gyvenime nėra tekę pabuvoti užsienyje?

    Man yra 23 metai ir per visą savo gyvenimą esu lankęsis lygiai 0 užsienio šalių. Ar čia yra daugiau tokių, kurie būdami mano amžiaus ar vyresni, per gyvenimą nesate niekur išvykę iš Lietuvos? Man tai užtenka pasižiūrėti konkrečią tuo metu įdomią valstybę per Google Street View, o štai keliaujančio savęs gyvai neįsivaizduoju: net nejauku būtų bet kurioje svetimoje šalyje nemokant vietinės tos šalies kalbos - kaip ir kur pernakvoti, kaip pavalgyti, kaip susirgus išsikviesti pagalbą ir pasakyti kas atsitiko, o jei dar apiplėštų - eiti per ambasadas dėl naujų dokumentų išdavimo. Be to, skrydžiai yra ir neįdomu, ir tos biurokratinės aviacijos saugumo patikros procedūros. Aš už tai, kad visoje Eurazijoje, kaip vientisame žemyne, keliauti tik sausuma, ypač jei turi nuosavą mašiną - kam tau skrydis? Netgi į Afriką įmanoma prasimušti su padidinto pravažumo visureigiu. Aš net nemokėčiau nuvykęs į konkrečią valstybę/miestą keliauti - jo tyrinėti, lankyti tam tikrus objektus - man visa kelionė - tai vaizdai, pamatyti važiuojant keliais į tam tikrą tašką, kurį pasiekus apsisukti ir iškart atgal.

    3. Kaip vyksta procesas raudonojo autobusiuko viduje?

    Sveiki, ar čia yra tokių, kuriems teko pakliūti į keleivių kontrolės autobusiuką? Jei taip, gal galite kuo smulkiau, žodis į žodį nupasakoti, kaip vyksta visa procedūra - nuo momento, kai įlipęs į viešojo transporto priemonę prie tavęs prieina kontrolierius ir baigiant, kai paleidžia iš savo mikriuko su protokolu rankoje. Labiausiai domina Vilnius, bet tinka ir kiti didmiesčiai, kuriuose yra kontrolė. Kaip vyksta dialogas viduje, ką jie prašo padiktuoti, kur pasirašyti, ko klausinėja ir pan.
    Kodėl dauguma iš pažiūros sveikų, energingų žmonių nepasinaudoja šansu pabėgti nuo jų, o klusniai įlipa į autobusiuką? Juk jiems neleidžiama vytis bėglių - jei trumpai, tai galėtų būti taip, kad pasiuntei juos ir eini savais keliais.

    4. Iš kur ta žudanti vienybė?

    Pastaraisiais metais dingus kokiam nors nepilnamečiui žmonės vis buriasi į savanorių kuopas, sukuria Fb grupę, šukuoja upių pakrantes, klijuoja skelbimus, organizuoja paieškas - kas su šunimis, kas su visokiais prietaisais...
    Taip išeina, kad posakis "Lietuvis džiaugiasi, kai kaimyno tvartas dega" - jau praeityje?

    5. Šiaip įdomi smulkmena

    Sveiki, gal kas žinote, man visad buvo įdomu, kai administracinio nusižengimo protokolas surašomas ne nuotoliu tau nedalyvaujant, bet prie tavo akių (pvz. keleivių kontrolė) ar į el. paštą irgi įkrenta apie tai informuojantis automatinis pranešimas, ar duomenis apie nuobaudą pamatai tik atsidaręs mano VMI? Ar tą laiškelį el. paštu gauni tik tada, jei bauda paskirta tau nežinant/nedalyvaujant? Ir kokia to pranešimo antraštė?

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Nežinau, jei forumą jis skaito tai ar nesupyks, juk jam net tema atskira sukurta, bet kaip kad yra "tvenkinių įžuvinimas", taip ar yra koks nors procesas, kaip įdumalakinimas?

    Antra, ar geras Lietuvos prėzidentas būtų Ignas https://www.youtube.com/playlist?lis...NAJKqun6yhRKQ4 ?
    p.s. pavardė Youtube nuorodoje

    Trečia, nesu gerai susipažinęs, todėl lengviau apsimetus durniumi, paklausti šioje temoje - kodėl kitas kandidatas - Tutkus, laikomas vatnikump? Juk jis buvęs kariuomenės vadas, o ten nepatriotiškų gi neima.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Vis dėl to surizikavau ir nuekspedijavau dovaną. Prie namų stovėjo mašina, tai net nesiartinau prie lango ir nebandžiau mesti, palikau jam tiesiog šalia mašinos durelių, kad norėdamas jas atsidaryti, jis paimtų ją į rankas. Į priekį važiavau su keliais autobusais ir trumpalaikio galiojimo bilietu. Dar prieš tai prasiėjau kai jau temo, tai languose šviesos nedegė, bet bent jau ano mašina tai stovėjo. Tiesa, numeriai kiti, bet markė ir modelis - toks pats. Atgal namo grįžau pasišokinėdamas, it iš kokio žygdarbio. Jaučiausi it vilkikas, į priekį tempiąs sunkų krovinį, o atgal dardėdamas tuščia puspriekabe. Visą kelią mane į priekį (bei atgalios) vedė gerai žinomos dainelės kazachiška versija https://www.youtube.com/watch?v=bNaLJ14cCDk , kuri it koks kardanas įsukantis dumalaką, varė mane pirmyn ir tik pirmyn. Dabar belieka tik (ne)sulaukti žinutės iš to žmogaus.
    Salem Aleikum! Už Asilamą!

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Šiandien į kelionę neišvykau, nes nebuvau pasiryžęs taip anksti (10 val.) keltis, trūko minimalaus 8 val. miego laikotarpio, nes niekaip nesisekė užmigti. Dovanos anam rytoj irgi nebenešiu, nes tikrai bijau, kad tas duos į policiją, o tie man užves kokią bylą ir kvies į apklausą/teismą kokią 9 val. ryto. Galvoju atiduoti šį paketą kam nors iš kaimynų, bet bijau, kad nepavarytų manęs lauk.
    Atleiskite visi, kurie manimi tikėjote ir kuriuos nuvyliau.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Šiandien, pirmąją "Didžiojo Kovo" savaitės dieną prasitaškiau po miestą socialiniu transportu. Pėsčiomis pramindžiotu aplinkkeliu tamsoje, pasišviesdamas su telefono žibintuvėliu prasidergiau ir pro to objekto namus iš tolo nužvelgdamas jų balkoną ir pan. Nors artyn priėjęs nebuvau, galiu pasakyti, kad ore tvyranti atmosfera, tas nematomas kvapas, nuteikė kažkaip labai nejaukiai ir nesvetingai, nesinorėjo užsibūti tenai. Bet dovana jau pilnai paruošta gabenimui - viskas sumuitinta, suformintos visos eksporto deklaracijos, tranzito dokumentai su šaligatvių, kuriais žygiuosiu tempdamas tą svorį link jo namų, valdytojais, krovinys apdraustas, plomba uždėta. Ko daugiau reikia? Tik sėkmės likti nepastebėtam ir taiklumo metant! Dalis dovanos - paviršiuje, bet viduje slypi žymiai daugiau.
    Attached Files

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Skelbiu kitos savaitės savo renginių programą, skirtą paminėti artėjantį sekiojamo klasioko gimtadienį. Jo devizas - Didis klasiokas, didūs žygiai, didus Kristupas.

    Programa:

    Pirmadienis - šventės proga pasinaudosiu VMS suteikta galimybe važinėtis po miestą viešuoju transportu nemokamai

    Antradienis - laikas prie savo namų, galbūt nueiti į 1 PK su šiais klausimais a) ar dovanos įmetimas pro langą klasiokui gali užtraukti atsakomybę b) kaip reaguos policija, jei atsiųsiu skelbimo apie dingusį žmogų nuotrauką, kaip TiŠ taisyklių pažeidimą iš moralinės (žmogiškos) pusės c) kaip įrodyti, kad X žmogus viešoje vietoje nusikeikė, neturėdamas garsinių įrašų įrodymų.

    Trečiadienis - kelionė į Ukmergės-Širvintų r. sandūrą, pro savo močiutės tėviškę. Oficialioji pradžia - J. Baltrušaičio st., kur įsėsiu į autobusą, nuvešiantį mane į Ukmergę, kur persėsiu į priemiestinį į Samantonis. Nuo ten - 1,5-2 val. kelio pėsčiomis iki Mančiušėnų. Tuomet - leidimasis pamažu namon, su persėdimu Širvintų autobusų stotyje.

    Ketvirtadienis - įspūdingas reginys, kuomet į sandėlius šalia mano namų suplanuotas atvyks mažiukas jūrinis konteineris. Jei laiku atsikelsiu, galėsiu tiek pasitikti vairuotoją, tiek išlydėti. Tuomet, to objekto gimimo dienos išvakarėse, jam išvykus keliausiu pėsčias prie to namų, kur sutemus bandysiu įmesti dovaną į balkoną. Esant didelei rizikai būti pastebėtam, paliksiu ant mašinos stogo.

    Penktadienis - te tas klasiokas išpakuojinėja dovanas, o Oršos g, ties namu nr. 5 judesys, kurio metu apie 16:30 val. Kristupas bus paskelbtas Didžiąja Saule. Kiek jis daug padarė dėl savo gatvės - kiek fūristų jo dėka greičiau nepaklydę rado sandėlius, surenka smulkiausias šiukšleles, įskaitant nuorūkas, konsultuoja atvykusius gatvės svečius parkavimo ir rinkliavos už stovėjimą klausimais, noriai bendrauja su juo besidominčiais kaimynais ir kitokiais būdais skatina vairuotojų sąmoningumą ir kelia jų dvasinės kultūros lygį.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    O už ką kritikuojamas Vegelė (ar Vėgėlė)? Turi jaukų namų židinį Antakalnyje, žmona kažkiek panaši į Širinskienę. Atrodytų, kas su juo gali būti negerai? Aš aišku ir nesakau, kad balsuosiu už jį. Bet jei šiuose rinkimuose jis nelaimės, tai sekančiuose tikrai nebekandidatuos. Jis išgarsėjo tuo, kad pasakė savo legendinę kalbą "Apie situaciją valstybėje"?

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Mes vat su savo vyru tokie abu sąžiningi esam!

    Ir o šiaip o kas yra fantomas? Jis gerietis ar blogietis labiau? Kur Nidos Vasiliauskaitės partija "Antroji Lietuva"? Neužteko narių?

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Kai mintyse prieš akis pamatau kažkokį besisukantį apvalų įrenginį, pvz. lėkštę, man norisi sakyti, kad ten sukasi oksana (originalo kalboje tariama "aksana"), o kai pamatau pavardę "gutausk-", tai norisi prieš akis matyti skrendančią gervę ir jai sakyti "lėk, gervele, lėk!
    Tai va, puiku, kad Kriščiūnas, nepaisydamas įžeidimų, toliau atkakliai dirba savo darbą ir medžioja visokius gutauskus ir oksanus.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Buvo temoje šioje rašyta, kad jei blogai rašysi apie Švinių - pavėžins tave bagažinėje. O kas nutiks, jei neigiamai įvertinsi Oksanos Gutauskienės asmenybę? Čia šviežiausias Kriščės video, kur agresyvus ciniškai apsimetinėjantis nieko blogo nepadariusiu, purvino veido (tiek fiziškai, tiek morališkai) vyras, o po vaizdo įrašu užsimenama, kad tai gali būti jos vyras.

    https://www.youtube.com/watch?v=N1QG0MVJ12A

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Kada Lexio vėl pasiūlys kam nors pasikarti? Laukiu nesulaukiu. Pvz. ten kur rašiau, kad kaip man gultis į ligoninę operacijai, jei palata apšviečiama lempomis, kurios pagamintos Kinijoje, kuri yra komunistų užgrobta ir geležiniu Xi Baodzi kumščiu valdoma valstybė, tai jis man parašė "Atsisakyk gydymo ir nudvėsk". Tai aš manau, kad ne jis vienas, bet net kai kurie moderatoriai mintyse tyliai pritartų tokiai minčiai. Tik įdomu, jei Romas būtų moderatoriumi, ar jis leistų egzistuoti šitai temai, kuri yra mano, tik po moderatorių šlove, bet su autonomija didžiule?

    Ir šiaip, ką manote apie tokį dalyką, kaip (ne)apmokamas gydymas?

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    1. Vaikučiai, pagarbinkite Jėzų! 2. Vakar teko pabendrauti su Cementu Bobrovičiumi. Pats mane užkalbino pamatęs, kad surenku šiukšles aplink stotelę. 3. To klasioko gimimo dienos proga planuoju kelionę į savo kaimą, tiesa, autobusas iš Mančiušėnų vyksta tik trečiadienį, tad diena nesutaps, bet tam važiavimui dar anų metų gale bandžiau kurti dainą. Normalaus teksto neišėjo, bet ja norėjau parodyti, kad vairuotojas gal duos bilietuką, o gal ne, t.y. nesvarbu ar tu būtum koks gan*onas Jonas (™ - Oranger), ar deputatas Seimo - visiems važiavimo sąlygos - vienodos. 4. Tai mesti dovaną į balkoną ar ne ir kaip teisintis, jei būsiu užkluptas? Sakė, kad kreipsis į policiją, jei dar užmatys, kad esu prie jo namų. Bet juk kaip teisingai pastebėjo liutass, aš niekam jokios grėsmės nekeliu.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Vis svarstau - mesti ar nemesti į balkoną dovanos tam savo... Galvoju, gal man iki to laiko atsitiks kas nors nepataisomo, dėl ko nusigauti ten su dovana nebebus kaip, pvz. būsiu žuvęs?

    Ir šiaip, o jūs susimąstote, kad konkrečiu metu vairuodami ar važiuodami konkrečia transporto priemone jūs tarsi "užvežate stogą" kitiems, t.y. visiems, kurie tuo metu yra stacionarioje, o ne važiuojamoje padėtyje? Čia nuo frazės "pavažiavo stogas", kaip choreografijos mokytoja Žukienė (ar Zuikienė) išsireiškė apie klasioko Luko tėvelį.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Tokiu atveju man liutass atšalinimas skaudžiai beprotiškai įdomu ir dėl štai ko: tokiu atveju, kai jis vėl galės rašyti forume, ar aš tuo metu dar būsiu tik susirašinėjimo su tuo objektu stadijoje jam grasinant policija jei neatstosiu, ar jau sėdėsiu Seimo salėje, kurioje būsiu kaltinamas pagal BK 148-1/165/167 straipsniukus. Jis man ir pamėtėjo idėją, parduoti dovaną ją tiesiog įmetant pro langą. Tik klausimas, ar čia jau tokia nusikalstama veika? Vat jei apsigalvojęs nuspręsčiau įsiropšti į balkoną, kad pasiimti ją atgal, tada taip, čia jau bus "įsibrovimas į svetimos patalpos priklausinius". Įdomiausia dalis - dovanos nuekspedijavimas į paskirties vietą. Ir analogai su CMR/TIR krovinių gabenimais keliu ar žemės ūkio darbais. Dovanos dėjimas į dėžutę, jos pakavimas apvedant lipnia juosta atitinka momentą, kai vilkikas atbulas iš lėto artėja prie puspriekabės - tuomet palindus po ja, būna toks smarkus BABAKŠT!, o mašina sudreba - tai momentas, kuomet dantys užšoko kur reikia ir prikabinimas įvykęs. Kaip ir traktorius, atbulas artėjo prie norimo prisikabinti žemės ūkio padargo. Tuomet kai į Maximos maišelį įsidėsiu tą dėžę, tai ėjimas link to namų bus kaip vilkiko skutimas autostrada, šėlstant jo kaistančiam varikliui/traktoriaus riedėjimui žvyrkeliu kiek linguojant, važiuojant su gale prikabintu dumalaku (smulkintuvu). Atvykimui prie jo namų ir dovanos išemimui/nusitaikymui mesti į balkoną, atitikmuo bus kaip vilkikas maksimaliai pavažiuoja į priekį, tuomet pasgirsta TRADADADADADADA - įjungta atbulinė pavara ir jis iš lėto švartuosis prie angaro, kur vyks krovimas/kai traktorius įvažiuos į pievą ir traktoristas nuleis ant žemės smulkintuvą, kurio peilis tuoj pasileis dirbti visa jėga ir taškys į šalis visą pievą. Kai dovana bus įmesta, tai pasišalinimas bus nuo jo namų, kaip kad vilkikas tuščia puspriekabe, darydamas posūkį, žviegdamas palieka teritoriją/traktorininkas sustabdo dumalaką, iš jungia ir išlipa apžiūrėti, o tuomet jį pakėlęs nuo žemės, išlenda iš lauko ir drožia link namų.

    Komentuoti:


  • digital
    replied
    Kaip sakydavo vienas mano pažįstamas - reikia ne arba arba, o ir ir. T.y. mesk ne dieną ar naktį, o ir dieną, ir naktį.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Sveiki visi forumiečiai, prelegentai ir kiti Šūmakariai! Už poros savaičių planuoju tam savo sekiotam "objektui" perduoti dovaną tokiu būdu, kaip siūlė liutass - įmesti pro langą, t.y. į balkoną 2 aukšte, kuris, laimei, neįstiklintas. Kokiu paros metu geriau tą atlikti - ar dieną, kuomet namie nieko nėra (dienos šviesoje, jei vis dėl to namie kažkas būtų, yra rizika, kad netyčia užmatys mane po langais), vakare jau tamsu, tačiau jei prieis prie lango ir kaip tik tuo metu aš taikausi permesti dėžę į balkoną - ir mane užklumpa. Eina sau, tada tik bėgti belieka. Ar geriau naktį, kai visi sumigę?
    Diena iš dienos skaitau jo man siųstas žinutes, kur jis prašo nesirodyti, aiškina, kad jam nieko iš manęs nereikia, tačiau aš jam jaučiuosi be proto dėkingas, nes jei ne mano marširavimai prie universiteto pasižiūrėti į jį - aš nebūčiau pakliuvęs į PDS, kur gautos diagnozės atkerta mane nuo daugelio darbų. Deja, nors su kai kuriais kaimynais, vaikščiodamas palei gatvę kaip durnelis ir pasisveikinam, detaliau pasišnekėti laiko jie neturi. Tad aš pats sau ir dovanos ruošėjas, ir gabentojas ir Konstitucinis Teismas, analizuojantis ir interpretuojantis jo žinutes kaip kokį Koraną.

    Gal kas turite patarimų, kaip elgtis teisingiausia? Gal palikti ant mašinos ar prie durų? Bet jei prie durų, tai kaip pakliūti į laiptinę, kad eliminuoti galimybę su juo prasilenkti? Dovanoje nepaliksiu jokių raštelių, tačiau parašysiu, kad tai dovana X žmogui gimtadienio proga. Ar išvis neprasidėti su "lindimu į gyvenimą žmogaus, kuris aiškiai parodė, kad su manimi ryšių palaikyti nenori"? Paskui dar užves kokią bylą, teismas uždės kokią apykoję, baudą, kurios sumokėti nebus iš ko, tuomet ją užrašys ant mano mamos. Tuomet beliks tik pasikarti, kaip Aleksio dažnai siūlo.
    Jei kam gėda rašyti šioje temoje, galite susisiekti su manimi AŽ ar telefonu (numerį tikrai rasite šioje temoje). Už vertingesnius patarimus, jei jie padės tinkamai apsispręsti dėl dovanos (ne)įteikimo, galiu atsilyginti.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Je suis Valius Ąžuolas.

    Kas yra "Utijelai"? Ne, tai ne utėlės. Taip man pasigirdo vienas žodis iš grupės ŽAS dainos "Močiučių Palanga". ten jie vienoje dainos vietoje užrepavo kažką panašaus į "..nugaras nusvilę, nuo utijelų pakilę, einame į miestą pliažu nenusivylę..."

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Ten kai Strazdas Medinis iš po pašalinimo sugrįš, norėčiau išgirsti, ką jis pakomentuos į apie tai, kad kaip pats sakė, protokolus surašantys pareigūnai į jį įeina "ne per naršyklę, o per tam skirtą programą". Iš to, ką randu viešai, yra 3 būdai, kur rašoma, kaip patenkama į ANR (nuotraukon tilpo 2), tačiau ten yra parašyta, kad ANR pasiekiamas per nuorodą atpr.vrm.lt.
    Tai taip išeina, kad kone svarbiausias valstybės ginklas prieš piliečius (platforma, per kurią baudomis virkdomi tautiečiai) yra ant tiek nerimtas, kad į jį patenkama per tą pačią interneto naršyklę, tačiau man suvedus jo adresą į paieškos laukelį, kažkokiu mistiniu būdu jis apsaugotas, kad man jo neatidaro? Kažkokie SĮSP kontrolieriai su nuo rūkymo pageltusiais pirštais prieigą prie jo turi, o aš - nė karto gyvenime jokioje užsienio šalyje nebuvęs, int. santykių neturėjęs, draugų neturintis, ąžuoliniu medaliu gimnaziją baigęs, tačiau labai draugiškas žmogus - prie jo prieiti ir nubausti triukšmaujančio ar ne vietoje automobilį parkuojančio kaimyno kažkodėl negaliu? Wtf? Taip išeina, Medinis Strazdas melavo, kad į ANR`ą patenkama spustelėjus double-click ant ikonėlės darbalaukyje. Pasirodo, gi tikrai į jį patekti užtenka Internet Explorer ar Google Chrome naršyklės. Tik klausimas, kodėl man jo tuomet neatidaro? Gal tiesa tik toje dalyje, kur jis rašė, kad "mano kompiuteris negalėtų prisijungti prie duomenų bazės, nes neturi autorizacijos". Juk toje svetainėje kažkas rašoma, kad jungiantis, registro naudotojo kompiuteris turi būti susietas su konkrečiu IP adresu. Gal tame ir yra jo paslaptis? Bet juk pasikeisti IP adresą yra nesunku, ką daro interneto piratai, norėdami prisijungti prie Linkomanijos. Tik klausimas, ar IP adresą galima pasikeisti į bet kokį norimą? Jei taip, tai tuomet kiekvienas mūsų nesunkiai galėtume prisijungti prie ANR ir keršydami "prisiūti" kokį nors straipsnį kaimynui, draugui, giminaičiui... Tik laiks nuo laiko viešame žemėlapyje figūruoja BK straipsnis už "Neteisėtą prisijungimą prie informacinės sistemos". Ten smulkiau nedetalizuojama, kokios aplinkybės nustatytos, bet gali būti, kad tai bandymai savavališkai surašyti protokolą. Bet kur tuomet teisybė, kad su rusišku akcentu kalbantiems keleivių kontrolieriams prieiga prie jo suteikta, o manęs net į pokalbį dėl darbo, kur rodžiau savo CV, nepakvietė??
    Paskutinis taisė Kristupas0220; 2024.03.12, 00:04.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Sugrįžo Aleksio! Valio! Valio! Valio! Už borto jis praleidžia kur kas trumpesnius tarpsnius, nei liūtas, nors pastarasis bent jau niekam neliepia žudytis, tik vis neapgalvotai įdeda kokį nors video apie "bręstančią didžiulę grėsmę". Sakau, grėsmė iškyla Kauno gatvėms, kai jis užkuria savo tačkę.

    Šiąnakt sapnavau patį baisiausią sapną gyvenime. Tokį, kur pačiame sapne pabudau iš miego ir supratau, kad tai ne sapnas, o sumauta realybė ir tik tada atsibudau iš tikrųjų, tačiau po tokio šoko dar pusvalandį negalėjau užmigti. Taigi, mes su būriu klasiokų, aš juos pasikviečiau į savo kaimą, į tą sodybą, kur žiemą nieko nėra, ir mes nutarėme ją nusiaubti. Aš buvau paėmęs lėkštes ir jas mėčiau kitiems žmonėms, kurie taikėsi į jas šaudyti, paskui į klojimo stogo kraštą akmenukus mėtėme, tada buvome WC, kur mus užklupo, bet į vidų nėjo. Ir beišeinant, ten jau buvo susirinkęs būrys "savininkų", katrie mus pričiupo - mano močiutės brolis, tas pats, kuris pavaizduotas Belizo valstybės vėliavoje ar tai herbe, jis susirašinėjo visų vandalų duomenis , ir... o viešpatie - ir mano močiutė buvo šalia! Vat dabar tai šakės - pamaniau. Turės progą sužinoti mano adresą, kur mes pabėgę slepiamės jau beveik 8 metus. Man pavyko kažkaip išsmukti ir aš pasileidau bėgti. Negražu, kad klasiokai turėjo prisiduoti, o aš pabėgau, bet tai dariau slėpdamas galimybę jiems sužinoti mūsų gyvenamą vietą. Patikrinu savo Yahoo mailą. Ten siuntėjas Mano VMI ir laiško antraštė "Gautas administracinis pranešimas". Ten parašyta, kad esu traukiamas atsakomybėn pagal ANK 355 straipsnį. Tuomet pagalvojau, kaip išsaugoti gyvenimo pilnatvę ar kaip pasikarti, kadangi mano atžvilgiu pradėtas praciesinis sprendimas, kuris suformintas per platformą, kurios pats savo kompiuteryje atsidaryti ir ko nors nubauduoti negaliu, nes gi nesu pareigūnas ir man negali būti suteiktos ANR naudotojo teisės.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    O Arūnas Dumalakas nėra tarp Nepriklausomybės akto signatarų?
    Antra, gal kas turite kokių patarimų, kaip sveikai maitintis?
    Trečia, ar nebus taip, kad jei Trumpas taps JAV prezidentu ir sustabdys karinę paramą Ukrainai, tai Ukraina keršydama užpuls Jungtines Valstijas? Aš Zelenskio vietoje jausčiau turįs pilną teisę taip padaryti - jei anksčiau man padėdavai, tačiau dėl pasikeitusių aplinkybių persigalvojai - ar turiu moralinę pareigą sunaikinti tave patį.

    Komentuoti:

Working...
X